- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.381
Ah ahhh horozzz sesiiii en gıcık olduguuuuum horozuuu bullsam bogazlayacammmm gihi ......adamlarr seviiiiyoor hem cinsleriii yaHabullsakhım ne acayip insanlar var...
Arızalıyım ya ben sevgilimin sabah uyanmama sorununa öyle çözüm bulmuştum
İnsanları korkutmuyorum ama sevgilimi eveeeeeeeeet korkuttum :) Bir süre (kulağı alışana kadar) çok iyi uyandırdı.
Fişek gibi kalkıyordu :)))))))))) Sonra yalan oldu, ara ara değiştiriyorum horoz u yeniden deneyeyim. Bir ara uçak düşmesi vardı :)
Huhuuuuu ben bu şarkıyı bildiğimi sözlerini okurken anladım haahahahah
Vallahii şimdi ki sözler fena..
Ama ne türkülerimiz var bildiğin kırmızı noktalı:)
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miii miii miiii ben bunları yerimm...
Senin yaptıgın yatagıda yerim yüregi kocaman insan
Hersey gönlünce ilerlesiiin acele etmeden kolayca hallolsunnn dilerimmm sonu ıngggaaa ıngggaaalı bebisli olsuuunnnsağol Duygu çok teşekkür ederim.
Lucrin o zaman uzun protokol diyorsun yaa bunu sorgulamadım işte ne yapıyor bilmiyorum.
kendimede hayret ediyorum.
Şimdi sen söyleyince fark ettim eşime takviye yazarken sana yazalım birşey 1,5 ay gibi bir süremiz olcak dedi.
clexan hiç bilmiyorum.
lucrinde kaldım şuan :):):)
bu durumda bir sonraki adetle mi tüp bebek için olan iğneler başlıcak.
20 nisanda gidicem bakalım .
ordaki yoğunlukta geriyor beni germek derke soru sormamı .
hep düşünceli olmak duygusu acaba biri benim yüzümden bekliyormu?
hemen hızlı giyineyim bunu yapmak alamıyorum kendimi.
neyseee.çenem düştü.
Hersey gönlünce ilerlesiiin acele etmeden kolayca hallolsunnn dilerimmm sonu ıngggaaa ıngggaaalı bebisli olsuuunnn
sağol Duygu çok teşekkür ederim.
Lucrin o zaman uzun protokol diyorsun yaa bunu sorgulamadım işte ne yapıyor bilmiyorum.
kendimede hayret ediyorum.
Şimdi sen söyleyince fark ettim eşime takviye yazarken sana yazalım birşey 1,5 ay gibi bir süremiz olcak dedi.
clexan hiç bilmiyorum.
lucrinde kaldım şuan :):):)
bu durumda bir sonraki adetle mi tüp bebek için olan iğneler başlıcak.
20 nisanda gidicem bakalım .
ordaki yoğunlukta geriyor beni germek derke soru sormamı .
hep düşünceli olmak duygusu acaba biri benim yüzümden bekliyormu?
hemen hızlı giyineyim bunu yapmak alamıyorum kendimi.
neyseee.çenem düştü.
"Enterasi ala benzer
Şeftalisi bala benzer"
"ar gelir osman aga ar gelir
safiyeye karyola dar gelir... "
"ah ne bileyim ben"
"götürdü beni bağa
ah ne bileyim ben
üzüm toplatacak sandım dımdım ben
dokuz ay on gün sonra
ah ne bleyim ben
köyün ramazan davulu sandım dımdım ben"
"emcik emcik memelerin gerdanin gerdirir
sendeki isve anamda olsa babam geri dirilir"
Yeter mi? ahahahahahha
Bak bir tane daha buldum.
Hatta bu demin ki şarkıya uygun:)
portakal dilim dilim ,
gel otur benim gülüm.
ne dedim ne söyledim,
lal olsun benim dilim.
dola kolların boynuma,
sok ellerin koynuma,
bir gece eğle beni,
her zaman eğle beni.
portakalın irisi,
geçti kızlar sürüsü,
sürüsünden fayda yok,
yaktı beni birisi.
dola kolların boynuma,
sok ellerin koynuma,
bir gece eğle beni,
her zaman eğle beni.
Düşsün çenen bazen aynı şeylere saplanıp kalınca daha çok içinden çıkamıyoruz. O yüzden gündemi değiştirip aslolanları biraz ötelemek iyi geliyor... Bilmeden ilerlemek istiyorsan ilerlemene şaşırma hiç bırak öyle ilerle. Ama randevunda sormak istediklerinden de imtina etmemeli.. Bu sefer bir sürü başka soru işareti oluşacak.
Lucrin'i uzun protokol amaçla kullanmıştır diye düşünüyorum ben. Çünkü dondurulmuş transferin olmayacak bildiğim kadarıyla. Benim de dondurulmuşlarda transfer için gereken yumurta baskılaması olmayınca 2 kez iptal olmuş sonrasında Lucrin kullanılmıştı... Genelde uzun protokolle elde edilecek yumurtalar ve dondurulmuş öncesi yumurta baskılama için kullanılıyor. Bırak akışına sen yine de... Clexane kan sulandırıcı heparin iğnelerden biri... Trombofili paneli genetik testleri sonucuna göre uygulanmıştı transfer sonrası. Feci bir iğne! olmasın inşallah...
Diğer konuya gelince; Yoğunluk tabiri caizse senin giyinirken "sallanmanla" oluşmuyor.
Merkezin doğru randevu sistemi olmamasından kaynaklanıyor. Bunu hiç aklından çıkarma.
"Geçerken bir uğrayayım dedim, bana bir baksanız hayrına!" demediğine göre, maddi olarak bir sürü yükün altına girdiğine göre orada sana ayrılan zaman senin hakkın. Kimseden sen çalmıyorsun. Evet giyinirken daha süratli olmak faydalı, ben de mümkün olduğunca erken terkederdim odayı bu nedenle hemşireler en favori hastamız derdi. Bunun için daha kolay giyinmeyi sağlayacak kıyafetlerle gidiyordum muayeneye... (Genelde elbise veya etek ile gidiyordum sadece gerekli kısmı kullanmak üzere ayakkabıları çıkarmak yetiyordu ) Sen de öyle yaparak bir nebze kendini iyi hissedersin. Ama yok zaman geçiriyorsan da o zaman senin parası ödenmiş zamanın... 10-15 dk dan uzun sürmüyorsa sorun yok :)
Soruların için de şunu da sorayım diyerek aklının bir köşesine yazma lütfen, bir yere yaz... Bu herkes için olmazsa olmaz tavsiyem benim. Unutuluyor ya da istenildiği gibi sorulmuyor. Sorunun cevaplarına göre doğacak çapraz sorularını bile yanına not alırsan süratli ilerlersin. Zaman çalıyorum diye düşünme, gereksiz soru soruyorum diye de düşünme (soruların cevaplarını biliyor olsak zaten kendi tedavimizi kendimiz yapardık) para veriyorum elbette cevap verecekler diye düşün... :))))
Güler yüzlü olmak her zaman iyi ama yeri gelince sorularına net cevap almak için agresifleşmek de gerekli :))))
Güzel olsun diyorum yine her şey güzel olsun :)
Yazını okuyunca doktorla konuşmaya gitmediğimi hatırladım..
Amann gidip ne konuşacağım.. Doların ne kadar pahalı olduğunu söylesem bi sürü afra tafra yapacaklar..
Ne biçim hayat bu yaa pofff her şey para..
Düşsün çenen bazen aynı şeylere saplanıp kalınca daha çok içinden çıkamıyoruz. O yüzden gündemi değiştirip aslolanları biraz ötelemek iyi geliyor... Bilmeden ilerlemek istiyorsan ilerlemene şaşırma hiç bırak öyle ilerle. Ama randevunda sormak istediklerinden de imtina etmemeli.. Bu sefer bir sürü başka soru işareti oluşacak.
Lucrin'i uzun protokol amaçla kullanmıştır diye düşünüyorum ben. Çünkü dondurulmuş transferin olmayacak bildiğim kadarıyla. Benim de dondurulmuşlarda transfer için gereken yumurta baskılaması olmayınca 2 kez iptal olmuş sonrasında Lucrin kullanılmıştı... Genelde uzun protokolle elde edilecek yumurtalar ve dondurulmuş öncesi yumurta baskılama için kullanılıyor. Bırak akışına sen yine de... Clexane kan sulandırıcı heparin iğnelerden biri... Trombofili paneli genetik testleri sonucuna göre uygulanmıştı transfer sonrası. Feci bir iğne! olmasın inşallah...
Diğer konuya gelince; Yoğunluk tabiri caizse senin giyinirken "sallanmanla" oluşmuyor.
Merkezin doğru randevu sistemi olmamasından kaynaklanıyor. Bunu hiç aklından çıkarma.
"Geçerken bir uğrayayım dedim, bana bir baksanız hayrına!" demediğine göre, maddi olarak bir sürü yükün altına girdiğine göre orada sana ayrılan zaman senin hakkın. Kimseden sen çalmıyorsun. Evet giyinirken daha süratli olmak faydalı, ben de mümkün olduğunca erken terkederdim odayı bu nedenle hemşireler en favori hastamız derdi. Bunun için daha kolay giyinmeyi sağlayacak kıyafetlerle gidiyordum muayeneye... (Genelde elbise veya etek ile gidiyordum sadece gerekli kısmı kullanmak üzere ayakkabıları çıkarmak yetiyordu ) Sen de öyle yaparak bir nebze kendini iyi hissedersin. Ama yok zaman geçiriyorsan da o zaman senin parası ödenmiş zamanın... 10-15 dk dan uzun sürmüyorsa sorun yok :)
Soruların için de şunu da sorayım diyerek aklının bir köşesine yazma lütfen, bir yere yaz... Bu herkes için olmazsa olmaz tavsiyem benim. Unutuluyor ya da istenildiği gibi sorulmuyor. Sorunun cevaplarına göre doğacak çapraz sorularını bile yanına not alırsan süratli ilerlersin. Zaman çalıyorum diye düşünme, gereksiz soru soruyorum diye de düşünme (soruların cevaplarını biliyor olsak zaten kendi tedavimizi kendimiz yapardık) para veriyorum elbette cevap verecekler diye düşün... :))))
Güler yüzlü olmak her zaman iyi ama yeri gelince sorularına net cevap almak için agresifleşmek de gerekli :))))
Güzel olsun diyorum yine her şey güzel olsun :)
Ben de kaçar. Bu akşam kızkıza meyhaneye gidiyoruz. Ayran içip kafayı bulayım. Duş aldım. Beyazı 10 cm çıkmış saçlarımı kurutayım. Öpücükler
cnmm tedaviye baslamissin cok guzel bi haber.. hayirli olsunn guzell haberlerin gelsin.. k.i.b.Merhabalar hepinize Canlar ;
Bir göründüm bir kayboldum gene malesef böyle bu aralar...
Geçen yazdığımdan beri okudum yazdıklarınızı...
tedaviye başlayan tüm arkadaşlarıma şans dilerim.
hamile olan arkadaşlarım çok sevindim.
2220 dogum günün ve kedilerin dogumu kutlu olsun.
Aslında bana kalsa hiç gidesim yoktu.
Doktorum bir ay sonra çağırmıştı döllenmeyen yumurtalar için tüm kromozon dna hasara vs hepsi temiz çıktı.
Kibarca sebepsiz deniliyor şimdilik...
ben 3 ay yakın gidemedim bu ayda hep ağırdan alıyordum gitsem mi gitmesem mi diye?
adetim 5 gün geçti gitmem bu ay vs derken.
Bu cumartesi günü kendimizi doktorda bulduk birden gelen adetle ani bir kararla.
o kadar yoğundu ki benim bile aklım karıştı.
Ne yapacağını ne olacağını hiç birşey sormadım ne derse onu yapıyorum.
hangisini yapmak iyi bilmiyorum aaraştırmıyorum sorgulamıyorum.
hiç döllenme olmadığı zamanda demişti doktorumuz protokol değişeceğini.
Orda bir iğne yazdı lucarin yokmuş piyasada muadil başka birşey yazıldı.
hemşeriler vuramadı vurmak istemediler doktorun opudan çıkmasını bekledik iğneyi yapması için.
ne ilginç bir iğnemiş o hala mosmor yeri...
bu iğneden sonra 20 nisan çağırdı.neden niçin ne olcak bilmiyorum?
eşimede proed plus yazdı bunu kulllan dedi sende.
Sağol canım Hoşbulduk.
Kayahana bende çok üzüldüm gençliğim bir yanını gitti sanki.
Çok teşekkür ederim.İnşh güzel olsun herşey.
Keşkeeeeeeeeeeee..........
Ayyy yaa o kadar büyüdü mü yaa? Maşallah.Sağlıkla kucağına al inşh.
yine geçmiş olsun deyince sen ben ne kadar çok hastayım yazıyorum buraya demek dedim
Mevsim geçişi hastalıklar uzun sürer, hastalıktan ziyade güzel yemek tariflerinle aklımda kalıyorsun, spor için de tebrik ederim, evlenmeden önce sıkı bir yürüyüşçüydüm, sabahın 5'inde dağ yürüyüşlerine çıkardık, o günleri özlüyorum, sevgiler.kızlar bu arada aerobik ve stepten sonra platesede başlıyorum ufaktan ufaktan spor hocam bayağı inceldiğimi söylüyor ama tartı aynı fikirde değil ama olsun aynadaki görüntüm hoşuma gitmeye başladım gencim güzelim süperim maşallah
herkese gunaydinlar arkadaslar hepinize guzel bir gun diliyorum dun birinci kontrolum vardi 3 yumosla tedaviye devam insallah bu defa bebisim bana gelir
Arkadaşlar başlangıçlarınız hayırlı olsun, bebişlerinize kavuşmanızı dilerim.embriyo olsun da ona bile razıyız şuan.
"Enterasi ala benzer
Şeftalisi bala benzer"
"ar gelir osman aga ar gelir
safiyeye karyola dar gelir... "
Ah o türkülerimiz, çoğu kişi anlamını bilmeden ağıtta bile göbek atar, bence şimdilerin müziğine kıyasla çok güzeller.
tesekkur ederim canim allah hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsincanım inşallah bu tedavin pozitifle sonuçlanır ve sende bebeğine kavuşursun
canim sende baslamissin tedaviye insallah bu sefer bebeyini saglikliMerhabalar hepinize Canlar ;
Bir göründüm bir kayboldum gene malesef böyle bu aralar...
Geçen yazdığımdan beri okudum yazdıklarınızı...
tedaviye başlayan tüm arkadaşlarıma şans dilerim.
hamile olan arkadaşlarım çok sevindim.
2220 dogum günün ve kedilerin dogumu kutlu olsun.
Aslında bana kalsa hiç gidesim yoktu.
Doktorum bir ay sonra çağırmıştı döllenmeyen yumurtalar için tüm kromozon dna hasara vs hepsi temiz çıktı.
Kibarca sebepsiz deniliyor şimdilik...
ben 3 ay yakın gidemedim bu ayda hep ağırdan alıyordum gitsem mi gitmesem mi diye?
adetim 5 gün geçti gitmem bu ay vs derken.
Bu cumartesi günü kendimizi doktorda bulduk birden gelen adetle ani bir kararla.
o kadar yoğundu ki benim bile aklım karıştı.
Ne yapacağını ne olacağını hiç birşey sormadım ne derse onu yapıyorum.
hangisini yapmak iyi bilmiyorum aaraştırmıyorum sorgulamıyorum.
hiç döllenme olmadığı zamanda demişti doktorumuz protokol değişeceğini.
Orda bir iğne yazdı lucarin yokmuş piyasada muadil başka birşey yazıldı.
hemşeriler vuramadı vurmak istemediler doktorun opudan çıkmasını bekledik iğneyi yapması için.
ne ilginç bir iğnemiş o hala mosmor yeri...
bu iğneden sonra 20 nisan çağırdı.neden niçin ne olcak bilmiyorum?
eşimede proed plus yazdı bunu kulllan dedi sende.
Sağol canım Hoşbulduk.
Kayahana bende çok üzüldüm gençliğim bir yanını gitti sanki.
Çok teşekkür ederim.İnşh güzel olsun herşey.
Keşkeeeeeeeeeeee..........
Ayyy yaa o kadar büyüdü mü yaa? Maşallah.Sağlıkla kucağına al inşh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?