- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.281
canim ben memoryal de tedavi goruyorum cok memnunum ama yinede iyi arastir kararini ona gore ver yolun acik olsunIyi akşamlar bayanlar. Tüp bebek tedavisi için yer bakacağız. Iki yer var aklımızda ama tecrübeli arkada şlar nelere önem vermem gerektiği konusunda bana önerilerde bulunup deneyimlerini paylaşabilir mi? Sudan çıkmış balık misali bir şey bilmiyorum açıkçası
Günaydın. Bir hediye daha aldım onu da yazayım. Hamile kedim doğum yapmış gece. Eve gelirken dilemiştim. Başka şey istesem olacakmış
Yok valla, sayamadım kaç tane olduklarını. Benden sakladı zilli. Ama göz ucuyla en az iki tane beyaz gördüm sanki
Günaydın, böyle ukalalığı beğenirim. Tanıdıklarımın birkaçı her ay acile koştururlardı, zor bi durum, dr.ları evlenince geçer diyormuş, güldüm, birileri sanki şifacı. Dileklerinden senin için hayırlı olanları her daim gerçekleşsin, maşallah torunların sağlıkla büyüsün.
yine geçmiş olsun deyince sen ben ne kadar çok hastayım yazıyorum buraya demek dedimveeee artık hastayım demeyecem ama grip oluyorum sanırsam neyse iyiyim iyi sağol canım geçmiş olsun dileğin için
doktora gitmedimki sancımın neden kaynaklandığını söylesin
seni yerim taam mı keşke herkes senin gibi ukela olsa canım arkadaşım ayrıca verdiğin bu bilgi içimi rahatlattı demekki ilaçlar işe yarıyor bebeğim yolda geliyor bunu anladım bunu diledim
gözün aydın torunların olmuş sen arada kendin içinde başka şeyler dilesene tızım
Günaydın saram sporla fitleselimde ertesi iş günü ayaklarım sanki agirlik taşıyorum hele merdiven cıkarken yürüyüş bandında hissediyorum hahhhh bol bol su iç şekerim bide az bi diyet bende tartıda bisey görmüyom ayni ama iştah var masssallah bide ofistekilerin her gün tatlı getirmelri benim diyeti bozuyo yemesem desem bi bakmışım 2 saat sonra midede hahhhh sonra yemiyecektiiiiiim isyanları ben anladım bu seferde hersey yiyip az yiyip zayıflacam modundayım o nasıl oluyorsa, hahhhhhh
Ye beni, ye beni
İnşallah yakın zamanda gelecek mutlu haberin. Senin kadar umutla bekliyorum...
Torunumun torunlarını gördüm. darısı tez zamanda başımıza inşallah
kızlar bu arada aerobik ve stepten sonra platesede başlıyorum ufaktan ufaktan spor hocam bayağı inceldiğimi söylüyor ama tartı aynı fikirde değil ama olsun aynadaki görüntüm hoşuma gitmeye başladım gencim güzelim süperim maşallah
Günaydınnn...
Neeeeeeeeee bi kedi gördüm sankii mi olduuu:))
Yaaaaaaaaaa mi mi mi der onlar şimdi...
Ne şanslı bir kadınsın bak... Her şeyin ilk anı senin gününe denk gelmiş:)
Bunlar bıraz mesaj diyim de:)
Ağırlık çalışmasıyla desteklesen daha hızlı yağ yakarsın. Çünkü tüm sporlarda bıraktığın anda yağ yakımı duruyor. Ağırlık çalıştığında 36 saat daha yağ yakmaya devam ediyorsun. Gerçi hocan bünyene göre program hazırlamıştır sana. Ben karışmış olmayayım. Yine de uygunluğunu sor istersen.
Hem sen her halinle güzelsin, unutma. Yüreğin güzel. Fizik değişir. Zaman zaman oyun oynar. Bir şeyleri anlatır. Yürek hep baki kalır. Sev kendini. Biz seni çok seviyoruz çünkü...
AZ gripli bol alerjilisağol canım sen nasılsın
4 tedi göydüm
Miii kısmını sen mi öğrettin? Hiç susmuyor sıpalar...
Uzun zamandır böyle keyifli doğumgünü geçirmemiştim. Mesajını bilmem ama gerçekten hoş oldu çok şükür
AZ gripli bol alerjili
KEyifler yerinde olmaya çalışıyor canım.. Dün bütün kemiklerim agrıyordu epeyce erken yatıpp uyudum dinlendim:)
Şimdi daha iyiyiim.. Sen nasılsınnn:)
iyiyim canımm ama havlardanmıdır nedir yorgun hisediyorumGeçmiş olsun canım.
iyiyim canımm ama havlardanmıdır nedir yorgun hisediyorum
AZ gripli bol alerjili
KEyifler yerinde olmaya çalışıyor canım.. Dün bütün kemiklerim agrıyordu epeyce erken yatıpp uyudum dinlendim:)
Şimdi daha iyiyiim.. Sen nasılsınnn:)
ikinizede geçmiş olsun kızlar öperdim sizi ama gribim siezede bulaştırmıyım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?