- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.161
Yine dağıldım ben. Geçtiğimiz yazdan beri sık sık evden kaçan, hatta bir ara öldü haberi gelen ve yaptığı sürprizle beni delicesine mutlu eden kedim ani bir şekilde melek oldu. Başına bir şey geldiği kesin olsa da ne olduğunu anlamaya bile fırsat kalmadı. Önce tecavüze uğradığını düşündüm. Kanama benzeri lekelenmesi vardı. Eşime ulaşamayınca, jandarma, polis ne varsa aradım. Akşam saatlerinde kime ulaşılır ki? En sonunda Devlet Has. Genel Cerrahına ulaştık. Sağolsun evinde ilgilendi bizimle. Eşi eczacı. Üstelik bu akşam nöbetçi. İşini bırakıp geldi. Korktuğum gibi bir durum olmadığını öğrenince sevindik. Eşim ve yine veteriner bir arkadaş daha baktı, zehirlenme dedi. İğneler, ilaçlar, serum... Malesef yine canımdan can gitti. Sevmedim ben burayı...
sağol canım valla hala beninle ya... oki et suyu çorbaGecmedimi kuzum ya et suyu corba yap gecer etten tavuktanda olur bol karabiber hadi sifa olsun ayol
Bu platformu seviyorum çünkü;dilimden anlayacak herkes burda..benim gibi olan kalbimi hislerimi yaralarımı bilen sorgulamayan, niye ısrar ettiğimi bilip boş işlerle uğraşmadığımı bilen.. Eşini ailesini kendi ailesini bütün bu sancışarım içinde ayrı ayrı idare eden bir ipte hepsini oynatan..iş arkadaşları müdürleri müşterileri ..içinde büyüyen yumruk olan yüzlerine haykıramadığı her şeyi burda paylaşan.. Herşeye rağmen başınıza gelsinde görün diyemeyen..sınanmadımız bilemezsin diye içten içe çığlık atan.. Allahım niye ben bu sıkıntıyı çekiyorum diye düşünürken bile yürüdüğü ince çizgiyi bozmadan isyan etmeden..beni anlayın diye gözlerinden çakmak çakmak şimşekler gönderen..onca iğneyi yiyip etrafındaki herkese ne haliniz varsa görün dememek için yinede hormonlarını dengeleyen tüm duygudaşlarım burda..
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda düzelir. Hemen sünnet ettirmiş miydiniz? Sünnet ettirilenlerde tsh yüksekliği olur diye duymuştum.Koruma bir şey oluyormuş canım ilker paşam TSH birazcık yüksek çıktı ikinci topuk kani için dün yeniden çağırdılar sonuca göre (normal değerlere dusmrmişse)çocuk endokrine yönlendirecklermis ama biz bu gün çocuk endokrine gittik kan sonucuna göre ilaç başlayacaklar (bizi. Cimcimedede çıkmıştı tiroyit tecrübeliyiz) iste bu yüzden ilker paşam huzursuz 2 gündür kan veriyor kuzum
4. Mü geliyor, 4 ve 5. mi?Selam arkadaşlar,
Sebanur arkadaşimizI merak edenler olmus. Kendisi iyi bi sorun yok. Hatta dūn pıt pıtlari duydu çok şūkūr. ŞifresinI unutmuş giremiyor size selami var. Birde bugun tekrar işe başlamış. Ama yakin zamanda yazacaktir. Bende ilk defa telefondan yaziyorum imla hatalari olduysa affola.
MTHFR A1298C geninde heterozigot taşıyıcıyım kızlar... genetik test sonucu... diger genler normal... bu taşıyıcılık da düşün nedenleri arasında imiş.... tedvide coraspin kullanılmıştı demek ki yetmemiş
Bizim hocada "kuş beyinliler" diye bağırırdı. Müzikle ilgi alakası olmayan insancıktı. Bugün için böyle hocalara öğrenciler ve veliler hadlerini bildiriyor ve neredeyse öğretmenler öğrencilerden korkuyor.ben müzik öğretmeni denilince bi tuhaf oluyorum cnm ya..
orta birde müzik dersine flüt götürülecekti.. benimkisi okula giderken çantamdan düşmüş farkında olmamışım.
bunu derste bayan öğretmene söylediğimde bana inanmamıştı evde unuttuğumu sanmıştı, tüm sınıfın önünde bana şamar atmıştı.. o günden sonra o dersi asla sevmedim..
Geçmiş olsun, genelde yaygın ama mamografi çektirerek ne olduğunu öğrenmiş olursun.Kızlar nasılsınız benim tüp yaptıktan sonra Hayatım tam facia idi.göğsümde kist çıktı. Biraz canım sıkıldı. Dr her kadında olan normal bir şey olduğunu söyledi . Ben panik oldum .sizlerle Konuşmayı özledim
Merhaba; Üniversitelerin prof.larını araştırabilirsin.lütfen hanımlar banada yardımcı olun yok mu ankarada önerebılecegınız doktor
Yine dağıldım ben. Geçtiğimiz yazdan beri sık sık evden kaçan, hatta bir ara öldü haberi gelen ve yaptığı sürprizle beni delicesine mutlu eden kedim ani bir şekilde melek oldu. Başına bir şey geldiği kesin olsa da ne olduğunu anlamaya bile fırsat kalmadı. Önce tecavüze uğradığını düşündüm. Kanama benzeri lekelenmesi vardı. Eşime ulaşamayınca, jandarma, polis ne varsa aradım. Akşam saatlerinde kime ulaşılır ki? En sonunda Devlet Has. Genel Cerrahına ulaştık. Sağolsun evinde ilgilendi bizimle. Eşi eczacı. Üstelik bu akşam nöbetçi. İşini bırakıp geldi. Korktuğum gibi bir durum olmadığını öğrenince sevindik. Eşim ve yine veteriner bir arkadaş daha baktı, zehirlenme dedi. İğneler, ilaçlar, serum... Malesef yine canımdan can gitti. Sevmedim ben burayı...
Bizde seni öpüyoruz. Gecikmeli olarak, annene nice sağlıklı, mutlu, inş. torunlu yıllar dilerim.7 günün artırılmasını, 24 saatin çoğaltılmasını, ulaşım aracı olarakkullanılmasını istiyorum. Evren sana diyorum!!!!!!!!!
Son bir kaç gündür enerji de olsa! yetişemiyorum hiçbir yere...
Yetişme boşver! diyorum kendime ama henüz sözümü geçiremedim... İçimle dışım anlaşamıyor
Biraz daha istikrar göstereyim, olmadı amannnn deyip salacağım sanırım çayıra.
Öpüyorum herkesi
Geçmiş olsun, ilaçla tedavisi vardır inş. Birde açıklaması neymiş öğretmenim?MTHFR A1298C geninde heterozigot taşıyıcıyım kızlar... genetik test sonucu... diger genler normal... bu taşıyıcılık da düşün nedenleri arasında imiş.... tedvide coraspin kullanılmıştı demek ki yetmemiş
portakales canım genetik test yaptırdım ordan çıktı... üniversite hastanelerinde var genetik bölümde.
kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
Ilacın yeterli gelmemiştir tatlım üzülme,d vitamin ampul bende kullanıyorum.kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
geçmiş olsun canım...
yediğine içtiğine dikkat et niye vitamin düşmüş o kadar
Biraz strestende uzak dur.. Nerde bizim meditasyon müziklerimiz kafayı rahatlatt
kendine iyi bak bizide üzme ama aaaa
kalıtsal bir taşıyıcılık kanın pıhtılaşmasında etken... taşıyıcı olduğun için bebek hasta doğmuyor ancak eşinde devarsa sorun oluyor... eşim şükür ıyı. ama hamilelikte düşük nedeni vs vs vs... kafam durdu şu an. dr detaylı konuşacak henüz hasta danışmanımla konuştum önce faranjit geçsin sonra okul törenleri sonra sakin kafa sonra doktor... o zaman yazarım.Geçmiş olsun, ilaçla tedavisi vardır inş. Birde açıklaması neymiş öğretmenim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?