Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim gerçekten detaylı bir bilgi aktarımı olmuş. Favorilerime ekledim

Ya arkadaşlar Güvenç bey genelde havuzda kaç embriyo birikimde transfer yapar?bana 2 embriyo isterim dedi ama,transfer edeceği 2 ,ama 3,5 tane dondurulmuş olunca içlerinden kalitelisini seçip mi transfer.yapıyo onu anlamadım,ben kaç kere daha opu olucam ki ?bide transferi ne zaman yapıyor bir adet sonramı?

[

hatırladım canım.
okudum da gelişmelerini güzel devam ediyorsun.
hayırsıyla güzel sonuçlar al inşh.
Ayyyy canım ya çok sağol,burda sizlerle konuştukça o kadar rahatlıyorumki anlatamam,hele birde aynı doktorun tedavisindeki arkadaşlarım dan doktora sormayı unuttuklarımı öğreniyorum;-))bakalım yarın 2.kontrolüm var inşallah büyümüştür benim sınırlı sayıdaki yumilerim...sende güzel ve başarılı bir tedavi geçir İNŞALLAH...

Birazda sana bagli ben ilkinde 3 oldu 2 trans.oldu digerinde 3de 3 trans.oldu .belki sende pgt yapabilir bende hem rezerm hem yas olunca 2.gun transfer yaiyor cok bekletmiyor seninde 3 olsa 2sini trans. Yaparin ne guzel olur hayirlisi olsun

Hayirli geceler olsun kızlar.
Iz tv'de Hindistan'da Tek Başına programini izlerken bir kuyumcunun harika cümleleriyle şöyle bir titredim. Dedim bunu herkese yaymalıyım. Hepinizi öperim.
Işte harika cümleler;

Hint bir kuyumcunun hayata dair tavsiyeleri.

"Hayatta dört şey önemlidir.

Birincisi;insan bedeni.

İkincisi; bu bedende 24 saat mutlu olmayı istemek.

Birçok canlı insan bedenine sahip değildir ve birçok insanın bedeni de 24 saat mutlu olma arzusuna sahip değil.

Üçüncüsü; 24 saat mutlu olan birini bulmaktır.

Dördüncüsü; bulduğun kişiden bir şeyler öğrenebilmek.

Bunları yapabilirsen mutluluğun daim olur."

Herseyyy guzelde 24 saat mutlu biri zorrr (biz mutlulugu bizi daima mutlu edecekleri secelimmm)

Canım kaç kez opu olacağını bilemem, muhtemelen kaliteli yumurta sayısıyla ilgilidir ama dondurulmuş transferi bir adet sonra olabiliyor ya da opudan sonraki adetle beraber. E2 ve progesteron hormonları istenen değerlerdeyse hemen başlanabilir. Adetin 19-20 günü transfer yapılıyor dondurulmuşlarda. O arada rahim kalınlaştırıcı ilaçlar, bantlar kullanıyorsun. Göbekten vurulan iğneler yok. Çok daha rahat o süreç.

Kızkardeşlerim, canlarm arada girip okuyor, takip etmeye çalışıyorum.. Dualarımdasınız..
Enerji düşüklüğü var.. Affedin.. Tedavisi devam eden arkadaşlarım, inşallah bebeğinle kavuştuğunuz son tedavi olsun..
2220 doğum günün kutlu olsun... Çok mutlu ol her daim.. Kediciklere de sevindim..
Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…