- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.741
günaydın.. herşeyden önce sağlık olsun. Çok hissediyorum ki gönlünden geçen sağlıkla ve hayırlısıyla olacak. İçindeki güzel enerji yeni hafta da şans, bolluk, bereket getirsin. Bazı terimlere henüz yabancıyım ama organik ya da her nasıl istiyorsan bütün yolların açık olsun. sevgiyle...
kızlar anneme gittim köyeyeni geldim daha havası çarptı valla yorulmuşum yaff
geçmiş olsun canım demek ki doğru zaman değilmiş vakti gelmemişmiş gibi geyiklerden sıkılıyorum artık millet hiç istemeden hamile kalınca onlar için doğru zaman oluyorda doğurup doğurup çöplere atıp köpeklere yem edince doğru zaman oluyorda biz kıçımızı yırtıyoruz bir evlat sahibi olmak için paramızdan gücümüzden sağlığımızdan canımızdan oluyoruz da o doğru zaman bir türlü gelmiyor isyan etmek istemiyorum Allah içimi biliyor ama artık bizede gül Ya Rabbim emeklerimizin karşılığını ver diyorum
sen üzülme canım yaşın çok genç bir iki sene doğal dene inşallah olur ama kendi adıma menopoz her an kapımı çalmaya adayken organik için harcayak zamanım yok yok ama şimdide TSH belası çıktı başıma yoksa bu ay bende buz bebeklerimi alacaktım aslında bişey diyeyimmi sana bazen düşünüyorumda rahata o kadar alıştımki ben bu bebeği istiyormuyum diye gerçekten kendime soruyorum böyle düşündüğümüz için bilinçaltımızda bizim hamile kalmamıza engel oluyor geyiğine inanmıyorum artık ulen millet hiç istemiyor günü b ir gün geçse acaba hamilemiyim yine diye korkuyor ve hamile çıkıyor bu bilinçaltı onlarda işe yaramıyorda bizdemi yarıyor bi bizim mi bilinçaltımız iyi çalışıyor yemişim bilinçaltını hepsi şans İNSANDA ŞANS olacak o kadar.
SARAMMMMMM son zamanlarda en çok sorduğum soru kendime sen gerçekten bir bebek istiyormusun sonra burnuma gelen bebek kokusu ile duydugum vijdan azabı sen nasıl böyle düşünürsün diye sonra doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor hani hep derim ya akıl bir telden mantık başka bir telden çalıyor ama her seferin allahım koru esirge diyorum bu karmaşadan
GELELİM şıp diye gebe kalanlara ALLAH selamet versin gözümüz yok tabiki ama bizde istiyoruz YARAB o güzel mucizelerden
aaaaaaaaa gel benim köyüm senin köyün olur ben götütürüm seniBenim de köye gidesim var ve hatta dönmeyesim:))
Ama işin kötüsü bi köyüm yok ahahhaahahha
inşallah umutların gerçekleşir arkadaşım ve o mutlu haberi buradan bizimle paylaşırsınHerkese günaydınEşim şu an Ankara yolunda, kontrole gidiyor. Heyecanlıyım. Sanki doktor bişi diyecek ve onun demesiyle bebek hemen gelecek gibi... Hepimize bol bereketli, sağlıklı bir hafta olsun. Kalbimizden geçen bütün güzel şeyler bizi bulsun.
aaaaaaaaa gel benim köyüm senin köyün olur ben götütürüm seni
İnşallah. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.inşallah umutların gerçekleşir arkadaşım ve o mutlu haberi buradan bizimle paylaşırsın
ahhh be kuzummm maden veya manen bir şekilde yorluduk işte 3 yıl oldu ben son tedavi olali maden hazır olamdığımım için menen hazırlık çalışması yapmıyorum diyorum ya kamara karışığım diye aklım başka yüreğim başka söylüyor diye hepisde maden ve menen hazır olmadığım için artık çok fazla konuşmak yazmakta istemiyorum insanlarıniçin karartmak üzmek yormakta istemiyorum aklımdan attım bitti bu iş diyorum ama aslında hiç bitmeyecek biliyorum yaşa gelince herkes aynı yaşta anne olacak dye bir şey yok yaşın genç olduğu için elbette şanslısın son tedvaimde dr bana dediki kök hücre olayı var size yetişmez ama daha genç olanlar için çok büyük bir şans olacak dedi yeni teknolojilerle belkide işiniz daha kolay olacak inşşşş İŞİNİZ DAHA KOLAY OLUR ALLAH ol der ve oluverirKızlar çok haklısınız:)) Cümle kuramıyorum artık bu konu hakkında:))
Ama ben kabullendım olmamasını.. Evet belki bu bi kaçış ama en kolayı bu.. Hani diyorsunuz ya yaşında daha küçük aslında daha zor.. Çünkü herkesden 20 yıl sonra cocugu olanların hikayelerini dinlemek bana oha kızım daha 15 yılın var gibi algılar yaratıyor.. Kararıyorum o yüzden en iyisi mi bu sevdadan vazgeçmek.. Zaten doktor bundan sonrası tüp bebek sürecinin farklı olacağını söylemişti.. Bende böyle bi güç yok özellikle manen sonra madden...
O yüzdenn köyee gidicemm ben:)))
olmassa nasıl davranacağız ne hisedeceğiz çok iyi biliyoruz artık ama ya olursa nasıl davranır nasıl hissederdikCANLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN..
AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. SONUCA ÜZÜLMEDİM DE ŞAŞIRMADIM DA...
OLAĞAN BİR ŞEYMİŞ GİBİ GELİYOR ARTIK.. NEDENSE HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORUM:)
canım yaşın kaçtı bilmiyorum ama yaşın müsade ediyorsa ve doktorlar umut veriyorsa asla pesetme derim ama bir süre unut kafandan at hayatını yaşa eminim bir kez daha deneyelim diyeceksin allah kimseyi çocuk hasretinde bırakmasın benim yaşımdan dolayı bu denemem bile anlamsız ama yaşım müsade etseydi sonuna kadar giderdim ama malesef tireni çoktan kaçırdım sağlık olsun diyorum dünyalara değişemeyeceğim aşkım var o bana yeterKızlar çok haklısınız:)) Cümle kuramıyorum artık bu konu hakkında:))
Ama ben kabullendım olmamasını.. Evet belki bu bi kaçış ama en kolayı bu.. Hani diyorsunuz ya yaşında daha küçük aslında daha zor.. Çünkü herkesden 20 yıl sonra cocugu olanların hikayelerini dinlemek bana oha kızım daha 15 yılın var gibi algılar yaratıyor.. Kararıyorum o yüzden en iyisi mi bu sevdadan vazgeçmek.. Zaten doktor bundan sonrası tüp bebek sürecinin farklı olacağını söylemişti.. Bende böyle bi güç yok özellikle manen sonra madden...
gel kızım gel dün köyde annele sıkma yaptık odun ateşinde sonra kardeşim ıspanak istedi ona bir kaç kök ıspanak kestim inanılır gibi değil çıtır çıtır mis gidi sonra dedimki yaaa paracılar taze ıspanak diye bizi kandırıyormu neAyyyy ne güzelll gelirimmm :))))
ahhh be kuzummm maden veya manen bir şekilde yorluduk işte 3 yıl oldu ben son tedavi olali maden hazır olamdığımım için menen hazırlık çalışması yapmıyorum diyorum ya kamara karışığım diye aklım başka yüreğim başka söylüyor diye hepisde maden ve menen hazır olmadığım için artık çok fazla konuşmak yazmakta istemiyorum insanlarıniçin karartmak üzmek yormakta istemiyorum aklımdan attım bitti bu iş diyorum ama aslında hiç bitmeyecek biliyorum yaşa gelince herkes aynı yaşta anne olacak dye bir şey yok yaşın genç olduğu için elbette şanslısın son tedvaimde dr bana dediki kök hücre olayı var size yetişmez ama daha genç olanlar için çok büyük bir şans olacak dedi yeni teknolojilerle belkide işiniz daha kolay olacak inşşşş İŞİNİZ DAHA KOLAY OLUR ALLAH ol der ve oluverir
olmassa nasıl davranacağız ne hisedeceğiz çok iyi biliyoruz artık ama ya olursa nasıl davranır nasıl hissederdik
gel kızım gel dün köyde annele sıkma yaptık odun ateşinde sonra kardeşim ıspanak istedi ona bir kaç kök ıspanak kestim inanılır gibi değil çıtır çıtır mis gidi sonra dedimki yaaa paracılar taze ıspanak diye bizi kandırıyormu ne
Canım benim yaş 29:) Çok şükür sağlık problemim yok yeni oluşan kistimin dışında...canım yaşın kaçtı bilmiyorum ama yaşın müsade ediyorsa ve doktorlar umut veriyorsa asla pesetme derim ama bir süre unut kafandan at hayatını yaşa eminim bir kez daha deneyelim diyeceksin allah kimseyi çocuk hasretinde bırakmasın benim yaşımdan dolayı bu denemem bile anlamsız ama yaşım müsade etseydi sonuna kadar giderdim ama malesef tireni çoktan kaçırdım sağlık olsun diyorum dünyalara değişemeyeceğim aşkım var o bana yeter
Acil şifalar dilerim.
Kızlar çok haklısınız:)) Cümle kuramıyorum artık bu konu hakkında:))
kızlar boğaz ağrısına en faydalı yiyecek NAR evet yanlış duymadınız nar boğaz ağrısını mucize bir şelikde geçiriyor tecrübeyle sabittir cumartesi sabah heryerim kırılıyodu yutkunamıyordum boğazım ağrıyordu akşam üstü bir tane nar temizleyip yedim sabaha boğaz ağrısından eser yoktu
Portakalım, ne diyeceğimi bilmiyorum.KIZLAR BENIMDE HABERLERIM VAR!.
KIMSEYE SOYLEMEDEN DONMUSLARIMIN 3 TANESINI TRANSFER ETTIRMISTIM. BUGUN SONUCLARIMI ALDIM MALESEF 0,100 KAN SONUCUM..
ASLINDA NEGATIF SONUC ALIRSAM KIMSEYE SOYLEMEK ISTEMIYORDUM. HEM HEVES KIRMAK HEMDE UZMEK ISTEMEDIGIMDEN AMA DAYANAMADIM.. BEN GAYET IYIYIM ARTIK HEDEFIM TAMAMEN ORGANIK..
GERIYE DE DONMUS KALMADI..
HEPINIZI ÖPERIMMM :)
Kesinlikle katılıyorum canım dediklerine.. Herkes farklı bir yoldan geçiyor, ne kadar kaderini yaratmaya çalışırsan çalış, ne kadar garantici olmak için uğraşırsan uğraş bazen sadece basit bir oyuncusun ve bunu sonradan anlıyorsun. Gerçekten Allah ne verirse hayırlısını versin, bazı şeyler göründüğü gibi olmuyor çünkü..Bir arkadaşım var, size bahsetmek isteyip sonra hep es geçtiğim.. Dün yine onu gördüm..
Allah'ım bize güzel günler göstersin..
Bu arkadaşım 6 aylık hamile.. Ama çok üzgün ve Ağlayarak getiriyor hamileliliğini.. Çocuğu Olmasını çok istiyordu. Allah nasip etti. Ama eşi çocuk istemiyordu ve hamile olduğunu öğrendiği gün evi terketti adam. Şimdi de Boşanma davası açmış, hiç konuşmadan.. Hamilelik psikolojisi ile başetmeye çalışırken bi de bununla uğraşıyor.. Tek başına.. Allah ne verirse hayırlısını versin diye çok dememiz Lazım. Ondan anlatıyorum..
Bir de başka bir ablamız var liseye giden bir kızı var o da yalnız anne..
Şimdi ailesinin istemediği Minicik bir bebeği Aldı ve bakıyor.. Nasıl seviyor o küçük kızı anlatamam. 5 aylık oldu bebek.. Ben dün ilk kez görmeye gittim.. Nasıl masum nasıl güzel anlatamam..
Bir de sanki benim hakkım yok, çok rahatsız etmeye, bana BAKIYOR bu iyi insanlar der gibi.. O kadar uslu ki.. Gece hiç uyanmıyormuş.. Hep masum masum etrafa bakıyor, benim şımarmaya hakkım yok der gibi..
Kader diye bişey var, bizim ve sevdiklerimizin kaderini güzel yapsın Allah'ım.. O minik bebek anne karnında şanssız gibiydi belki ama şimdi çok iyi bakılıyor.. Hepimiz seferber olmuş durumdayız mesela..
Karışık anlattım biraz ama bizim tercihlerimiz dışında Allah'ın bize yazdığı bir yol
2 bebek 2 ayrı hikaye..
Canım çok çok geçmiş olsun, sevgili hemşerim, iyi bak kendine.. Havalar dengesiz, yaz gelmedi Antalyaya bu sene bir türlü, dikkatli ol, aman diyeyim..Kızlar ben geldim sabah dr gittim griptende isede gitmedim tahlilerim vardı endorin istedigi tahliller.Tıp fakultesinde 3 tüp yaptirabilirmisim pek istekli degilim ama cok cok ucuz denemekte fayda var ozellerin oyalamsıyla en azından kafama takılmaz 3 gün gel dedilerde klomen kullandım biliyorsunuz arada kanama oldu acaba gün mu şaştı dr gebeligede bakacak yani hiccccc zannetmem ama gelmeyince acaba dedim dr kanama olur kistten dedi adet gibide olmadı bide daha klomenmi ya aman diyem kullanmayacam simdi bide sınırdayım rapordan yararlanmak icin bakalım sordum sordum sen gel dediler bilmiyorum simdi gitmek istiyorum tedavide olmaya bilir yani kistte var ya hadi bismillah bakalım
portakales canım ya nefesimi tuttum bi anda hamile diye canım benim hepimiz birbirimizi anliyoruz canim birde oluruna bırak kürlere devam devlet hakkini kullandinmi bide başka merkez dene insallah olacak kuzum canım sana sımsıkı sarılıyorum enerjin hep olsun umudunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?