- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.781
amiinn..teşekkür ederim :)
amiiiinnnn... dileyen, isteyen herkese, hepimize sağlıkla nasip etsin. etmiyorsa da vardır bir bildiği. ona da şükür.. :)canım inşallah tedavin hayırlı sonuçlanır Rabbim bu yolda emek veren hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
kurabiye tarifinin çıktısını aldım. çok pratik ve leziz duruyor. Sanki içine istediğini koyabilirmişsin gibi geldi bana. Mesela kayısı mevsimi kayısı, vişne ki hafif bi mayhoş tadı olur.. deneyeceğim ben de.. defterimede sara28 kurabiyesi diye kaydedeceğim :)kızlar bu elmalı kurabiyeyi havuçlada yapabilirsiniz çok leziz olur
o zaman sen yeme ne zaman diyete başladın kız hiç haberimiz yok
ben de coook severek yaparim bi dee yerim bi dee seniiii koccaman operimmmmmkızlar bu elmalı kurabiyeyi havuçlada yapabilirsiniz çok leziz olur
kurabiye tarifinin çıktısını aldım. çok pratik ve leziz duruyor. Sanki içine istediğini koyabilirmişsin gibi geldi bana. Mesela kayısı mevsimi kayısı, vişne ki hafif bi mayhoş tadı olur.. deneyeceğim ben de.. defterimede sara28 kurabiyesi diye kaydedeceğim :)
Hahhh he gun bende başliyorum her gun daha fazla yiyorum iyimihahahaha bugün canım:))
sahaneeee ben de basladim tip 2 diyabet var kuzum boy 1.70 kilo 70 di simdiiii 68. hedef 62. sahane oluyor bende. hadi kolay gelsiiinhahahaha bugün canım:))
ben de coook severek yaparim bi dee yerim bi dee seniiii koccaman operimmmmm
hahahaha bugün canım:))
aman bu yolu ben var yaaaa... neyse devam devam.Tahlil sonuclarim çıkmış sadece gribim o kadar yani bisey yokk kolestrol ve biraz gribal mikrop galiba
Kendi dr kendim hahahhh ne güzel dr olamadık ama bi okadar bilgiliyiz şimdide adet olmayı bekle hangi gün belli degil sanki yumurta catlamiş gibi akıntı geldi iltihap olsa, ağrı olur ağrım yok ben ona yoruyorum yani 12 gün falandır bekle 15 gün en az .şimdi acaba tedavi olacak olmayacak sitresi.. ben bekle bekle 20 nisan doğum günüm o zamana kadar rapor geçerli işe bak kısmetten öte yok yani stres yooook yola devammmmm
yaa aaaaaaaa cannimsinnnnnnnn
Tahlil sonuclarim çıkmış sadece gribim o kadar yani bisey yokk kolestrol ve biraz gribal mikrop galiba
Kendi dr kendim hahahhh ne güzel dr olamadık ama bi okadar bilgiliyiz şimdide adet olmayı bekle hangi gün belli degil sanki yumurta catlamiş gibi akıntı geldi iltihap olsa, ağrı olur ağrım yok ben ona yoruyorum yani 12 gün falandır bekle 15 gün en az .şimdi acaba tedavi olacak olmayacak sitresi.. ben bekle bekle 20 nisan doğum günüm o zamana kadar rapor geçerli işe bak kısmetten öte yok yani stres yooook yola devammmmm
Tahlil sonuclarim çıkmış sadece gribim o kadar yani bisey yokk kolestrol ve biraz gribal mikrop galiba
canimcim ben yemeyi kesmedim ama sporu soktum araya.. yasasin yemek yemeeeeek!Hahhh he gun bende başliyorum her gun daha fazla yiyorum iyimi
sahaneeee ben de basladim tip 2 diyabet var kuzum boy 1.70 kilo 70 di simdiiii 68. hedef 62. sahane oluyor bende. hadi kolay gelsiiin
sahaneeee ben de basladim tip 2 diyabet var kuzum boy 1.70 kilo 70 di simdiiii 68. hedef 62. sahane oluyor bende. hadi kolay gelsiiin
canimcim ben yemeyi kesmedim ama sporu soktum araya.. yasasin yemek yemeeeeek!
ya terim seni beeeeen olsun varsin ya yakisir yakisiiir az spor yapalim yoksa ben yemek yemeden aslaaaaaa yapamaaaaaam dur gidip iki bisiklet cevirem tatlim.Vayyyy bende boy 1.60 kilo 70o yüzden çok çalışmam gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?