Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahhh yeni yetme gibi yaşım ama hayatımda öyle olsa olmaz mııı :))
Serseri bir ruh ve hayat istiyorumm...

Hahahahah Türkçe'min ellerinden senin de gözlerinden öperimm :))
Bi buluşsakta kahve içsek hep beraber

Noliiii sizee yaaaa gidem de bi cigara tüttüremm

Son günlerdeki yazışmaları okuyamadım... Şimdi Simaydan alıntılayınca gördüm.
Tedavi başlamış, opu iyi geçmiştir umarım. Ummadığınız kadar güzel ilerlesin her şey.
Su gibi akan, yormayan, hırpalamayan, üzmeyen...
Keyifli haberleriniz çok olsun diliyorum :)

Cok tesekkurler simaycim..hayirli dogumlar diliyorum bende sana..saglikla al kucagina minigini

Cok sagol duygu insallh guzrl hayirli haberleti hep birbirimize vrriririz.seninde en organiginden gelsin bebisin

keşke bende senin gibi yapabilsem hiçbirşey düşünmeden öylece uzaklara bakmak istiyorum ....................................

bende bilmiyorum canım hayırdır inşallah biz ne yaparsak yapalım su akar yolunu bulur derler bunu düşünüyorum ama rahatlıyormuyum hayır ...........................

bu arada bende haber dinlemiyorum ve okumuyorum kaç zamandır çünkü okudukça dinledikçe sinir katsayım tavan yapıyor

bu bahsettigin akapunktur dk. Nerde canim trasfer oncesi almak isterim

canım opun yapıldımı kaç yumoş toplandı inşallah herşey güzel geçmiştir bu tedavi sana bebeğini getiren tedavi olur

Sagol sara iki embriyo canim..senin de donmuslarin vardi degilmi ne zaman dusunuyosun canin

Sa

canım her şeyin üstesinden gelinir allah sağlık versin yeterki

hayırlı olsun balım hepside kaliteli olsun dolu dolu olsun bölünüp embiryo olsun sana çift çift bebek olsunlar inşşşş

Merhaba hepinize,

Gündem konularından kafayı uzaklaştırmalı, yoksa endişe girdaplarında boğulacağız

Kırlent diye başladığım etamini kızıma battaniye yapacağım, son halinide paylaşırım inşallah.

Eklentiler

• image.webp
    109,2 KB · Görüntüleme: 92
Haklısın, çok teşekkür ederim kardeşim moral veriyorsun. Ben de güzel dileklerimi gönderiyorum, İtalya'ya gidememeni diliyorum ama neden? Organik bebişin filiz versin ve gezmelere gidemeeee....
Sağol arkadaşım. Güçlü olan, nasip kısmette var olan her halükarda dünyaya gelir, ablama da 2 çocuğu için amniyosentez uygulanmıştı, dr.u aile dr.muz gibi, benim boş gebelik sonlandırmasını da gerçekleştirmişti, konusunda uzman bir dr. kendisine güveniyorum, dr. ile görüştükten sonra kordon biyopsisi yaptırmayı düşünüyorum ama şimdilik yarına ne olur bilmem.
Sana da bol şanslar, inş. olumlu sonuç alırsın, dr. güven çok önemli, emin eller için çok basit bir uygulamaymış. İnş. hayırlısıyla hepimiz emanetlerimize kavuşur ve onlara rehberlik edebiliriz.
Çok sağollll, mesajlarınız moral ve destek veriyor, bebişlerimiz çok şanslı çünkü melek gibi teyzeleri var, evren lütfen arkadaşımın güzel dileklerini kendisine yansıtır mısın? Sevgiler...

Bu günler de geçer arkadaşım. Her şeyin başı sağlık, ya eşin hasta olsaydı da çalışamasaydı? Sağlık olduktan sonra zamanla her şey yoluna girer. Geriye baktığında bugünleri de yaşamışım dersin. Belki de çok garantici olunca sınav gibi önünüze bu deneyimler çıkıyor. Sen çalışıyorsun, bebişine her halükarda bakabilirsin, yalnız kendini fazla üzme ve strese girme annesi, senin daha iyi bildiğin gibi stres bebişe de yansıyormuş. Her şeyin gönlünce olmasını diliyorum, sevgiler gönderiyorum.
Çok teşekkür ediyorum kızlar
Hayırlı olsun, sağlık sıhhatle kucağınıza da alabilesiniz ve kendine- insanlığa faydalı bir evlat yetiştiresiniz. Sevgiler.

Araftaki arkadaşım, grilerin farkına varasıya kadar umarım çok acı, hayal kırıklığı, pişmanlık vs. yaşamazsın. Grinin tonlarını bulunca siyah ve beyazın ağırlığından kurtuluyorsun sonra da ay neleri de dert etmişim değer miymiş? Diyorsun ammaaa zaman geçiyor. Mayısa kadar treoidlerini göndermeni ve bebişlerine kavuşmanı dilerim. Sevgiler.

canını sıkma hayatımm, sen hep pozitiftin, olumlu düşünürdün ne olduu cnm...
bebiş uğurlu gelecek cnm size, eşinde gönlüne göre bi işe girer inşallah yakında..

K
Kafana takma canim benim bir arkadaşım in esi issizdi kendisi ogretmen ikizleri oldu esi guzel bir ise girdi.allaha birak

Uzun aradan sonra Merhabaaaaaaaaaaaa............

Nasılsınız Canlar?
Yaşadıklarımdan kaynaklı süreçlerim sıkıntımlarım devam etti.
Her şeyden bir müddet uzaklaştım.
Merak ettirdiklerim olmuş af ola....
Çok şükür iyiyim.Ama ruhen değildim.Biraz biraz toparladım.
İnşh güzel günlere......

Sizler nasılsınız?Biri özet geçse ne güzel olcak?:)

hoşgeldin canımm, özlettin kendini..
ben fena değilim cnm, sen nasılsın inşallah daha iyi olacaksın..
annen nasıl oldu canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…