Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sorarım sen ozelden ilacın adını ver bana Dr sorayım

Kızlar Bahçeci Fulya'da olanlara bir sorum olacaktı,opu pazar gününe denk gelirse günümü değiştiriyolar,klinik açıkmı pazarları,aynı doktorumuz geliyor mu yada.güvenç beyin hastasıyım ben daha evvel her işlemde sizmi olacaksınız diye,haftasonuna filan denk gelirse diye yada Y.dışında.genelde evet dedi,hani bizimde ailemiz var bazı özel günlerde ben olmayabilirim demişti,ama ben başka Dr.isteseydim başka Dr.a giderdim zaten.beni ,durumumu bilen Dr.her işelmde olsun istiyorum,güvenç beyde tedavi olanlar sizde nasıl oldu?denke geldiği hiç pazara filan.

Canim ne guzel yazmışsın biliyorr musun dunyada en buyuk sans allahi bilmek ve ona kul olmaktir

Yeni gördüm mesajını,güvenç beye sordum rahim filmini,transferden önce usg de bir sorun sezersem isterim dedi...benim transfere var dahaaa

Canim ne guzel yazmışsın biliyorr musun dunyada en buyuk sans allahi bilmek ve ona kul olmaktir

O vakit naaaapıyoruz????? Tüm gebişler için şunu söylüyoruz; OKŞANSIN GÖBÜŞLER MUTLU BÜYÜSÜN BEBIŞLER

Güzel kadinlar hepimize gunaydinnnnnnnn mucizelerle dolu nice zamanlarin ilk kunu olsun bugun hepimiz mutluluktan saskina donelim İnsallaaaaah hadi bu bahcede kahvalti yapalimmmmmm

Herkese iyi pazarlar kacak yurda döndü cok halsizim kizlar cuma aksam donduk cumartesi
Calisinca birden sersemledim Türkiyeye soguk diyordum buraya geldim buzzzz anam buzzz kiş ger gelmis neyseki paskalya bayrami yarin tatil iyice kendime gelirim herkesi cokk öpüyorum gecmisi okumadim insallah topikte bir tatsizlik yoktur

yeteeeeer .!.:
benım umudum kalmadı ama sağlık olsun allaha başka dert vermesin
Umut bitmez ne zaman yeşerecek rabbim bilir, bize sıra geleckmi kısmet ,saglık cok cok önemli öyle başka dert vermesin canım hep dualrdasın

Hoşgeldin canım kaçağım ankaradan sonra bizi unuttun bizde o keyifde kocişiyle gezssin tatilin keyfini çıkartsın dedik hahahh hahhhh nasılsın keyifler iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…