- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.321
Dün yaşlanmamıştın yaş almıştın, torununun torunu oldu ya yaşlandın bak :))))))))
Hoşgelmişler dünyaya... Keyifli sağlıklı ömürleri olsun, seni merakta bırakmayacak ve şirinlikleriyle keyfine keyif katacak patiler olsunlar.
Günaydınn.. O kıvırcık saçlar bende olaydı keserdim kulagımın altına kadar :) :ÇOk severimm keşke benimde olsa dedigim nadir şeylerden:) ( kızda çok güzelmiş ya çaktırmayın)
Eki Görüntüle 1486986
HeheSabahtan beri ağzım kulaklarımda. Anne huysuz çıktı, kıskanıyor bebeklerini. Yoksa çoktan başlardım öpüp koklamaya. Pek te güzeller. İlk fırsatta resimlerim kerataları
Yeni yıla girince yaptım öyle bir aksiyon... Sırtımdaki saçları kulak hizasına getirdim :) Ama zor uzuyor kıvırcık saç o yüzden pek kestirmem herhalde en son 10-15 yıl önce kestirmiştim esince :) Sürekli ütületince daha açık lüleler olsa da vigolanınca bonus olabiliyor :)
Ayrıca senin hatun kişi deliiii çok güzel kadın Kate Upton olsa da ben onu bilmem niye Kimber'e benzettim. Nip/Tuck'ın güzellik manyağı kadınına :) (Genital bölgesine estetik istemişti hahahah sonra şişme kadına uyarladılar o kadar manyak)
Neyse ne diyecektim ne dedim :) Senin hatunun saçları kırık fönlü severim öyle olsa saçlarım hiç ütüyle uğraşmazdım. :)))
Benimkinin fönlerle daha sakinleşen lüleleriyle bu aralar bu cins
Keyifli ütülenmelerYataktan hala kalkamamış gibi görünen bonus kafamı ütületip geleyim
HeheSabahtan beri ağzım kulaklarımda. Anne huysuz çıktı, kıskanıyor bebeklerini. Yoksa çoktan başlardım öpüp koklamaya. Pek te güzeller. İlk fırsatta resimlerim kerataları
Keyifli ütülenmeler
AZ gripli bol alerjili
Geçmiş olsun,benim grip de bu sene gidip ,gidip geri geldi uzun zamandır bu kadar sık grip olmamıştım.KEyifler yerinde olmaya çalışıyor canım.. Dün bütün kemiklerim agrıyordu epeyce erken yatıpp uyudum dinlendim:)
Şimdi daha iyiyiim.. Sen nasılsınnn:)
Keyifli ütülenmeler
Ama bak şimdi olmadı ne var elinde senin, benimde canım çekti.
Saracım harika devam canımkızlar bu arada aerobik ve stepten sonra platesede başlıyorum ufaktan ufaktan spor hocam bayağı inceldiğimi söylüyor ama tartı aynı fikirde değil ama olsun aynadaki görüntüm hoşuma gitmeye başladım gencim güzelim süperim maşallah
Günaydın. Bir hediye daha aldım onu da yazayım. Hamile kedim doğum yapmış gece. Eve gelirken dilemiştim. Başka şey istesem olacakmış
Yok valla, sayamadım kaç tane olduklarını. Benden sakladı zilli. Ama göz ucuyla en az iki tane beyaz gördüm sanki
Gözün Aydın minikler gelmiş.Ye beni, ye beni
İnşallah yakın zamanda gelecek mutlu haberin. Senin kadar umutla bekliyorum...
Torunumun torunlarını gördüm. darısı tez zamanda başımıza inşallah
Hep öyle kalsın
portakales in dediği gibi mi miii zamanları çok sesli koro gibidir :)
Huysuz mu? Kedilerin de lohusalık halleri başka demek ki... Bazısı sevdirir, elletir, besletir bazısı tıslar durumları.
Azıcık palazlansınlar doya doya seversin... Minik hallerine ben de bayılıyorum, güzel resimlerinden severiz
Benimde 5.yılımı kutlamisForum şaşırmış benim 1. yılımı kutlamış. Yanlış :) Kabul etmiyorum :) 2012 Aralık'ta doktorun kapısındaydık bir bak ne var bizde diye... O zaman ne nedir araştırırken bulmuştum bu siteyi... 2013 Mayıs gibi de ilk denemeyi yapmıştık o zamanın öncesinden beri yazıyorum.
Forum güncelleme değişiklik vs. derken kaybolan durumlar olmuştu, saymıyorlar demek ki
Doğal ama elletmezler normalde. Çaktırmadan da elleme eğer kokunu alırsa bir daha yavrusunun yüzüne de bakmaz..
Bu pisiciklerrri çok seviyorumçek gönder bol bol..
Günaydınn buz gibi İstanbul sabahından
Kuzum burasıda bi ce diyo guneş bi gidiyo havalar şaşkın ben sabah ne giysem kalın giysem bi bakmışsın yaz gibi ince giysem grip gibi olunca .. a bide etek giycem hergun yoksa süsüm bozulur durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?