Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın Günaydın sabah sabah konflex yiyen biri olarak): Günaydın bu kilolar gidecek bu hafta kararlılık haftası ilan ediyorum başaracammmmmm

E="Lulinda, post: 40338976, member: 622135"]Günaydın kızlar, bugün bizim detaylı ultrason görüş günü:)[/QUOTE]
Yakışıklıyı görecennn hersey cok cok iyi olsun kuzum bize el sallar hayalettimde hahhha öperim ben onuuuu görüş güzelce

Beni hatırladınızmı? çok ümitsizken bana moral ve güç vermişdiniz. Tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim Cumartesi adet günümdü ve kan testi yaptım 233,92 çıktı. Sizlerle paylaşmak istedim bugün yine kan vereceğim tabi korku çok hepinize çok teşekkürler

[QUOTEtorun, post: 40342293, member: 669035"]Beni hatırladınızmı? çok ümitsizken bana moral ve güç vermişdiniz. Tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim Cumartesi adet günümdü ve kan testi yaptım 233,92 çıktı. Sizlerle paylaşmak istedim bugün yine kan vereceğim tabi korku çok hepinize çok teşekkürler[/QUOTE]

Ay ne güzel bir haber masallah ya devam etsin artsın degerin rabbim hayırlı evlat eylesin dikkat et kendine canım

çok teşekkür ederim, korkum çok tabi ama çok tedirginim ama Allahın dediği olur, Rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Hayırlı olsun, sağlıkla tamamlansın. Daha önceki düşük sebeplerin araştırılmış mıydı?

maşallah canım değerlerin çoşsun kan olsun, can olsun biraz daha büyüyüp hayırlı sağlıklı bereketlı organik bebek olsun :))

Günaydın kızlar, bugün bizim detaylı ultrason görüş günü:)
Merhaba, inş güzel haberlerle gelirsin.
Hayırlı olsun, çok sevindim. Korkuyu kenara bırakalım sen üstüne düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıktan sonra gerisi kader kısmet. Sevgiler.

Ooo masallah bu arada yaptırdın insallah kısmet o yumiyeymiş bak tutunsun sımsıkı sana bebis olsun hadi gari bekleme zamanı güzel geçir bu zamanı ,dikkat et kuzum.

İnşallah vakti gelmiştir arkadaşım. Rabbim yardımcın olsun, tüm acılarını, üzüntülerini geride bırakacak mutlu haberler getir bize...

Merhaba,
Harika haberi pay

Harika haberi paylastiginiz icin tesekkur ederiz,alti denemede problem neydi,ya da son denemede farkli birsey yapildi mi?
Ben teşekkür ederim. pek fazla yazamasamda bu haberi umut olsun diye paylaşmak istedim.net bir problem söylemedi hiç kimse hep yaşımı ileri sürdüler. %5 oranında mozaisizim gözüküyordu genetikte ama sorun teşkil etmiyordu.

canım benim transferin hayırlı olsun, inşallah sonu bebişli olacak..
çok güzel bi haber verdinn.. kendine iyi bak.. güzelll haberlerin gelsinnn

İnşallah vakti gelmiştir arkadaşım. Rabbim yardımcın olsun, tüm acılarını, üzüntülerini geride bırakacak mutlu haberler getir bize...

canım benim transferin hayırlı olsun, inşallah sonu bebişli olacak..
çok güzel bi haber verdinn.. kendine iyi bak.. güzelll haberlerin gelsinnn

harika kızlar

teşekkür ederim
bu sefer pek rahatım
yorulmuyorum ama devamli yatma olayını da yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…