Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim ben adamin macunundan kullandim tup bebekle dollenen yumurtamla hamile bile kalamadim adam bans 3ay demisti bir ayla hamile kaldim 8.haftaya kadar geldi iki bos gebelik vetup bebekten sonra boyle oldu.bence esoni ikna et tahlillerinni al git
Ben simdi 15 gundur kullaniyorum
Tup bebek oncesi deneyin derim

canim biliyorum biz buradaki arkadaslarla okuduk daha once .az olsun maneviyatli olsun.ben begenmedim diger seyleri cok hizli ve maneviyatsiz

TEFRICIYE LISTESI
1.BEN
2.PORTAKALES
3.EUA MAZERWTLI
4.EYNO
5.YASE
6.KELEBEK MAZERETLI
Kuzularım canlarım hahh ya ya bana okusakmı acaba rapordan yararlansamda tüpü yapsak ne iyi olur tabi sonu bebisli insalllah hazir ben 800 okudum üstünü dagıtak bitssin olurmuki

Dr sonuclarımı gösterdim de alerji değeri yükselmiş dedi eosinofil tam kanda cıkıyor normali 4 se benim7 lerde
Ben grip olmamdan kaynaklı zannettim ama alerji ile ugrasan bir deger onceki tahlilde 4 lerde cıkmış kafama takıldı ya alerji hapını düzenli alamak lazım dr bisey yazmadı dr sordum içebilirsin dedi kolestrol var lanet şey
Kilo alınca yükseliyor bende spora gidecem 2 haftam var belki tedaviye başlarım bi umut

Günaydın, apsoreyi uyutupta yapmıyor, gözünde fazla büyütme transferin yapılması gibi incecik bir iğne gibi bir aletle kistlerin içi boşaltılıyor, farketmiyorsun bile, Güvenç by.in eli hafif. Doğru bazı kistler adetle atılıyor, doğal atım bence daha iyi, hele büyük kistin gitme ihtimali daha yüksek. Sonrasında iğnelere başlanabiliyor, bende başlamıştı, ama kistte yeniden oluşmuştu. Başka bir prof. kist için adetle atımı beklememin daha sağlıklı olduğunu da söylemişti. Bu durumda vücut bir ay dinlenmiş oluyor, kist var bebiş olmaz düşüncesiyle kafan rahat stressiz oluyorsun ve bebişin gelme ihtimalini artırıyorsun. Bir de kistler geçen aydan kalma folükül de olabiliyor yani bebiş ihtimali yine kendini gösteriyor. Kanama bende olmamıştı. Muayeneden çıktığındaki gibi hayat devam ediyor. Nacizane tavsiyem akpntr dr Hasan by.ile ön görüşme yapman, faydasını göreceğini düşünüyorum. Geçmiş olsun bol şanslar ve sevgiler.

Kuzularım canlarım hahh ya ya bana okusakmı acaba rapordan yararlansamda tüpü yapsak ne iyi olur tabi sonu bebisli insalllah hazir ben 800 okudum üstünü dagıtak bitssin olurmuki
tamam sana okuyalim arkadaslarda tamam derse bu aksam baslayalim adetli olanlarda katilabildieri yerden katilirlar

Ev işini yavaşlattık biz. Daha tayin sezonu başlamadığı için kiralıkların hepsi dolu. Bu evin alıcıları da tekrar gelmedi. Ama araştırıyoruz yine de. Nasip kısmet...

Merak etme araliklida olsa buralardayım. Beni unutmadim in için teşekkürler. Farenin topraktan arada basini çıkarıp dışarı şık slk bakması gibi oluyor.ama iyiyim allaha sukur .herkesin aşağı yukarı takibindeyim. Pek yazmayı sevmiyor okumayı tercih edenlerdenim desem.desene bi yazın cada dokturuyosun. Organige devam şu anda kendi adıma. Seni sizleri öpüyorum yol arkadaşlarım

ağrılarım geçmedi canım ama iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın

tamam sana okuyalim arkadaslarda tamam derse bu aksam baslayalim adetli olanlarda katilabildieri yerden katilirlar
Canım ya hocam bana okuyabilirsin dedigi icin ben abdestsizde okudum rabbim kabul etsin iş yerinde iş yokkken okudum evde olunca abdestli rahat zaten okumak isteyen söylesin akşama kactane düşecek payla§alım şimdiden teşekkürler herkese

Günaydın, iyiyiz arkadaşım teşekkürler. Dün perinatologa gittik, çok duygulandım, kelebek yüzüşü uyguluyordu, kollarıyla kulaç atıyordu, Yaradanım sağlık sıhhatle isteyenlere nasip etsin. Dr. fazla kilo aldığımı söyledi, yaşdan ziyade kilonun risk yaratacağını söyledi. Çünkü yaşı değiştirmek elimizde değil ama beslenmeye dikkat etmeliymişiz, sanki ben bilmiyorum, üstelik tatlı yiyemiyorum, karbonhidrat fazla almıyorum, meyveyi de fazla yemiyorum, karnım ezildiğinde fındık ve badem atıştırıyorum.
Neyse kafamı karıştıran konu ise ileri yaşta dow sendromu ihtimali olduğundan tespiti için harmony testini tavsiye etmemesi, çünkü kesin tanı konulamıyormuş, 2 hastasına olumsuz sonuç verilmesine rağmen, bebeklerin hasta doğduğunu, reklam amaçlı tanıtımların yapıldığını, genetik taramanın 100 de 100 doğru sonuç verdiğini bunun da uzman dr. vasıtasıyla 2'li testten sonra kordon biyopsisi yada sonraki aylarda amniyosentezin daha net sonuç verdiğini söyledi.
Bir yandan tıp her geçen gün ilerliyor Dr.ların yeniliklere bakış açısını anlayamıyorum, diğer yandan ehil elde net sonuç alma durumu var, bakalım 2'li test sonrası bir karar vereceğim.
Senin tilkileri ormana gönderelim mi? Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum ve sevgiler gönderiyorum.
Ev işini yavaşlattık biz. Daha tayin sezonu başlamadığı için kiralıkların hepsi dolu. Bu evin alıcıları da tekrar gelmedi. Ama araştırıyoruz yine de. Nasip kısmet...
Arkadaşım yokluğun hissediliyor, daha güzel bir evde aşk ve huzurla yaşamanı dilerim.

Geçmiş olsun, kolestrolün ilacı yürümek ve bazı sebzeleri tüketmekmiş, umutların yeşermesini dilerim.

Canım süperrr gerçi dün gece relg oldum ama fark etmez.. 1 HAFTA VAR NASILSA.. yase07 için okuyalım madem 800 okumuş gerisini tamamlayalım allahın izniyle :)

portakales
Biz böyle bir tatilden bebekle döndük, tatile gidin derim:)

Hahahahah canım benim çıkmışlığımız var tatillere pek öyle dönemedik ama belki bu sefer ki tutar :))
İnşallahh

OTE="dnzdry, post: 40274449, member: 586944"]Geçmiş olsun, kolestrolün ilacı yürümek ve bazı sebzeleri tüketmekmiş, umutların yeşermesini dilerim.[/QUOTE]
Teşekkürler tatlım balım kafana takma testi rabbim saglıkla sana verecek insallah amin dileklerin icin ahhh şu aburcubur ondan kilo bende arttı kış soguguda eklenince karışık yemekten hepsi verecem mi gebiş göbegimi yapcam bbelli degil hahhh

Canım dilerim 2'li test sonucun güzel çıkar ve bu endişelerinden kurtulursun... Kiloyuda bu kadar dert etme boşver ağzı olan konuşur:)) Sen sağlıklı beslendikten sonra gerisi vızzz:)
Bu durumlarda allaha sığınıp dua etmek her zaman doğru bulmuşumdur.. Rabbim senin de evladını sağlıklı bereketli hayırlı olanlardan eylesinn.. Öperim gözlerinden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…