Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sagol cnm ilaclara yeni basladi uzun sure kullanacak insallah daha iyi olacak.. troidin bukadar etkilemesi cok sasirtti beni ama vucuttaki en buyuk harap edici ve yikici hormonu troidmis.. sen nasilsin canim..
Bende iyim canım,tanıdıklarımdan olanlar var altı ayda toparladılar,inşallah anneciğin daha kısa sürede iyileşir

Hay Allah'ım,nasıl üzüldüm ki..sen kimbilir nasıl ne haldesin.

CANIM BEN O ALİ'Yİ YERİM:)))
MİYOM İKİZLERİ DOĞURAN KUZENİMDE DE VARDI HATTA O ÜÇÜZ GEBEYİM BEN DERDİ.. BAYA BÜYÜKTÜ ANLAYACAĞIN:)

CANIM BURALARDA SENİ ÇOK ÖZLEDİ. AMA SAKİN OLMAYA ÇALIŞ. DOKTOR ÖNEMLİ OLMADIĞINI SÖYLEMİŞ ZATEN.

sagol cnm ilaclara yeni basladi uzun sure kullanacak insallah daha iyi olacak.. troidin bukadar etkilemesi cok sasirtti beni ama vucuttaki en buyuk harap edici ve yikici hormonu troidmis.. sen nasilsin canim..

İncir kürü günde iki kere yapılıyor. Akşam kaynatıp sabah içebilirsin. Kapalı bir kapta, oda ısısında saklaman yeterli. Elbette tazesi daha makbul ama zaman sıkıntısı olunca yarım gün beklemenin çok kaybı olmuyor. İlaçlarla kullanım konusunda haklısın. Her bünyede etkisi farklı. İstersen tedaviye biraz ara verip 2-3 ay kür uyguladıktan sonra başla tekrar. Sayı değilse de kalite önemli ölçüde artıyor.[/QUOTE]
Zanork incir kürü prolaktini yükseltiyor mu? Saraçoğlu nun sitesinde prolaktin yüksekliği olanlar incir kürü yapmasın yazıyor?[/QUOTE]

O SARAÇOĞLU Bİ ACAYİP ANLAMADIM. BİLİRSİNİZ SPERM GÜÇLEŞTİRİCİ DİYE KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ ÖNERİLİR HATTA KÜRLERİ ÖNERİLİR. BENDE SARAÇOĞLUNDAN SOGUK PRES ALDIM PEKMEZİ. İÇİNE Bİ KAĞIT İLİŞTİRMİŞLER. FSH YÜKSEKLİĞİ OLAN ERKEKLER TÜKETMESİN..
E NASIL SPERME İYİ GELİYOR O ZAMAN!
SPERM AZSA FSH YÜKSEKTİR ZATEN SAFLAR YA...
:))))))) ne tatlısındır kimbilir

YAAAAAAAAA

BENİMDE TARIM DERSİ ÖĞRETMENİM( O NE BİÇİM DERSSE İŞTE) KİTAP ALMADIĞIM İÇİN KOCA Bİ TOKAT ATMIŞTI. KİTAPIDA BULAMAMIŞTIK BU ARADA, HER YERDE YOKTU.. NEYSE ALLAHTAN ANNEM OKULU AYAĞA KALDIRMIŞTI. AMA GEL ZAMAN GİT ZAMAN BU HERİF AMELIYAT OLDU BİZDE ARKADAŞLARLA NE CESARET BİLMİYORUM EVİNE ZIYARETE GİTTİK... YERDE UZANIYORDU AHAHAHAH BENDE İŞTE ADALET DEMİŞTİM:))

NE DİYORSUN YAAA VAYY ANAM KARTALA BAK SEN:)

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMM YAAA
BİLİYOR MUSUN ASLINDA BİZ HAYVAN SEVERLERİN HAYVAN BESLEMEMESİ LAZIM. SONU HEP TRAJEDİ OLUYOR KESİNLİKLE...
RABBİM SABIR VERSİN SANA..

Canim basin sagolsun cok üzüldüm sakinan göze cop batarmis sen onlari kiyamiyosun sevmeye Birileri zehirliyo yaa nasil bir yer nasil bir dünya yaa

Tövbe,Tövbe

3 donmuş olucak sonra geçici menopoza sokucakmış çikolata kistlerim için erbil bey sonrası iki ay sonrada transfer..uzun süren bir tedavim olucak mallesef..inş sende bu tedavinde kavuşursun meleğine canım..
canım nerelerdesin çok merak ettim seni :) maşallah tek taneciğine, inşallah yakın zamanda kardeşleride yanına konarlar.
ever geç ve güç oluyor ama hayırlısıyla gelecek evladın sana Allah ın izniyle,Rabbim güldürsün yüzünü..

Çok üzüldüm canım, gelmiş geçmiş olsun da... giden gitmiş işte. Geldi mi üst üste gelir zaten hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…