Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hehe Sabahtan beri ağzım kulaklarımda. Anne huysuz çıktı, kıskanıyor bebeklerini. Yoksa çoktan başlardım öpüp koklamaya. Pek te güzeller. İlk fırsatta resimlerim kerataları

Yeni yıla girince yaptım öyle bir aksiyon... Sırtımdaki saçları kulak hizasına getirdim :) Ama zor uzuyor kıvırcık saç o yüzden pek kestirmem herhalde en son 10-15 yıl önce kestirmiştim esince :) Sürekli ütületince daha açık lüleler olsa da vigolanınca bonus olabiliyor :)

Ayrıca senin hatun kişi deliiii çok güzel kadın Kate Upton olsa da ben onu bilmem niye Kimber'e benzettim. Nip/Tuck'ın güzellik manyağı kadınına :) (Genital bölgesine estetik istemişti hahahah sonra şişme kadına uyarladılar o kadar manyak)

Neyse ne diyecektim ne dedim :) Senin hatunun saçları kırık fönlü severim öyle olsa saçlarım hiç ütüyle uğraşmazdım. :)))

Benimkinin fönlerle daha sakinleşen lüleleriyle bu aralar bu cins

Hep öyle kalsın
portakales in dediği gibi mi miii zamanları çok sesli koro gibidir :)
Huysuz mu? Kedilerin de lohusalık halleri başka demek ki... Bazısı sevdirir, elletir, besletir bazısı tıslar durumları.
Azıcık palazlansınlar doya doya seversin... Minik hallerine ben de bayılıyorum, güzel resimlerinden severiz

Hehe Sabahtan beri ağzım kulaklarımda. Anne huysuz çıktı, kıskanıyor bebeklerini. Yoksa çoktan başlardım öpüp koklamaya. Pek te güzeller. İlk fırsatta resimlerim kerataları

AYYYYYYYYYYYYYYYYY NE KDAR GÜZELSİNN KIZIMMM ahahahhaha
bayılırımm bayılırımmm
Hep böyle gez sen bencede:)

Doğal ama elletmezler normalde. Çaktırmadan da elleme eğer kokunu alırsa bir daha yavrusunun yüzüne de bakmaz..
Bu pisiciklerrri çok seviyorum çek gönder bol bol..

Forum şaşırmış benim 1. yılımı kutlamış. Yanlış :) Kabul etmiyorum :) 2012 Aralık'ta doktorun kapısındaydık bir bak ne var bizde diye... O zaman ne nedir araştırırken bulmuştum bu siteyi... 2013 Mayıs gibi de ilk denemeyi yapmıştık o zamanın öncesinden beri yazıyorum.
Forum güncelleme değişiklik vs. derken kaybolan durumlar olmuştu, saymıyorlar demek ki

portakales Yafrum :)))) Boracay neymiş az önce bahsi açıldı bahsettim sözlerini şuna benzettim diye... Benzetmeye ne hacet şunu dinlememişsiniz dediler...

Ahahaha nolmuş bu şarkılara. "Gözlerinin içine başka hayal girmesin" devrinde, naifliğinde kalmışım ben :) Tamam arada "ya evde yoksan" vardı ama bu kadarı da hahahahah

Hem de çok sevilen bilindik bir şarkıcı, kızların dilinde...
Kızım bağıra bağıra şunu söyleyecek terlik de yetmez :)))))

Yarım bıraktın, ne de tam tamına hakkını verdin
Bir güzellik yapsana, gece benle kalsana
Kitabına uydur gel, uysa da uymasa da
Çekeceğin var elimden, alacaklıyım teninden
Ne dediğimi anladın sen, acil durum uyansana.

Ye beni, ye beni
İnşallah yakın zamanda gelecek mutlu haberin. Senin kadar umutla bekliyorum...
Torunumun torunlarını gördüm. darısı tez zamanda başımıza inşallah
Gözün Aydın minikler gelmiş.
Arkadaşım sen kesin cennetliksin,torunun torununu gördün.

Bunlar başka çeşit çıktı, birer birer "miii"liyorlar
Anne de huysuzdan çok şaşkın. Tıslamıyor ama elimi uzatınca kendi başını elimin altına uzatıyor. Ya da patisini koyuyor elime. Çamaşırlıkta doğum yapmış, mecburen yakınıma getirmem gerekti, girdi sepetin içine, onu da sepette taşıdım. Alışık değilim kıskanç kediye

Benimde 5.yılımı kutlamis

Doğal ama elletmezler normalde. Çaktırmadan da elleme eğer kokunu alırsa bir daha yavrusunun yüzüne de bakmaz..
Bu pisiciklerrri çok seviyorum çek gönder bol bol..

Bu benim evdeki 6. doğum. Hiçbirisi böyle değildi. Yavrular ağlayınca ne yapacağını da şaşırıyor garibim. Mama yemeye bile çıkamıyor. Birisi miii dedi mi dönüp yatıyor yanlarına şaşkın
Biraz daha alışsınlar birbirlerine, kulakları açılmadan çekerim bir kaç poz

2220 canım dört gözle bekliyorum senin pisilerin fotosunu ayy pekte tatlı olur yeni dogannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…