Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aklıma bir hatıra geldi trajik ben 12 yaşında evimizin orada bir kedi buldum yeni doğmuştu ve titrek bir haldeydi eve getirdimmm hemen agzına süt tıkıştirdim sonradan duyduguma göre anneleri bakamayacak yavrularını atarmış cok sevmiştimm ama akşam cıyaklamaya başladı bir gece kımse rahatsiz olmasın diye evde kediyle sabahladım artık güçlendi ve 3 günü bir kutuya koyayım dedimmm ve yanıma kutuda koyduuuum kendi odamda sesi çıktıkça bakacamtım ama sabah 5 gibi kutuya baktım yoktu bir iniltiiii sesi geliyorduuuu caniim ya yatakta altıma girmişti ve boguk sesiiiii beniii mahvettiii bende koca mahalleyiii sabah sabahhh ayaga kaldırdımmmm agggglamalarıimi unutamiyoruum ben öldürdüm ben öldürdüm diyeee sonnn nefesiiinii resmen ellerimde verdiiii bir koca taşın altına ki annemde şaşırdı nasıl kaldırdım gömdüm ve fatiha bile okuduuummm rabbim bi daha yasatmasın her canlı acı çekerrr ): ):

İçmesek daha iyi ama amaan her şey bir kontrol bir zorunlulukla zaten. Bu bari canımızın istediğine göre olsun. Hem at değiliz ama arpadan ölüm olsun içelim hahahah

"Çok zorlanıyorum" diyen hamile arkadaşıma "canın isteyince abartmamak ve günde 3 taneyi geçmemek üzere içebilirsin" demişti doktoru. Hamile değiliz o zaman daha rahat içeriz :)))) Hamile kalınca ben de o doktora gideceğim hahahaha

Allahımmmmm nasıl şirinler
İlk resimde emmek için nasıl kafayı sokmuş :) Altlara sokmuş :) Fark edilmeyecek gibi acayip bir pozisyonda duran minik patisi görünen beyaz 2. resimde ise açmış göbüşünü... Göbek bağıyla yaymış yatıyor. Gözleri açılmadan titrek titrek kafayı kaldırırlar artık :) Üzmesinler seni, gözünü yolda koymasınlar inşallah

Kıyamam. Yine de tertemiz bir yürekle çabalaman ve sevgini vermen yeter...

Sağol teyzesi, gururlandık biz
İnşallah üzmesinler artık. Hiç birisi üzmesin...

Tüylerim ürperti zor bi sınavdan geçmişsin, tebrik ediyorum, sevgiler.

teşekkür ederim canım güzel sözlerin için

sporu bu kadar hayatımın içine alıp devam ettireceğime bende inanmıyordum ama şimdi spora gitmediğim zaman bir eksiklik hissediyorum

Geçmiş olsun,benim grip de bu sene gidip ,gidip geri geldi uzun zamandır bu kadar sık grip olmamıştım.

geçmiş olsun canım

Saracım harika devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…