Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım teşekkür ederim:))
Ben tüp bebek sürecimi 4.sü ile sonlandırdım. Yani olursa normal yoldan gelir.. Ama durup bir köşe gelmesini beklemek içimden çok gelmiyor. Hevesim de yok:) Daraldım biraz bu süreçten..
O yüzden olmamasını kabullenmek sanırım daha kolayıma geliyor.
Dilerim hepimize bolluk, bereket getirir evren:))

Kızlar çok haklısınız:)) Cümle kuramıyorum artık bu konu hakkında:))
Ama ben kabullendım olmamasını.. Evet belki bu bi kaçış ama en kolayı bu.. Hani diyorsunuz ya yaşında daha küçük aslında daha zor.. Çünkü herkesden 20 yıl sonra cocugu olanların hikayelerini dinlemek bana oha kızım daha 15 yılın var gibi algılar yaratıyor.. Kararıyorum o yüzden en iyisi mi bu sevdadan vazgeçmek.. Zaten doktor bundan sonrası tüp bebek sürecinin farklı olacağını söylemişti.. Bende böyle bi güç yok özellikle manen sonra madden...
O yüzdenn köyee gidicemm ben:)))

inşallah umutların gerçekleşir arkadaşım ve o mutlu haberi buradan bizimle paylaşırsın

ahhh be kuzummm maden veya manen bir şekilde yorluduk işte 3 yıl oldu ben son tedavi olali maden hazır olamdığımım için menen hazırlık çalışması yapmıyorum diyorum ya kamara karışığım diye aklım başka yüreğim başka söylüyor diye hepisde maden ve menen hazır olmadığım için artık çok fazla konuşmak yazmakta istemiyorum insanlarıniçin karartmak üzmek yormakta istemiyorum aklımdan attım bitti bu iş diyorum ama aslında hiç bitmeyecek biliyorum yaşa gelince herkes aynı yaşta anne olacak dye bir şey yok yaşın genç olduğu için elbette şanslısın son tedvaimde dr bana dediki kök hücre olayı var size yetişmez ama daha genç olanlar için çok büyük bir şans olacak dedi yeni teknolojilerle belkide işiniz daha kolay olacak inşşşş İŞİNİZ DAHA KOLAY OLUR ALLAH ol der ve oluverir

CANLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN..
AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. SONUCA ÜZÜLMEDİM DE ŞAŞIRMADIM DA...
OLAĞAN BİR ŞEYMİŞ GİBİ GELİYOR ARTIK.. NEDENSE HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORUM:)
olmassa nasıl davranacağız ne hisedeceğiz çok iyi biliyoruz artık ama ya olursa nasıl davranır nasıl hissederdik

canım yaşın kaçtı bilmiyorum ama yaşın müsade ediyorsa ve doktorlar umut veriyorsa asla pesetme derim ama bir süre unut kafandan at hayatını yaşa eminim bir kez daha deneyelim diyeceksin allah kimseyi çocuk hasretinde bırakmasın benim yaşımdan dolayı bu denemem bile anlamsız ama yaşım müsade etseydi sonuna kadar giderdim ama malesef tireni çoktan kaçırdım sağlık olsun diyorum dünyalara değişemeyeceğim aşkım var o bana yeter

Ayyyy ne güzelll gelirimmm :))))
gel kızım gel dün köyde annele sıkma yaptık odun ateşinde sonra kardeşim ıspanak istedi ona bir kaç kök ıspanak kestim inanılır gibi değil çıtır çıtır mis gidi sonra dedimki yaaa paracılar taze ıspanak diye bizi kandırıyormu ne

olmassa nasıl davranacağız ne hisedeceğiz çok iyi biliyoruz artık ama ya olursa nasıl davranır nasıl hissederdik

Boşver kuşum hiç üzülmesin kalbinn...
Gelirse bizimdir gelmez ise hayat yaşamaya değer.. Bilmediğimiz bir insana duyacağımız sevgi için bu kadar acı çekmek mantıklı değil.. Gelirse elimize imkan elbet bi yolunu bulur deneriz ama olmazsa da o köyüü arşınlarız:)))

Canım benim yaş 29:) Çok şükür sağlık problemim yok yeni oluşan kistimin dışında...
Eşim 38 yaşında sperm problemi var sayı az.. Son tedavimde 10 kere sperm toplanarak havuz yöntemi yapılmasına rağmen sadece 1 tane kaliteli embriyo oluştu.. Doktora göre sayılı bi vaktimiz var hatta o günler çok kısa bel ki yarın belki 6ay .. 6 yıl oldu bu yola cıkalı.. Bi o kdar daha beklemekle geçirmek istemiyorm tabii.. Birde çok kilo aldım bu süreçte hayattan soğudum.. O yüzden tüp bebek yapma ihtimalini düşünmek istemiyorum.. Kafam rahat simdi cok sukur.

Acil şifalar dilerim.

sağol canım şimdi daha iyiyim

Hakkında hayırlısı olsun canım

kızlar boğaz ağrısına en faydalı yiyecek NAR evet yanlış duymadınız nar boğaz ağrısını mucize bir şelikde geçiriyor tecrübeyle sabittir cumartesi sabah heryerim kırılıyodu yutkunamıyordum boğazım ağrıyordu akşam üstü bir tane nar temizleyip yedim sabaha boğaz ağrısından eser yoktu

Ohhh şifa olmuş canım :))

Kızlar ben geldim sabah dr gittim griptende isede gitmedim tahlilerim vardı endorin istedigi tahliller.Tıp fakultesinde 3 tüp yaptirabilirmisim pek istekli degilim ama cok cok ucuz denemekte fayda var ozellerin oyalamsıyla en azından kafama takılmaz 3 gün gel dedilerde klomen kullandım biliyorsunuz arada kanama oldu acaba gün mu şaştı dr gebeligede bakacak yani hiccccc zannetmem ama gelmeyince acaba dedim dr kanama olur kistten dedi adet gibide olmadı bide daha klomenmi ya aman diyem kullanmayacam simdi bide sınırdayım rapordan yararlanmak icin bakalım sordum sordum sen gel dediler bilmiyorum simdi gitmek istiyorum tedavide olmaya bilir yani kistte var ya hadi bismillah bakalım
portakales canım ya nefesimi tuttum bi anda hamile diye canım benim hepimiz birbirimizi anliyoruz canim birde oluruna bırak kürlere devam devlet hakkini kullandinmi bide başka merkez dene insallah olacak kuzum canım sana sımsıkı sarılıyorum enerjin hep olsun umudunda

Portakalım, ne diyeceğimi bilmiyorum.
Negatife rağmen kendini iyi hissetmene sevindim ama hayatındaki herşeyin gönlüne göre olmasından dolayı mutlu hissetmene daha da çok sevinirdim.. Keşke herşey istediğimiz gibi şekillense.. Ama olmuyor.

Kesinlikle katılıyorum canım dediklerine.. Herkes farklı bir yoldan geçiyor, ne kadar kaderini yaratmaya çalışırsan çalış, ne kadar garantici olmak için uğraşırsan uğraş bazen sadece basit bir oyuncusun ve bunu sonradan anlıyorsun. Gerçekten Allah ne verirse hayırlısını versin, bazı şeyler göründüğü gibi olmuyor çünkü..
Amor Fati.

Canım çok çok geçmiş olsun, sevgili hemşerim, iyi bak kendine.. Havalar dengesiz, yaz gelmedi Antalyaya bu sene bir türlü, dikkatli ol, aman diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…