Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok üzüldüm yazacak kelime bulamıyorum

Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda düzelir. Hemen sünnet ettirmiş miydiniz? Sünnet ettirilenlerde tsh yüksekliği olur diye duymuştum.

7 günün artırılmasını, 24 saatin çoğaltılmasını, ulaşım aracı olarak kullanılmasını istiyorum. Evren sana diyorum!!!!!!!!!

Son bir kaç gündür enerji de olsa! yetişemiyorum hiçbir yere...
Yetişme boşver! diyorum kendime ama henüz sözümü geçiremedim... İçimle dışım anlaşamıyor
Biraz daha istikrar göstereyim, olmadı amannnn deyip salacağım sanırım çayıra.
Öpüyorum herkesi

Selam arkadaşlar,
Sebanur arkadaşimizI merak edenler olmus. Kendisi iyi bi sorun yok. Hatta dūn pıt pıtlari duydu çok şūkūr. ŞifresinI unutmuş giremiyor size selami var. Birde bugun tekrar işe başlamış. Ama yakin zamanda yazacaktir. Bende ilk defa telefondan yaziyorum imla hatalari olduysa affola.

4. Mü geliyor, 4 ve 5. mi?

MTHFR A1298C geninde heterozigot taşıyıcıyım kızlar... genetik test sonucu... diger genler normal... bu taşıyıcılık da düşün nedenleri arasında imiş.... tedvide coraspin kullanılmıştı demek ki yetmemiş

Ben bunlardan bi haberim canım yaptırmadım hiç. Ama ne denir bilemiyorum. Geçmiş olsun mu?
Ama bundan sonraki tedavide nasıl bi önlem alınması gerektiği açısından nedenleri bilmek her zaman iyi..

Bizim hocada "kuş beyinliler" diye bağırırdı. Müzikle ilgi alakası olmayan insancıktı. Bugün için böyle hocalara öğrenciler ve veliler hadlerini bildiriyor ve neredeyse öğretmenler öğrencilerden korkuyor.

Geçmiş olsun, genelde yaygın ama mamografi çektirerek ne olduğunu öğrenmiş olursun.

lütfen hanımlar banada yardımcı olun yok mu ankarada önerebılecegınız doktor
Merhaba; Üniversitelerin prof.larını araştırabilirsin.

Allah sabır versin arkadaşım. Doğanın kanunu ama insan üzülmeden duramıyor. Sanki acil serviste çalışıyor gibi ani kayıpların oluyor. Sevgiler.

Bizde seni öpüyoruz. Gecikmeli olarak, annene nice sağlıklı, mutlu, inş. torunlu yıllar dilerim.

Eua; Dr. randevundan güzel haberlerle dönersin inş. Gündüz esniyorum, akşam koltukta yarım-bir saat narkoz verilmiş gibi uyuyorum. Dr.ilk üç ay her şeye hazırlıklı ol, kendini kaptırma diyor. Şikayet yok, Araf'tayım. Hepimizin hakkında hayırlı gelişmeler olsun. Sevgiler.

Geçmiş olsun, ilaçla tedavisi vardır inş. Birde açıklaması neymiş öğretmenim?

kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var

geçmiş olsun canım...
yediğine içtiğine dikkat et niye vitamin düşmüş o kadar
Biraz strestende uzak dur.. Nerde bizim meditasyon müziklerimiz kafayı rahatlatt
kendine iyi bak bizide üzme ama aaaa

Ilacın yeterli gelmemiştir tatlım üzülme,d vitamin ampul bende kullanıyorum.

geçmiş olsun canım...
yediğine içtiğine dikkat et niye vitamin düşmüş o kadar
Biraz strestende uzak dur.. Nerde bizim meditasyon müziklerimiz kafayı rahatlatt
kendine iyi bak bizide üzme ama aaaa

sağol canım

bu sıralar üzgün değilim aksine çok mutluyum huzurluyum ama niye böyle oldu anlamadım

Geçmiş olsun, ilaçla tedavisi vardır inş. Birde açıklaması neymiş öğretmenim?
kalıtsal bir taşıyıcılık kanın pıhtılaşmasında etken... taşıyıcı olduğun için bebek hasta doğmuyor ancak eşinde devarsa sorun oluyor... eşim şükür ıyı. ama hamilelikte düşük nedeni vs vs vs... kafam durdu şu an. dr detaylı konuşacak henüz hasta danışmanımla konuştum önce faranjit geçsin sonra okul törenleri sonra sakin kafa sonra doktor... o zaman yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…