Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim geçmiş olsun.. Fizik tedavi mi yaptırsan acaba? Masajda iyi gelir .. Kıyamam

Fizik tedavi yaptıracam canım havalar ısınsın diye bekliyorum burası hergün yağmur fırtına güneş açsa bile hava soğuk

Yüzme kursuna gidebilirsin Hayatım.. O kurs bile çok iyi gelecektir .. Hem öğrenir hem rahatlatsın

yüzme kursuna yazılmayı düşünmedim oysa suyu çok severim

akapunkturcu bulsam gidecem canım özel hastanelere sordum yok burada ağrı eşiğim benimde çok düşüktür
Akapunkturcuların özel muayenehaneleri oluyor, hastanelerde çalışmıyorlar, bazı üniversitelerin akpnktr bölümü oluyor istersen üniversiteye soruver, geçmiş olsun.

Evet canım her zaman senden daha kötüyü düşünüp mutlu olacaksın... Çok zor şeyler yaşayan insanlar var herkesin sınavı ayrı, hikayesi ayrı.. Rabbim bizimkileri güzel eylesin, bebekli eylesin tabiki..
Başkasının bebeğine bakmak çok büyük bir iyilik allah ondan razı olsun.. Bir babanın da çocugunu terk etmesi elbet büyük kötülük, bahtı güzel olsun yavrunun..

Adanalı ikizlere yardım eli uzandı
Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA)
27 Mart 2015

ADANA’da kirasını ödeyemedikleri elektriği ve suyu kesik, tek odalı evde yaşam mücadelesi veren 36 yaşındaki Vicdan Özkılıç’ın 40 günlük ikizleri Asuman ve Yağmur’a hayırseverler sahip çıktı. Merkez Seyhan Belediyesi, Özkılıç’ın 1 yıllık kirasını karşılarken eve bebek bezi, süt, mama ve kıyafet gönderildi.

Ayakkabı imalatında çalışan Osman Atam ile 4 yıl önce kaçarak nikahsız yaşamaya başlayan Vicdan Özkılıç, ikizleri Yağmur ve Asuman’ı dünyaya getirdikten sonra Atam’ın cezaevine girmesiyle zor günler geçirmeye başladı. Aylık 150 lira olan evin kirasını da ödeyemeyen Vicdan Özkılıç’ın yardımına hayırseverler koştu. Adana Valisi Mustafa Büyük’ün talimatı doğrultusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aileye yardım sağlamak için çalışma başlatırken, Kızılay da gıda ve giyim yardımı yaptı.

Bugün sabah merkez Seyhan Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar da Vicdan Özkılıç’ı ziyaret edip yaşamları hakkında bilgi aldı. Karalar, ailenin 1 yıllık ev kirasının karşılanacağını, elektrik ve su borçlarını ödeyeceklerini söyledi. Başkan Karalar, sosyal güvencesi olmayan Vicdan Özkılıç’a nakdi yardım yapılacağını da kaydetti. Hayırseverler de aileye, mama, bebek bezi, süt ve kıyafet desteği sağladı.

Beslenemediği için ikizlerini anne sütünün yetmediğini belirten Vicdan Özkılıç, yapılan yardımlarla çocuklarının karnını doyurduğunu belirterek, sorunlarının çözülecek olmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Özkılıç, kendine yardım eli uzatanlara teşekkür etti.

Eua canım evet ne hikayeler var rabbimden her zaman hayırlısı rabbim hem verir hem alırda dünya böyle malesef bir gün varız bir saniye yok yaradan rabbim inşallah bize bu duygularımızla.sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bazen diyorumki en azından kendim gibi evlat nasip etsin inşallah aslında herşey mucize hayattta görüp şükür edebilene kıymet bilene,
portakales canım ya çok sevindim bende ama bir sene leri var umarım eşi daha düzgün bir işe girerde rahatlarlar her zaman yardım da alamazlar kaderleri güzel olsun ikizlerin inşallah rabbim rızk larını verir

Amin canım inşallahh:)

Merhaaabaaa

Ben bugün kaytardım işten her şeyden kaytardım, köy yollarına daldımmm Ofise her zamanki yollardan değil ara ara gece kondu mahallelerinden olsa da köylerden, göllerden, yeşillikler içinden gelmeyi tercih ettim. Dolan dolan dolan ancak 2 de ofiste olabildim :)))

Bir daha yapmayacağım demiyeceğim yaparım, çok iyi yaptım :))))

hadi ya vay üçkağıtçı neden beni bulmadın :)

'84 - '89 arası oradaydık. Dörtyol' da kaldık. 11- 16 yaş arası. O yaşta evden, okul dışında bir yere yalnız çıkamıyordum ki. Hem bilseydim yıllar sonra böyle evlat peşinde koşarken tanışacağımızı, bulmaz mıydım arkadaşım? Bilsem neleri neleri değiştirirdim...

Her yürekte ayrı bir sınav... Rabbim yardımcıları olsun. İlk arkadaşın aslında çok şanslı. Çok güçlü bir bebeği olacak inşallah. Bebeklerin anne karnında karşılaştığı stres ölçüsünde güçlendiğini okumuştum bir ara. Anne ne kadar üzgün, sıkıntılıysa, bebek o kadar mücadeleci oluyormuş. Hem bunda da vardır bir hayır. Kötü baba ile uğraşacağına olmayan babayla uğraşacak. Hiç değilse evladı, kötü babanın yanlış yönlendirmesine maruz kalmayacak. Eksikliğini gidermek zor gibi gelse de, doğru davranışla, gelecekteki etkisi hafifletilebilir. Elbette zaman gösterecek sınavının büyüklüğünü. Dilerim bugün yaşadığı üzüntüler, yakın gelecekte Rabbimin güzel sürprizleriyle kötü bir rüya gibi unutulup gitsin.
İkinci arkadaşın çok büyük sevaba girmiş. Belki yok olup gidecek bir hayatı kurtarmak, sahip çıkmak az şey mi? Yine de bebekler hissediyor gerçekleri. İçinden çıktığı bedenle şimdi sarıldığı bedenin aynı olmadığının farkındadır. Dilerim onun için de hayat çok büyük güzelliklerle bezenmiştir. Arkadaşın da inşallah cennet kapılarını aralamış. Rabbim gönlüne göre versin...

he yaa keşke çok daha erkenden bu bebiş işini halletseydik te her şey bu kadar zor olmasaydı ama elde değilki bazı şeyler malesef

keşke bende kaytarabilsem aşkımla beraber arabaya atlayıp kafamızın estiyi yere çayır bayır demeden saçmasapan turlar yapıp hiç geçmediğimiz yollardan deli avare turlasak buna o kadar ihtiyacım varki şuanda anlatamam arkadaşım

Aşka kurban Boşver otur çıkma şimdi sokağa deli gibi yağmur yağıyor aklımız sende kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…