- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.041
hiiiiiiiii ayyyyy kıyamammmmm yoook ben pamukum merak etme tüm lise öğrencilerinin notu 100 bikere burdan anlatabilirim belki kendimi bi de onlardan kurtulamıyorum ya... diyorum ya derslerden kaçıp bana geliyorlar.... :)
ben öğretmen değilim, ama öğretmenlik gerçekten sevgiyle, şefkatle yapılabilir..okullarda çeşit çeşit öğrenci var..ancak sabır olursa , olur diye düşünüyorum....her öğretmen keşke senin gibi olsa , ben o şamarı vuranları anlayamıyorum.. ama o minnacık çocuklara kıyamam ben..okullarda önceden fotoğraflar çekilirdi...sınıf olarak her sene bi fotoğrafımız vardı..her senede öğretmenim ( ilkokulda) çantasını tutmam için bana verirdi..fotoğraflara bakıyorum ve gülüyorum, put gibi çıkmışım her sene..öğretmen çantasını verdiya, çok mühüm iş :))) ..
Kızlar nasılsınız benim tüp yaptıktan sonra Hayatım tam facia idi.göğsümde kist çıktı. Biraz canım sıkıldı. Dr her kadında olan normal bir şey olduğunu söyledi . Ben panik oldum .sizlerle Konuşmayı özledim
Küçük dedi Dr ama ben çok korktum. Tüp bebek yaptıracaktım tekrar haziranda korkuyorum. Ilaçlar yapmış olabilir mi bir sürü hormon alıyoruz Allah hepimize yardım etsin. Ben Kötüye dönmesinden korkuyorumçok geçmiş olsun, aslında hemen hemen her kadında oluyor kistler ..önemli olan büyüklüğü, bende 25 yaşında ameliyat olmuştum, sağ göğsümden kist alınmıştı..hatta tüp bebek tedavisi öncesi ultrasonla tekrar kontrol edilsin demişti drum.malum aldığımız ilaçlar v.b. o zaman söylemişti dr. önemli birşey olmadığını.. geçmiş olsun..
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Ali ye 1,5cm lik miyom kardeş gelmiş:)Hamilelikte östrojen artışından dolayı olabilir, endişenlenme dedi doktor ama yine de biraz endişelendim.
Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
Evet canım miyom alındıktan sonra hamile kaldım ben. Ama çok büyük bir miyom değildi. Rahim içindeydi, arkasında değildi. Bakırköy Acıbadem de oldum ben operasyonu. İnşallah sende sağsalim operasyonu olup, bebeğini kucaklarsın canım.Kanamam olmustu. 6. Haftada 4 gun suren yogun kanamam olmustu. Sonrasinda kahverengi lekenlenmem. Kaybetmeden once son 6 haftada devamli kanamam oldu. Bazen az bazen cok. Senin miyomdan sonra hamileligin oldumu? Hangi hastanede oldun ameliyatlarini?
Mamoğrafi deil ultrasonda çıktı. Dr a dedim bu kadar büyük memede çıkmaması anormal . Tüp yaptıracaktım. Hayırlısı sizleri çok özlemişimhımm geçmiş olsun cnm, memografi çektirdin dimii..
geçici kistler olabiliyor cnm sıkma canını, çoğu bayanda var kontrolere gidiliyor belli dönemlerde.. takibini sıkı yap..
özletme kendinii cnm
Mamoğrafi deil ultrasonda çıktı. Dr a dedim bu kadar büyük memede çıkmaması anormal . Tüp yaptıracaktım. Hayırlısı sizleri çok özlemişim
Endişelenme canım Allah'ın izniyle bişi olmaz inşallah,Ali ye maşallah.Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Ali ye 1,5cm lik miyom kardeş gelmiş:)Hamilelikte östrojen artışından dolayı olabilir, endişenlenme dedi doktor ama yine de biraz endişelendim.
Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
Geçmiş olsun,olağan dışı olsaydın Dr.yönlendirirdi Mamografi ye.Kızlar nasılsınız benim tüp yaptıktan sonra Hayatım tam facia idi.göğsümde kist çıktı. Biraz canım sıkıldı. Dr her kadında olan normal bir şey olduğunu söyledi . Ben panik oldum .sizlerle Konuşmayı özledim
Merhaba,Hoşgeldin,transferin hayırlı olsun.Herkese merhaba transferi olup sonuç bekleyen var mı aranızda?
Âmin inşallah nasip etsin,kutlarım seni.TAM 40 yaşındaydım ve bugün pozitifimi gördüm...Rabbim daha geç olmadan sizlere de nasip etsin inşallah.
Hoşgeldin...Merhabalar forumda yeniyim. Yaklaşık bir yıldır fsh ile uğraşıyorum. Hayıt. Coq10, melatonin, biosteron çim suyu kullandım. Fsh ve e2 istenen düzeyi sınırda da olsa tutturdu ama tam tüp bebek tedavisine başlayacakjen zatürre oldum, iki ayımı yedi zaten zatürre, sonra ailevi sebeplerle sürece ara verdim. Demoralize oldum...falan. Şimdi tekrar başlıyorum. Bunlara ek maca da kullanmaya karar verdim. Çim suyunu inşallah yarın sipariş edeceğim. Maca tozunu arıyorum, olmadı gnc'den kapsülünü alacağım.
Başka önerisi olan var mı?
Yakaladim seniiiiii kocadan kacamak burdayimm erkeklerimize iyi bakalim kizlar onlar sakin hasta olmasin miy miy miy aaaa yolucam anasina azkaldiÂmin inşallah nasip etsin,kutlarım seni.
Geçmiş olsun,inşallah kısa zamanda iyileşmeni dilerim.Herkese merhaba, uzuuun zaman oldu, anca gelebildim, yoruldum arkadaslar, ama zaferler oturarak degil mucadele ederek elde ediliyor. Son miyom ameliyatimi oldum Birkac gun once. By yil bol narkozlu bir yil oldu benim icin.
3Cm. Boyunda miyom alindi, doktorun soyledigi seyler hic hos degil maalesef, rahim kalitesi aman aman denecek kalitede değilmiş, sinirlerim gerildi, surekli arastiriyorum kalite nasil arttirilir diye.
Benden haberlet bu kadar, mesajlarinizi okuyamadim, acmila, 2220 son durum nedir? Hersey yolunda mi?
Tüh yakalandım.Yakaladim seniiiiii kocadan kacamak burdayimm erkeklerimize iyi bakalim kizlar onlar sakin hasta olmasin miy miy miy aaaa yolucam anasina azkaldi
ay tatlimmmmm muuuuuck muccck utandim amaaaayy canımm senin yerin ayrıı, zaten müzik ruhuna sahip birinin nasıl böyle yaptığını bende anlayamıyorum çünkü çok ince ve düşünceli bi ruha sahip oluyorlar.. benim babamda öğretmen canım, severim tüm öğretmenleri araya sıkışmış kötü anılar hariç:))
keşke benim öğretmenimde senin gibi melek olsaydı:))
Ah canim arkadasim yaa nedir bu cilemiz bendede cikolata kisti yüzünden tutunmalar olmuyor kanaatine varildi daha dogrusu simdiki doktorlar hicbirsey dememisti bende üstünde durmamistim ama Memorial dan arayipda bukonu önemli dediklerinde arastirmalar yaptim hem yaş sorun hem rahim % 100 saglam degil Marin 20 si Semra Kahramanda randevum var hayirlisi hepimiz icin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?