- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.621
Canım benim geçmiş olsun.. Fizik tedavi mi yaptırsan acaba? Masajda iyi gelir .. Kıyamam
Yüzme kursuna gidebilirsin Hayatım.. O kurs bile çok iyi gelecektir .. Hem öğrenir hem rahatlatsın
Akapunkturcuların özel muayenehaneleri oluyor, hastanelerde çalışmıyorlar, bazı üniversitelerin akpnktr bölümü oluyor istersen üniversiteye soruver, geçmiş olsun.akapunkturcu bulsam gidecem canım özel hastanelere sordum yok burada ağrı eşiğim benimde çok düşüktür
Bir arkadaşım var, size bahsetmek isteyip sonra hep es geçtiğim.. Dün yine onu gördüm..
Allah'ım bize güzel günler göstersin..
Bu arkadaşım 6 aylık hamile.. Ama çok üzgün ve Ağlayarak getiriyor hamileliliğini.. Çocuğu Olmasını çok istiyordu. Allah nasip etti. Ama eşi çocuk istemiyordu ve hamile olduğunu öğrendiği gün evi terketti adam. Şimdi de Boşanma davası açmış, hiç konuşmadan.. Hamilelik psikolojisi ile başetmeye çalışırken bi de bununla uğraşıyor.. Tek başına.. Allah ne verirse hayırlısını versin diye çok dememiz Lazım. Ondan anlatıyorum..
Bir de başka bir ablamız var liseye giden bir kızı var o da yalnız anne..
Şimdi ailesinin istemediği Minicik bir bebeği Aldı ve bakıyor.. Nasıl seviyor o küçük kızı anlatamam. 5 aylık oldu bebek.. Ben dün ilk kez görmeye gittim.. Nasıl masum nasıl güzel anlatamam..
Bir de sanki benim hakkım yok, çok rahatsız etmeye, bana BAKIYOR bu iyi insanlar der gibi.. O kadar uslu ki.. Gece hiç uyanmıyormuş.. Hep masum masum etrafa bakıyor, benim şımarmaya hakkım yok der gibi..
Kader diye bişey var, bizim ve sevdiklerimizin kaderini güzel yapsın Allah'ım.. O minik bebek anne karnında şanssız gibiydi belki ama şimdi çok iyi bakılıyor.. Hepimiz seferber olmuş durumdayız mesela..
Karışık anlattım biraz ama bizim tercihlerimiz dışında Allah'ın bize yazdığı bir yol var.. O yolun hayırlı ve güzel olması için dua edelim..
2 bebek 2 ayrı hikaye..
Eua canım evet ne hikayeler var rabbimden her zaman hayırlısı rabbim hem verir hem alırda dünya böyle malesef bir gün varız bir saniye yok yaradan rabbim inşallah bize bu duygularımızla.sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bazen diyorumki en azından kendim gibi evlat nasip etsin inşallah aslında herşey mucize hayattta görüp şükür edebilene kıymet bilene,
portakales canım ya çok sevindim bende ama bir sene leri var umarım eşi daha düzgün bir işe girerde rahatlarlar her zaman yardım da alamazlar kaderleri güzel olsun ikizlerin inşallah rabbim rızk larını verir
hadi ya vay üçkağıtçı neden beni bulmadın :)
KIZLAR YARDIM SAĞLANMIŞ ÇOK ŞÜKÜR..
BEBELER TOK:))
Bir arkadaşım var, size bahsetmek isteyip sonra hep es geçtiğim.. Dün yine onu gördüm..
Allah'ım bize güzel günler göstersin..
Bu arkadaşım 6 aylık hamile.. Ama çok üzgün ve Ağlayarak getiriyor hamileliliğini.. Çocuğu Olmasını çok istiyordu. Allah nasip etti. Ama eşi çocuk istemiyordu ve hamile olduğunu öğrendiği gün evi terketti adam. Şimdi de Boşanma davası açmış, hiç konuşmadan.. Hamilelik psikolojisi ile başetmeye çalışırken bi de bununla uğraşıyor.. Tek başına.. Allah ne verirse hayırlısını versin diye çok dememiz Lazım. Ondan anlatıyorum..
Bir de başka bir ablamız var liseye giden bir kızı var o da yalnız anne..
Şimdi ailesinin istemediği Minicik bir bebeği Aldı ve bakıyor.. Nasıl seviyor o küçük kızı anlatamam. 5 aylık oldu bebek.. Ben dün ilk kez görmeye gittim.. Nasıl masum nasıl güzel anlatamam..
Bir de sanki benim hakkım yok, çok rahatsız etmeye, bana BAKIYOR bu iyi insanlar der gibi.. O kadar uslu ki.. Gece hiç uyanmıyormuş.. Hep masum masum etrafa bakıyor, benim şımarmaya hakkım yok der gibi..
Kader diye bişey var, bizim ve sevdiklerimizin kaderini güzel yapsın Allah'ım.. O minik bebek anne karnında şanssız gibiydi belki ama şimdi çok iyi bakılıyor.. Hepimiz seferber olmuş durumdayız mesela..
Karışık anlattım biraz ama bizim tercihlerimiz dışında Allah'ın bize yazdığı bir yol var.. O yolun hayırlı ve güzel olması için dua edelim..
2 bebek 2 ayrı hikaye..
he yaa keşke çok daha erkenden bu bebiş işini halletseydik te her şey bu kadar zor olmasaydı ama elde değilki bazı şeyler malesef'84 - '89 arası oradaydık. Dörtyol' da kaldık. 11- 16 yaş arası. O yaşta evden, okul dışında bir yere yalnız çıkamıyordum ki. Hem bilseydim yıllar sonra böyle evlat peşinde koşarken tanışacağımızı, bulmaz mıydım arkadaşım? Bilsem neleri neleri değiştirirdim...
keşke bende kaytarabilsem aşkımla beraber arabaya atlayıp kafamızın estiyi yere çayır bayır demeden saçmasapan turlar yapıp hiç geçmediğimiz yollardan deli avare turlasak buna o kadar ihtiyacım varki şuanda anlatamam arkadaşımMerhaaabaaa
Ben bugün kaytardım işten her şeyden kaytardım, köy yollarına daldımmmOfise her zamanki yollardan değil ara ara gece kondu mahallelerinden olsa da köylerden, göllerden, yeşillikler içinden gelmeyi tercih ettim. Dolan dolan dolan ancak 2 de ofiste olabildim :)))
Bir daha yapmayacağımdemiyeceğim yaparım, çok iyi yaptım :))))
keşke bende kaytarabilsem aşkımla beraber arabaya atlayıp kafamızın estiyi yere çayır bayır demeden saçmasapan turlar yapıp hiç geçmediğimiz yollardan deli avare turlasak buna o kadar ihtiyacım varki şuanda anlatamam arkadaşım
kız neredesin ki bu kadar yağış var benim memlekette bahar var :)Aşka kurbanBoşver otur çıkma şimdi sokağa deli gibi yağmur yağıyor aklımız sende kalır
kız neredesin ki bu kadar yağış var benim memlekette bahar var :)
ciddi olamazsın ya ben cuma gününe bilet almışım sabah 7 de istanbula uçuyoruuuum :)ahahaha İstanbul'da bir yağmur var bardakdan boşalırcasına tabiri az kalır:)
Fena dolmuş bulutlar:)
ciddi olamazsın ya ben cuma gününe bilet almışım sabah 7 de istanbula uçuyoruuuum :)
sağol tatlım güzelim hataydan güneş toplayacam senin içinDaha 1 hafta var yaa korkma elbet güneş açar senin için :))
O güzel şehrine selamlar olsun:))
sağol tatlım güzelim hataydan güneş toplayacam senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?