- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.061
Benimde yaş 38 ve 2 yıldır uğraşıyoruz tsh yüksek olduğundan değeri düşürüp gebelik oluşması için ilaç kullanıyorum inşallah çabucak düşerde hamile kalırım
Oooooy geçmiş olsun,acil şifalar tatlım.AY KUZUMMM FARANJİT HİİİİÇ SEVMİYO BEN... SAĞOL TATLIŞIM.
inan ki bilmiyorum...kızlar ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tüp bebek yaptırmıycam ama neden oldugunun tespiti için iyi bır prof. gitmek istıyorum ama özelde olmasın tahlıllere para vermek istemıyorum bana önerebilecegınız doktor var mı?????ANKARA
cannim tesekkur ederim yeniyorum keratayi yavas yavas, sen nasilsin tatliiimOooooy geçmiş olsun,acil şifalar tatlım.
Himmm sabah bir baktim bene yazmamisin aksam bonbalarim nasilsa dedim ise koştum sonra ne göreyim yazmisin banada haha ucuz kurtuldun tatlim kizzz gel öpeyim yaa birde herkese yazmis tatli tatli sagol canim sagol birtanemmm bütün öpücükler sana sabah sabah gör al bunlari@yadigaryadi canım günaydın.. Nisan da alıyormuşsun dondurulmuş minnakları. Inşallah hayırla gelip sana (size) hayırlı evlat olsunlar.. Mide bulantısı baş Dönmesi.. Gebelik halleri diliyorum sana nisanda.:)
acmila günaydın tatlım.. Çalışmalar son sürat Başlamış.. Hayırlı, uğurlu ve bebişli olsun.. Bu sefer herşey çok kolay ve faydalı olsun.. Öpüyorum
@ozlememine günaydın.. Inşallah şuan Yaşadığın Sıkıntılar son bulup, sana mutluluk verecek güzellikle olsun hayatında.. Üzerinizdeki gönül dalgınlığı ve stres Tümüyle yok olsun ve eşinle çocuğunla mutlu ol tatlım.,
@DuovaMutlu günaydın, günaydın. Senin son durumları bilmiyorum da, herşey yolunda olsun inşallah ..
Iyiyim canım,bu ara yoğunum çok giremedim buraya.cannim tesekkur ederim yeniyorum keratayi yavas yavas, sen nasilsin tatliiim
Merhaba,Hoşgeldin,transferin hayırlı olsun.[/QUOTE tşk ederim inş
Hahaha koltukta uyudu yaa yerine gec diyorum 5dk bitmedi bende basinda bekci tam sopalikTüh yakalandım.
Yolla anasına
Üzülüyorum niye simdiye kadar kimse önemsemedi belkide yinede cok önemlu degildir de taktim kafaya yokk canim üzülmek cizzzzMoral bozmak yooook.
@kelebek7977
Çörek otunu ben de sabahlari aliyorum arkadasim ,bu sefer agizda cigneyim dedim midem agzima geldi direk ezilmedenmi balla karistirsak malum toz halinde ucuyormus etkisi bilemedimm acil@2220 yardımı
Canım geçmiş olsun Anneciğine,şimdi nasıl?çok geçmiş olsun canım, evet tsh yüksekliği hep bunlara sebep oluyormuş. annemdede çıktı bir aydır haftada 3 gün hastanelerdeyiz.. hipertroid çıktı annemdede.. inşallah tez zamanda normal düzeye iner doğal yoldan gebe kalırsın..
ilaç kullanıyorsun dimi..
masallah kuzum iyi ol da kalpler bir valla... Ben de ara ara geliyorum ama benim canim kizkardeslerimmmmm hic yabanci hissettirmediniz sanki hep beraberiz gibi hissediyorum seviyorum sizi beeeenIyiyim canım,bu ara yoğunum çok giremedim buraya.
Evet canım hemen ilaç verildi başladım benim troidler çslışmıyo anneciğininkide çok çalışıyo herhalde hepimize acil şifalar annenede acil şifalar canımçok geçmiş olsun canım, evet tsh yüksekliği hep bunlara sebep oluyormuş. annemdede çıktı bir aydır haftada 3 gün hastanelerdeyiz.. hipertroid çıktı annemdede.. inşallah tez zamanda normal düzeye iner doğal yoldan gebe kalırsın..
ilaç kullanıyorsun dimi..
Evet üzülmek cızzzzHahaha koltukta uyudu yaa yerine gec diyorum 5dk bitmedi bende basinda bekci tam sopalik
Üzülüyorum niye simdiye kadar kimse önemsemedi belkide yinede cok önemlu degildir de taktim kafaya yokk canim üzülmek cizzzz
Bizde seniiiiiimasallah kuzum iyi ol da kalpler bir valla... Ben de ara ara geliyorum ama benim canim kizkardeslerimmmmm hic yabanci hissettirmediniz sanki hep beraberiz gibi hissediyorum seviyorum sizi beeeen
Organik sağlıktır, mutluluktur:)Hoş geldin henüz yok sanırım biz organik bekleyişindeyiz hala:)
Ama dilerim sen bize güzel haberler verirsin:)
Kaçıncı günün?
Canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar .. Öpüyorum dikkat etumarım kuzum ya... ben bir yandan iğne oluyorum bi yandan evi topluyorum bi yandan da okul çalışmaları... kusurqa bakma tatlışım geç yazdım
Gecmisolsun kafana takma aynen 10 yildir bendede var gececek bir sey degil takip gerektiriyorKızlar nasılsınız benim tüp yaptıktan sonra Hayatım tam facia idi.göğsümde kist çıktı. Biraz canım sıkıldı. Dr her kadında olan normal bir şey olduğunu söyledi . Ben panik oldum .sizlerle Konuşmayı özledim
Harika bir gebelik dönemin ve Ardından harika evlatların olsun.. Dilerim Herşey gönlünce olsunTAM 40 yaşındaydım ve bugün pozitifimi gördüm...Rabbim daha geç olmadan sizlere de nasip etsin inşallah.
sagol cnm ilaclara yeni basladi uzun sure kullanacak insallah daha iyi olacak.. troidin bukadar etkilemesi cok sasirtti beni ama vucuttaki en buyuk harap edici ve yikici hormonu troidmis.. sen nasilsin canim..Canım geçmiş olsun Anneciğine,şimdi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?