Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ah ahhh horozzz sesiiii en gıcık olduguuuuum horozuuu bullsam bogazlayacammmm gihi ......adamlarr seviiiiyoor hem cinsleriii ya

Teşekkür ederiz ablası. Ama sen yeme onları. Biraz büyüsünler ben yiyecem

Hersey gönlünce ilerlesiiin acele etmeden kolayca hallolsunnn dilerimmm sonu ıngggaaa ıngggaaalı bebisli olsuuunnn

Düşsün çenen bazen aynı şeylere saplanıp kalınca daha çok içinden çıkamıyoruz. O yüzden gündemi değiştirip aslolanları biraz ötelemek iyi geliyor... Bilmeden ilerlemek istiyorsan ilerlemene şaşırma hiç bırak öyle ilerle. Ama randevunda sormak istediklerinden de imtina etmemeli.. Bu sefer bir sürü başka soru işareti oluşacak.

Lucrin'i uzun protokol amaçla kullanmıştır diye düşünüyorum ben. Çünkü dondurulmuş transferin olmayacak bildiğim kadarıyla. Benim de dondurulmuşlarda transfer için gereken yumurta baskılaması olmayınca 2 kez iptal olmuş sonrasında Lucrin kullanılmıştı... Genelde uzun protokolle elde edilecek yumurtalar ve dondurulmuş öncesi yumurta baskılama için kullanılıyor. Bırak akışına sen yine de... Clexane kan sulandırıcı heparin iğnelerden biri... Trombofili paneli genetik testleri sonucuna göre uygulanmıştı transfer sonrası. Feci bir iğne! olmasın inşallah...

Diğer konuya gelince; Yoğunluk tabiri caizse senin giyinirken "sallanmanla" oluşmuyor.
Merkezin doğru randevu sistemi olmamasından kaynaklanıyor. Bunu hiç aklından çıkarma.

"Geçerken bir uğrayayım dedim, bana bir baksanız hayrına!" demediğine göre, maddi olarak bir sürü yükün altına girdiğine göre orada sana ayrılan zaman senin hakkın. Kimseden sen çalmıyorsun. Evet giyinirken daha süratli olmak faydalı, ben de mümkün olduğunca erken terkederdim odayı bu nedenle hemşireler en favori hastamız derdi. Bunun için daha kolay giyinmeyi sağlayacak kıyafetlerle gidiyordum muayeneye... (Genelde elbise veya etek ile gidiyordum sadece gerekli kısmı kullanmak üzere ayakkabıları çıkarmak yetiyordu ) Sen de öyle yaparak bir nebze kendini iyi hissedersin. Ama yok zaman geçiriyorsan da o zaman senin parası ödenmiş zamanın... 10-15 dk dan uzun sürmüyorsa sorun yok :)

Soruların için de şunu da sorayım diyerek aklının bir köşesine yazma lütfen, bir yere yaz... Bu herkes için olmazsa olmaz tavsiyem benim. Unutuluyor ya da istenildiği gibi sorulmuyor. Sorunun cevaplarına göre doğacak çapraz sorularını bile yanına not alırsan süratli ilerlersin. Zaman çalıyorum diye düşünme, gereksiz soru soruyorum diye de düşünme (soruların cevaplarını biliyor olsak zaten kendi tedavimizi kendimiz yapardık) para veriyorum elbette cevap verecekler diye düşün... :))))

Güler yüzlü olmak her zaman iyi ama yeri gelince sorularına net cevap almak için agresifleşmek de gerekli :))))

Güzel olsun diyorum yine her şey güzel olsun :)

A-aaaaa, üstüme iyilik sağlık. Ayıp kız

Ahahaha manidar maniler, manilerden şarkılar, şarkılardan halvet talepleri, taleplerin farklı versiyonları :)))))))))))
Toptan kırmızı nokta :))))

Yazını okuyunca doktorla konuşmaya gitmediğimi hatırladım..
Amann gidip ne konuşacağım.. Doların ne kadar pahalı olduğunu söylesem bi sürü afra tafra yapacaklar..
Ne biçim hayat bu yaa pofff her şey para..

Kocalarınız aç bırakmayın..
Sonra sizden ses alamazsam merak ederim..
Aman haa...
Ben kaçar.. Soğuk ve fısıltılı havaya karşı koyarak eve gitmeye gayret edeceğim.
Hepinize sımsıkı sarılıp, şapur şupur öperim

Hahahah sorun yok ben de gitmedim...
3-4 kez gelin diye aradılar, sonra epikriz raporunuz hazır diye aradılar baktılar aksiyon yok ümidi kestiler aramıyorlar ne zamandır :))))))))))

Her şey para! Bizler için de para :) yetinecek kadar paramız var mı yok mu bakmıyoruz hazır iş var deyip ha bire çalışıyoruz bize yüklenmiş olmazsa olmaz diye bilinçaltımıza koyduğumuz şeyler için habire çalışıyoruz. Çalışıp para kazanıyoruz sanıyoruz oysa ki aylık ödemeler alan köleleriz :)))))))))

İşte hep bunlar köve gitmemekten. Bak bugün ütülettim saçları! al sana 25 kaat! Kövde olsam bu olmayacak. Böyle bir liste yapıyorummmm uuuuuu çalışmak lazım harcama çok diye olanları alt alta bir koyuyorum hepsi çalıştığım için var :)))))) Nasıl bir başarılı bir döngü bu hahahaha neyse gider ayak açtırma benim ağzımı :))

kaç kere sağol teşekkür yazdım bilmiyorum ama....
Böylesi güzel bir destek için sonsuz yürekten çok sağol çok teşekkür gene :)
Allah gölüne göre versin karşılaştırsın.

Ben de kaçar. Bu akşam kızkıza meyhaneye gidiyoruz. Ayran içip kafayı bulayım. Duş aldım. Beyazı 10 cm çıkmış saçlarımı kurutayım. Öpücükler

Burası bunun için var :)
Hepimiz birbirimizden destek alıyoruz. Voltran oluşturabiliyoruz :))))
Teşekküre ne hacet... Bazen içindeyken göremiyoruz, hatırlamamız gerekiyor bazen de dürtülmek gerekiyor
Dürtmeyi ondan mı koydular acaba forum özelliklerine

Yarasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne taraftasınız bilmem eğlenceniz bol olsun :)
Saçları Audrey Hepburn gibi yaparsın beyazlar kapanır, tamam filmdeki gibi kahvaltıya gitmiyorsun ama olsun ayran içilen meyhaneye de uyar

Ben de kaçar. Bu akşam kızkıza meyhaneye gidiyoruz. Ayran içip kafayı bulayım. Duş aldım. Beyazı 10 cm çıkmış saçlarımı kurutayım. Öpücükler

Benim de sağdan sağdan ilerlemelerim başlasın...
Yağmur almış başını gidiyor adım başı tokuşanlarla trafik berbatın ötesine geçmiştir. Belki bunu zararlı bir işe dönüştürüp zıvanadan çıkarım :) (açılmasını beklerken alışveriş yapmak gibi kötü bir dönüşüm)
Öperim herkesi

cnmm tedaviye baslamissin cok guzel bi haber.. hayirli olsunn guzell haberlerin gelsin.. k.i.b.

canim sende baslamissin tedaviye insallah bu sefer bebeyini saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…