- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.341
Dayanamadım
Aklıma bir hatıra geldi trajik ben 12 yaşında evimizin orada bir kedi buldum yeni doğmuştu ve titrek bir haldeydi eve getirdimmm hemen agzına süt tıkıştirdim sonradan duyduguma göre anneleri bakamayacak yavrularını atarmış cok sevmiştimm ama akşam cıyaklamaya başladı bir gece kımse rahatsiz olmasın diye evde kediyle sabahladım artık güçlendi ve 3 günü bir kutuya koyayım dedimmm ve yanıma kutuda koyduuuum kendi odamda sesi çıktıkça bakacamtım ama sabah 5 gibi kutuya baktım yoktu bir iniltiiii sesi geliyorduuuu caniim ya yatakta altıma girmişti ve boguk sesiiiii beniii mahvettiii bende koca mahalleyiii sabah sabahhh ayaga kaldırdımmmm agggglamalarıimi unutamiyoruum ben öldürdüm ben öldürdüm diyeee sonnn nefesiiinii resmen ellerimde verdiiii bir koca taşın altına ki annemde şaşırdı nasıl kaldırdım gömdüm ve fatiha bile okuduuummm rabbim bi daha yasatmasın her canlı acı çekerrr ): ):
Allahımmmmm nasıl şirinler
İlk resimde emmek için nasıl kafayı sokmuş :) Altlara sokmuş :) Fark edilmeyecek gibi acayip bir pozisyonda duran minik patisi görünen beyaz 2. resimde ise açmış göbüşünü... Göbek bağıyla yaymış yatıyor. Gözleri açılmadan titrek titrek kafayı kaldırırlar artık :) Üzmesinler seni, gözünü yolda koymasınlar inşallah
Maşallah, hormonların etkisi gözüm yaşardı, birde geçen akşam tv de bir köpeğin ambulanstaki sahibini ararkenki hali çeşmeleri açtırmıştı.Dayanamadım
Tüylerim ürperti zor bi sınavdan geçmişsin, tebrik ediyorum, sevgiler.Aklıma bir hatıra geldi trajik ben 12 yaşında evimizin orada bir kedi buldum yeni doğmuştu ve titrek bir haldeydi eve getirdimmm hemen agzına süt tıkıştirdim sonradan duyduguma göre anneleri bakamayacak yavrularını atarmış cok sevmiştimm ama akşam cıyaklamaya başladı bir gece kımse rahatsiz olmasın diye evde kediyle sabahladım artık güçlendi ve 3 günü bir kutuya koyayım dedimmm ve yanıma kutuda koyduuuum kendi odamda sesi çıktıkça bakacamtım ama sabah 5 gibi kutuya baktım yoktu bir iniltiiii sesi geliyorduuuu caniim ya yatakta altıma girmişti ve boguk sesiiiii beniii mahvettiii bende koca mahalleyiii sabah sabahhh ayaga kaldırdımmmm agggglamalarıimi unutamiyoruum ben öldürdüm ben öldürdüm diyeee sonnn nefesiiinii resmen ellerimde verdiiii bir koca taşın altına ki annemde şaşırdı nasıl kaldırdım gömdüm ve fatiha bile okuduuummm rabbim bi daha yasatmasın her canlı acı çekerrr ): ):
insallah canim bu cabalar bosa gitmesin onemli olanNe güzel haber, sağlıklı kaliteli olsunlar büyüsünler.
Nazar değmesin gayet güzel ilerliyor 1 tane dahi olsa sağlıklı olsun yeter ama biz üçüne de talibiz :)
Dolu dolu olsunlar
Yeni tedavin hayırlı olsun. Son olsun. Kucağına konsun canım.insallah canim bu cabalar bosa gitmesin onemli olan
tesekkur ederim canim allah sana saglikli bir bebek nadip etdinYeni tedavin hayırlı olsun. Son olsun. Kucağına konsun canım.
Harikasın sen harikaaaaaaa
Erken gençliğimde (hahahah) lisanslı koşucu ve düzenli step aerobik yapan biri olarak -orta dönem gençliğimde- bugünlerde hayatımın koşturmacaları içerisinde spora dair hareketin h si bile olmamasını esefle kınıyorum. Seni ve senin gibi olan herkesi tebrik ediyorummmmmmmmm
Gençliğin güzelliğin süperliğin spor olsa da, olmasa da tartışılmaz
Geçmiş olsun,benim grip de bu sene gidip ,gidip geri geldi uzun zamandır bu kadar sık grip olmamıştım.
Saracım harika devam canım
tesekkur ederim canim allah sana saglikli bir bebek nadip etdin
Dayanamadım
tesekkur ederim canim allah sana saglikli bir bebek nadip etdin
çok tatlılar kedi sevmeyen biri olarak ben bile sevdim bu şirin şeyleri
Bugün gün geçmek bilmedi yahu...
Her zaman 24 saat yetmiyor diye yakınırdım bugün n'olduysa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?