Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hem de hiç sevmem en büyük korkularından birisi şeker yüklemesi yapılması gerek se ne yaparım. ayda yılda bir deli gibi tatlı bir şey ceker canım o zamanda bir cukulata işimi görür

birazdan çayın yanında baklava yiyecem gel sanada yedirecem banane banane

Duygucugum endo icin yurumeye calisayim o zaman.

Transfere gelince: 2 yumi olsun yapariz diye dusunuyorum.

sen de cok bosladin .
fazla ara verme ve bence semra kahraman la bu isi bitir. Zamanin da pufy68 i ikna ettim ve Alya miza kavustuk. Seni de ikna edeyim de bir bebisim de senden gelsin.
Nasil ama hemen de yuzde ellisine el koyuyorum

yanına geleyimde sen tuzlu ikram et bana yada bulgur işi [/QUOTE][/QUOTE]

Normal bir insan için meyvelerden sağladığı şeker yeterli aslında. Pancar ya da kamıştan elde edilen şeker bağımlılık yapıyor. Hele günümüzde uygulanan işlemlerin de etkisiyle feri düşürüldüğü için miktar olarak ta fazla tüketmek gerekiyor, bu da bulantı, başağrısı gibi yan etkileri ortaya çıkarıyor. Şeker kullanımın minimumdaysa, bağımlılığın yok demektir. Ne mutlu sana.
Annem bir ara Erzurum Şeker Fabrikasının İlkokulunda görev yapmıştı. Taa oralardan kalma lüzumsuz bir bilgi. Lazım olur belki

bebeklerve .!.:
O künefenin kralı orda antakya ya geliyoomm hemen canım çektı hahhhha
gel canım hoş geldin özel misafirim olarak ben ısmarlayacam sana [/QUOTE]
Canım sagol yemiş kadar oldum dr kontrolunu atlatayım kacamak yapacammmm valla

kızlar bu yazıyı alıntı yaptım................... Selamlar. Size bir mucize hikayesi anlaticam. 1995 yılında severek evlendik. Ilk aylar yaşım küçük diye cevre baskısı ile bebek yapmayalım dedik 6 ay sürdü sonra benim aşırı istemem sonucu korunmayi bıraktık. Iki ay daha geçti ama bebek gelmedi. Hemen doktora koştum yaş 19 herkes bana gülüyor
biseyiniz yok dediler 5 yıl 10 yıl 15 yıl... hala yok tabiki o arada 3 aşılama 2 tupbebek hocalar hacılar kürler. Icim aktara döndü
yok yok yok. Sebebi bilinmeyen infertilite koydular adımizi smile ifade simgesi bi tanıdık vasıtası ile bi doktora daha gittik. Histereskopi yapalım dedi . Bi o kaldı yapin dedik dua ediyorum operasyona girerken nolur bisey ciksin diye. Evet çıktı rahimde perde ve 4 polip. O esnadada temizlendi. Dr. % 40 kendiliginden olur dedi güldük :)) tupbebek parasi biriktirel dedik çıktık. Bu arada da evlatliga karar verdik. Geçen sene kurban bayraminda kaderdasim canım esiyle bizi ziyarete geldi. 3 gün deli gibi gezdik. 3.gunun sonunda ulus heykelinin önünde bende bi sanci aha dedik apandisit patliyo. Taksiye atladigimiz gibi diskapidayiz. Cuma günü oluyo bu olanlar. Pazartesi de evlatliga gidicez. Hastanede kan alındı. Sonuc bekliyoruz. Arkadasimla girdik iceri dr. Gebelik görünüyor demezmi. Doinggggg ben dizlerimin üzerine. Aglama kahkaha dr. u öpme felan derken inanamadim. 18.senemde hamileydim. Doğum yaptım sendroma girdim bu bebegi benmi doğurdum benimmi diye gunlerce agladim. 9.5 aylık dunya tatlisi bi kizim var ben 38 yaşındayım. Sakın Allahtan umudunuzu kesmeyin. HAYAT MUCIZELERLE DOLU. DUAMDASINIZ

Son düzenleme:
Rabbim büyük yeteeeeer bizede mucize bizede insallah
Haftasonu bende belli griple geçecek burnumla gözüm arasında biseyler oluyor bol bol limonlu çay ve olipss

Rabbim büyük yeteeeeer bizede mucize bizede insallah
Haftasonu bende belli griple geçecek burnumla gözüm arasında biseyler oluyor bol bol limonlu çay ve olipss
inşşş verecek olan ol diyecek olan o inşş bizede der zamanı elmiştir bende fenayım bu gün yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…