Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bi yağmur , bi güneş... hava değişken İzmirde.. yağmuru yaşayanın güneşi de yakın olsun..topik anne adayları vazgeçmeyin... güneşiniz yakın olsun.. sizin mutluluğunuz nasıl güldürüyorsa beni, üzüntünüzü de içimde hissediyorum.... buz bebişleriniz içinizde ısınsın.. organikten gelecekler annelerini fazla bekletmesin....

melek kalpliiiii opuyorum seni cok cok... duygulandirdin yaaaa... puffff.... aminnnn guzel dileklerine. Ankara da ayynen oyle az once dolu yagdi hatta

Portakales insallah bi dahakinde kavudursun bebegine.son olsun inssllh yolun acik olsun
Sagol canım tek taşım toplandı çok şükür dolu çıktı inş yarinda Kaliteli dolenir güzel haberler yazarim bende çok optum darısı başına olsun canim..

Gulneva hayirli olsun merak ediyodum seni ne zaman transfer bir opu daha olucaksin sanirim..her sey gonlunce olsun

kızlar anneme gittim köye yeni geldim daha havası çarptı valla yorulmuşum yaff

Portakales insallah bi dahakinde kavudursun bebegine.son olsun inssllh yolun acik olsun

Gulneva hayirli olsun merak ediyodum seni ne zaman transfer bir opu daha olucaksin sanirim..her sey gonlunce olsun
canım sağolası bakalım yarın dölencekmi dölense gelişimi devam edicekmi gelişimi devam etse dondurlcak kadar kaliteli olucakmı kafamda delii sorular..hakımızda hayırlısı neyse o olsun biz düşünsektw boşş herşey olucağına varıyor..transferi şimdilik düşünmüyorum biriktirebildiğim kadar emriyo biriktirmek benim fikrim bu fikrimi doktorumla paylaşmadım..dokotrum 3 emriyo biriktirip geçici menopoza sokup kistimden dolayı 2 ay sonrsı transfer diyor..sen neler yapıyorsun canım..aynı merkeze devamı..

cok iyidusunmussun nasil olsa donmus bekliyorlar transferden sonra kenarda kalsin embriyolar tutsa bile sonra kardes icin denersin.yasinda musait nasil olsa..ben aynen devam ayni yerde guvenc beyle tekrar basladim hayirlisi canim yarin opu var insallh kismetse ..hepimizin yolu acik olsun..her sey gonlunce olsun

canım sağlık olsun inşallah kendiliğinden mutlu bir sürprizle gelir bebişin yeterki sağlıktan düşmeyelim

Günaydın kardeşler, her anıyla güzel bir hafta geçirmemizi dilerim. Maşallah, aşağıdaki gibi melek, yemeklik evladı isteyenlere nasip etmesini diliyorum.
Gece rüyanıza, tez vakitte kucaklarınıza gelsin inşallah...

günaydın kızlar ben çok hastayım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum başım çatlıyor
Acil şifalar dilerim.
İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Başta sabır sonrasında yeniden başlama gücü dilerim. Vitaminlerini düzenli kullanırsan organik neden olmasın? Hakkında hayırlı olanın bir an önce gerçekleşmesini dilerim, kocaman sevgilerle seni öpüyorum, yanında olduğumu bilmeni dilerim.
canim ne guzel yardimci olman masallah der ve operim
Teşekkür, ama hala adres gönderen olmadı. Sabah bir koca poşeti eczaneye verdim, Sağlık Ocağına verseydim daha iyi olurdu ama olsun, inşallah ihtiyacı olanlara verilir. Sevgiler.
Sagol canım tek taşım toplandı çok şükür dolu çıktı inş yarinda Kaliteli dolenir güzel haberler yazarim bende çok optum darısı başına olsun canim..
İnş. güzel haberlerini alırız. Hakkında hayırlısı olsun.
Opun şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bolcana embriyon oluşsun. Güvenç by.de tedavi olurken kullanamadığım ilaçlar elimde kaldı, (bu ilaçları eczane yerine kardeşlerime vermek istiyorum) son kullanma tarihi de geçmedi, sana da aynı ilaçları verirse adresine göndermek isterim. Bol şans ve sevgiler.

canım opun hayırlı olsun seni uzun zamandır göremiyordum aklımdaydın hep, bende nete fazla takılmadım bu aralar biraz hazırlık yaptım allah kısmet ederse 4-5 nisanda başlıyorum sen nerde tedavi görüyorsun ben yine memorılda olacam

ne güzel bir davranış

Canım ..... Sevgimle sarılıyorum sana... Vardır bir hayır kuzum... Öpüyorum seni .....

kuzum sağlık olsun hayat olsun huzur olsun ve SEN ol başka her şeye çare bulunur

portakalım üzüldüm.. Allah hayırlısıyla organiğinden nasip etsin.. eğer öyle istiyorsan öyle olsun.....

canım sağlık olsun inşallah kendiliğinden mutlu bir sürprizle gelir bebişin yeterki sağlıktan düşmeyelim

CANLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN..
AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. SONUCA ÜZÜLMEDİM DE ŞAŞIRMADIM DA...
OLAĞAN BİR ŞEYMİŞ GİBİ GELİYOR ARTIK.. NEDENSE HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORUM:)

günaydın.. herşeyden önce sağlık olsun. Çok hissediyorum ki gönlünden geçen sağlıkla ve hayırlısıyla olacak. İçindeki güzel enerji yeni hafta da şans, bolluk, bereket getirsin. Bazı terimlere henüz yabancıyım ama organik ya da her nasıl istiyorsan bütün yolların açık olsun. sevgiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…