- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.641
canlarrrr nasılsınız
O künefenin kralı orda antakya ya geliyoomm hemen canım çektı hahhhhalerve, postrim sen nefenin en kralını hatayda ısmarlıyım sana gör bakalım nasıl vazgeçilmezin oluyormuş ebediyen
canım temizlik yaptım birazcık kulaklığımı taktım radyo açtım oh mis gibi müzik eşliğinde temizlikYağmuru izleyip melankolik şarkılar dinleyerek bi yandan çalışıyorum:)
Sen nasılsın:)
gel canım hoş geldin özel misafirim olarak ben ısmarlayacam sanaO künefenin kralı orda antakya ya geliyoomm hemen canım çektı hahhhha
gel canım hoş geldin özel misafirim olarak ben ısmarlayacam sana
Kızlar iyi akşamlar hepinize ayrı ayrı .Ne zamandır girip okuyamıyorum .Telefondan giriyorum takip etmeye çalışmak adına kopuk kopuk bir şeyler oluyo .. anlayamıyorum .Geçen hafta yoğun geçti adetim 20 gün gecikmeyle geldi Allahım menapozamı giriyorum derken Erbil bey bu gün yarın olursun dedi ve 3 gün sonra adetim geldi .Tedaviye başladık sürpriz yumurtafa görünce bir opu daha yapalım kararı aldık .bu kaçıncı opum oldu unuttum artık ..Kader kısmet Cuma sabahı opum var inşallah herşey güzel olur .Aklıma getirmek istemiyorum ama döllenme sorunum olmasın lütfen Allahım. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım .Geçen hafta akupunktura 2 kez gittim en azından stres hormonuma iyi geldiği kesin .Seansdan çıkınca pampık gibi oluyorum :)Eşim bu durumdan pek bir memnun ..
Sizleri de merak ediyorum hepinizi ayrı ayrı .Selam ve dua ile ....
Panaroma Test sonucum yarin cikacakti. Biraz evvel sonucum geldiiii. Dusuk risk grubundayim yani cok iyi birsey bu. Amniyosenteze ihtiyac kalmadi herhalde. Gerci pzt doktoruma gidiyorum ama... Bundan sonrasi Allahim nasip ederse hersey guzel olur. Sevgiler hepinize...
Akbuk Koyu 29 yilligina ozel sektore kiralanmis... oradaki bir koy daha hatta... hani biz oraya gidecektik :-(
yanıma gel ben sana künefeyi sevdiririm tatlım :)[/QUOTE]tatlı sevmem aram yoktur ama künefe yi hiç sevemedim yafff
Hah ! O göbeğe Boğum Boğum bacaklı bir Bebişin Yerleştiği günleri de görelim :)
Bi Erkeğin Peşinden Koşmam İçin
"Anne Beni Yakalayamazsın Demesi Lazım"
gece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum
gel canım hoş geldin özel misafirim olarak ben ısmarlayacam sana
yanına geleyimde sen tuzlu ikram et bana yada bulgur işiyanıma gel ben sana künefeyi sevdiririm tatlım :)
Dondirik kalmadı. Olandan Ali yaptık:)Bizim Tablo Güncellemesi: 26 Mart 2015
Atlanılmış ve/veya eksik ve/veya düzeltilmesi gereken vb. detaylar için lütfen özel mesaj gönderin :)
1- @Puffy68A N N E L E R İ M İ Z ALYA DOĞDU (Kasım 2013)
1968 İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 8.1 LH: TSH: AMH 0.24 E2: 2.tüp- sebepsiz Alya Bebek geldi. Sisli Mémorial- Dr. Aynur hanim
2- @leejenaDEFNE DOĞDU (.............................)
1970 İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 12.9 LH:4.86 TSH: AMH: 0.36 E2:52.37 5. Tüp- Defne bebiş geldi. - Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci
3- @breezeyELİF DOĞDU (.............................)
1971 İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 8.82 LH:3.33 TSH:1.53 AMH: E2:220 1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi SEBEPSİZ
4- @DetiKIZI DOĞDU (.............................)
1970 İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 10 LH: TSH: AMH: 0.16 E2: Kizimiz dünyaya geldi yasa bagli rezerv azligi Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras
5- @elvinnurİKİZLERİ DOĞDU (Nisan 2014)
..................... / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH: TSH: AMH: E2: İkizlerimiz dünyaya geldi Annelerinin kucağına geçmek için hazırlanıyorlar. 30 Nisan 2014 31. haftalık doğdukları için küvezde misafir edildiler
6- @ays73AYZEN DOĞDU (Nisan 2014)
1974 İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 19 LH: TSH: AMH: 0.08 E2: 2 tüp negatif, sponton 23 Nisanda kizimiz Ayzen geldi Yasa bagli rezerv azligi Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer
7- @SelcanKeremİKLİMYA DOĞDU (2014)
1972 Hollanda / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: doğal yoldan hamile-kızımız oldu. SORUN YOK )
8- @kumarikaKızı Sağlıkla doğmuştur diliyoruz.
1972 İzmir / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Negatif. 3. de 10 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 26 Haftalik Kizimiz olacak Yaşa bağlı rezerv azlığı iZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIk.
9- @nashiOĞLU Sağlıkla doğmuştur diliyoruz.
.................... / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.
10- @cedrusBETÜL DOĞDU (Eylül 2014)
1980 Konya / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif Kizimiz oldu. Tüpler tikali Konya Novafertil T.B.M
11- @alfabeMEHMET ATALAY DOĞDU (17 Kasım 2014)
1976 Denizli / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.12 E2: 4 negatif 5.deneme pozitif Yumurta ve sperm az Erol Tavmergen-Ege üniversitesi
12- @unbelivableOĞLU DOĞDU (24 Aralık 2014)
.......... Yurtdışı / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.
13- @magnesyaASYA DOĞDU (Aralık 2014)
...................... / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:
14- @NevSerBEREN DOĞDU (19 Şubat 2015) 2015'in ilk bebeği
1974 İzmir FSH: 4.98 LH:2.28 TSH:1.15 AMH: -2 E2:85 Hedef spontan hamilelik. Yeni tedaviye başladı. sebepsiz infertilite
15- @hope73OĞLU DOĞDU (03 Mart 2015)
1974 Almanya / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 5.38 LH: TSH: AMH: 0.2 E2: 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , rezerv azlığı
16- @MirandaEZMİRA NAZ DOĞDU (03 Mart 2015)
1982 İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH: TSH: AMH: E2: Hedef dogal gebelik Medicana İnt. Dr. Aysun Laçin
H A M İ L E L E R İ M İ Z
1- @NURCANOZHAMİLE (Beklenen Tarih: 28.05.2015)
..................... / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:
2- @Fatos4345HAMİLE OĞLUMUZ OLACAK (Beklenen Tarih: Mayıs-2015?)
........... İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: Tedavisini takiben dondurulmuş transferi yapıldı.
3-Lulinda HAMİLE / ALİ geliyor. (Beklenen Tarih: 09.08.2015)
1977-İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: TSH: 1,21 1.deneme Sorun: Eh işte çalışan tek tüp, yumurta kalitesi sorunu, ileri hareketli sperm sorunu / Dondurulmuşları var. Doktor Fulya Bahçeci Güvenç Karlıkaya
4-NukteK HAMİLE OĞLUMUZ OLACAK (Beklenen Tarih: Ağustos 2015?)
1973-istanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: Gayrettepe Florence Nightingale Prof Dr. Cemil Akgul. Tum degerleri normal. Sebepsiz inferitilite. 7 tane dondurulmuş embriyo elde edildi. Birinci transferde iki embriyo kimyasal gebelik. İkinci transfer 09 Aralik 2014 2 tane embriyo Yilbasindan bir gun once kese görüldü. 6 haftalık 1 bebekle hamile.
5- @CapsLockedHAMİLE (Beklenen Tarih: 28.09.2015)
............ Yurtdışı / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: DONDURULMUŞU VAR TRANSFERİ BEKLİYOR./ Yeni denemesi Türkiye İstanbul Memorial Şişli OPU ile yumurtaları toplanDI.
6- @alpcemreORGANİK HAMİLE (Beklenen Tarih: 14.09.2015)
1974-Antalya / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: AMH:0,73 2 doğal gebelik ve 2 si De düşük. Testleri yaptırıp bekleme sürecine göre tüp bebek tedavisi düşünülüyor.
7- @simay72ORGANİK HAMİLE (Beklenen Tarih: 23.08.2015)
1972-İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Tüp negatif Rezerv az DR-BAHÇECİ
8- @dnzdryORGANİK HAMİLE (Beklenen Tarih: Ekim 2015?)
1971-Aydın / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH:TSH:AMH: E2: 1 düşük. 3 dondurulmuşu var. Kist tedavisi görüyor. Sonrasında transfer Fulya Bahçeci 1 negatif sonuç alındı. 2 buz bebişi var transfer bekleniyor.
9- @Minikkalbim42HAMİLE (Beklenen Tarih: Ekim 2015?)
................. / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:
YOL ARKADAŞLARI - TEDAVİDEKİLER-DONDURANLAR-BEKLEYENLER
@ummuseleme
1972-Adana / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH:7TSH:AMH: 0.19E2: 4 Negatif 1 dondurulmuş yumi bekliyor REZERV AZLIĞI Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya
@ALISALIS
1970-İzmir / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 18LH:8TSH:AMH:0.18 E2:39 mini tüp tedavisi Rezerv az 3 donmuşu var . Şubat 2015'de dondurulmuş transferinden olumsuz sonuç aldı. Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST. 1 Donmuşu var yeni tedaviyle yenileri için yeniden tedavide.
B bebeklerve
1969-Antakya Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 13.39 LH: TSH: AMH: 1.31 E2: 2 Asilama 1 Tüp denemesi Antakya - Memorial'da 2. Tüp tedavisi başladı, pozitif sonuç aldı, hamile kaldı. ilerleyen haftalarda devam etmedi. Yeniden yola çıkmak için beklemede. MEMORİAL Şişli
@ensu Bahar'da yeni tedavisine başlamaya hazırlanıyor.
1977-İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 6.06 LH: TSH: AMH: 0.09 E2: 9. tedaviye başlayacak. AMH: 1.2 (bir önceki) Erkek infertilitesi Memorial Dr. Semra Kahraman
@guzbahar Yumurta biriktiriyor.
1973-Sakarya / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 7.08 LH:3.38 TSH:1.152 AMH: 0.13 E2:109 1 tüp negatif Rezerv ve sperm az Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci 4 donmuşu var transfere hazırlanıyor.
@acmila Trioid ile ilgili tedavisi başlıyor.
1971-Almanya / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 7.89 LH: TSH:0.71 AMH: E2:196 İST.da 3 mini tüp denedi - - Yurtdışında devam ediyor. Dondurulmuşu var. Memorial Semra Hanım ile görüştü Mayıs gibi tedavi düşünüyor.
@monkey
1973-İzmir / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 5.61 LH:7.62 TSH: AMH 8.1 E2:41.54 1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme Yeni tedavisi başladı Yas-Rahim simetri bozuklugu Ege Üniversitesi
@DuovaMutlu Doktorundan izin çıktı, bebek çalışmaları başlayabilir.
1972-İsvicre / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH: TSH: AMH: E2: Subat 2013 10 Haftalik düsük beklemede Hormonsuz deneyecek
@Alara14 Durmak yok yola devam, yeniden biriktiriyor.
1972-Bolu / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif yeni tedavisi başlıyor dondurulmuşu var bekliyor. - Bahceci Fulya Hast. Dondurulmuş ile pozitif haber alınmıştı, yeniden sağlıkla başlayacak. Havuz için yumurta takibi ve opuları devam ediyor.
2220
1973-Edirne / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 11 LH: TSH: AMH: E2: Martta 1 Negatif dondurulmuşu olumsuz sonuçlandı. Polip,Iltihap, Rezerv azligi Istanbul- Bahceci Umut T.B.M Medicana İnt. Dr. Demet Hn.
WishhDuygu Kendi başına işler çeviriyor :)
1973- Istanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 6.2LH:4.4TSH:1.73AMH: 2.08E2:88 CD56:16.8 2 taze-2 dondurulmuş negatif (Medicana İnt.) Yapışıklık ve iltihap Endometris için tedavi oldu.Tüpler tikali, Rahim iltihabı, yapışıklık için histeroskopi yapıldı. Tüpler açıldı. Donmuşu tüketti, başka kalmadı. Merkezi kendisi doktoru sevgilisi şimdilik :)
@ismihan_sultan Saldı Çayıra Mevlamız Kayıra :)
1972-Hatay /Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 4.5 LH:3.5 TSH:3.2 AMH: E2: Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif Hedef; Spontan gebelik Sebepsiz Infertilite
@gulneva77 Durmak yok yola devam, yeniden biriktiriyor.
1979-Tekirdağ / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:FSH: LH: TSH: AMH: 0.16 E2: 2 Negatif 3 tedavide Yumurta rezerv azligi ARET KAMER-İSTANBUL TÜP/Yeni tedavisi başladı Dr. Erbil Bey
@celina1
1974-İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 7.74 LH:5.5 TSH:0.97 AMH: 0.99 E2: 2 Aşılama 2 Tüp Bebek 1. deneme düşük 2.tedaviye yeni merkezde başladı. Eski tedavi DR. NURİ DELİKARA KADIKÖY F.NIGHTINGALE 1 DONMUŞU VAR ŞİŞLİ MEMORİAL Aralık 2014 de doğal hamileliği oldu :) rahim çalışıyor iyi haber...
adigee1
1977 - İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:3 tüp negativ . 4 tüp için yeniden başlayacak. Rezerv azlığından başka sorun görünmüyor. Doktoru Bahçeçi Fulya Erbil Yağmur hastası.Yeni tedavisinde ilerliyor. Mart sonu OPU yapılacak.
sara_28 Trioidleriyle ilgili tedavide, diyette.
1974 - Giresun / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: 3 tüp bebek tedavisi negatif 4.için buz bebeklerinin transferini düşünüyor görünürde bi sebep yok sadece PKO Doktor İstanbul Amerikan Hastanesi Doç. Dr Kayhan YAKIN
@sudemlik
1973- Ankara / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:amh 0.1 fsh en son 13 / 2 tüp denemesi negatif. üçüncü Aralık 2014. Ankara Medicana
@gullugullu
1970-Mugla / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: FSH: 10.39 LH: 2.65 TSH:1,36 AMH: 0,65 E2: 1. Tüp denemesi negatif Sorun yok Izmir-Bornova Sifa Hast. 2.tup irenbe kaan bozkurtta 4 donmusu var transfer bekliyor...
@pembe_umut İyileşme sürecinde... Sıhhatler diliyoruz.
1974-İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: Tedavisi devam ederken rahim ile ilgili bir sorun yaşadı. Ameliyat oldu. Tedavi görüyor. Kalbimiz hep onunla. İnşallah iyi sonuçlanacak.
@yadigaryadi
..................../ Tedavisine dair geçmiş bilgiler: Miyom ameliyatı gerçekleşti. Son kontrollere göre ilerleyecek.OPU sonrası dondurulacak. Miyom ameliyatı yeniden yAPIL
@kuddus .
1974-Ankara/ Tedavisine dair geçmiş bilgiler: OPU yapıldı. Embriyo takibinde, gelişmelere göre tedavisi ilerleyecek. Ankara Ankalife... 2 embriyo transfer edildi olumsuz sonuç aldı. fsh: 6 e2: 39 anti tpo: 11 anti tg:1.3 ...... sebep arastiriliyor... daha once hiper tiroid tedavisi gordu simdi ise hipo... düşük değerlerde... tip 2 diyabet olduğu ortaya çıktı. kontrol altına alınınca insallah gececek. yaza deneyecek.
portakales
......... - İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: İğneleri ve ilaçları devam ediyor. 3.deneme / Anadolu Sağlık Merkezi Aydın Arıcı. Olumlu sonuç alamadı, dondurulmuşlarla ilerleyecek.
@Eua
.........- İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: 2 embriyo transfer edildi, olumsuz sonuçlandı. Doktoruyla görüşürse yeni yol haritasını çizecek.
@medusa76
1976- İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: 1 negatif. Dondurulmuş embriyoları için transfer bekliyor. İst. Medicana. Genetik testlerini yaptırdı donmuş transferine hazırlanıyor.
@esnacan
1978-Ankara / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: 1 çocuğu var. Kardeş için transferi gerçekleşti. Tekrar deneyecek.
@Herseyguzelolcak
1980-Kocaeli / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: İlk tüp bebek tedavisi...ama tek yumurta oluştuğu için aşılama yapıldı olumsuz sonuç alındı. Bahçeci Fulya Dr. Güvenç Bey
@yase07
1977-Antalya / Tedavisine dair geçmiş bilgiler: Yumurta rezervi az, sperm kalitesi az. 3 dusuk biri kendiliginden 2 kürtaj. Antalya Memorial da yaza 4 deneme planlanıyor.
@Meer7
.......... Yurtdışı / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:
@nisanduru
1974-İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:
@sub
@Aybikeeee
@sulepelin
------------------------------------------------------------------------------------------------
@TUTKU34
1970 İzmir FSH: 7.94 LH:1.22 TSH:1.34 AMH: 2.36 E2:680 1. tüp negatif. - -
@alarahan
1971 - FSH: 19 LH: TSH:TİROİD AMH: E2:19 MİYOM ameliyatı oldu - -
@cmas1
1971 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: 0.5 E2: 3 tüp Negatif 4. Tedaviye başladı Daha önce Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel Yeni Tedavi Dr. Bülent Tıraş Acıbadem MAslak
@zeytun
1970 Antalya FSH: LH: TSH: AMH: 0.02 E2: 4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik Yumurta yetmezligi -
@Elifoo
1973 Ankara FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif - Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim
@arnavut1973
1973 İstanbul FSH: 20 LH: TSH: AMH: E2:45 - Yasa bagli rezerv azligi -
@Feronia_Hera
@resignation
1974 Hollanda FSH: LH:TSH:AMH: E2: Doktorunu degistirip tekrar deneyecek Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel
@volin
1972 Avustralya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif Sperm azligi- Yumurta rezerv azligi -
@bebekistiyoruzbiz
1973 Bursa FSH: 8.87LH:3.37TSH:AMH:0.94 E2:59.6 İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak. Nisan 2014 Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp 3 donmuşu var. ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu
@omayra34
1974 FSH: 12.45 LH: TSH: AMH: 0.30 E2: 2 Tüp negatif Yumurta rezerv azligi
@seldan70
1971 Adana FSH: LH: TSH: AMH: E2: 3 Tüp negatif, Yumurta biriktiriyor Yumurta rezerv azligi Adana Baskent Hast.
@aryaekim
1972 FSH: 11 LH: TSH: AMH: 1.2 E2: 3 tüp denemesi(1 gebelik ama kürtaj-1 neg.-! kimyasal gebelik. Yumurta biriktiriyor Haziran da tekrar deneyecek sağ tüp tıkalı sol tüp çok iyi değil,yaşa bağlı yumurta kalite ve sayısı sorunu Fulya Bahçeci
@minervametis
1976 Adana FSH: 28 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp denemesi. Opu yapıldı. 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis
@fadi75
1975 İstanbul FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp tedavisi başladı. Kadiköy ŞİFA
@yasminefe
1974 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. aşılama 2 tüp negatif sonuç. 3. tedaviye başlıyor Şişli Memorial Dr. Nur Dokuzeylül
: Güncelleme veya eklemeler için @40Asistani'na mutlaka özel mesaj ile iletilmesi önemli :)
Takvim Güncellemesi: 26 Mart 2015
[TABLE='' class: grid, width: 500'']
[TR]
[TH] "Bahar" NİSAN 2015 TAKVİMİ[/TH]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE='' class: grid, width: 700'']
[TR][TH]26 Mart 2015[/TH][TD]@ALISALIS yeni tedavi başladı[/TD][/TR]
[TR][TH]27 Mart 2015 Cuma [/TH][TD]adigee1 OPU [/TD][/TR]
[TR][TH]28 Mart 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]29 Mart 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]30 Mart 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]31 Mart 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]01 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]02 Nisan 2015 Perşembe [/TH][TD]@guzbahar transfer?[/TD][/TR]
[TR][TH]03 Nisan 2015 Cuma[/TH][TD]@guzbahar transfer?[/TD][/TR]
[TR][TH]04 Nisan 2015[/TH][TD]WishhDuygu [/TD][/TR][TR][TD][/TD][/TR]
[TR][TH]05 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]06 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]07 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]08 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]09 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]10 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]11 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]12 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]13 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]14 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]15 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]16 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]17 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]18 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]19 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]20 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]21 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]22 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]23 Nisan 2015 Perşembe[/TH][TD]Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun [/TD][/TR]
[TR][TH]24 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]25 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]26 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]27 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]28 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]29 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]30 Nisan 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]01 Mayıs 2015[/TH][TD]Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun [/TD][/TR]
[TR][TH]02 Mayıs 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[TR][TH]03 Mayıs 2015[/TH][TD].[/TD][/TR]
[/TABLE]
: Güncelleme veya eklemeler için @40Asistani'na mutlaka özel mesaj ile iletilmesi önemli :)
6 Nisan Detaylı ultrason
(((((( Geçmiş olsun canım... Bu arada bu mide bulantısı salgın mı? Hani ikimiz de hafif grip eşiğindeydik ondan mı diye düşündüm. Benim de midem bulanıyor 15-20 gündür sabahları sonra kayboluyor, bir kaç gündür öğleden sonraya da sarktı... Ama öyle "ben buradayım!!!!" diyen cinste değil, "bulanıyor mu acaba?" diye dinleyince hmmm evet diye hissedilen cinsten...
Maharet o ellerde diyoruz eline koluna nazar mı değdiriyoruz acaba... Bu da diğer bir ulvi teşhisim :)
Maşallah diyeyim peşinen
Zorlamamaya gayret edeceğine eminim, daha önce konuştuğumuz gibi en güzel ilacı yüzme... Suyu seviyorsun biraz destek ile üstesinden de gelirsin aslında... Sıcak her zaman iyi gelmeyebiliyor ona dikkat etmekte fayda olur sanırım.
Voltren, Dolgit, Bengay vs. bir sürü merhem var ama ben en çok Kamfolin in faydasını gördüm. Bir dene istersen. Ayrıca kesinlikle sporcu bantlarından kullanmalısın. Benim elim ayağım gibiler ağrım oldu mu direkt her yanım renkleniyor :) Alt tarafı bir flaster diyerek bakılıyor çoğunlukla ama spor camiası bilir, hekimler de anlata anlata bir hal olur :) psikolojik etkisinin dışında cidden desteği var.
Tüm künefe mesajları adına afiyet bal şeker olsun size :))))))))))))))))))
Benim gibiyken2220 yi baştan çıkaran tatlıymış...
yeteeeeer de tatlı sevmiyormuş.
Tatlı ile arası olmayan bir arızalı ben değilmişim yehuuuu dedim :)))
Şerbetli tatlıların şerbetinin görüntüsü beni fena yapıyor :)
1 çatal künefe yiyebiliyorum peyniri uzuyor uzuyor zorlayarak tıkıyorum.
Üstüne su yetmediğinden zeytin veya muadili mutlaka ve mutlaka bir şey gerekiyor.
Yiyebilenlere helal olsun! Afiyet olsun :))
(Eşim de tatlı yemez ama künefe denince durur! yok yok durmaz! bi tarihte bir tatil beldesinde bildiğin aşerdi! sokak sokak künefeci aradığımızı bilirim!)
tatlı sevmem aram yoktur ama künefe yi hiç sevemedim yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?