Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok güzel ve önemli sözler ancak

insan bedeni ; tamam bedenimizi seviyoruz

24 saat mutlu olan insan bedeni ; işte o nerde bilmiyorum

24 saat mutlu olan insanı bulmak; işte onu bulanlar zaten şanslıdırlarda nerde o insan

bulduğun kişiden bişeyler öğrenmek; bulursam öğrenmeden bırakmayağım kesin

gerçektende tesadüfün bu kadarına pes

kız portakal bu ne şarkılar abooooooow

Günaydın canım.. Aslında biraz hatırlatma sözleri bunlar. İyi insan ol. Ve unutma her şey gelip geçici anı yaşa, şükret ve gülümse.. Hepsi bu eminim:)

gerçektende tesadüfün bu kadarına pes

kız portakal bu ne şarkılar abooooooow

Lütfen onlar çok değerli türkülerimiz..
Hatta bilirsin Halime'yi samanlıkta bile bastıkta türküler yazdık :)

Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...

Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... . Yeri göğü yaratan güzel ALLAH'ım,Sen ne kusurumuz günahımız varsa affett.. Bizi bağışla ve koru..Yardıma ihtiyacı olan insanlara ve bizlere yardım et.. Sıkıntıda olanları feraha, hasta olanları sağlığa kavuştur... Aç olan insanların karnı doysun,açıkta olan insanların evi olsun..Güzel ALLAH'ım sen kalbimize
isyan ve hainlik sokma..Sen bizi doğru yoldan ayırma.. Kötü insanlarla karşılaştırma..Anne ve babamızı başımızdan eksik etme.. Evlatlarımızı koru,gözet,Hepimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür bağışla..Amin

Dişler çıkıyorsa zor bi dönem ama olsun onunla yatmak da güzel:)
Ohhh tadını çıkarın birlikte yatmaların.. Şöyle totosundan bi ısırı ver benim için

yok anacim yok Diş felan yok ortada. tembel benim kizim ne oturuyor ne emekliyor dis cikartiyor istedigi tek sey kucak kucak kucak.
tam bi aslan burcu bu kiz. abileride boyleydi.
isiririm selulutlu totosundan
bu arada benim fsh 8 cikmis amh henuz belli degil. merakla bekliyorum bende.

Zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Gayet güzel hamile kalabilirsin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

anladım çok sağol bilgiler için peki bu e2 ve progesterron tahliline geçen ayki iğne tedavim içinde 2 kere istedi,ama bu sefer istemiyor,iğnelerin dozları bu değerlere bakılarak ayarlanmıyormu?

Birazda sana bagli ben ilkinde 3 oldu 2 trans.oldu digerinde 3de 3 trans.oldu .belki sende pgt yapabilir bende hem rezerm hem yas olunca 2.gun transfer yaiyor cok bekletmiyor seninde 3 olsa 2sini trans. Yaparin ne guzel olur hayirlisi olsun
bende de rezerv az (amh : 0,42)ve yaş 36;-) pgt ne oluyordu?benden niye isteyebilir sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…