Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hiiiiiiiii ayyyyy kıyamammmmm yoook ben pamukum merak etme tüm lise öğrencilerinin notu 100 bikere burdan anlatabilirim belki kendimi bi de onlardan kurtulamıyorum ya... diyorum ya derslerden kaçıp bana geliyorlar.... :)

ayy canımm senin yerin ayrıı, zaten müzik ruhuna sahip birinin nasıl böyle yaptığını bende anlayamıyorum çünkü çok ince ve düşünceli bi ruha sahip oluyorlar.. benim babamda öğretmen canım, severim tüm öğretmenleri araya sıkışmış kötü anılar hariç:))
keşke benim öğretmenimde senin gibi melek olsaydı:))

seni seviyormuş canım öğretmenin çantasını güvendiğine göre:))

hımm geçmiş olsun cnm, memografi çektirdin dimii..
geçici kistler olabiliyor cnm sıkma canını, çoğu bayanda var kontrolere gidiliyor belli dönemlerde.. takibini sıkı yap..
özletme kendinii cnm

Küçük dedi Dr ama ben çok korktum. Tüp bebek yaptıracaktım tekrar haziranda korkuyorum. Ilaçlar yapmış olabilir mi bir sürü hormon alıyoruz Allah hepimize yardım etsin. Ben Kötüye dönmesinden korkuyorum

cnm miyom etkilemez gebeliğini, sıkma canını bebişinide üzme.. doktorun takip eder zaten sıkı sıkı..
haklısın insan ufacıkta olsa farklı bir şey olsun istemiyor..

Kanamam olmustu. 6. Haftada 4 gun suren yogun kanamam olmustu. Sonrasinda kahverengi lekenlenmem. Kaybetmeden once son 6 haftada devamli kanamam oldu. Bazen az bazen cok. Senin miyomdan sonra hamileligin oldumu? Hangi hastanede oldun ameliyatlarini?
Evet canım miyom alındıktan sonra hamile kaldım ben. Ama çok büyük bir miyom değildi. Rahim içindeydi, arkasında değildi. Bakırköy Acıbadem de oldum ben operasyonu. İnşallah sende sağsalim operasyonu olup, bebeğini kucaklarsın canım.

hımm geçmiş olsun cnm, memografi çektirdin dimii..
geçici kistler olabiliyor cnm sıkma canını, çoğu bayanda var kontrolere gidiliyor belli dönemlerde.. takibini sıkı yap..
özletme kendinii cnm
Mamoğrafi deil ultrasonda çıktı. Dr a dedim bu kadar büyük memede çıkmaması anormal . Tüp yaptıracaktım. Hayırlısı sizleri çok özlemişim

Mamoğrafi deil ultrasonda çıktı. Dr a dedim bu kadar büyük memede çıkmaması anormal . Tüp yaptıracaktım. Hayırlısı sizleri çok özlemişim

geçmiş olsun cnm, kistini takibe al, hemen bekliyoruz senide tekrardan tüp tedavisi startına canım:) öptüm

Endişelenme canım Allah'ın izniyle bişi olmaz inşallah,Ali ye maşallah.

Geçmiş olsun,olağan dışı olsaydın Dr.yönlendirirdi Mamografi ye.

kızlar ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tüp bebek yaptırmıycam ama neden oldugunun tespiti için iyi bır prof. gitmek istıyorum ama özelde olmasın tahlıllere para vermek istemıyorum bana önerebilecegınız doktor var mı?????ANKARA

Hoşgeldin...

Geçmiş olsun,inşallah kısa zamanda iyileşmeni dilerim.

ay tatlimmmmm muuuuuck muccck utandim amaaa

Moral bozmak yooook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…