Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın günaydın günaydınnnnnn...
Ne çok yağıyor, ne güzel yağıyor soğuk olmasa daha iyiydi ama olsun :)

Günaydınn.. O kıvırcık saçlar bende olaydı keserdim kulagımın altına kadar :) :ÇOk severimm keşke benimde olsa dedigim nadir şeylerden:) ( kızda çok güzelmiş ya çaktırmayın)

@Kuzguni inşallah sudan çıkmış balık misali bir şey öğrenemeden kavuşursun :) Tecrübelenmeden olur...
Her beden farklı olsa da genelde aynı rutinler uygulanıyor (istisnalar hariç) Süreçler birbirine benziyor.
2. gün muayane, gün aşırı kontrollerle folikul kontrolü, endometrium kontrolü, E2 değerleri vs..
günü gelince OPU, döllenme bekleyişi, rahim hazırsa taze taze transfer değilse dondurularak sonrasında transfer... 15-20 günlük yoğun süreç.

En önemlisi -bana göre- kendi tecrübelerime göre; sağlıklı rahim, sağlıklı embriyo... İyi laboratuvar, iyi iletişim... Bunların dışında kendini iyi hissettiğin yer önemli olacak. Merkezlerin sayfalarında bir çok fikir var hepsini okuyunca kafan da karışır ama yine de bir görüşün olur diye düşünüyorum.

Kendin için neler yapılmalı diye bilmek istiyorsan 2220 nin de söylediği gibi 40Asistani nin mesajlarında buna dair bilgileri tutuyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/tup-bebek-tedavi-ongoruler.1223683/
Bu linkteki resimde detaylar var... Resmin altında diğer sayfalar var ne nedir bilgileri ve yapılabilecek kürler... Tümü buradaki arkadaşların hem kişisel tecrübelerinden hem de okudukları makale ve web bilgilerinden derleme... Doğal kürler ve destekler için 2220 şifacımızın derlediği bilgileri içeren reçeteleri de var :)

Özetlemek gerekirse bilinçli başlamak için;
TSH, Progestron, E2, FSH, Prolaktin değerleri başlarken bilinmeli...
Rahim içi ve tüpler ne durumda biliniyor olmalı (HSG ve/veya Histeroskopi)
Genelde 2-3. başarısız denemeden sonra öneriliyor olsa da en baştan Trombofili Paneli testleri (kan pıhtılaşması) her iki eş için Kromozom Analizi yaptırılmalı. İlk görüşmede merkezinden bu konuda bilgiler alabiliyorsan, iletişiminiz kuvvetliyse orası bir adım öne çıkacaktır sanırım.
Merkezin neresi olursa olsun sürprizlerle dolu tedavin olsun, sonu mutlu olsun

Dün yaşlanmamıştın yaş almıştın, torununun torunu oldu ya yaşlandın bak :))))))))
Hoşgelmişler dünyaya... Keyifli sağlıklı ömürleri olsun, seni merakta bırakmayacak ve şirinlikleriyle keyfine keyif katacak patiler olsunlar.

Ne güzel haber, sağlıklı kaliteli olsunlar büyüsünler.
Nazar değmesin gayet güzel ilerliyor 1 tane dahi olsa sağlıklı olsun yeter ama biz üçüne de talibiz :)
Dolu dolu olsunlar

herkese gunaydinlar arkadaslar hepinize guzel bir gun diliyorum dun birinci kontrolum vardi 3 yumosla tedaviye devam insallah bu defa bebisim bana gelir

Harikasın sen harikaaaaaaa
Erken gençliğimde (hahahah) lisanslı koşucu ve düzenli step aerobik yapan biri olarak -orta dönem gençliğimde- bugünlerde hayatımın koşturmacaları içerisinde spora dair hareketin h si bile olmamasını esefle kınıyorum. Seni ve senin gibi olan herkesi tebrik ediyorummmmmmmmm

Gençliğin güzelliğin süperliğin spor olsa da, olmasa da tartışılmaz

Girmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sakın arkanızdan ben de dalarım hiç çıkamayız hiçççç
Canım ülkemin canına yandığım insanları var. Söylesem tesiri yok, sussam gönlüm razı değil...

Neyse

Burası Türkiye her hali ile bıktırtıyor:)

BIKTIRSA SEVİYORUM BEN BURAYI

Topraklarımı bende seviyorum ama kullanılış şeklini beğenmiyorum. Hahahahha

Oralara girersek çıkmayız

Evet girmeyelim boşver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…