- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.001
Testler de sıkıntı, haklısın ama herşey olacağına varıyor. Hamileliğimin başındaki rahatlığa, genişliğe ermeyi hedefliyorum bu ara bol bol kendimle konuşup.. Teşekkür ederim canım, umarım tez zamanda gelir o ferahlık..Herşey en kısa sürede yoluna girer ve ferahlarsın inşallah canım. Testleri de çok kafana takma. Herşey olacağına varıyor. Öpüyorum seni.
Merhaba. Amniyosentez fikrine alıştırdım kendimi desem de o da beni geriyor. Olana kadar stresim yüksek seyredecek, sonrasında bebek düşecek mi stresi olacak, ardından sonuç stresi.. Sıkıntılı zamanlar.. Test sonucu 15 gün içinde çıkarmış. Doktorum öyle söyledi.. Doktoruma güveniyorum da yine de korkularım var işte.. Dediğiniz gibi Allaha emanet!!Selam. Iki amniyo yaşamış biri olarak endişelirinizi anlıyorum.dr.unuz uzman ise endişelenmeyin. Desem de anelik içgüdüsü endişeleneceksiniz.. benim ilk bebekte sonuç için iki hafta beklmiştik. Ama ikinciyi bir gün sonra öğrendik.. dr.a sonucu ne zaman alacağınızı sorun. . Sağlık bebişlerinizinle olsun. Allaha emanet!!!!
Hormonlarımız tavan yapmamış haldeyken kendimizi iyi hissetmiyoruz ya biz...!
Bu nedenle çok fazla etkilendiğin, üstesinden gelemediğin şeyler daha fazla oluyordur bu ara...
Nasıl geçer bilmiyorum, elektrik kesilince mum yakmak kadar somut yöntemleri olsa keşke...
Üstüste gelen şeylerle daha da dayanılmaz oluyordur kimbilir...
Üzerine giderek çözemediğimiz şeyler olunca bazen devekuşu olmak gerekiyor sanırım.
Kafayı kuma gömemesek de uzaklaştırmak, başka meşgaleler bulmak, yumurta kapıya gelene kadar ötelemek, yok saymak... Tam da ortasındayken nasıl olacak o kolaysa yap, dışarıdan yazmak kolay bile dedirtir insana :)
En mutlu zamanlarımda olmalıyım, tek düşüncem içimdeki canımın sağlıklı olduğunu bilmek, neler yapacağım, neler edeceğim nasıl ilerleyeceğim olmalıyken nelerle uğraşıyorum diyor olabilirsin. Haklısın genelde hep öyle olur...
Kaçak dövüş bu günlerde... Kafanı toparlayamıyorsan dağıt yani :) Keşke satır satır yazsan satır satır çözümünü bulsan ama öyle o kadar kolay olmuyor.
Gönlünü ferahlatacak ne varsa sana dönsün yüzünü... Sevgi ve saygıyla, maddi manevi yoksunluklardan uzak güzel zamanların olsun.
Dilerim hiç olmayacakmış sandıkların gerçek olsun.
Ve dilerim tez zamanda...
Mesajın kaybolacakmışsın gibi :) Kaybolmamanı dilerim ama kaybolmak istiyorsan en azından diğer mecburiyetlerinin içindeyken özgürce canının istediğini yapabildiğin buysa onu yap. Kaybol :)
Aklımız da kalbimiz de sevgimiz de becerebildiğimizce tüm dualarımız da seninle, kızınla, cemre cemre ısının hep... Sizin ısınız herkesi ısıtsın, sarmalasın...
Çok sağol canım, düşünmen yeterli.. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor.Canım sen gücünü kızına ver, gerisini boşver bu kadar stres hormonlardan tavan yaptı sana kuzum
Bizde seni seviyoruz gelem bi yanına istersen yardım olmasada destek amaçlı
Kızlar, kendimi pek iyi hissetmiyorum bu aralar, hayatımda yolunda gitmeyen şeyler de var, sıkıntılı bir süreçteyim ve bu dönem geçmek bilmedi bir türlü.. Çok giremiyorum foruma, ara ara girip okuyup çıkıyorum, çok yazmaya gücüm, kafam yok maalesef.. Sadece hepinizi seviyorum ve hepimiz için sürekli dua ediyorum. Forumda aktif olarak bulunamasam da öyle ya da böyle bir şekilde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Dualarımdasınız.. Sevgiyle kalın..
Ne yapsa kabulüm, neyi tercih etse arkasındayım, yanındayım... Ne istiyorsa doğrudur, haklıdır ama işte evren'in dışında portakalı soydum başucuma koydumportakales e küstüüüüüüüm
Hem sımsıkı kocaman sarılmak, hem de biraz pataklamak istedim seni!
Seviyorum kiyaparım :)
Heyecanına ortak olamadan sonucuna ortak olmuşuz... Dış kapı mandalı hissettim kendimi! İyi ol da ben mandal da olurum, sandal da, bilimum her şey de dedim, kendime geldim...
Olacağı varsa olacak kesin biliyorum, yine de gönlüne göre olsun diliyorum her şey...
Bir de yine de mahsusçuk küsüm
portakales Gerilere dönüp okumadım sanma. Seni seni:) Umarım İtalya Dan bebekle dönersiniz. Bir daha doktor kapılarına uğramazsınız. Biz de 30nisan-3 Mayıs ta İtalya dayız. Sana ordan da bol bol bebek enerjisi yollarım ben:)
Ah, keşke kafayı dağıtabilsem biraz.. Gitsem deniz kenarına, bir şişe kırmızı şarap açsam.. Ohhh.. Yımışacık pammık gibim olurum da.. İşte yapamıyorum.
Kaybolmam, merak etme.. Buralardayım da çok aktif olamayacağım. Girip çıkıyorum çoğunlukla zaten bir müddettir.. Haberlerinizi takip ediyorum, sizi de habersiz bırakmam.
Bebekle, bebeğin geleceğiyle, ona sunacağımız ortamla, anne-babalığımızla ilgili endişelerim çok bu aralar.. Hamileyim ve eşim işsiz kaldı mesela.. Ben garantide yaşamaya alışkın biriyim. Annem-babam memurdu, ben de devlet memuruyum. Bu nedenle bu durum benim için büyük kaygı konusu. Vesveselerim tavan yapmış durumda.. Ne olacak ne bitecek, öyle olursa, böyle olmazsa.. bla blaa... Kafamı kaldırıp dolaba kilitleme isteğim hala mevcut yani sonuç olarak. Benim kafa böyle bi milyonken sizin sorunlarınıza da çok eğilecek gücü kendime bulamıyorum. Sadece duygudaşlık ettiğimi bilmenizi istiyorum. Savaşçı amazon kadınları, hepinizi seviyorum.
Enerjimi çalmışlar.... Trafoma kedi yolladılar kesin!
Enerjim ülkemin enerjisizliğine direnemedi sanırım.
Canım hiçbir şey yapmak istemedi ondan yoktum bir süredir.
Bencilce bakarsam potansiyel olarak bizzatihi kendi hayatımız adına süperim aslında!
Sayamayacağım kadar çok sayfa birikmiş...
Geriye dönüp okumayı istemedi canım, neden onu da bilmiyorum.
Buradan yetişeceğim size.
Aydınlık ışıl ışıl güzellikleriniz çok
pis, puslu, karanlık gelişmeleriniz az
olmuştur umarım.
Aaaaa küsmeee lütfennn:)) Kimseye söylemedim ben çünkü herkes yapmamı istemiyordu.. Ama onlar orda dururken ben hep düşünüyor ve mutlu olamıyordum... Tutarsa süpriz olsun dedim ama olmadı tabii:) 3gün iyiydim ama ondan sonra olmadığını hissettimm.. Nerdeyse koca boşayacaktıı yaa neysee:))
Hepinizi çok seviyorum. Öyle nazarmış cart curt takıntılarım yoktur benim.. Sadece konuşmak kimseyi ümitlendirmek istemedim.. Annemede yeni söyledimm oturdu ağladı kendini alkole verdi hjaahahah sonra bana diyor niye saklıyorsun..
Beni soy baş ucuna koy ama küsmeeeeeeeeeee
Nasıl hissediyorsan öyle ol, kimseye endeksleme halet-i ruhiyeni
Zor evet ama olsun, yaparsın yapamazsan da yapamamış olursun yine bir şey olmaz...
Ayrıca küseyimmmm soyup baş ucuma koymayayım çünküüüü madem doğala talimdesiniz bahsi geçenleri ben yapmayayım. Bahse bak peh"soy, baş, uç, koy"
Senin böyle olmana alışık değilim.
ACaba nazar değdirmiş olabilir miyim? Ama ben nazara inanmam:))
Yok yok hassas alıcılarımı Polly ile devre dışı bıraktım...
Gündeme gözü kapatınca, iletişimi kopartınca, habere ve habere dair her şeyi kapsama alanı dışında bırakınca etkisi başladı bile, eli kulağındadır bünye tamamen normale döner...
Ah, keşke kafayı dağıtabilsem biraz.. Gitsem deniz kenarına, bir şişe kırmızı şarap açsam.. Ohhh.. Yımışacık pammık gibim olurum da.. İşte yapamıyorum.
Kaybolmam, merak etme.. Buralardayım da çok aktif olamayacağım. Girip çıkıyorum çoğunlukla zaten bir müddettir.. Haberlerinizi takip ediyorum, sizi de habersiz bırakmam.
Bebekle, bebeğin geleceğiyle, ona sunacağımız ortamla, anne-babalığımızla ilgili endişelerim çok bu aralar.. Hamileyim ve eşim işsiz kaldı mesela.. Ben garantide yaşamaya alışkın biriyim. Annem-babam memurdu, ben de devlet memuruyum. Bu nedenle bu durum benim için büyük kaygı konusu. Vesveselerim tavan yapmış durumda.. Ne olacak ne bitecek, öyle olursa, böyle olmazsa.. bla blaa... Kafamı kaldırıp dolaba kilitleme isteğim hala mevcut yani sonuç olarak. Benim kafa böyle bi milyonken sizin sorunlarınıza da çok eğilecek gücü kendime bulamıyorum. Sadece duygudaşlık ettiğimi bilmenizi istiyorum. Savaşçı amazon kadınları, hepinizi seviyorum.
Ahahahahhaha koptum şuannn:)) Türkçemiz çok zengin gerçekten
Valla sayısal lotodan ikramiye vurma olasılı kadar benim yeni bi tedaviye girmem:))
Hiççççççççç de işim olmaZzz
Gündemm fenaa bende Twitter, gazete, köşe yazısı cart curt bu sabah itibariyle bıraktım...
Ayyy ruhum çöküyorr...hatta sigara içmeye başladım
Çok teşekkür ediyorum kızlar
Ümmüseleme selam canım, senden haber görmek güzel. Hayırlı tedaviler diliyorum:) sevgilersevgiler
dün gülden arkdaşımın hamilelik haberiyle sevindim moralim düzelir gibi oldu ama bugün yine karmakarışığım hayatta her şey tam zamanında yerli yerinde olsun istediğim ve kendi adıma her işimi bu düzen içinde yaptığım için herkesinde aynı ihtimamı göstermesini beklemem çok mu fazla bir şey bilmiyorum benim için renk ya siyahdır ya beyaz gri olmasını sevmem griyi kırmızıyla kombinler yada maviyle elbise diye giymeyi severim o kadar arafta kalmayı sevmiyorum ama bu aralar içinde bulunduğum durum tamda bu ARAF...........................................
dün gülden arkdaşımın hamilelik haberiyle sevindim moralim düzelir gibi oldu ama bugün yine karmakarışığım hayatta her şey tam zamanında yerli yerinde olsun istediğim ve kendi adıma her işimi bu düzen içinde yaptığım için herkesinde aynı ihtimamı göstermesini beklemem çok mu fazla bir şey bilmiyorum benim için renk ya siyahdır ya beyaz gri olmasını sevmem griyi kırmızıyla kombinler yada maviyle elbise diye giymeyi severim o kadar arafta kalmayı sevmiyorum ama bu aralar içinde bulunduğum durum tamda bu ARAF...........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?