Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kız okunacak havada agzı acık mı okuyim? hahahh kimse yapamaz yani bir bardak suya okunup icilecek neyse gece almak lazım suyu ki balkondaki kuşlar gelip tuvalet sanmasın hahhhh

tatlım yağmur yağarken al eline bir leğen çık dışarıya doldur gel içeriye süz sonra otur dualarını oku sonrada iç dışarı koyup bekleme içine ne girip ne çıktı bilemezsin

Adını gökyüzüne yazdılar bu sabah büyük ustanın.. Mekanı cennet olsun inşallah.. Şarkılarıyla büyüdüm ben, şarkılarıyla da çoçuğumu büyütmek nasip olur inşallah..
çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin çocukluğumun gençliğimin en güzel şarkılarını dinlediğim güzel ses mekanı cenet olsun

tatlım yağmur yağarken al eline bir leğen çık dışarıya doldur gel içeriye süz sonra otur dualarını oku sonrada iç dışarı koyup bekleme içine ne girip ne çıktı bilemezsin
Ah yavrum işteyim kuzum zaten yagmurda durdu evde legende yokki orta kase var du bakiyim a hamur legenn olur koyum dışarda baya yagmur vardı aksam ama az balkona gelmemiş hahhhh tecrubesizim ilk yani

Aminnnnn ne guzel bir dua canim

Ohh mis, ben de köfte, pilav, salata yapmayı düşünüyorum. Köfte için bir püf noktan var mı? Bazen tutturamıyorum ben.

Püf noktası ekmektir köftenin:))
Bayat ekmek içi olmazsa yarım kiloya 2 corba kasığı galeta unuda olabilir:)
Miss afiyet olsun.. Bir de elma dilim patates kes fırın tepsisine biraz yag ve baharatla karıstır pişir yanına çok güzel olur canım:)

Tünaydın tünaydın tünaydınnnnnnnnnnnnnnn Güneş yüzünü gösterdi...
Benim dilimde "akşam olduu, penceremde, yorgun rüzgar esiyor geçiyor, renkler suskun" var...
Çocukluğumuzun, ilk gençliğimizin (şimdi de genciz ya) olaylarına dokunan şarkıların adamı, şimdi huzurla uyur umarım... Allah rahmet eylesin..

ummuseleme iyi düşünelim iyi olsun demeye devam, dediğin gibi inşallah haberlerimiz güzel olur. Hepimiz için en iyi olan neyse, hayırlı olan neyse o olur umarım...

Cok sagol duygu insallh guzrl hayirli haberleti hep birbirimize vrriririz.seninde en organiginden gelsin bebisin

S simay72 ellerine sağlık... Ne maharetli kadınlar tanıyorum sayenizde :) Lulinda nın oyuncaklara da bayılmıştım bunlar da harika... El emeği olan her şeyin müptelasıyım, saygı duruşundayım :)))))

D dnzdry ne güzel hamilesin sen :) İlerleyen haftalarında da bu olumlu bakışların hep sürsün diliyorum. Evhamların, endişelerin olacaksa da üstesinden gelirsin inanıyorum. Güven duygun hiç bitmesin. Doktorun sana en güzel sonuçları iletir umarım. Kordon biyopsisi ile ilgili aşamaları da paylaşırsan şimdiden bilgilenelim. Evren bir sürpriz yaparsa hazır olalım sayende :)

Herseyguzelolcak hoşgeldin canım hoşgeldin
Uzun soluklu aralar sadece aralara uzun... Hiç gitmemiş gibi olabildiğimiz bir yer burası neyse ki o yüzden çok seviyorum :) Adın bile iyi geliyor. Seviyorum olumlu bakmayı... Senin için de öyle olacak, sadece biraz zaman lazım... Her Şey Güzel Olacak! iyi ki geldin :)

Ara ara dalgalanıyoruz, duruluyoruz, sonra coşuyoruz... Bir gün 18 bir gün 78 oluyoruz bıraktığın gibiyiz :)

Hahahahahahahahahahah hey allahım!
Bildiğiniz kahkaha patlattım...
Yağmurcular sağolun, var olun :))))))))))))))

sabah sabah güldürdün beni Allah ta seni güldürsün kız

Hahahahahha illa içeceksen yağmur suyu; yağmur yağarken çık dışarı et duanı sonra aç ağzını yağmur damlalarına tamamdırr.. İlla 1 bardak içmek gerekli değil yaa...

Kızlar dua sayfasında @sulepelin bir sürü şey yazmış niye cevap vermiyorsunuz bakiyim!!
Hadii dua başına ahahaahah
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ne güzel yazmışsınnn içim açıldı sayende içim :)
Bu hafta sonu olmaz ama sonraki h.sonları için aynı hazırlıklara başladık :)
Tohumlardan fidelerimizi evde büyütmeye başlamıştık dün gördüm minik minik filiz vermişler bayıldım :)

Gelsin artık tüm sıcaklığı ve enerjisiyle ekelim, dikelim, biçelim

Ben kusur kalmayayım kadı kızında bile var :)

Püf nokta önerimmmmmmmmmmm mutlaka içinde boooooool kekik ve birazcık zeytinyağı da "olmalı" (Selanik usulü genetik kodlarımıza istinaden) hmmm yeni ufalanmış limon, dağ vs. kekik varsa hele mis misssss

olmalı dedim, fark ettiyseniz koyarım demedim çünkü itiraf ediyorum ben hiç köfte yapmadım (henüz)

En önemli püf nokta misler gibi yapıp hazırlayan porsiyonlara göre özel kaplarında paketleyip dondurucunuza dolduran birileri olmalı :)))))))))))))) Yasaşın varolsun canım sultanım kayınvalidem :))))

Kolay gelsin ellerinize sağlık şimdiden :)

Ohh mis, ben de köfte, pilav, salata yapmayı düşünüyorum. Köfte için bir püf noktan var mı? Bazen tutturamıyorum ben.

Ah yavrum işteyim kuzum zaten yagmurda durdu evde legende yokki orta kase var du bakiyim a hamur legenn olur koyum dışarda baya yagmur vardı aksam ama az balkona gelmemiş hahhhh tecrubesizim ilk yani

ben geçen sene yapmıştım bu senede yapacam nisan yağmuru şifadır

ben ekmek koymuyurum canım çünkü köfte yumuşak oluyor ben o kadar yumuşak sevmiyorum

eveeeeet yaz gelsin artık heryer yemyeşil olsun rengarenk çiçekler açsın kuşlar cıvıldasın geceler ağustos böcekleri saz çalsın
güneş hep parlasın içimizi ısıtsın kemiklerimize kadar oooooh umutlar yeşersin mucizeler gelsin bebek sesleriyle çınlasın her yer

içim kıpır kıpır bugün yerimde duramıyorum yarın hafta sonu cumaları bu yüzden çok seviyorum

S simay72 canım ne güzel yapmışsın modele bayıldım bende el becerisi sıfır bugün başlasam 3 senede biter evdeki yarım işler aklıma geldi iyi oldu bakiyim nereye sıkıştırdıysam bulayım .

Gelemeyennn bahar sonunda yaz gelecekk hahahhh sabah soguk gibi oglen bahar gibi garip havalar saram yeterki senin havan iyi olsun hahhhhh

Face de gordumde illa ilk yagmur degil zamanlamayı tutturmak lazım ortası nisanın sifa olsun yarasın arkadasıma

amin canım

zaten Rumi takvime göre hesaplarsan Miladi takvimde 14 nisan rumi takvimde 1 nisan arada 13 günlük fark var o yüzden nisanın 14 ü ile mayısın 13 üne kadar yağmur biriktirebilirsin

Bende mayis gibi dusunuyorum i sallah hepsinimi koydurcan sara ikisinmi hayirli ugurlu olsun insallh

amin canım bana kalsa hepsini koyduracam canım ama hastane iki tane koyma yanlısı bakalım ikna edebilirsem üçünüde koyacam üçüde tutar üçüz olur inşallah

sende mayısta transfer olursan aynı dönemin anneleri oluruz ne güzel

kızlar ben dün kist aspire ettirdim ya Bahçecide narkozlu 450 tl ücreti,ykb özel sağlık sigortam var yatarak tamamını karşılıyor,deneyelim dediler karşıladı;-))benim bildiğim tüp bebek tedavisini karşılamıyo dimi?bilgisi olan varmı,yani kist aspirasyonuda aynı opu gibi ya acaba onuda denesemiydimki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…