- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.441
Orasını bilemem hahahahah
mutfak tezgahida olur diyosun yani...piiiiippppppp
Sabah Güneş'i gibi maşallah,nasıl yesem ben bunu
Hemen geliyorumbugun hava burda 21derece olcakmis eve gideyim soyucam kizi. istedigin yerden yiyebilirsin teyzesi
Hemen geliyorumAllah'ım nazarlardan kötülüklerden korusun.
Şuan hangi aşamadasın bilmiyorum ama demekki gerek yok. Adetin 2. Günü ve transfer öncesi istemişti benden. Ara kontrollerde gerek yok zaten.anladım çok sağol bilgiler için peki bu e2 ve progesterron tahliline geçen ayki iğne tedavim içinde 2 kere istedi,ama bu sefer istemiyor,iğnelerin dozları bu değerlere bakılarak ayarlanmıyormu?
O yanaklar yemelik. Arada abilerine postala sen bunu, çalışmalara devam:)bugun hava burda 21derece olcakmis eve gideyim soyucam kizi. istedigin yerden yiyebilirsin teyzesi
Hayirli geceler olsun kızlar.
Iz tv'de Hindistan'da Tek Başına programini izlerken bir kuyumcunun harika cümleleriyle şöyle bir titredim. Dedim bunu herkese yaymalıyım. Hepinizi öperim.
Işte harika cümleler;
Hint bir kuyumcunun hayata dair tavsiyeleri.
"Hayatta dört şey önemlidir.
Birincisi;insan bedeni.
İkincisi; bu bedende 24 saat mutlu olmayı istemek.
Birçok canlı insan bedenine sahip değildir ve birçok insanın bedeni de 24 saat mutlu olma arzusuna sahip değil.
Üçüncüsü; 24 saat mutlu olan birini bulmaktır.
Dördüncüsü; bulduğun kişiden bir şeyler öğrenebilmek.
Bunları yapabilirsen mutluluğun daim olur."
pek bi yaramaz oldu bu kiz teyzesi :) gece yataginda uyumuyor yanimiza geliyor
diyosun hamile kalabilmem icin aha bu zillinin yataginda uyumasi sart
mutfak tezgahida olur diyosun yani...piiiiippppppp
Oooooooooo çok fantastik
Ay bir Wilco'cu daha :))))) İz'de izleyin durumu :)))))))
İz Tv peşinde dolanıyoruz bizde :) denk gelmemişim bu programa bir ara bakayım :))) Wilco'yu gördükçe de sen gelirsin artık aklıma.
Geçen akşam National'da İnkalar - Machu Picchu vardı. Nefis programdı.alpcemre geldi aklıma, gözükmüyor ara ara okuyacağım demişti, iyi olsun okşadığı göbeğinde kızını büyütsün yeter :) biz önceden gidip onun yerine keşif edelim, çok beğendik detaylarını izledikçe... Adamlar kaç yüz sene önce ne harikalar yaratmışlar pür dikkat izledim... Tek sorun o kadar yüksekte benim totom donar :))))))))))
O yanaklar yemelik. Arada abilerine postala sen bunu, çalışmalara devam:)
Ah "çikin" prenses ah... Annene yazıyorum ama mesajım sana... Yüzündeki o masum ve içten gülüş var ya hiççççççççççççççççççççç eksik olmasın tüm yaşamınca... Hep iyi insanlar çıksın karşına. Sağlıkla, keyifle, gönlünce yaşa e mi!
kese06 bu fıstığı nasıl yaptıysanız kardeşini de yaparsınız...
Çok çalışın neresi olursa olsun :) Malum samanlık bile seyran oluyor :)))))) Belinize kuvvet hahahahaa
Müjdeli haberlerinizi bekleriz
Yazayım mı yazmayayım mı bilemedim
-Sevgilimmmmmmmmmmmm
Caniiiiiiiiimmmm
Oglen minik kacamak yapalim, gel sahilde atistiralim ne dersin? Programin nasil?
-Hayatimm toplantidayim, iyi olurdu ama bugun yogun gun.
Hem senin bu enerji fazlani anliyorum ama o kacamagi aksam yapsak enerjiyi randimanli harcasak :)
Ayagindaki camprlar jamp diye okunuyor ingilizcesini ziplamak diye yorumluyor olabilirsin ama su ayakkabiyla cosan enerjin beni yoracaksa aksam evimizde yorsuuuuuuuuuuuuuun
-Cuma yahu!!! spor giyiniyorum ayakkabidan degil tatilin baslangic gunu olmasindan.
Hih! enerjiyi aksama kadar tutarsam faydasini gorursun! Ama riske girmek istemiyorsan rotayi sahile degil eve cevirelim hahahaha -zip zip kadin-
-Daha fazla devam edemeyecegim, toplantiya donuyorum aksama istisare edelim! zip zip ziplarsin dilerim :))))
cok fena gaza geldim eve bi gideyim kocayida gaza getircem
Gaza gelme günüü :)
Güneşi gören kadınların hikayesi olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?