- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.721
melek kalpliiiii opuyorum seni cok cok... duygulandirdin yaaaa... puffff.... aminnnn guzel dileklerine. Ankara da ayynen oyle az once dolu yagdi hattabi yağmur , bi güneş... hava değişken İzmirde.. yağmuru yaşayanın güneşi de yakın olsun..topik anne adayları vazgeçmeyin... güneşiniz yakın olsun.. sizin mutluluğunuz nasıl güldürüyorsa beni, üzüntünüzü de içimde hissediyorum.... buz bebişleriniz içinizde ısınsın.. organikten gelecekler annelerini fazla bekletmesin....
KIZLAR BENIMDE HABERLERIM VAR!.
KIMSEYE SOYLEMEDEN DONMUSLARIMIN 3 TANESINI TRANSFER ETTIRMISTIM. BUGUN SONUCLARIMI ALDIM MALESEF 0,100 KAN SONUCUM..
ASLINDA NEGATIF SONUC ALIRSAM KIMSEYE SOYLEMEK ISTEMIYORDUM. HEM HEVES KIRMAK HEMDE UZMEK ISTEMEDIGIMDEN AMA DAYANAMADIM.. BEN GAYET IYIYIM ARTIK HEDEFIM TAMAMEN ORGANIK..
GERIYE DE DONMUS KALMADI..
HEPINIZI ÖPERIMMM :)
Sagol canım tek taşım toplandı çok şükür dolu çıktı inş yarinda Kaliteli dolenir güzel haberler yazarim bende çok optum darısı başına olsun canim..
ocak 15 gibi başlayıp mayıs gibi bitiyor kardeş kardeş yaşıyoruz şimidilikkiyamam ay... bir kac gun olsun bariii
canım sağolası bakalım yarın dölencekmi dölense gelişimi devam edicekmi gelişimi devam etse dondurlcak kadar kaliteli olucakmı kafamda delii sorular..hakımızda hayırlısı neyse o olsun biz düşünsektw boşş herşey olucağına varıyor..transferi şimdilik düşünmüyorum biriktirebildiğim kadar emriyo biriktirmek benim fikrim bu fikrimi doktorumla paylaşmadım..dokotrum 3 emriyo biriktirip geçici menopoza sokup kistimden dolayı 2 ay sonrsı transfer diyor..sen neler yapıyorsun canım..aynı merkeze devamı..Portakales insallah bi dahakinde kavudursun bebegine.son olsun inssllh yolun acik olsun
Gulneva hayirli olsun merak ediyodum seni ne zaman transfer bir opu daha olucaksin sanirim..her sey gonlunce olsun
sağol yeterim amin canım inş tez zamanda hepimiz kavuşalım meleklerimize..gulneva77 canım çok sevindim hayırlı olsun tektaşın evlat olsun sana inşşş
ummuseleme canımnasılsın hiç denk gelemiyoruz seninle
canım sağolası bakalım yarın dölencekmi dölense gelişimi devam edicekmi gelişimi devam etse dondurlcak kadar kaliteli olucakmı kafamda delii sorular..hakımızda hayırlısı neyse o olsun biz düşünsektw boşş herşey olucağına varıyor..transferi şimdilik düşünmüyorum biriktirebildiğim kadar emriyo biriktirmek benim fikrim bu fikrimi doktorumla paylaşmadım..dokotrum 3 emriyo biriktirip geçici menopoza sokup kistimden dolayı 2 ay sonrsı transfer diyor..sen neler yapıyorsun canım..aynı merkeze devamı..
aminnnnsağol yeterim amin canım inş tez zamanda hepimiz kavuşalım meleklerimize..
canım sağlık olsun inşallah kendiliğinden mutlu bir sürprizle gelir bebişin yeterki sağlıktan düşmeyelimKIZLAR BENIMDE HABERLERIM VAR!.
KIMSEYE SOYLEMEDEN DONMUSLARIMIN 3 TANESINI TRANSFER ETTIRMISTIM. BUGUN SONUCLARIMI ALDIM MALESEF 0,100 KAN SONUCUM..
ASLINDA NEGATIF SONUC ALIRSAM KIMSEYE SOYLEMEK ISTEMIYORDUM. HEM HEVES KIRMAK HEMDE UZMEK ISTEMEDIGIMDEN AMA DAYANAMADIM.. BEN GAYET IYIYIM ARTIK HEDEFIM TAMAMEN ORGANIK..
Gece rüyanıza, tez vakitte kucaklarınıza gelsin inşallah...
Acil şifalar dilerim.günaydın kızlar ben çok hastayım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum başım çatlıyor
İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Başta sabır sonrasında yeniden başlama gücü dilerim. Vitaminlerini düzenli kullanırsan organik neden olmasın? Hakkında hayırlı olanın bir an önce gerçekleşmesini dilerim, kocaman sevgilerle seni öpüyorum, yanında olduğumu bilmeni dilerim.KIZLAR BENIMDE HABERLERIM VAR!.
Teşekkür, ama hala adres gönderen olmadı. Sabah bir koca poşeti eczaneye verdim, Sağlık Ocağına verseydim daha iyi olurdu ama olsun, inşallah ihtiyacı olanlara verilir. Sevgiler.canim ne guzel yardimci olman masallah der ve operim
İnş. güzel haberlerini alırız. Hakkında hayırlısı olsun.Sagol canım tek taşım toplandı çok şükür dolu çıktı inş yarinda Kaliteli dolenir güzel haberler yazarim bende çok optum darısı başına olsun canim..
Opun şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bolcana embriyon oluşsun. Güvenç by.de tedavi olurken kullanamadığım ilaçlar elimde kaldı, (bu ilaçları eczane yerine kardeşlerime vermek istiyorum) son kullanma tarihi de geçmedi, sana da aynı ilaçları verirse adresine göndermek isterim. Bol şans ve sevgiler.cok iyidusunmussun nasil olsa donmus bekliyorlar transferden sonra kenarda kalsin embriyolar tutsa bile sonra kardes icin denersin.yasinda musait nasil olsa..ben aynen devam ayni yerde guvenc beyle tekrar basladim hayirlisi canim yarin opu var insallh kismetse ..hepimizin yolu acik olsun..her sey gonlunce olsun
canım opun hayırlı olsun seni uzun zamandır göremiyordum aklımdaydın hep, bende nete fazla takılmadım bu aralar biraz hazırlık yaptım allah kısmet ederse 4-5 nisanda başlıyorum sen nerde tedavi görüyorsun ben yine memorılda olacamcanım sağolası bakalım yarın dölencekmi dölense gelişimi devam edicekmi gelişimi devam etse dondurlcak kadar kaliteli olucakmı kafamda delii sorular..hakımızda hayırlısı neyse o olsun biz düşünsektw boşş herşey olucağına varıyor..transferi şimdilik düşünmüyorum biriktirebildiğim kadar emriyo biriktirmek benim fikrim bu fikrimi doktorumla paylaşmadım..dokotrum 3 emriyo biriktirip geçici menopoza sokup kistimden dolayı 2 ay sonrsı transfer diyor..sen neler yapıyorsun canım..aynı merkeze devamı..
ne güzel bir davranışGünaydın kardeşler, her anıyla güzel bir hafta geçirmemizi dilerim. Maşallah, aşağıdaki gibi melek, yemeklik evladı isteyenlere nasip etmesini diliyorum.
Acil şifalar dilerim.
İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Başta sabır sonrasında yeniden başlama gücü dilerim. Vitaminlerini düzenli kullanırsan organik neden olmasın? Hakkında hayırlı olanın bir an önce gerçekleşmesini dilerim, kocaman sevgilerle seni öpüyorum, yanında olduğumu bilmeni dilerim.
Teşekkür, ama hala adres gönderen olmadı. Sabah bir koca poşeti eczaneye verdim, Sağlık Ocağına verseydim daha iyi olurdu ama olsun, inşallah ihtiyacı olanlara verilir. Sevgiler.
İnş. güzel haberlerini alırız. Hakkında hayırlısı olsun.
Opun şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bolcana embriyon oluşsun. Güvenç by.de tedavi olurken kullanamadığım ilaçlar elimde kaldı, (bu ilaçları eczane yerine kardeşlerime vermek istiyorum) son kullanma tarihi de geçmedi, sana da aynı ilaçları verirse adresine göndermek isterim. Bol şans ve sevgiler.
günaydınlar olsun herkese herkesin mutlu olduğu bir sabah olsun bebişlerimize kavuşmak nasip olsun inşallah
Canım ..... Sevgimle sarılıyorum sana... Vardır bir hayır kuzum... Öpüyorum seni .....
Canim sagol bende bu son kurtajda parca kalmisti 20gun sonra tekrar kurtaj oldum kanamam durmadi bu defada icerde kan birikmis atar vucut dediler allaha Şükür adet oldum simdi .pazartesi listeyi tapmaya baslayalim ama ben okumaya çarşamba gunu baslayabilirim.canim uzulme allahin dedigi oluyor insaallah hayirli evlat sahibi oluruz hayirsizi ne yapalim. Moralini bozma durmak yok yola devam
kuzum sağlık olsun hayat olsun huzur olsun ve SEN ol başka her şeye çare bulunur
geçmiş olsun canım demek ki doğru zaman değilmiş vakti gelmemişmiş gibi geyiklerden sıkılıyorum artık millet hiç istemeden hamile kalınca onlar için doğru zaman oluyorda doğurup doğurup çöplere atıp köpeklere yem edince doğru zaman oluyorda biz kıçımızı yırtıyoruz bir evlat sahibi olmak için paramızdan gücümüzden sağlığımızdan canımızdan oluyoruz da o doğru zaman bir türlü gelmiyor isyan etmek istemiyorum Allah içimi biliyor ama artık bizede gül Ya Rabbim emeklerimizin karşılığını ver diyorum
sen üzülme canım yaşın çok genç bir iki sene doğal dene inşallah olur ama kendi adıma menopoz her an kapımı çalmaya adayken organik için harcayak zamanım yok yok ama şimdide TSH belası çıktı başıma yoksa bu ay bende buz bebeklerimi alacaktım aslında bişey diyeyimmi sana bazen düşünüyorumda rahata o kadar alıştımki ben bu bebeği istiyormuyum diye gerçekten kendime soruyorum böyle düşündüğümüz için bilinçaltımızda bizim hamile kalmamıza engel oluyor geyiğine inanmıyorum artık ulen millet hiç istemiyor günü b ir gün geçse acaba hamilemiyim yine diye korkuyor ve hamile çıkıyor bu bilinçaltı onlarda işe yaramıyorda bizdemi yarıyor bi bizim mi bilinçaltımız iyi çalışıyor yemişim bilinçaltını hepsi şans İNSANDA ŞANS olacak o kadar.
canim guzel kalpl kiz cocugum benim.... demek gene bizi dusunup boyle bir durum yaptin kendine... kizz seni cok seviyorum ve evvet enn organiginden minik eller diliyorum sana hemm de en citirindan ve saclari da pemmbe kurdelali kalbi de sen olsun... Canim melek kalplim simsiki sarildim sana su an ve evet beraber kocaman bir aileyiz biz. . Ne kadar sansliyiz bence.... Tabi ki yola devammm.... bak sakin kendini yuk altinda hissetme tabi ki nasil dilersen oyle olur am sen tum negatifler bizim icin assla hayal kirikligi olamaz inadina gucleniyoruz ve inadina adrenalin tavan yapiyor merak etme o organik bicir biraz daha uyumak istiyo demekki berzah aleminde... Gelip bulusacak senin ellerinle... Allahim hayirlarla nasip et YA RABBEL ALEMİNN... AMİNNNNN.
portakalım üzüldüm.. Allah hayırlısıyla organiğinden nasip etsin.. eğer öyle istiyorsan öyle olsun.....
Portakales insallah bi dahakinde kavudursun bebegine.son olsun inssllh yolun acik olsun
Gulneva hayirli olsun merak ediyodum seni ne zaman transfer bir opu daha olucaksin sanirim..her sey gonlunce olsun
canım sağlık olsun inşallah kendiliğinden mutlu bir sürprizle gelir bebişin yeterki sağlıktan düşmeyelim
günaydın.. herşeyden önce sağlık olsun. Çok hissediyorum ki gönlünden geçen sağlıkla ve hayırlısıyla olacak. İçindeki güzel enerji yeni hafta da şans, bolluk, bereket getirsin. Bazı terimlere henüz yabancıyım ama organik ya da her nasıl istiyorsan bütün yolların açık olsun. sevgiyle...KIZLAR BENIMDE HABERLERIM VAR!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?