- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.121
benimde bir kaç kilo vermem lazım ama nerdeGünaydın Günaydın sabah sabah konflex yiyen biri olarak): Günaydın bu kilolar gidecek bu hafta kararlılık haftası ilan ediyorum başaracammmmmm
Cok degil bende 3 kilo istiyom yaza daha fit olmak icin ahahhhh ahhhabenimde bir kaç kilo vermem lazım ama nerde
Günaydın kızlar, bugün bizim detaylı ultrason görüş günü:)
bende forumda yeniyim sizlerden bu konuda destek bekliyorum;
Mrb bende eylül ayında 39 olacağım. geç evlendim geçen sene evlendim ve üç ay arayla iki düşük yaptım.şimdi 7 aydır hamile kalamadım. ilk kez tüp bebek düşünüyorum.
benim fsh 5.36 amh 3.56 rahim filmim temiz ne olur Allah bilir benimde yaş paniğim çok, ama kader işte
Hayırlı olsun, sağlıkla tamamlansın. Daha önceki düşük sebeplerin araştırılmış mıydı?Beni hatırladınızmı? çok ümitsizken bana moral ve güç vermişdiniz. Tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim Cumartesi adet günümdü ve kan testi yaptım 233,92 çıktı. Sizlerle paylaşmak istedim bugün yine kan vereceğim tabi korku çok hepinize çok teşekkürler
Beni hatırladınızmı? çok ümitsizken bana moral ve güç vermişdiniz. Tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim Cumartesi adet günümdü ve kan testi yaptım 233,92 çıktı. Sizlerle paylaşmak istedim bugün yine kan vereceğim tabi korku çok hepinize çok teşekkürler
Merhaba, inş güzel haberlerle gelirsin.Günaydın kızlar, bugün bizim detaylı ultrason görüş günü:)
Hayırlı olsun, çok sevindim. Korkuyu kenara bırakalım sen üstüne düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıktan sonra gerisi kader kısmet. Sevgiler.Beni hatırladınızmı? çok ümitsizken bana moral ve güç vermişdiniz. Tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim Cumartesi adet günümdü ve kan testi yaptım 233,92 çıktı. Sizlerle paylaşmak istedim bugün yine kan vereceğim tabi korku çok hepinize çok teşekkürler
Ooo masallah bu arada yaptırdın insallah kısmet o yumiyeymiş bak tutunsun sımsıkı sana bebis olsun hadi gari bekleme zamanı güzel geçir bu zamanı ,dikkat et kuzum.Selam herkese,
Cuma 3 nisan 2015 de 1 embriyo transferim oldu, normalde biriktiriyordum havuz yöntemi yani ( eskiler bilur)
bu kez ilk olarak taze oldu, hayırlısı dedik yaptık bakalım, hepinizi opuyor güzel haberlerinizi takip ediyor ve bekliyorum
Selam herkese,
Cuma 3 nisan 2015 de 1 embriyo transferim oldu, normalde biriktiriyordum havuz yöntemi yani ( eskiler bilur)
bu kez ilk olarak taze oldu, hayırlısı dedik yaptık bakalım, hepinizi opuyor güzel haberlerinizi takip ediyor ve bekliyorum
Ben teşekkür ederim. pek fazla yazamasamda bu haberi umut olsun diye paylaşmak istedim.net bir problem söylemedi hiç kimse hep yaşımı ileri sürdüler. %5 oranında mozaisizim gözüküyordu genetikte ama sorun teşkil etmiyordu.Merhaba,
Harika haberi pay
Harika haberi paylastiginiz icin tesekkur ederiz,alti denemede problem neydi,ya da son denemede farkli birsey yapildi mi?
Selam herkese,
Teşekkür tatlımOoo masallah bu arada yaptırdın insallah kısmet o yumiyeymiş bak tutunsun sımsıkı sana bebis olsun hadi gari bekleme zamanı güzel geçir bu zamanı ,dikkat et kuzum.
İnşallah vakti gelmiştir arkadaşım. Rabbim yardımcın olsun, tüm acılarını, üzüntülerini geride bırakacak mutlu haberler getir bize...
canım benim transferin hayırlı olsun, inşallah sonu bebişli olacak..
çok güzel bi haber verdinn.. kendine iyi bak.. güzelll haberlerin gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?