Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım bende yıllardır var.. Korkma doktor önemli olsaydı söylerdi .. Mamografi çektirdin mi?

Hissettim kız öptüğünü )

Bugün daha kestane Balı siparişi verdim..

İncir kürü günde iki kere yapılıyor. Akşam kaynatıp sabah içebilirsin. Kapalı bir kapta, oda ısısında saklaman yeterli. Elbette tazesi daha makbul ama zaman sıkıntısı olunca yarım gün beklemenin çok kaybı olmuyor. İlaçlarla kullanım konusunda haklısın. Her bünyede etkisi farklı. İstersen tedaviye biraz ara verip 2-3 ay kür uyguladıktan sonra başla tekrar. Sayı değilse de kalite önemli ölçüde artıyor.[/QUOTE]
Zanork incir kürü prolaktini yükseltiyor mu? Saraçoğlu nun sitesinde prolaktin yüksekliği olanlar incir kürü yapmasın yazıyor?[/QUOTE]

bunu bende okumuştum..yani prolaktini yükselttiğini..

İncir kürü günde iki kere yapılıyor. Akşam kaynatıp sabah içebilirsin. Kapalı bir kapta, oda ısısında saklaman yeterli. Elbette tazesi daha makbul ama zaman sıkıntısı olunca yarım gün beklemenin çok kaybı olmuyor. İlaçlarla kullanım konusunda haklısın. Her bünyede etkisi farklı. İstersen tedaviye biraz ara verip 2-3 ay kür uyguladıktan sonra başla tekrar. Sayı değilse de kalite önemli ölçüde artıyor.[/QUOTE]
Zanork incir kürü prolaktini yükseltiyor mu? Saraçoğlu nun sitesinde prolaktin yüksekliği olanlar incir kürü yapmasın yazıyor?[/QUOTE]

Bunu birkaç yerde duydum, okudum ama şahit olmadım açıkçası. Belki biliyorsundur. Ben Ege' liyim. İncirin her türlüsü tüketilir bizde. Ama infertilitede prolaktin yüksekliği sık karşılaşılan bir durum değil. O yüzden yapar ya da yapmaz diyemiyorum. Yine de tedbirli olmakta fayda var...

Neymiş ne oluyormus ki bunları yaşayanlara? Ben en çok ÖZLEM duygusunu yaşıyorum ve zaman zaman korkuyorum?

Hepsini yaşıyorum. Kişiliğin yeniden yapılandığı bir döneme giriyormuşuz. Olgunluk dönemi diyelim kısaca...
Kartalların hikayesini bilir misin? 70 yıl yaşayabilirler. Ama bunun için 40 yaşına geldiklerinde bir karar vermeleri gerekir. 40 yaşındaki bir kartalın gagası çenesine değecek kadar kıvrılır, pençeleri sertleşir, kanat tüyleri kalınlaşır ve uçmayı engelleyecek kadar ağırlaşır. Kartal eğer yaşamına devam etmek isterse çok yüksek ve kayalık bir yere tüner. Önce kayalara vura vura gagasını düşürür. Yaklaşık bir ay, yeni gaganın çıkmasını bekler. Çıkan yeni gagayla kemikleşmiş pençelerini ve işe yaramayan kanat tüylerini yolar. Yaklaşık altı ay sonra, tamamen yenilenmiş şekilde avlanmaya ve yaşamaya hazırdır...
Sanırım fiziksel olmasa da ruhsal boyutta yaşadığımız şey bu...

Yine dağıldım ben. Geçtiğimiz yazdan beri sık sık evden kaçan, hatta bir ara öldü haberi gelen ve yaptığı sürprizle beni delicesine mutlu eden kedim ani bir şekilde melek oldu. Başına bir şey geldiği kesin olsa da ne olduğunu anlamaya bile fırsat kalmadı. Önce tecavüze uğradığını düşündüm. Kanama benzeri lekelenmesi vardı. Eşime ulaşamayınca, jandarma, polis ne varsa aradım. Akşam saatlerinde kime ulaşılır ki? En sonunda Devlet Has. Genel Cerrahına ulaştık. Sağolsun evinde ilgilendi bizimle. Eşi eczacı. Üstelik bu akşam nöbetçi. İşini bırakıp geldi. Korktuğum gibi bir durum olmadığını öğrenince sevindik. Eşim ve yine veteriner bir arkadaş daha baktı, zehirlenme dedi. İğneler, ilaçlar, serum... Malesef yine canımdan can gitti. Sevmedim ben burayı...

kalbim titredi okurken... Cok cok cok uzuldum melegim benim ya... Nefes alamadim... Acini hissediyorum kuzum.

Canım iyiyim ben.. Napayım aynı devam.. Yarın doktora randevu aldım nihayet.. Bakalım neler konuşacağız.. Negatif sonuçtan sonra bu kadar sallayan varmıdır acaba doktora gitmeyi?
tabi ki ben de variiiim. korku filmi gibi de gelmeye basladi da ondan.

Ankara 'da Başkent Ünv. Hastanesinde Prof. Dr. Hulusi Zeyneloğlu. Baskent istanbul? ' da mesela kan tahlilleri devletle anlaşmalı oldugundan muayene ücretine dahil. Orada da öyle olabilir.

Ankara 'da Başkent Ünv. Hastanesinde Prof. Dr. Hulusi Zeyneloğlu. Baskent istanbul? ' da mesela kan tahlilleri devletle anlaşmalı oldugundan muayene ücretine dahil. Orada da öyle olabilir.
çok teşekkür ederim hulusi beye gitmek istıyorum ama kan tahlıllerı sanırım orda ucretlıymış bıde şimdi kan pıhtılaşma testleri falan yapılacak çok tuttar.

Merhaba :) kaç çocuğun var ve niye genel anestezi??epidural olursun.. bi de yaş kaç?? kendimi meraklı komşu gibi hissettim
ben 1976 dogumluyum canım.ıkı cocugum var ama benım gönlumde hep 3 cocugum olsun ıstegım vardı.ben bel fıtıgı amelıyatı oldugum ıcın belden ıgne yapamıyolarmıs cok rısklıymiş.oyle dedıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…