- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.061
Kız okunacak havada agzı acık mı okuyim? hahahh kimse yapamaz yani bir bardak suya okunup icilecek neyse gece almak lazım suyu ki balkondaki kuşlar gelip tuvalet sanmasın hahhhh
çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin çocukluğumun gençliğimin en güzel şarkılarını dinlediğim güzel ses mekanı cenet olsunAdını gökyüzüne yazdılar bu sabah büyük ustanın.. Mekanı cennet olsun inşallah.. Şarkılarıyla büyüdüm ben, şarkılarıyla da çoçuğumu büyütmek nasip olur inşallah..
Ah yavrum işteyim kuzum zaten yagmurda durdu evde legende yokki orta kase var du bakiyim a hamur legenn olur koyum dışarda baya yagmur vardı aksam ama az balkona gelmemiş hahhhh tecrubesizim ilk yanitatlım yağmur yağarken al eline bir leğen çık dışarıya doldur gel içeriye süz sonra otur dualarını oku sonrada iç dışarı koyup bekleme içine ne girip ne çıktı bilemezsin
Rabbim rahmet etsin cok severim cektigi hastalik ona cennet olsunçok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin çocukluğumun gençliğimin en güzel şarkılarını dinlediğim güzel ses mekanı cenet olsun
Aminnnnn ne guzel bir dua canim
Bana "AKIL" nimetini verip, SENi bulmamı nasip ettiğin için şükürler olsun
Müslüma n bir ülkede doğmamı ve Efendimize sav ümmet olmamı nasip ettiğin için şükürler olsun
Kulağımı ezana, gönlümü namaza aşina kıldığın için şükürler olsun
Baktığım her çiçekte, böcekte vs de SENi görmemi nasip ettiğin için şükürler olsun
Ağzımın tadı, gözümün ışığı, evimin huzuru olduğu için şükürler olsun
Tek bir kez bile olsa da ; ADIN anıldığında, gözüm aşkından yaşardığı için binlerce kez şükürler olsun
Alnım secdeye değdiği için şükürler olsun
Ellerimi açıp dua etmemi nasip ettiğin için şükürler olsun
Aşk ve cinayet romanları yerine SENin kelamını okuyabildiğim için şükürler olsun
Verdiğin her nimete şükretmek zaten görevim. Bunu idrak edip Şükredebildiğim için şükürler olsun
Gülümsememi bile sadaka saymışsın Rabbim!! SEN ne büyüksün!! Şükürler olsun
Benim şer gördüğüm şeyler hayrım olur. Hayır gördüklerim de şerrim. Ben bilemem SEN bilirsin. Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun.
İnsanlara ettiğimiz teşekkürü bile şükür saydığın için şükürler olsun
Ne kadar günahkar olsam da affına ve SANA sığınabildiğim için sonsuz şükürler olsun
Beni sıkıntıda bırakmayıp, feraha erdirdiğin için şükürler olsun
Ayağıma batan dikeni bile günahlarıma kefaret sayarsın. Hamdü senalar olsun
Bana, SENin yolunda yoldaş olan dostlar nasib ettiğin için şükürler olsun
Adını anabildiğim ve anlatabildiğim için şükürler olsun
Çok Şükür...
Bin Şükür...
Sonsuz Şükür Olsun
Beni; SANA "kul" kıldığın için şükürler olsun. Beni şeytana, makama, paraya ve zamane putlarına kul etme RABBİM!!
Şükürsüz geçen her anıma tövbe ettim. Eski-yeni, geçmiş-gelecek, gizli-açık tüm günahlarım için tövbe ettim. Af dilerim RABBİM!!
Bu tövbeyi nasip ettiğin için de ŞÜKÜRLER OLSUN...
Şükrümüz bol...
İdrakımiz çok...
olsun...
Rabbim!! Efendimize olan salat ve selamlarımız; SENin razı olacağın kadar çok olsun...
Ohh mis, ben de köfte, pilav, salata yapmayı düşünüyorum. Köfte için bir püf noktan var mı? Bazen tutturamıyorum ben.
yarım yağlı kıyma soğan sarımsak maydanoz pul biber tuz ve kimyon katıyorum ben güzelce yoğurup yarım saat kadar buzdolabında dinlendiriyorum o kadar sadece soğanı robotta çekip suyunu sıkıyorum maydanozuda robotta kıyıyorum çok güzel oluyor başka bir püf noktası bilmiyorum canım
Cok sagol duygu insallh guzrl hayirli haberleti hep birbirimize vrriririz.seninde en organiginden gelsin bebisin
Merhaba hepinize,
Gündem konularından kafayı uzaklaştırmalı, yoksa endişe girdaplarında boğulacağız
Kırlent diye başladığım etamini kızıma battaniye yapacağım, son halinide paylaşırım inşallah.
Haklısın, çok teşekkür ederim kardeşim moral veriyorsun. Ben de güzel dileklerimi gönderiyorum, İtalya'ya gidememeni diliyorum ama neden? Organik bebişin filiz versin ve gezmelere gidemeeee....
Sağol arkadaşım. Güçlü olan, nasip kısmette var olan her halükarda dünyaya gelir, ablama da 2 çocuğu için amniyosentez uygulanmıştı, dr.u aile dr.muz gibi, benim boş gebelik sonlandırmasını da gerçekleştirmişti, konusunda uzman bir dr. kendisine güveniyorum, dr. ile görüştükten sonra kordon biyopsisi yaptırmayı düşünüyorum ama şimdilik yarına ne olur bilmem.
Sana da bol şanslar, inş. olumlu sonuç alırsın, dr. güven çok önemli, emin eller için çok basit bir uygulamaymış. İnş. hayırlısıyla hepimiz emanetlerimize kavuşur ve onlara rehberlik edebiliriz.
Çok sağollll, mesajlarınız moral ve destek veriyor, bebişlerimiz çok şanslı çünkü melek gibi teyzeleri var, evren lütfen arkadaşımın güzel dileklerini kendisine yansıtır mısın? Sevgiler...
Bu günler de geçer arkadaşım. Her şeyin başı sağlık, ya eşin hasta olsaydı da çalışamasaydı? Sağlık olduktan sonra zamanla her şey yoluna girer. Geriye baktığında bugünleri de yaşamışım dersin. Belki de çok garantici olunca sınav gibi önünüze bu deneyimler çıkıyor. Sen çalışıyorsun, bebişine her halükarda bakabilirsin, yalnız kendini fazla üzme ve strese girme annesi, senin daha iyi bildiğin gibi stres bebişe de yansıyormuş. Her şeyin gönlünce olmasını diliyorum, sevgiler gönderiyorum.
Hayırlı olsun, sağlık sıhhatle kucağınıza da alabilesiniz ve kendine- insanlığa faydalı bir evlat yetiştiresiniz. Sevgiler.
Araftaki arkadaşım, grilerin farkına varasıya kadar umarım çok acı, hayal kırıklığı, pişmanlık vs. yaşamazsın. Grinin tonlarını bulunca siyah ve beyazın ağırlığından kurtuluyorsun sonra da ay neleri de dert etmişim değer miymiş? Diyorsun ammaaa zaman geçiyor. Mayısa kadar treoidlerini göndermeni ve bebişlerine kavuşmanı dilerim. Sevgiler.
Uzun aradan sonra Merhabaaaaaaaaaaaa............
Nasılsınız Canlar?
Yaşadıklarımdan kaynaklı süreçlerim sıkıntımlarım devam etti.
Her şeyden bir müddet uzaklaştım.
Merak ettirdiklerim olmuş af ola....
Çok şükür iyiyim.Ama ruhen değildim.Biraz biraz toparladım.
İnşh güzel günlere......
Sizler nasılsınız?Biri özet geçse ne güzel olcak?:)
Günaydın Günaydın gelemeyen bahardan Günaydın bi türlü ısınamadım bu kış neyse havayıda degistiremiyecemize göre hayırlı cumalar olsun haftasonuna iyi olsun
Aksam yagmur var diye balkona cam tas koydum nisan yagmuruna dua okuyup icecektimmmm ama kuslar sıcmış icine hahah zaten gribim dedim bide kuş gribi olssam hahhaha hahhh tam olurdu
sabah sabah güldürdün beni Allah ta seni güldürsün kız
Hahahahahha illa içeceksen yağmur suyu; yağmur yağarken çık dışarı et duanı sonra aç ağzını yağmur damlalarına tamamdırr.. İlla 1 bardak içmek gerekli değil yaa...
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKızlar dua sayfasında @sulepelin bir sürü şey yazmış niye cevap vermiyorsunuz bakiyim!!
Hadii dua başına ahahaahah
gökyüzü masmavi güneş pırıl pırıl hava sımsıcak tam bahar havası sabah kuş sesleriyle uyandım güneş gözlerimi kamaştıra kamaştıra perdeleri açtım karşımda yemyeşil fındık bahçeleri oooooh çok seviyorum böyle havaları bu hafta sonu balkonuma soğan maydanoz biber ekecem yeni çiçek tohumları ekecem menekşeler alacam
Ohh mis, ben de köfte, pilav, salata yapmayı düşünüyorum. Köfte için bir püf noktan var mı? Bazen tutturamıyorum ben.
yarım yağlı kıyma soğan sarımsak maydanoz pul biber tuz ve kimyon katıyorum ben güzelce yoğurup yarım saat kadar buzdolabında dinlendiriyorum o kadar sadece soğanı robotta çekip suyunu sıkıyorum maydanozuda robotta kıyıyorum çok güzel oluyor başka bir püf noktası bilmiyorum canım
Püf noktası ekmektir köftenin:))
Bayat ekmek içi olmazsa yarım kiloya 2 corba kasığı galeta unuda olabilir:)
Miss afiyet olsun.. Bir de elma dilim patates kes fırın tepsisine biraz yag ve baharatla karıstır pişir yanına çok güzel olur canım:)
Ah yavrum işteyim kuzum zaten yagmurda durdu evde legende yokki orta kase var du bakiyim a hamur legenn olur koyum dışarda baya yagmur vardı aksam ama az balkona gelmemiş hahhhh tecrubesizim ilk yani
Püf noktası ekmektir köftenin:))
Bayat ekmek içi olmazsa yarım kiloya 2 corba kasığı galeta unuda olabilir:)
Miss afiyet olsun.. Bir de elma dilim patates kes fırın tepsisine biraz yag ve baharatla karıstır pişir yanına çok güzel olur canım:)
Ne güzel yazmışsınnn içim açıldı sayende içim :)
Bu hafta sonu olmaz ama sonraki h.sonları için aynı hazırlıklara başladık :)
Tohumlardan fidelerimizi evde büyütmeye başlamıştık dün gördüm minik minik filiz vermişler bayıldım :)
Gelsin artık tüm sıcaklığı ve enerjisiyle ekelim, dikelim, biçelim
Gelemeyennn bahar sonunda yaz gelecekk hahahhh sabah soguk gibi oglen bahar gibi garip havalar saram yeterki senin havan iyi olsun hahhhhheveeeeet yaz gelsin artık heryer yemyeşil olsun rengarenk çiçekler açsın kuşlar cıvıldasın geceler ağustos böcekleri saz çalsın
güneş hep parlasın içimizi ısıtsın kemiklerimize kadar oooooh umutlar yeşersin mucizeler gelsin bebek sesleriyle çınlasın her yer
içim kıpır kıpır bugün yerimde duramıyorum yarın hafta sonu cumaları bu yüzden çok seviyorum
Face de gordumde illa ilk yagmur degil zamanlamayı tutturmak lazım ortası nisanın sifa olsun yarasın arkadasımaben geçen sene yapmıştım bu senede yapacam nisan yağmuru şifadır
Face de gordumde illa ilk yagmur degil zamanlamayı tutturmak lazım ortası nisanın sifa olsun yarasın arkadasıma
ne güzel canım inşallah ikizlerin olur benimde donmuşlarım var üç tane TSH hormonunu düşürebilirsek mayıs ayı gibi düşünüyorum canım
Bende mayis gibi dusunuyorum i sallah hepsinimi koydurcan sara ikisinmi hayirli ugurlu olsun insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?