- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.301
bana bulaştıramazsın bir kere ben şerbetliyim grip konusun daikinizede geçmiş olsun kızlar öperdim sizi ama gribim siezede bulaştırmıyım şimdi
ne kıstan çıktık bahara giremedim burası neresiSağol canımBahara geçme savaşı bizede vurdu.
bana bulaştıramazsın bir kere ben şerbetliyim grip konusun da
günaydınnn uykucuuYataktan hala kalkamamış gibi görünen bonus kafamı ütületip geleyim
evet ya soğuk olmayaydı iyiydi
Günaydın günaydın günaydınnnnnn...
Ne çok yağıyor, ne güzel yağıyor soğuk olmasa daha iyiydi ama olsun :)
ne kıstan çıktık bahara giremedim burası neresi
BIKTIRSA SEVİYORUM BEN BURAYIBurası Türkiye her hali ile bıktırtıyor:)
Günaydın günaydın günaydınnnnnn...
Ne çok yağıyor, ne güzel yağıyor soğuk olmasa daha iyiydi ama olsun :)
BIKTIRSA SEVİYORUM BEN BURAYI
Topraklarımı bende seviyorum ama kullanılış şeklini beğenmiyorum. Hahahahha
Evet girmeyelim boşver:)Oralara girersek çıkmayız
Iyi akşamlar bayanlar. Tüp bebek tedavisi için yer bakacağız. Iki yer var aklımızda ama tecrübeli arkada şlar nelere önem vermem gerektiği konusunda bana önerilerde bulunup deneyimlerini paylaşabilir mi? Sudan çıkmış balık misali bir şey bilmiyorum açıkçası
Günaydın. Bir hediye daha aldım onu da yazayım. Hamile kedim doğum yapmış gece. Eve gelirken dilemiştim. Başka şey istesem olacakmış
Yok valla, sayamadım kaç tane olduklarını. Benden sakladı zilli. Ama göz ucuyla en az iki tane beyaz gördüm sanki
herkese gunaydinlar arkadaslar hepinize guzel bir gun diliyorum dun birinci kontrolum vardi 3 yumosla tedaviye devam insallah bu defa bebisim bana gelir
kızlar bu arada aerobik ve stepten sonra platesede başlıyorum ufaktan ufaktan spor hocam bayağı inceldiğimi söylüyor ama tartı aynı fikirde değil ama olsun aynadaki görüntüm hoşuma gitmeye başladım gencim güzelim süperim maşallah
Burası Türkiye her hali ile bıktırtıyor:)
BIKTIRSA SEVİYORUM BEN BURAYI
Topraklarımı bende seviyorum ama kullanılış şeklini beğenmiyorum. Hahahahha
Oralara girersek çıkmayız
Evet girmeyelim boşver:)
Topraklarımı bende seviyorum ama kullanılış şeklini beğenmiyorum. Hahahahha[/QU ,, ,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?