- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.121
Bende iyim canım,tanıdıklarımdan olanlar var altı ayda toparladılar,inşallah anneciğin daha kısa sürede iyileşirsagol cnm ilaclara yeni basladi uzun sure kullanacak insallah daha iyi olacak.. troidin bukadar etkilemesi cok sasirtti beni ama vucuttaki en buyuk harap edici ve yikici hormonu troidmis.. sen nasilsin canim..
Hay Allah'ım,nasıl üzüldüm ki..sen kimbilir nasıl ne haldesin.Yine dağıldım ben. Geçtiğimiz yazdan beri sık sık evden kaçan, hatta bir ara öldü haberi gelen ve yaptığı sürprizle beni delicesine mutlu eden kedim ani bir şekilde melek oldu. Başına bir şey geldiği kesin olsa da ne olduğunu anlamaya bile fırsat kalmadı. Önce tecavüze uğradığını düşündüm. Kanama benzeri lekelenmesi vardı. Eşime ulaşamayınca, jandarma, polis ne varsa aradım. Akşam saatlerinde kime ulaşılır ki? En sonunda Devlet Has. Genel Cerrahına ulaştık. Sağolsun evinde ilgilendi bizimle. Eşi eczacı. Üstelik bu akşam nöbetçi. İşini bırakıp geldi. Korktuğum gibi bir durum olmadığını öğrenince sevindik. Eşim ve yine veteriner bir arkadaş daha baktı, zehirlenme dedi. İğneler, ilaçlar, serum... Malesef yine canımdan can gitti. Sevmedim ben burayı...
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Ali ye 1,5cm lik miyom kardeş gelmiş:)Hamilelikte östrojen artışından dolayı olabilir, endişenlenme dedi doktor ama yine de biraz endişelendim.
Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
Kızlar nasılsınız benim tüp yaptıktan sonra Hayatım tam facia idi.göğsümde kist çıktı. Biraz canım sıkıldı. Dr her kadında olan normal bir şey olduğunu söyledi . Ben panik oldum .sizlerle Konuşmayı özledim
sagol cnm ilaclara yeni basladi uzun sure kullanacak insallah daha iyi olacak.. troidin bukadar etkilemesi cok sasirtti beni ama vucuttaki en buyuk harap edici ve yikici hormonu troidmis.. sen nasilsin canim..
incir kürünü duydum ama benim tedavim devam ediyo ,yani her ay adetle gidiyorum bakıyo varmı ,yumi yokmu diye,yoksa klomen veriyor,varsa iğne başlıyo ve hem ilaçlarla kullanmak sakıncalıdır diye hemde çalışıyorm o incirleri taze kaynatmak gerek günde 3 kez.uymuyr bana bende incirleri yiyorum napayım.
:))))))) ne tatlısındır kimbilir
Ahh bu öğretmenler ahh.. Benim de İngilizce öğretmenim ağaç dikme töreninde arka Sıradan kar alan erkek çocuklara koşup, kar aldım diye yüzüme tükürmüştü afedersiniz de şerefsiz.. Nerdeyse okulu bırakıyordum orta 1 de.. Sonra da İngilizce öğrenme Başıma bela oldu hep..
Hepsini yaşıyorum. Kişiliğin yeniden yapılandığı bir döneme giriyormuşuz. Olgunluk dönemi diyelim kısaca...
Kartalların hikayesini bilir misin? 70 yıl yaşayabilirler. Ama bunun için 40 yaşına geldiklerinde bir karar vermeleri gerekir. 40 yaşındaki bir kartalın gagası çenesine değecek kadar kıvrılır, pençeleri sertleşir, kanat tüyleri kalınlaşır ve uçmayı engelleyecek kadar ağırlaşır. Kartal eğer yaşamına devam etmek isterse çok yüksek ve kayalık bir yere tüner. Önce kayalara vura vura gagasını düşürür. Yaklaşık bir ay, yeni gaganın çıkmasını bekler. Çıkan yeni gagayla kemikleşmiş pençelerini ve işe yaramayan kanat tüylerini yolar. Yaklaşık altı ay sonra, tamamen yenilenmiş şekilde avlanmaya ve yaşamaya hazırdır...
Sanırım fiziksel olmasa da ruhsal boyutta yaşadığımız şey bu...
Yine dağıldım ben. Geçtiğimiz yazdan beri sık sık evden kaçan, hatta bir ara öldü haberi gelen ve yaptığı sürprizle beni delicesine mutlu eden kedim ani bir şekilde melek oldu. Başına bir şey geldiği kesin olsa da ne olduğunu anlamaya bile fırsat kalmadı. Önce tecavüze uğradığını düşündüm. Kanama benzeri lekelenmesi vardı. Eşime ulaşamayınca, jandarma, polis ne varsa aradım. Akşam saatlerinde kime ulaşılır ki? En sonunda Devlet Has. Genel Cerrahına ulaştık. Sağolsun evinde ilgilendi bizimle. Eşi eczacı. Üstelik bu akşam nöbetçi. İşini bırakıp geldi. Korktuğum gibi bir durum olmadığını öğrenince sevindik. Eşim ve yine veteriner bir arkadaş daha baktı, zehirlenme dedi. İğneler, ilaçlar, serum... Malesef yine canımdan can gitti. Sevmedim ben burayı...
Canim basin sagolsun cok üzüldüm sakinan göze cop batarmis sen onlari kiyamiyosun sevmeye Birileri zehirliyo yaa nasil bir yer nasil bir dünya yaaYine dağıldım ben. Geçtiğimiz yazdan beri sık sık evden kaçan, hatta bir ara öldü haberi gelen ve yaptığı sürprizle beni delicesine mutlu eden kedim ani bir şekilde melek oldu. Başına bir şey geldiği kesin olsa da ne olduğunu anlamaya bile fırsat kalmadı. Önce tecavüze uğradığını düşündüm. Kanama benzeri lekelenmesi vardı. Eşime ulaşamayınca, jandarma, polis ne varsa aradım. Akşam saatlerinde kime ulaşılır ki? En sonunda Devlet Has. Genel Cerrahına ulaştık. Sağolsun evinde ilgilendi bizimle. Eşi eczacı. Üstelik bu akşam nöbetçi. İşini bırakıp geldi. Korktuğum gibi bir durum olmadığını öğrenince sevindik. Eşim ve yine veteriner bir arkadaş daha baktı, zehirlenme dedi. İğneler, ilaçlar, serum... Malesef yine canımdan can gitti. Sevmedim ben burayı...
Tatlım görüşmen iyi geçsin,haberlerini bekliyoruzCanım iyiyim ben.. Napayım aynı devam.. Yarın doktora randevu aldım nihayet.. Bakalım neler konuşacağız.. Negatif sonuçtan sonra bu kadar sallayan varmıdır acaba doktora gitmeyi?
Tövbe,Tövbeaynen canım, geçen gün benimki öyle söyledi..bu durumdan çok memnunmuş..yani bebek olursa ben paylaşamam diyor, geçen gün ablamlara gittik bir insan eşi köpekden kıskanır mı, köpeğe ilgi gösteriyorum diye,kıskanıldım.. o gün bayağı bi eğlenmiştik bütün aile:)) çok gülmüştüm..
günaydın kuzucuuuukHerkese günaydın kızlar..
maşşallah ne kadar pozitifsingünaydın kuzucuuuukgünaydın trüm gül bahçeleriiii hepimize günaydın Canoya daaaa
günaydın kuzucuuuukgünaydın trüm gül bahçeleriiii hepimize günaydın Canoya daaaa
canım nerelerdesin çok merak ettim seni :) maşallah tek taneciğine, inşallah yakın zamanda kardeşleride yanına konarlar.3 donmuş olucak sonra geçici menopoza sokucakmış çikolata kistlerim için erbil bey sonrası iki ay sonrada transfer..uzun süren bir tedavim olucak mallesef..inş sende bu tedavinde kavuşursun meleğine canım..
Inşallah canım, 17+2 oldu bugün.Kucuk miyomlarda korkulcak birsey yok. Bebegi hic etkilemez bile. Sakim benim durumumdan etkilenme benimki farkliydi. Buyuktu ve rahim agzinda tehlikeli yerdeydi. Kac aylik hamilesin?
Ali iyi teyzesi, sizleri sorar:)Ay canım inşallah endişelenecek bişey yoktur.. Ali nasılsın Alim
Çok üzüldüm canım, gelmiş geçmiş olsun da... giden gitmiş işte. Geldi mi üst üste gelir zaten hep...Yine dağıldım ben. Geçtiğimiz yazdan beri sık sık evden kaçan, hatta bir ara öldü haberi gelen ve yaptığı sürprizle beni delicesine mutlu eden kedim ani bir şekilde melek oldu. Başına bir şey geldiği kesin olsa da ne olduğunu anlamaya bile fırsat kalmadı. Önce tecavüze uğradığını düşündüm. Kanama benzeri lekelenmesi vardı. Eşime ulaşamayınca, jandarma, polis ne varsa aradım. Akşam saatlerinde kime ulaşılır ki? En sonunda Devlet Has. Genel Cerrahına ulaştık. Sağolsun evinde ilgilendi bizimle. Eşi eczacı. Üstelik bu akşam nöbetçi. İşini bırakıp geldi. Korktuğum gibi bir durum olmadığını öğrenince sevindik. Eşim ve yine veteriner bir arkadaş daha baktı, zehirlenme dedi. İğneler, ilaçlar, serum... Malesef yine canımdan can gitti. Sevmedim ben burayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?