Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İyiki grip oldum dedim ya herkes mi hasta vayyy
yeteeeeer tabi temizlik müzik derken Üşüttün güzelim aman dikkat salgın var ofiste burnunu çeken çekene elbet banada dokundu mikrop olasıca, hahahh eve gideyim buhar yapacammmmm
sara_28 canişkom spordu ilaçtı şuydu buydu hamile olmayasın ooo olasın inşallah insallah günün geldimi şekerim

sağol canımm valla senden dikat et kendine )

hamilelik mi kız boğaz ağrısı baş ağrısı hamilelik belirtisi olurmu hem daha çok var günüme

Kizlar merhaa herkese.duaya de vam etmiyor musunuz ? Herkes iyi galiba sevindirici haberler goruyorumbende doktor degistirdim kurtajdan sonra cok sukur adetliyimpazartesi kuddus kardesin onerdigi cihangir beyden randevu aldım bakalım derdime care olacak mi? Eşimi n arkadasida onu onerince bana farz oldu gitmekk hayırlısı. Bu arada yine tefriciyeokuyalim mi ne dersiniz

Merhabalar, güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. Bugün yüklüğü elden geçirirken ilaç poşetlerine de baktım ve günü geçmemiş crınone jel, climara forte bant, progestan iğnelerini buldum. Yakın zamanda tranferi olacak arkadaşa göndermek istiyorum. Adresi özelden bildirilirse memnum olurum. Bahar gibi tazelenilmesi dileğiyle sevgiler...

Nerdesinn sennn!
Iyi olmana sevindim canim. Dilerim guzel gecer randevun. Tefriciyeye varim. Dua sayfamiza yaz sen pazartesi baslayalim:)

KIZLAR BENIMDE HABERLERIM VAR!.
KIMSEYE SOYLEMEDEN DONMUSLARIMIN 3 TANESINI TRANSFER ETTIRMISTIM. BUGUN SONUCLARIMI ALDIM MALESEF 0,100 KAN SONUCUM..
ASLINDA NEGATIF SONUC ALIRSAM KIMSEYE SOYLEMEK ISTEMIYORDUM. HEM HEVES KIRMAK HEMDE UZMEK ISTEMEDIGIMDEN AMA DAYANAMADIM.. BEN GAYET IYIYIM ARTIK HEDEFIM TAMAMEN ORGANIK..
GERIYE DE DONMUS KALMADI..
HEPINIZI ÖPERIMMM :)

Canım ..... Sevgimle sarılıyorum sana... Vardır bir hayır kuzum... Öpüyorum seni .....

slm canlar uzun zamandan beri yazamadım işleriimin yoğunluğundan..herkezde moraler süper çook mutlu oldum..benim yarın opu var canlarr dualarınızı bekliyorum...herkezi kocaman öpüyorum..

canım benimm biliyorum yoğunsun hem iş, hem tedaviler, hem Yalova yolları ama bizi hiç habersiz bırakmıyorsun ne güzel..
güzel haberlerini bekliyoruz hayatım.. en kalitelisinden yumoşların olsun, güzelce döllensin..
sonu bebişli olsun.. çok öptümm canım.

Nerdesinn sennn!
Iyi olmana sevindim canim. Dilerim guzel gecer randevun. Tefriciyeye varim. Dua sayfamiza yaz sen pazartesi baslayalim:)

Canim sagol bende bu son kurtajda parca kalmisti 20gun sonra tekrar kurtaj oldum kanamam durmadi bu defada icerde kan birikmis atar vucut dediler allaha Şükür adet oldum simdi .pazartesi listeyi tapmaya baslayalim ama ben okumaya çarşamba gunu baslayabilirim.canim uzulme allahin dedigi oluyor insaallah hayirli evlat sahibi oluruz hayirsizi ne yapalim. Moralini bozma durmak yok yola devam

kuzum sağlık olsun hayat olsun huzur olsun ve SEN ol başka her şeye çare bulunur

kızlar ben adetin 2.günü doktora gidiyorum bakıyor usg de yumurta görmedi ,adetin 7.günü yine gittim yine olmadığı için geçen ay pas geçtik,yarın gitcem yine 2.günüm benim merak ettiğim 7.günden sonra yumurta görünme ihtimali yokmu ?benim yumurtaların daha geç görünme durumu olabilirmi ki böyle bişey,bi yerde okudum 20.güne kadar olabilir diye ona göre dr.a sorayım diyorum.bilgi sahibi olanlar aydınlatırmı beni,güzel pazarlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…