Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Fizik tedavi yaptıracam canım havalar ısınsın diye bekliyorum burası hergün yağmur fırtına güneş açsa bile hava soğuk

yüzme kursuna yazılmayı düşünmedim oysa suyu çok severim
Saracım sana da çok çok geçmiş olsun hayatım.. Ben de fizik tedaviye bir an önce başlamanı tavsiye edeceğim sana. Aracınız varsa seans sonrası atla arabaya, sıcak sıcak gel evine, istirahat et. Yazı bekleme.. Çok ağrılı bir süreç çünkü, hayattan beziyor insan.

Ankarada hangi klinik tatlım ben de Ankaradayım

Nar deneyecem canım ama bu sene narlarmı bozuk banamı denk geliyo bi cürük mutlaka cıkıyor ay canım benim burun iptal oldu şimdilik ağzımdan nefes alıyorum yesıl soganla corba ictim şifa olsun

Amin olacak insallah

Nar deneyecem canım ama bu sene narlarmı bozuk banamı denk geliyo bi cürük mutlaka cıkıyor ay canım benim burun iptal oldu şimdilik ağzımdan nefes alıyorum yesıl soganla corba ictim şifa olsun

nar gerçekten şifa oluyor canım dene inşallah sanada şifa olur burnun için mentollü selpak kullan ve eczaneden alacağın buğu septil yap nefesi hemen açıyor

Başka merkez, rapor , ballı tarçınlar filan öyle çekmecede dursun vallahii bana gına geldii..
Şöyleee sere serpeee ogün mü bugün mü demeden keyfime bakıcam artıkk ... Çok istiyorsa o gelsinn valla aaa...

Buda mecbur oldu canımm:)) Geldiğim durum ve koşullar onu getirdi... Benim kader biraz inatçı canım sanırım yollarımı bile o seçiyor:)) Ne diyelim rabbim sizlerin bebelerine uzun sağlıklı ömürler versinn.. Dilerse bize de nasip eder demek şimdilik istemiyor:) ahahahha

Dilerim güzel haberlerle döner canım:))
Rabbim yolunuzu açık etsin ve size vesile kılsın bu tedaviyi:)
canım benim. güzel dileklerin için sağol. Allah hayırlısı ne ise onu versin. Senin de kalbini ve kendini dinlenmeye aldığın bu süreçte, bazı şeylerin kendiliğinden olacağına ve doktorları şaşırtacağına inanıyorum. Bazen güzel şeyler onları en beklemediğimiz zamanda geliyor. Daha çok sevinelim diye belki de..

Evet canım kesinlikle :) Hakkımızda hayırlısı olsun.. Yılmadan, yorulmadan; bereketli, sağlıklı, hayırlı olan çocukların anneleri olalım:))
Burda ki herkesin yüreği kocamann daha dünyaya gelmemiş ve bilinmeyen hayatlar için canımız pahasına çabalıyoruz:))
Eminim mükafatını alacağız..

evet cnm nar çok faydalı şifa gibi.. bu kış annem ve ben hergün nar parçalayıp yedik, bende mutfakta temizleyip tatlı kasesinde yemeği seviyorum.... tatlı yemiş gibi oluyorsun.. antioksidan özelliğide var.. bende bu kış ne grip ne nezle nede boğaz ağrıları yaşadım.. afiyet olsun hayatım..

sağol canım bende mutfakta temizleyip tatlı kasesinde yiyorum çok bereketli bir meyve sanada afiyet olsun canım

Elmalı kurabiye

malzemeler

4 tane orta boy elma
tarçın
ceviz
toz şeker
2 tane yumurta
bir su bardağı yoğurt
bir çay bardağı sıvıyağ
bir paket kabartma tozu
bir paket vanilya
un
pudra şekeri

yapılışı

önce elmaları yıkayıp kabuklarını soyup rendeliyoruz tarçını yarım çay bardağı toz şekeri ve cevizi ekleyip karıştırıp pişirmeye bırakıyoruz pişince ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz

sonra yumurtayı yoğurdu sıvıyağı güzelce çırpıp unu kabartma tozunu vanilyayı ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapıyoruz.bu hamurdan istediğimiz büyüklükte parçalar koparıp elimizle yada merdaneyle açıp ortasına elmalı harçtan koyup istediğimiz şekli veriyoruz 180 derecede altı pembe olana kadar pişiriyoruz üzerinin beyaz kalması önemli fırından çıkarıp servis yapacağımız zaman pudra şekeri serpiyoruz.

Püf noktası :
sıcakken pudra şekeri serpersek eğer üzerinde erir güzel bir görüntü olmaz servis ederken şekerini serpmek en doğrusu

ayrıca dikkat ettiyseniz hamuruna şeker koymadım çünkü hem elmanın içinde hemde üzerinde pudra şekeri olacağından şeker komasına girmeye gerek yok

Geçmiş olsun, narın mevsimi geçiyor arkadaşım. Yerine nar ekşisi de kullanabilirsin. Adana yöresinde üretilenleri tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…