- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.761
Saracım sana da çok çok geçmiş olsun hayatım.. Ben de fizik tedaviye bir an önce başlamanı tavsiye edeceğim sana. Aracınız varsa seans sonrası atla arabaya, sıcak sıcak gel evine, istirahat et. Yazı bekleme.. Çok ağrılı bir süreç çünkü, hayattan beziyor insan.Fizik tedavi yaptıracam canım havalar ısınsın diye bekliyorum burası hergün yağmur fırtına güneş açsa bile hava soğuk
yüzme kursuna yazılmayı düşünmedim oysa suyu çok severim
Ankarada hangi klinik tatlım ben de AnkaradayımHerkese günaydınEşim şu an Ankara yolunda, kontrole gidiyor. Heyecanlıyım. Sanki doktor bişi diyecek ve onun demesiyle bebek hemen gelecek gibi... Hepimize bol bereketli, sağlıklı bir hafta olsun. Kalbimizden geçen bütün güzel şeyler bizi bulsun.
Nar deneyecem canım ama bu sene narlarmı bozuk banamı denk geliyo bi cürük mutlaka cıkıyor ay canım benim burun iptal oldu şimdilik ağzımdan nefes alıyorum yesıl soganla corba ictim şifa olsunkızlar boğaz ağrısına en faydalı yiyecek NAR evet yanlış duymadınız nar boğaz ağrısını mucize bir şelikde geçiriyor tecrübeyle sabittir cumartesi sabah heryerim kırılıyodu yutkunamıyordum boğazım ağrıyordu akşam üstü bir tane nar temizleyip yedim sabaha boğaz ağrısından eser yoktu
Amin olacak insallahahhh be kuzummm maden veya manen bir şekilde yorluduk işte 3 yıl oldu ben son tedavi olali maden hazır olamdığımım için menen hazırlık çalışması yapmıyorum diyorum ya kamara karışığım diye aklım başka yüreğim başka söylüyor diye hepisde maden ve menen hazır olmadığım için artık çok fazla konuşmak yazmakta istemiyorum insanlarıniçin karartmak üzmek yormakta istemiyorum aklımdan attım bitti bu iş diyorum ama aslında hiç bitmeyecek biliyorum yaşa gelince herkes aynı yaşta anne olacak dye bir şey yok yaşın genç olduğu için elbette şanslısın son tedvaimde dr bana dediki kök hücre olayı var size yetişmez ama daha genç olanlar için çok büyük bir şans olacak dedi yeni teknolojilerle belkide işiniz daha kolay olacak inşşşş İŞİNİZ DAHA KOLAY OLUR ALLAH ol der ve oluverir
Nar deneyecem canım ama bu sene narlarmı bozuk banamı denk geliyo bi cürük mutlaka cıkıyor ay canım benim burun iptal oldu şimdilik ağzımdan nefes alıyorum yesıl soganla corba ictim şifa olsun
Kızlar ben geldim sabah dr gittim griptende isede gitmedim tahlilerim vardı endorin istedigi tahliller.Tıp fakultesinde 3 tüp yaptirabilirmisim pek istekli degilim ama cok cok ucuz denemekte fayda var ozellerin oyalamsıyla en azından kafama takılmaz 3 gün gel dedilerde klomen kullandım biliyorsunuz arada kanama oldu acaba gün mu şaştı dr gebeligede bakacak yani hiccccc zannetmem ama gelmeyince acaba dedim dr kanama olur kistten dedi adet gibide olmadı bide daha klomenmi ya aman diyem kullanmayacam simdi bide sınırdayım rapordan yararlanmak icin bakalım sordum sordum sen gel dediler bilmiyorum simdi gitmek istiyorum tedavide olmaya bilir yani kistte var ya hadi bismillah bakalım
portakales canım ya nefesimi tuttum bi anda hamile diye canım benim hepimiz birbirimizi anliyoruz canim birde oluruna bırak kürlere devam devlet hakkini kullandinmi bide başka merkez dene insallah olacak kuzum canım sana sımsıkı sarılıyorum enerjin hep olsun umudunda
Portakalım, ne diyeceğimi bilmiyorum.
Negatife rağmen kendini iyi hissetmene sevindim ama hayatındaki herşeyin gönlüne göre olmasından dolayı mutlu hissetmene daha da çok sevinirdim.. Keşke herşey istediğimiz gibi şekillense.. Ama olmuyor.
Kaan Aydos'a gitti. Saat 16.00 gibi randevusu var. Bugüne kadar hep mailleştik. İlk defa yüzyüze randevu.Ankarada hangi klinik tatlım ben de Ankaradayım
Kaan Aydos'a gitti. Saat 16.00 gibi randevusu var. Bugüne kadar hep mailleştik. İlk defa yüzyüze randevu.
canım benim. güzel dileklerin için sağol. Allah hayırlısı ne ise onu versin. Senin de kalbini ve kendini dinlenmeye aldığın bu süreçte, bazı şeylerin kendiliğinden olacağına ve doktorları şaşırtacağına inanıyorum. Bazen güzel şeyler onları en beklemediğimiz zamanda geliyor. Daha çok sevinelim diye belki de..Dilerim güzel haberlerle döner canım:))
Rabbim yolunuzu açık etsin ve size vesile kılsın bu tedaviyi:)
canım benim. güzel dileklerin için sağol. Allah hayırlısı ne ise onu versin. Senin de kalbini ve kendini dinlenmeye aldığın bu süreçte, bazı şeylerin kendiliğinden olacağına ve doktorları şaşırtacağına inanıyorum. Bazen güzel şeyler onları en beklemediğimiz zamanda geliyor. Daha çok sevinelim diye belki de..
kızlar boğaz ağrısına en faydalı yiyecek NAR evet yanlış duymadınız nar boğaz ağrısını mucize bir şelikde geçiriyor tecrübeyle sabittir cumartesi sabah heryerim kırılıyodu yutkunamıyordum boğazım ağrıyordu akşam üstü bir tane nar temizleyip yedim sabaha boğaz ağrısından eser yoktu
evet cnm nar çok faydalı şifa gibi.. bu kış annem ve ben hergün nar parçalayıp yedik, bende mutfakta temizleyip tatlı kasesinde yemeği seviyorum.... tatlı yemiş gibi oluyorsun.. antioksidan özelliğide var.. bende bu kış ne grip ne nezle nede boğaz ağrıları yaşadım.. afiyet olsun hayatım..
Geçmiş olsun, narın mevsimi geçiyor arkadaşım. Yerine nar ekşisi de kullanabilirsin. Adana yöresinde üretilenleri tavsiye ederim.Nar deneyecem canım ama bu sene narlarmı bozuk banamı denk geliyo bi cürük mutlaka cıkıyor ay canım benim burun iptal oldu şimdilik ağzımdan nefes alıyorum yesıl soganla corba ictim şifa olsun
akşama elmalı kurabiye yapacamda tarifini sizlerlede paylaşayım dedim yapınca resminide paylaşırım
hadi inşallah hayırlısı olsun canımmKaan Aydos'a gitti. Saat 16.00 gibi randevusu var. Bugüne kadar hep mailleştik. İlk defa yüzyüze randevu.
eline sağlık canım çok severim:))
Ama rejimdeyim artıkk yiyemem öyle şeyler
amiinn..teşekkür ederim :)hadi inşallah hayırlısı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?