- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.021
portakales :))))))))))) seni yeni yetme!
"Beni soy..." diye başlayan ağır tahrik unsuru yarat sonra Türkçe'nin zenginliğine bağla :) Ne güzel iş :))))
Dili de kendi de zengin ülkemin idrakı fakir insanları oldukça, en fenası çoğaldıkça, daha da fenası artarak yetkilendikçe sonu nereye varır bilmiyorum. Bundan mütevellit ben de okumuyorum bugün itibariyle hiçbir şey... Devekuşu modundayım, yanlış onu da biliyorum ama kendime izin verdim yanlış da yapabilirsin dedim, yapıyorum :)
Ben de tüttüreyim hamileler okumasın, bakmasın, koklamasın
Herkese böyle hamilelikler dilerim :))))))) Üşenmemiş teşekküre gelmiş :)
Buradan da kucak dolusu tebrikler
@alpcemre bak hormonlu hallerinle sen normalmişsin... Bir ben değilmişim...
sara_28 canım bu aralar ne oldu bilmem...
Nasıl geçer onu da bilmem (ben kendi adıma savuşturma yöntemi kullanıyorum) dilerim geçsin, düzelsin...
Herkes aynı olsaydı biz biz olamazdık diyorum ara ara egoyla! işe yarar mı bilmem, denemekten zarar gelmez...
Cok tesekkurler simaycim..hayirli dogumlar diliyorum bende sana..saglikla al kucagina minigini
Son günlerdeki yazışmaları okuyamadım... Şimdi Simaydan alıntılayınca gördüm.
Tedavi başlamış, opu iyi geçmiştir umarım.Ummadığınız kadar güzel ilerlesin her şey.
Su gibi akan, yormayan, hırpalamayan, üzmeyen...
Keyifli haberleriniz çok olsun diliyorum :)
Canım benimm arafta olmaa..
Benim çok iyi becerdiğim bir şey varsa oda ne yaşayacaksam dibine kadar yaşarım ve sonra el sallar giderimm..
O yüzden ağlayacaksan ağla, isyan edeceksen et bi dibe vur şöyle salya sümük:)
Bak sonra umutlar yeniden nasıl yeşeriyor, güneş doğuyor:)
Arafta olma hiç iyi değill..
@alpcemre bak hormonlu hallerinle sen normalmişsin... Bir ben değilmişim...
sara_28 canım bu aralar ne oldu bilmem...
Nasıl geçer onu da bilmem (ben kendi adıma savuşturma yöntemi kullanıyorum) dilerim geçsin, düzelsin...
Herkes aynı olsaydı biz biz olamazdık diyorum ara ara egoyla! işe yarar mı bilmem, denemekten zarar gelmez...
Cok sagol duygu insallh guzrl hayirli haberleti hep birbirimize vrriririz.seninde en organiginden gelsin bebisin
Günaydın, apsoreyi uyutupta yapmıyor, gözünde fazla büyütme transferin yapılması gibi incecik bir iğne gibi bir aletle kistlerin içi boşaltılıyor, farketmiyorsun bile, Güvenç by.in eli hafif. Doğru bazı kistler adetle atılıyor, doğal atım bence daha iyi, hele büyük kistin gitme ihtimali daha yüksek. Sonrasında iğnelere başlanabiliyor, bende başlamıştı, ama kistte yeniden oluşmuştu. Başka bir prof. kist için adetle atımı beklememin daha sağlıklı olduğunu da söylemişti. Bu durumda vücut bir ay dinlenmiş oluyor, kist var bebiş olmaz düşüncesiyle kafan rahat stressiz oluyorsun ve bebişin gelme ihtimalini artırıyorsun. Bir de kistler geçen aydan kalma folükül de olabiliyor yani bebiş ihtimali yine kendini gösteriyor. Kanama bende olmamıştı. Muayeneden çıktığındaki gibi hayat devam ediyor. Nacizane tavsiyem akpntr dr Hasan by.ile ön görüşme yapman, faydasını göreceğini düşünüyorum. Geçmiş olsun bol şanslar ve sevgiler.
canım opun yapıldımı kaç yumoş toplandı inşallah herşey güzel geçmiştir bu tedavi sana bebeğini getiren tedavi olur
Sağol sara iki embriyo canim..senin de donmuslarin vardi degilmi ne zaman dusunuyosun canım
kistin birini aspire ettidr. ,3-4 yumurta var dedi yeniden iğneye başlıyorum bugün,çok sevindim,geçen ay yoktu çünkü ,bu ay kide süpriz yumurta resmen şaşırttı doktoruda benide... dr.çok iyi yaaa;-)güveniyorum kendilerine.
canım her şeyin üstesinden gelinir allah sağlık versin yeterkiKızlar, kendimi pek iyi hissetmiyorum bu aralar, hayatımda yolunda gitmeyen şeyler de var, sıkıntılı bir süreçteyim ve bu dönem geçmek bilmedi bir türlü.. Çok giremiyorum foruma, ara ara girip okuyup çıkıyorum, çok yazmaya gücüm, kafam yok maalesef.. Sadece hepinizi seviyorum ve hepimiz için sürekli dua ediyorum. Forumda aktif olarak bulunamasam da öyle ya da böyle bir şekilde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Dualarımdasınız.. Sevgiyle kalın..
hayırlı olsun balım hepside kaliteli olsun dolu dolu olsun bölünüp embiryo olsun sana çift çift bebek olsunlar inşşşşkistin birini aspire ettidr. ,3-4 yumurta var dedi yeniden iğneye başlıyorum bugün,çok sevindim,geçen ay yoktu çünkü ,bu ay kide süpriz yumurta resmen şaşırttı doktoruda benide... dr.çok iyi yaaa;-)güveniyorum kendilerine.
Haklısın, çok teşekkür ederim kardeşim moral veriyorsun. Ben de güzel dileklerimi gönderiyorum, İtalya'ya gidememeni diliyorum ama neden? Organik bebişin filiz versin ve gezmelere gidemeeee....Canım dilerim 2'li test sonucun güzel çıkar ve bu endişelerinden kurtulursun... Kiloyuda bu kadar dert etme boşver ağzı olan konuşur:)) Sen sağlıklı beslendikten sonra gerisi vızzz:)
Bu durumlarda allaha sığınıp dua etmek her zaman doğru bulmuşumdur.. Rabbim senin de evladını sağlıklı bereketli hayırlı olanlardan eylesinn.. Öperim gözlerinden:)
Sağol arkadaşım. Güçlü olan, nasip kısmette var olan her halükarda dünyaya gelir, ablama da 2 çocuğu için amniyosentez uygulanmıştı, dr.u aile dr.muz gibi, benim boş gebelik sonlandırmasını da gerçekleştirmişti, konusunda uzman bir dr. kendisine güveniyorum, dr. ile görüştükten sonra kordon biyopsisi yaptırmayı düşünüyorum ama şimdilik yarına ne olur bilmem.Aynı şeyi bana da söylemişti doktorum. Çok zor bir karar ve sıkıntılı bir süreç.. Ben haftaya amniyosenteze gireceğim. Allaha emanet edip bebeğimi yaptırmaya karar verdim. Doktorum sağlıklı bebeklerin genellikle amniyosentezden etkilenmediklerini, kromozom bozukluğu olan bebeklerin düştüğüne şahit olduğunu ifade eti. Umarım Allah onu bana bağışlar ve sonuçlarım da sağlıklı çıkar. Neye karar verirsen ver dilerim sürecin sonunda sağlıkla sıhhatle bebeğini kucaklarsın.
Çok sağollll, mesajlarınız moral ve destek veriyor, bebişlerimiz çok şanslı çünkü melek gibi teyzeleri var, evren lütfen arkadaşımın güzel dileklerini kendisine yansıtır mısın? Sevgiler...D dnzdry @alpcemre en son teknolojide de her zaman risk var...
Hayatın kendisi de zaten risk! kimin sözleşmesi var ki yarınla...
Dilerim o veya bu hangi yöntem olursa olsun, sağlıkla ilerleyecek güzel gelişmelerle dolu sonucu olsun...
(E tabii dışarıdan "maval" okumak kolay... İnsanın içini kemiriyordur onu bunu yapmalı, şöyle oluyormuş, şu oluyormuş diye bık bık bakmadan nasıl durulur ki)
Kalbinizle beyniniz buluşsun bir olsun, sorgulamasın ortak kararlarından mutlu olsun göbeğinizdeki de keyfinize keyif katacak gelişmeler yaşatsın.
Çok güzel olsun her şey, tamam mı! (Evren sanaydı bu mesaj bu ara sana küsümçok kızgınım)
Bu günler de geçer arkadaşım. Her şeyin başı sağlık, ya eşin hasta olsaydı da çalışamasaydı? Sağlık olduktan sonra zamanla her şey yoluna girer. Geriye baktığında bugünleri de yaşamışım dersin. Belki de çok garantici olunca sınav gibi önünüze bu deneyimler çıkıyor. Sen çalışıyorsun, bebişine her halükarda bakabilirsin, yalnız kendini fazla üzme ve strese girme annesi, senin daha iyi bildiğin gibi stres bebişe de yansıyormuş. Her şeyin gönlünce olmasını diliyorum, sevgiler gönderiyorum.Çok sağol canım, düşünmen yeterli.. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor.
Bu endişelerimi durduramıyorum, bebeğe sevgi dolu, sakin bir göbüş sunamadığımı ve onu da daha doğmadan strese soktuğumu düşünüp suçluluk da duyuyorum.. Ne bilem yaa.. Zamana bırakacağım biraz, sanırım kendimle seanslar yapıp tek tek endişelerimi masaya yatırıp kesip doğramam gerekiyor. İş başa düşüyor yine yani...
Hayırlı olsun, sağlık sıhhatle kucağınıza da alabilesiniz ve kendine- insanlığa faydalı bir evlat yetiştiresiniz. Sevgiler.Çok teşekkür ediyorum kızlar
Araftaki arkadaşım, grilerin farkına varasıya kadar umarım çok acı, hayal kırıklığı, pişmanlık vs. yaşamazsın. Grinin tonlarını bulunca siyah ve beyazın ağırlığından kurtuluyorsun sonra da ay neleri de dert etmişim değer miymiş? Diyorsun ammaaa zaman geçiyor. Mayısa kadar treoidlerini göndermeni ve bebişlerine kavuşmanı dilerim. Sevgiler.dün gülden arkdaşımın hamilelik haberiyle sevindim moralim düzelir gibi oldu ama bugün yine karmakarışığım hayatta her şey tam zamanında yerli yerinde olsun istediğim ve kendi adıma her işimi bu düzen içinde yaptığım için herkesinde aynı ihtimamı göstermesini beklemem çok mu fazla bir şey bilmiyorum benim için renk ya siyahdır ya beyaz gri olmasını sevmem griyi kırmızıyla kombinler yada maviyle elbise diye giymeyi severim o kadar arafta kalmayı sevmiyorum ama bu aralar içinde bulunduğum durum tamda bu ARAF...........................................
bu bahsettigin akapunktur dk. Nerde canim trasfer oncesi almak isterim.
Bahçeci de Hasan By. Yanılmıyorsam Adana'da idin değil mi? İst. gidip gelmek sorun olursa, üniversitede yoksa özel muayehanesi olan dr. lar ile de görüşebilirsin. En azından stresini alıyorlar. Bol şanslar ve sevgiler.
Güzel güzel ben de çok sevindim. Her şey gönlünce olsun, sevgiler.kistin birini aspire ettidr. ,3-4 yumurta var dedi yeniden iğneye başlıyorum bugün,çok sevindim,geçen ay yoktu çünkü ,bu ay kide süpriz yumurta resmen şaşırttı doktoruda benide... dr.çok iyi yaaa;-)güveniyorum kendilerine.
Merhaba. Amniyosentez fikrine alıştırdım kendimi desem de o da beni geriyor. Olana kadar stresim yüksek seyredecek, sonrasında bebek düşecek mi stresi olacak, ardından sonuç stresi.. Sıkıntılı zamanlar.. Test sonucu 15 gün içinde çıkarmış. Doktorum öyle söyledi.. Doktoruma güveniyorum da yine de korkularım var işte.. Dediğiniz gibi Allaha emanet!!
Kafana takma canim benim bir arkadaşım in esi issizdi kendisi ogretmen ikizleri oldu esi guzel bir ise girdi.allaha birakAh, keşke kafayı dağıtabilsem biraz.. Gitsem deniz kenarına, bir şişe kırmızı şarap açsam.. Ohhh.. Yımışacık pammık gibim olurum da.. İşte yapamıyorum.
Kaybolmam, merak etme.. Buralardayım da çok aktif olamayacağım. Girip çıkıyorum çoğunlukla zaten bir müddettir.. Haberlerinizi takip ediyorum, sizi de habersiz bırakmam.
Bebekle, bebeğin geleceğiyle, ona sunacağımız ortamla, anne-babalığımızla ilgili endişelerim çok bu aralar.. Hamileyim ve eşim işsiz kaldı mesela.. Ben garantide yaşamaya alışkın biriyim. Annem-babam memurdu, ben de devlet memuruyum. Bu nedenle bu durum benim için büyük kaygı konusu. Vesveselerim tavan yapmış durumda.. Ne olacak ne bitecek, öyle olursa, böyle olmazsa.. bla blaa... Kafamı kaldırıp dolaba kilitleme isteğim hala mevcut yani sonuç olarak. Benim kafa böyle bi milyonken sizin sorunlarınıza da çok eğilecek gücü kendime bulamıyorum. Sadece duygudaşlık ettiğimi bilmenizi istiyorum. Savaşçı amazon kadınları, hepinizi seviyorum.
Portakaesin actigi yerde duaya baslayacagiz katilmak isteyenler her hafta bir kisiye boluserek ojugacagizDisteyenlerBuluşmak İsteyenler... | Sayfa 11 | Kadınlar Kulübü
Kızlar dualar için burdan yazışalım:))
Uzun aradan sonra Merhabaaaaaaaaaaaa............
Nasılsınız Canlar?
Yaşadıklarımdan kaynaklı süreçlerim sıkıntımlarım devam etti.
Her şeyden bir müddet uzaklaştım.
Merak ettirdiklerim olmuş af ola....
Çok şükür iyiyim.Ama ruhen değildim.Biraz biraz toparladım.
İnşh güzel günlere......
Sizler nasılsınız?Biri özet geçse ne güzel olcak?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?