- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.981
Canım nasıl yeğenimiz? Sen nasılsın?
portakales kuzum nasılsın?
Çok giremiyorum buraya.. Okuyorum ara ara ama yazamıyorum..
@ummuseleme canım OPU ve dondurulmuş bebişlerin hayırlı olsun ve seni her daim mutlu etsin..
@2220 Bilge kadın ulu manitu , nerelerdesin? Ev işini naptınız?
@sara_28 en iyi Aşçı kadın nasıl oldu ağrıların?
@acmila neler yaptın Ankara'da? Nasıl gidiyor?
WishhDuygu tatl kadın yoğunsun sanırım.. Umarım Herşey yolundadır..
yase07 Bond cum, Yüreğini ferah tut bebişin yolda. Böyle demek geldi içimden..
@sulepelin Şekerim okudum yazdıklarını ama benim bey karışımlara karşı :) erkek milleti işte
@kuddus canım.. Alıştın mı şeker ilacına? Herşey yolunda mı?
@Mutlu-duova canım doğal denemeye devam mı? Tedavi planı var mı?
@bebeklerve tedavin sana Bebeğini getirecek inşallah..
@belki37 nasılsın, sesin soluğun çıkmaz oldu? @esnacan senin de öyle. Umarım Herşey yolundadır..
Sevgili gebelerimiz yeğenlerime iyi bakınLulinda @NukteK D dnzdry alpcemre @egunal @CapsLocked ve aklıma gelmeyenler ;0(affedin;P)
Hepinizi öpüyorum..
Bende değişik bişey yok bakalım.. Aslında kafamda 40 tilki 40 nında kuyruğunu değdirmemeye çalışma durumu .. Bugünümüze çok şükür..
Dr sonuclarımı gösterdim de alerji değeri yükselmiş dedi eosinofil tam kanda cıkıyor normali 4 se benim7 lerde
Ben grip olmamdan kaynaklı zannettim ama alerji ile ugrasan bir deger onceki tahlilde 4 lerde cıkmış kafama takıldı ya alerji hapını düzenli alamak lazım dr bisey yazmadı dr sordum içebilirsin dedi kolestrol var lanet şey
Kilo alınca yükseliyor bende spora gidecem 2 haftam var belki tedaviye başlarım bi umut
günaydınlar can dostlarımmm günaydınlar yol arkadaşlarım günaydınlar günü aydın huzurlu mutlu sağlıklı geçmesini istediğim kaderdaşlarım
Arkadasim .
Aynı şeyi bana da söylemişti doktorum. Çok zor bir karar ve sıkıntılı bir süreç.. Ben haftaya amniyosenteze gireceğim. Allaha emanet edip bebeğimi yaptırmaya karar verdim. Doktorum sağlıklı bebeklerin genellikle amniyosentezden etkilenmediklerini, kromozom bozukluğu olan bebeklerin düştüğüne şahit olduğunu ifade eti. Umarım Allah onu bana bağışlar ve sonuçlarım da sağlıklı çıkar. Neye karar verirsen ver dilerim sürecin sonunda sağlıkla sıhhatle bebeğini kucaklarsın.Günaydın, iyiyiz arkadaşım teşekkürler. Dün perinatologa gittik, çok duygulandım, kelebek yüzüşü uyguluyordu, kollarıyla kulaç atıyordu, Yaradanım sağlık sıhhatle isteyenlere nasip etsin. Dr. fazla kilo aldığımı söyledi, yaşdan ziyade kilonun risk yaratacağını söyledi. Çünkü yaşı değiştirmek elimizde değil ama beslenmeye dikkat etmeliymişiz, sanki ben bilmiyorum, üstelik tatlı yiyemiyorum, karbonhidrat fazla almıyorum, meyveyi de fazla yemiyorum, karnım ezildiğinde fındık ve badem atıştırıyorum.
Neyse kafamı karıştıran konu ise ileri yaşta dow sendromu ihtimali olduğundan tespiti için harmony testini tavsiye etmemesi, çünkü kesin tanı konulamıyormuş, 2 hastasına olumsuz sonuç verilmesine rağmen, bebeklerin hasta doğduğunu, reklam amaçlı tanıtımların yapıldığını, genetik taramanın 100 de 100 doğru sonuç verdiğini bunun da uzman dr. vasıtasıyla 2'li testten sonra kordon biyopsisi yada sonraki aylarda amniyosentezin daha net sonuç verdiğini söyledi.
Bir yandan tıp her geçen gün ilerliyor Dr.ların yeniliklere bakış açısını anlayamıyorum, diğer yandan ehil elde net sonuç alma durumu var, bakalım 2'li test sonrası bir karar vereceğim.
Senin tilkileri ormana gönderelim mi? Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum ve sevgiler gönderiyorum.
Arkadaşım yokluğun hissediliyor, daha güzel bir evde aşk ve huzurla yaşamanı dilerim.
Haklısın, yeni teknolojide de her zaman risk var. Benim doktorum bu harmony ve panaroma gibi yeni nesil tarama testlerinin güvenirliğinin amniyosentezin güvenirlik oranlarına şu anda ulaşamadığını, çok yeni testler oldukları için istatistiki verileri literatüre geçirmek için hala zamana ihtiyaç olduğunu ve tarama testlerinin tanılama amaçlı olmadığını, sadece adı üstünde tarama yaptığını ve sana verdiği düşük riskten birinin sen olmayacağının bir garantisinin olmayacağını söylemişti. Kısmet artık biraz da.. Yaptırıp güvenip doğru sonuç da alabilirsin, almayadabilirsin.D dnzdryalpcemre en son teknolojide de her zaman risk var...
Hayatın kendisi de zaten risk! kimin sözleşmesi var ki yarınla...
Dilerim o veya bu hangi yöntem olursa olsun, sağlıkla ilerleyecek güzel gelişmelerle dolu sonucu olsun...
(E tabii dışarıdan "maval" okumak kolay... İnsanın içini kemiriyordur onu bunu yapmalı, şöyle oluyormuş, şu oluyormuş diye bık bık bakmadan nasıl durulur ki)
Kalbinizle beyniniz buluşsun bir olsun, sorgulamasın ortak kararlarından mutlu olsun göbeğinizdeki de keyfinize keyif katacak gelişmeler yaşatsın.
Çok güzel olsun her şey, tamam mı! (Evren sanaydı bu mesaj bu ara sana küsümçok kızgınım)
Teşekkür ederim canım benim, çok sağol. Darısı sana, tüm yol arkadaşlarıma olsun, isteyen herkese olsun.Aynen öyle iyi düşünelim inanalım olsun...
Bu arada gördüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımız olacakmış
Gönlünden geçen neydi bilmiyorum ben senin için kızı olsa demiştim hiç demem böyle şeyler genelde...
Cemre'n içine düştü seni ısıttı, kollarına aldığında hepinizi ısıtsın...
Işıl ışıl, sımsıcacık bir evlat olsun
Herşey en kısa sürede yoluna girer ve ferahlarsın inşallah canım. Testleri de çok kafana takma. Herşey olacağına varıyor. Öpüyorum seni.Kızlar, kendimi pek iyi hissetmiyorum bu aralar, hayatımda yolunda gitmeyen şeyler de var, sıkıntılı bir süreçteyim ve bu dönem geçmek bilmedi bir türlü.. Çok giremiyorum foruma, ara ara girip okuyup çıkıyorum, çok yazmaya gücüm, kafam yok maalesef.. Sadece hepinizi seviyorum ve hepimiz için sürekli dua ediyorum. Forumda aktif olarak bulunamasam da öyle ya da böyle bir şekilde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Dualarımdasınız.. Sevgiyle kalın..
Kızlar, kendimi pek iyi hissetmiyorum bu aralar, hayatımda yolunda gitmeyen şeyler de var, sıkıntılı bir süreçteyim ve bu dönem geçmek bilmedi bir türlü.. Çok giremiyorum foruma, ara ara girip okuyup çıkıyorum, çok yazmaya gücüm, kafam yok maalesef.. Sadece hepinizi seviyorum ve hepimiz için sürekli dua ediyorum. Forumda aktif olarak bulunamasam da öyle ya da böyle bir şekilde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Dualarımdasınız.. Sevgiyle kalın..
Aynı şeyi bana da söylemişti doktorum. Çok zor bir karar ve sıkıntılı bir süreç.. Ben haftaya amniyosenteze gireceğim. Allaha emanet edip bebeğimi yaptırmaya karar verdim. Doktorum sağlıklı bebeklerin genellikle amniyosentezden etkilenmediklerini, kromozom bozukluğu olan bebeklerin düştüğüne şahit olduğunu ifade eti. Umarım Allah onu bana bağışlar ve sonuçlarım da sağlıklı çıkar. Neye karar verirsen ver dilerim sürecin sonunda sağlıkla sıhhatle bebeğini kucaklarsın.
Canım sen gücünü kızına ver, gerisini boşver bu kadar stres hormonlardan tavan yaptı sana kuzumKızlar, kendimi pek iyi hissetmiyorum bu aralar, hayatımda yolunda gitmeyen şeyler de var, sıkıntılı bir süreçteyim ve bu dönem geçmek bilmedi bir türlü.. Çok giremiyorum foruma, ara ara girip okuyup çıkıyorum, çok yazmaya gücüm, kafam yok maalesef.. Sadece hepinizi seviyorum ve hepimiz için sürekli dua ediyorum. Forumda aktif olarak bulunamasam da öyle ya da böyle bir şekilde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Dualarımdasınız.. Sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?