Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inan ki bilmiyorum...

Himmm sabah bir baktim bene yazmamisin aksam bonbalarim nasilsa dedim ise koştum sonra ne göreyim yazmisin banada haha ucuz kurtuldun tatlim kizzz gel öpeyim yaa birde herkese yazmis tatli tatli sagol canim sagol birtanemmm bütün öpücükler sana sabah sabah gör al bunlari

Reactions: Eua
@kelebek7977
Çörek otunu ben de sabahlari aliyorum arkadasim ,bu sefer agizda cigneyim dedim midem agzima geldi direk ezilmedenmi balla karistirsak malum toz halinde ucuyormus etkisi bilemedimm acil@2220 yardımı

Ezmeden kullandığında içindeki etken maddeler yeterince açığa çıkmıyor. Dolayısıyla yine etkisi az oluyor. Yağını kullanmayı deneyebilirsin. Salataya, zeytine, çemene çok yakışıyor. Şişenin ağzını açık bırakma yeter. Bal ve tarçınla da karıştırabilirsin. Sadece taze hazırlaman gerekiyor. Şifa olsun[/QUOTE]

2220
Tesekkurler canim

Canım geçmiş olsun Anneciğine,şimdi nasıl?

Iyiyim canım,bu ara yoğunum çok giremedim buraya.
masallah kuzum iyi ol da kalpler bir valla... Ben de ara ara geliyorum ama benim canim kizkardeslerimmmmm hic yabanci hissettirmediniz sanki hep beraberiz gibi hissediyorum seviyorum sizi beeeen

Evet canım hemen ilaç verildi başladım benim troidler çslışmıyo anneciğininkide çok çalışıyo herhalde hepimize acil şifalar annenede acil şifalar canım

Hahaha koltukta uyudu yaa yerine gec diyorum 5dk bitmedi bende basinda bekci tam sopalik

Üzülüyorum niye simdiye kadar kimse önemsemedi belkide yinede cok önemlu degildir de taktim kafaya yokk canim üzülmek cizzzz
Evet üzülmek cızzzz olsun tatlım belki bundan sonra daha iyi olacak.

umarım kuzum ya... ben bir yandan iğne oluyorum bi yandan evi topluyorum bi yandan da okul çalışmaları... kusurqa bakma tatlışım geç yazdım
Canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar .. Öpüyorum dikkat et

Gecmisolsun kafana takma aynen 10 yildir bendede var gececek bir sey degil takip gerektiriyor

Canım geçmiş olsun Anneciğine,şimdi nasıl?
sagol cnm ilaclara yeni basladi uzun sure kullanacak insallah daha iyi olacak.. troidin bukadar etkilemesi cok sasirtti beni ama vucuttaki en buyuk harap edici ve yikici hormonu troidmis.. sen nasilsin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…