Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canımm ben dün gece regl oldum mor gözlerle dolaşıyorum:)
Sen nasılsınn.. Bayıldım herkesi tek tek sormana :))) Kocamannn öperimmm senii

Canım kolestrol denilen şey psikoloji ile çok alakalı.. Yani dingin bi hayat sürüp hergünde yürüyüş yaparsan emin ol defolup gidecektir:)) Dilerim tez vakit her şey yoluna girer.. Akışına bırak emin ol her şey olacağına varacak..

Aynı şeyi bana da söylemişti doktorum. Çok zor bir karar ve sıkıntılı bir süreç.. Ben haftaya amniyosenteze gireceğim. Allaha emanet edip bebeğimi yaptırmaya karar verdim. Doktorum sağlıklı bebeklerin genellikle amniyosentezden etkilenmediklerini, kromozom bozukluğu olan bebeklerin düştüğüne şahit olduğunu ifade eti. Umarım Allah onu bana bağışlar ve sonuçlarım da sağlıklı çıkar. Neye karar verirsen ver dilerim sürecin sonunda sağlıkla sıhhatle bebeğini kucaklarsın.

Enerjimi çalmışlar.... Trafoma kedi yolladılar kesin!
Enerjim ülkemin enerjisizliğine direnemedi sanırım.
Canım hiçbir şey yapmak istemedi ondan yoktum bir süredir.

Bencilce bakarsam potansiyel olarak bizzatihi kendi hayatımız adına süperim aslında!

Sayamayacağım kadar çok sayfa birikmiş...
Geriye dönüp okumayı istemedi canım, neden onu da bilmiyorum.
Buradan yetişeceğim size.

Aydınlık ışıl ışıl güzellikleriniz çok
pis, puslu, karanlık gelişmeleriniz az
olmuştur umarım.

D dnzdry alpcemre en son teknolojide de her zaman risk var...
Hayatın kendisi de zaten risk! kimin sözleşmesi var ki yarınla...

Dilerim o veya bu hangi yöntem olursa olsun, sağlıkla ilerleyecek güzel gelişmelerle dolu sonucu olsun...
(E tabii dışarıdan "maval" okumak kolay... İnsanın içini kemiriyordur onu bunu yapmalı, şöyle oluyormuş, şu oluyormuş diye bık bık bakmadan nasıl durulur ki)

Kalbinizle beyniniz buluşsun bir olsun, sorgulamasın ortak kararlarından mutlu olsun göbeğinizdeki de keyfinize keyif katacak gelişmeler yaşatsın.

Çok güzel olsun her şey, tamam mı! (Evren sanaydı bu mesaj bu ara sana küsüm çok kızgınım)

Haklısın, yeni teknolojide de her zaman risk var. Benim doktorum bu harmony ve panaroma gibi yeni nesil tarama testlerinin güvenirliğinin amniyosentezin güvenirlik oranlarına şu anda ulaşamadığını, çok yeni testler oldukları için istatistiki verileri literatüre geçirmek için hala zamana ihtiyaç olduğunu ve tarama testlerinin tanılama amaçlı olmadığını, sadece adı üstünde tarama yaptığını ve sana verdiği düşük riskten birinin sen olmayacağının bir garantisinin olmayacağını söylemişti. Kısmet artık biraz da.. Yaptırıp güvenip doğru sonuç da alabilirsin, almayadabilirsin.
Amaaaaan, hayat bir kumar sonuçta.

Aynen öyle iyi düşünelim inanalım olsun...

Bu arada gördüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımız olacakmış

Gönlünden geçen neydi bilmiyorum ben senin için kızı olsa demiştim hiç demem böyle şeyler genelde...
Cemre'n içine düştü seni ısıttı, kollarına aldığında hepinizi ısıtsın...
Işıl ışıl, sımsıcacık bir evlat olsun

portakales
Evet canım eh birazda yiyoz yani...kolstrol az geciyor zaten oda aburcuburun etkisi dr gluforce yani şeker direnci hapını bıraktırdı ispatlamam lazım asıl olan benim nefsimi yenmemdi şimdide başarabilirim yazlıklara sıgmak şart oldu

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım benim, çok sağol. Darısı sana, tüm yol arkadaşlarıma olsun, isteyen herkese olsun.
Benim gönlümden geçen de kızdı, hep kız istedim ama erkek olacak diye hissediyordum. (sanırım evrenin bana isteklerimi vermeyeceği yönünde gizil bir inancım var gibi.)
İsmini tam da öyle düşünerek koyduk, girdiği her yeri ısıtıp sıcacık yapsın diye.. Amin, inşallah! Ömürlü olsun, bahtı güzel olsun yavrumun.

Kızlar, kendimi pek iyi hissetmiyorum bu aralar, hayatımda yolunda gitmeyen şeyler de var, sıkıntılı bir süreçteyim ve bu dönem geçmek bilmedi bir türlü.. Çok giremiyorum foruma, ara ara girip okuyup çıkıyorum, çok yazmaya gücüm, kafam yok maalesef.. Sadece hepinizi seviyorum ve hepimiz için sürekli dua ediyorum. Forumda aktif olarak bulunamasam da öyle ya da böyle bir şekilde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Dualarımdasınız.. Sevgiyle kalın..

Ne yapsa kabulüm, neyi tercih etse arkasındayım, yanındayım... Ne istiyorsa doğrudur, haklıdır ama işte evren'in dışında portakalı soydum başucuma koydum portakales e küstüüüüüüüm
Hem sımsıkı kocaman sarılmak, hem de biraz pataklamak istedim seni!
Seviyorum ki yaparım :)

Heyecanına ortak olamadan sonucuna ortak olmuşuz... Dış kapı mandalı hissettim kendimi! İyi ol da ben mandal da olurum, sandal da, bilimum her şey de dedim, kendime geldim...

Olacağı varsa olacak kesin biliyorum, yine de gönlüne göre olsun diliyorum her şey...
Bir de yine de mahsusçuk küsüm

Herşey en kısa sürede yoluna girer ve ferahlarsın inşallah canım. Testleri de çok kafana takma. Herşey olacağına varıyor. Öpüyorum seni.

Hormonlarımız tavan yapmamış haldeyken kendimizi iyi hissetmiyoruz ya biz...!
Bu nedenle çok fazla etkilendiğin, üstesinden gelemediğin şeyler daha fazla oluyordur bu ara...

Nasıl geçer bilmiyorum, elektrik kesilince mum yakmak kadar somut yöntemleri olsa keşke...
Üstüste gelen şeylerle daha da dayanılmaz oluyordur kimbilir...
Üzerine giderek çözemediğimiz şeyler olunca bazen devekuşu olmak gerekiyor sanırım.
Kafayı kuma gömemesek de uzaklaştırmak, başka meşgaleler bulmak, yumurta kapıya gelene kadar ötelemek, yok saymak... Tam da ortasındayken nasıl olacak o kolaysa yap, dışarıdan yazmak kolay bile dedirtir insana :)

En mutlu zamanlarımda olmalıyım, tek düşüncem içimdeki canımın sağlıklı olduğunu bilmek, neler yapacağım, neler edeceğim nasıl ilerleyeceğim olmalıyken nelerle uğraşıyorum diyor olabilirsin. Haklısın genelde hep öyle olur...

Kaçak dövüş bu günlerde... Kafanı toparlayamıyorsan dağıt yani :) Keşke satır satır yazsan satır satır çözümünü bulsan ama öyle o kadar kolay olmuyor.

Gönlünü ferahlatacak ne varsa sana dönsün yüzünü... Sevgi ve saygıyla, maddi manevi yoksunluklardan uzak güzel zamanların olsun.

Dilerim hiç olmayacakmış sandıkların gerçek olsun.
Ve dilerim tez zamanda...

Mesajın kaybolacakmışsın gibi :) Kaybolmamanı dilerim ama kaybolmak istiyorsan en azından diğer mecburiyetlerinin içindeyken özgürce canının istediğini yapabildiğin buysa onu yap. Kaybol :)

Aklımız da kalbimiz de sevgimiz de becerebildiğimizce tüm dualarımız da seninle, kızınla, cemre cemre ısının hep... Sizin ısınız herkesi ısıtsın, sarmalasın...

Selam. Iki amniyo yaşamış biri olarak endişelirinizi anlıyorum.dr.unuz uzman ise endişelenmeyin. Desem de anelik içgüdüsü endişeleneceksiniz.. benim ilk bebekte sonuç için iki hafta beklmiştik. Ama ikinciyi bir gün sonra öğrendik.. dr.a sonucu ne zaman alacağınızı sorun. . Sağlık bebişlerinizinle olsun. Allaha emanet!!!!

Canım sen gücünü kızına ver, gerisini boşver bu kadar stres hormonlardan tavan yaptı sana kuzum
Bizde seni seviyoruz gelem bi yanına istersen yardım olmasada destek amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…