Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar bu elmalı kurabiyeyi havuçlada yapabilirsiniz çok leziz olur
kurabiye tarifinin çıktısını aldım. çok pratik ve leziz duruyor. Sanki içine istediğini koyabilirmişsin gibi geldi bana. Mesela kayısı mevsimi kayısı, vişne ki hafif bi mayhoş tadı olur.. deneyeceğim ben de.. defterimede sara28 kurabiyesi diye kaydedeceğim :)

Tahlil sonuclarim çıkmış sadece gribim o kadar yani bisey yokk kolestrol ve biraz gribal mikrop galiba
Kendi dr kendim hahahhh ne güzel dr olamadık ama bi okadar bilgiliyiz şimdide adet olmayı bekle hangi gün belli degil sanki yumurta catlamiş gibi akıntı geldi iltihap olsa, ağrı olur ağrım yok ben ona yoruyorum yani 12 gün falandır bekle 15 gün en az .şimdi acaba tedavi olacak olmayacak sitresi.. ben bekle bekle 20 nisan doğum günüm o zamana kadar rapor geçerli işe bak kısmetten öte yok yani stres yooook yola devammmmm

sara28 kurabiyesimi çok hoşuma gitti teşekkür ederim

ve evet istediğin meyveyle deneyebilirsin

aman bu yolu ben var yaaaa... neyse devam devam.

geçmiş olsun canım önemli bişey çıkmamasına sevindim bol bol dinlen nar ye C vitamin al ballı ıhlamur iç ve sana yazmıştım buğu septil yap nefesin açılır rahat edersin

Canım yaaaa ne diyim ki.. Gülüyorum artık başka yapacak bir şey yokk...
Kendi kendime de çok konştum Allah'ım daha ne vermem gerekli diyee ama yokk sana o mucize yok dedi:))
Dilerim sana o mucize vardır inşallah

canimcim ben yemeyi kesmedim ama sporu soktum araya.. yasasin yemek yemeeeeek!

bende sporu aksatmıyorum ama gitmiyor kilolar yemeyide iyice kesmem gerek ama bu aralar kafam çok karışık bazı özel sebeplerden onları bir rayına oturtursam diyetime daha sıkı sarılacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…