- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.661
Hem de hiç sevmem en büyük korkularından birisi şeker yüklemesi yapılması gerek se ne yaparım.ayda yılda bir deli gibi tatlı bir şey ceker canım o zamanda bir cukulata işimi görür
ALISALIS canım şansınız çok ama çok olsun Yanına bir sürü tektaşların olsun diliyorum.
OPU'dan sürprizlerle çıkarsın umarım. Ne zaman yapılması bekleniyor? Bahar geldi tedaviler hızlandı takip edelim, bahar tazeliğinde yumurtalar diliyorum hem bahar bahar olsun, sonucu da yaz güneşi gibi içini ısıtsın...
Endometrium en güzel sonuçlara ilerler umarım. Biliyorsun benim de aynı sorunum oluyor 7.5-8.5 arası dolanıp duruyordu. Endişelenmeden hiç transfer vs olmayan rutin jinekolog zamanında kendi kendine 10'lara çıkmıştı. Dilerim senin de vücudun kendi dinamiğini yaratır bir de endometriumdan sürprize kavuşursun... Sadece şunun farkındayım 10 olduğu o ay arabasız olduğumdan çok fazla yürümüş, yürüdükçe çok su içmiş ve çok hareket etmiştim... Vücudunun kan dolaşımını hızlandırmak iyi geliyor. Diğerlerini zaten onca zamandır içinde olan biri olarak çok iyi biliyorsun.
Bildiklerini unutturacak güzel sonuçlar diliyorum. Tektaş, beştaş, yeditaş hangisi olursa olsun, sonucu hamilelik olsun... Bol şanslar canım, yolun hepppp açık olsun
2220 Ulu Manitum
Ne kocaman yüreğin var biliyorsun değil mi... Yaptığın fedakarlıkların (bana göre fedakarlık) emeklerinin bir gün bir şekilde karşılığı olacak. İnanırım ben buna iyilik döngüsüne çok inanırım... İyiliklerin döngüsü hızlansın, Evren bugün sana mesajım bu! döngüye torpilUlu Manitu'yu şaşırt :)
Hem hep düzgün, efektif olanı yapacak değiliz. Şaşkın hallerimiz, şaşmış saatlerimiz olsun. Olsun ki efektif olanların manası olsun :)))
Mırmırrr
Tüm künefe mesajları adına afiyet bal şeker olsun size :))))))))))))))))))
Benim gibiyken2220 yi baştan çıkaran tatlıymış...
yeteeeeer de tatlı sevmiyormuş.
Tatlı ile arası olmayan bir arızalı ben değilmişim yehuuuu dedim :)))
Şerbetli tatlıların şerbetinin görüntüsü beni fena yapıyor :)
1 çatal künefe yiyebiliyorum peyniri uzuyor uzuyor zorlayarak tıkıyorum.
Üstüne su yetmediğinden zeytin veya muadili mutlaka ve mutlaka bir şey gerekiyor.
Yiyebilenlere helal olsun! Afiyet olsun :))
(Eşim de tatlı yemez ama künefe denince durur! yok yok durmaz! bi tarihte bir tatil beldesinde bildiğin aşerdi! sokak sokak künefeci aradığımızı bilirim!)
tatlı sevmem aram yoktur ama künefe yi hiç sevemedim yafff
Canım kullandigin haplardan olmasin guliforce kullaniyorum ben yapiyor mide bulantisi sendede varmiydi haptanMerhaba kızlar spordan geldim kendimi cok iyi hissediyorum bide midem bulanmasa daha iyi olacak
Hahha çikolatalı potakalı gibi yemelik sevmelik bıcırık ya masallahGece rüyanıza, tez vakitte kucaklarınıza gelsin inşallah...
gel canım hoş geldin özel misafirim olarak ben ısmarlayacam sanabebeklerve .!.:O künefenin kralı orda antakya ya geliyoomm hemen canım çektı hahhhha
aaaaaaaaaaaaaaa asla olmaz çayın yanında birde ben çayı şekersiz ve tek başına içerim ama sana bir kahveye gelebilirimbirazdan çayın yanında baklava yiyecem gel sanada yedirecem banane banane
çukulata kızGece rüyanıza, tez vakitte kucaklarınıza gelsin inşallah...
yanına geleyimde sen tuzlu ikram et bana yada bulgur işiyanıma gel ben sana künefeyi sevdiririm tatlım :)
bulgurdan bahsedersen canım burda hemen içli köfte ilk sırada gelir ondan sonra kısıryanına geleyimde sen tuzlu ikram et bana yada bulgur işi
inşşş verecek olan ol diyecek olan o inşş bizede der zamanı elmiştir bende fenayım bu gün yaaRabbim büyükyeteeeeer bizede mucize bizede insallah
Haftasonu bende belli griple geçecek burnumla gözüm arasında biseyler oluyor bol bol limonlu çay ve olipss
Rabbim büyükyeteeeeer bizede mucize bizede insallah
Haftasonu bende belli griple geçecek burnumla gözüm arasında biseyler oluyor bol bol limonlu çay ve olipss
inşşş verecek olan ol diyecek olan o inşş bizede der zamanı elmiştir bende fenayım bu gün yaa
günaydın kızlar ben çok hastayım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum başım çatlıyor
sanada geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?