Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Opu tüp bebek tedavisi si içinde olduğu için karşılamıyor ama histeroskopi ve laparoskopiyi karşılamıştı bende de. Fakat sigortayı yenilerken miyom, kist ve tüple ilgili sorunlardan muaf tutuldum maalesef gelecekte.

ya kızlar çok kırgınım bu gün gözlerimi açamıyorum

hahayyyyyyy cok yasa emi seeeen ne guldum yaaaaa canimmmm

ayyyy ne guzel yazmissinnnnn ben de biber tohumlarimi ektimmm petunyalarimi bkliyorummm gulleri budadimmmm balkona bissuru cicek dikilecek ama dun gece Ankara gene - 2gordu... birazcik daha bekleyip sardunyalari, cam guzellerini ve kupelileri de koyacagim terasa ayyyyyyy seviyorum ya bahari ve siziiiiii

yumurta kirmiyorsun dimi tatlim

yeteeeeer gecmis olsun kuzum ya buhar yap battaniyeye sarıl yat dinlenmeden gecmiyor bu meret ya salgın aman yigenlere dikkat gecmesinnnnn

Adını gökyüzüne yazdılar bu sabah büyük ustanın.. Mekanı cennet olsun inşallah.. Şarkılarıyla büyüdüm ben, şarkılarıyla da çoçuğumu büyütmek nasip olur inşallah..
Ahhhh sorma kabimin yanginini.... BİZİMKİSİ BİR ASK HİKAYESİ.... Allahim mekanini cennet kilsin

kuddus bende seni düşündüm nerde bu kız diye nasılsın kuzum
ah melegim okul projeleri beni coook yoruyor... okul muzik projesi var İSVEC de ... deli gibi hazirlaniyoruz bi de valilik korosundayimben bu ara cok yogun konserler var bi de okul ders kedi ve koca ve ev ve yemek ve ara ara da hastane tetkikleri diyabet takibi ayyyy coook mutluyum ama en azindan dusunmuyorum kafami bozan malum seyleri ama giremedigim icin de aklim heeep sizlerde kaliyor cok cok opuyorum guzel arkadasimm

Ama ama bizide oku bizede bak bu kadar işin arasında ihmal edilmek istemem şekerim ama sevindim hep mutlu ol herkes mutlu olsunnnn coşalım hahhhhh

Ama ama bizide oku bizede bak bu kadar işin arasında ihmal edilmek istemem şekerim ama sevindim hep mutlu ol herkes mutlu olsunnnn coşalım hahhhhh
canimsin guzel kadinnnn tabi ki tum kalbim burda sizinle opuyorum guzell yanaklardan kuzumm

GÜNAYDIN GÜNAYDINNNN HERKESE İYİ BİR HAFTASONU DİLERİM 2220 kuzun haklısın tanıdıkça tanınmayasıcalar var ne yazıkki biz birbirimize iyi geliyoruz keşke yüzyüzede görüşsek ne iyi olurdu bende bi istanbul yaparım hahahha bu bahaneyle

kızlar sağolun ya bu değişik bir şey evet mevsim alerjim var ama kırkınım fakat gripde değilim tuhaf bir karmaşa içindeyim
kuzummm sen alerjik rinit yasiyorsun sakinn grip ya da soguk alginligi ilaci kullanma o kadar kolay ki cozum ilac ismi vermiyorum ama dr a git ve soyle alerjik rinit icin bir ilac hooop super oluyor sonra yillarca ben de karmasa yasadim ama son bir kac yil hic sorun yok hatta bana yanlis teshislerle birr suru antibiyotik bile yuklenmisti... :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…