Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim ben memoryal de tedavi goruyorum cok memnunum ama yinede iyi arastir kararini ona gore ver yolun acik olsun

Günaydınnn...
Neeeeeeeeee bi kedi gördüm sankii mi olduuu:))
Yaaaaaaaaaa mi mi mi der onlar şimdi...
Ne şanslı bir kadınsın bak... Her şeyin ilk anı senin gününe denk gelmiş:)
Bunlar bıraz mesaj diyim de:)

Bana da demişlerdi evlenince geçer diye. Ama doktor değildi söyleyenler. Evlenince hafifledi ama geçmedi
Bu doğanlar torunumun torunları oldu. 4 adet. Birisi süt beyaz. Büyüdükçe değişir mi bilmem. Birisi anneleri gibi beyaz üstüne siyah lekeleri var. İki tane de gri- beyaz. Cinsiyetleri de biraz büyüyünce kesinleşir. Şimdilik anne kızıyor diye bakamıyorum. Çok fena bunun anneliği
Eh ne diyeyim? Darısı başımıza

Ye beni, ye beni
İnşallah yakın zamanda gelecek mutlu haberin. Senin kadar umutla bekliyorum...
Torunumun torunlarını gördüm. darısı tez zamanda başımıza inşallah

spordan sonra ılık duş al birde yeni başladıysan hamlaşırsın zamanla düzelir spor yapmak insanı zinde yapıyor

Ye beni, ye beni
İnşallah yakın zamanda gelecek mutlu haberin. Senin kadar umutla bekliyorum...
Torunumun torunlarını gördüm. darısı tez zamanda başımıza inşallah

amin canım hepimizin mutlu haberleri yakın olsun

Ağırlık çalışmasıyla desteklesen daha hızlı yağ yakarsın. Çünkü tüm sporlarda bıraktığın anda yağ yakımı duruyor. Ağırlık çalıştığında 36 saat daha yağ yakmaya devam ediyorsun. Gerçi hocan bünyene göre program hazırlamıştır sana. Ben karışmış olmayayım. Yine de uygunluğunu sor istersen.
Hem sen her halinle güzelsin, unutma. Yüreğin güzel. Fizik değişir. Zaman zaman oyun oynar. Bir şeyleri anlatır. Yürek hep baki kalır. Sev kendini. Biz seni çok seviyoruz çünkü...

Günaydınnn...
Neeeeeeeeee bi kedi gördüm sankii mi olduuu:))
Yaaaaaaaaaa mi mi mi der onlar şimdi...
Ne şanslı bir kadınsın bak... Her şeyin ilk anı senin gününe denk gelmiş:)
Bunlar bıraz mesaj diyim de:)

4 tedi göydüm
Miii kısmını sen mi öğrettin? Hiç susmuyor sıpalar...
Uzun zamandır böyle keyifli doğumgünü geçirmemiştim. Mesajını bilmem ama gerçekten hoş oldu çok şükür

teşekküy edeyim accık utandım

bende hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizleri

her zaman olmasada arada ağırlık çalıştırıyor hocam ama yinede sorarım yağdan fazlaca yakmam gerek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…