Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugün 2'de ofise gelirsen öyle her şey karışır, yetişemezsin :) Olsun pişmannn değilim

adigee1 umarım OPU çok ama çok iyi geçmiştir... Narkoz kafasının güzelliğinde.
Sayısı kaç olursa olsun çok kaliteli, dolu dolu sonuçlar alınmıştır.
Güzel gelişmeler olsun, devamı gelsin, ilerlesin "can" olsun...

NukteK gözünüz aydınnnnnnnnnnnnnnnn çok çok sevindim. İnşallah hep böyle güzel tetkikleriniz olsun... Su gibi aksın günleriniz, haftalarınız... Sağlıkla kucağına aldığının müjdesine ortak olalım.

Harikalar hep olmasa da hayatımızda biz iyi olalım, dik duralım, güçlü olalım...
Alakasız olacak ama bir de popolar açık uyumayalım dün gece gördüğüm rüyaları anlatsam Rtük burayı sonsuza kadar kapatır :))))

"Cızzz" etti içim...
Ama yine de Pollyanna mı uyandırdım.
Dilerim! Umarım! İsterim! "al gülüm ver gülüm" şeklinde, peşkeşin uzantısı tarumar edilecek bir kiralama değil de, mevcutta o cennet doğaya inat kaba saba, iş bilmez, düzensiz kişilerin yerine intizam getirecek, hakkını verecek bir gelişmedir... Sadece gözleme, tost, ayran satan yerel ahali olsa çok güzel olacakken lokantacık lokantalar, işleri de, yemekleri de, kendileri de kötüydü. İyileşir belki, inşallah...

Yoksa hakkımı helal etmediklerim listelerine bir yenisini daha ekleyeceğim. İlahi "Adalete" belki de hepsinden çok inanıyorum... Zuhur edeceğine güvenle, inançla...

Akbuk Koyu 29 yilligina ozel sektore kiralanmis... oradaki bir koy daha hatta... hani biz oraya gidecektik :-(

Hah! işte bu :))))))))))))) Harikasın :)

Olur olur diyorum, selüliti dert etmeyeli çok oldu :) Evladımın da olsun değil mi :))))))))
2220 nin oğlan da selulitli olsun, yakalayıp sıkıştırsın portakal portakal :))))))))) portakal portakal deyince portakales in de öyle olsun... Gönlünde olan herkesin öyle olsun... Hepimizin öyle olsun :))))))))))))

(bu ara gördüğüm tüm bebeklerin o boğum boğum bacak ve popolorı selülitli)

Hah ! O göbeğe Boğum Boğum bacaklı bir Bebişin Yerleştiği günleri de görelim :)

Bi Erkeğin Peşinden Koşmam İçin
"Anne Beni Yakalayamazsın Demesi Lazım"

(((((( Geçmiş olsun canım... Bu arada bu mide bulantısı salgın mı? Hani ikimiz de hafif grip eşiğindeydik ondan mı diye düşündüm. Benim de midem bulanıyor 15-20 gündür sabahları sonra kayboluyor, bir kaç gündür öğleden sonraya da sarktı... Ama öyle "ben buradayım!!!!" diyen cinste değil, "bulanıyor mu acaba?" diye dinleyince hmmm evet diye hissedilen cinsten...

Maharet o ellerde diyoruz eline koluna nazar mı değdiriyoruz acaba... Bu da diğer bir ulvi teşhisim :)
Maşallah diyeyim peşinen

Zorlamamaya gayret edeceğine eminim, daha önce konuştuğumuz gibi en güzel ilacı yüzme... Suyu seviyorsun biraz destek ile üstesinden de gelirsin aslında... Sıcak her zaman iyi gelmeyebiliyor ona dikkat etmekte fayda olur sanırım.

Voltren, Dolgit, Bengay vs. bir sürü merhem var ama ben en çok Kamfolin in faydasını gördüm. Bir dene istersen. Ayrıca kesinlikle sporcu bantlarından kullanmalısın. Benim elim ayağım gibiler ağrım oldu mu direkt her yanım renkleniyor :) Alt tarafı bir flaster diyerek bakılıyor çoğunlukla ama spor camiası bilir, hekimler de anlata anlata bir hal olur :) psikolojik etkisinin dışında cidden desteği var.

gece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum

Tüm künefe mesajları adına afiyet bal şeker olsun size :))))))))))))))))))
Benim gibiyken 2220 yi baştan çıkaran tatlıymış...
yeteeeeer de tatlı sevmiyormuş.
Tatlı ile arası olmayan bir arızalı ben değilmişim yehuuuu dedim :)))

Şerbetli tatlıların şerbetinin görüntüsü beni fena yapıyor :)
1 çatal künefe yiyebiliyorum peyniri uzuyor uzuyor zorlayarak tıkıyorum.
Üstüne su yetmediğinden zeytin veya muadili mutlaka ve mutlaka bir şey gerekiyor.

Yiyebilenlere helal olsun! Afiyet olsun :))
(Eşim de tatlı yemez ama künefe denince durur! yok yok durmaz! bi tarihte bir tatil beldesinde bildiğin aşerdi! sokak sokak künefeci aradığımızı bilirim!)

gel canım hoş geldin özel misafirim olarak ben ısmarlayacam sana

tatlı sevmem aram yoktur ama künefe yi hiç sevemedim yafff[/QUOTE]

yanıma gel ben sana künefeyi sevdiririm tatlım :)
yanına geleyimde sen tuzlu ikram et bana yada bulgur işi [/QUOTE]

Dondirik kalmadı. Olandan Ali yaptık:)

6 Nisan Detaylı ultrason

Sağol canım önerilerini dikkate alcam merhem konusunda ozellikle yuzme ogrenmeyi cok istiyorum aslında bakalım

mide bulantısı salgınmı bilmiyorum ama cok fena bisey

Bu arada sen tatlı sevmiyosun ya bende aksama eşimden baklava istedim canım çekti hatta aserdim resmen

yanına geleyimde sen tuzlu ikram et bana yada bulgur işi [/QUOTE][/QUOTE]
Hem de hiç sevmem en büyük korkularından birisi şeker yüklemesi yapılması gerek se ne yaparım. ayda yılda bir deli gibi tatlı bir şey ceker canım o zamanda bir cukulata işimi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…