Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bugun hava burda 21derece olcakmis eve gideyim soyucam kizi. istedigin yerden yiyebilirsin teyzesi

anladım çok sağol bilgiler için peki bu e2 ve progesterron tahliline geçen ayki iğne tedavim içinde 2 kere istedi,ama bu sefer istemiyor,iğnelerin dozları bu değerlere bakılarak ayarlanmıyormu?
Şuan hangi aşamadasın bilmiyorum ama demekki gerek yok. Adetin 2. Günü ve transfer öncesi istemişti benden. Ara kontrollerde gerek yok zaten.

Ay bir Wilco'cu daha :))))) İz'de izleyin durumu :)))))))
İz Tv peşinde dolanıyoruz bizde :) denk gelmemişim bu programa bir ara bakayım :))) Wilco'yu gördükçe de sen gelirsin artık aklıma.

Geçen akşam National'da İnkalar - Machu Picchu vardı. Nefis programdı. alpcemre geldi aklıma, gözükmüyor ara ara okuyacağım demişti, iyi olsun okşadığı göbeğinde kızını büyütsün yeter :) biz önceden gidip onun yerine keşif edelim, çok beğendik detaylarını izledikçe... Adamlar kaç yüz sene önce ne harikalar yaratmışlar pür dikkat izledim... Tek sorun o kadar yüksekte benim totom donar :))))))))))

Ah "çikin" prenses ah... Annene yazıyorum ama mesajım sana... Yüzündeki o masum ve içten gülüş var ya hiççççççççççççççççççççç eksik olmasın tüm yaşamınca... Hep iyi insanlar çıksın karşına. Sağlıkla, keyifle, gönlünce yaşa e mi!

kese06 bu fıstığı nasıl yaptıysanız kardeşini de yaparsınız...
Çok çalışın neresi olursa olsun :) Malum samanlık bile seyran oluyor :)))))) Belinize kuvvet hahahahaa
Müjdeli haberlerinizi bekleriz

pek bi yaramaz oldu bu kiz teyzesi :) gece yataginda uyumuyor yanimiza geliyor

diyosun hamile kalabilmem icin aha bu zillinin yataginda uyumasi sart
mutfak tezgahida olur diyosun yani...piiiiippppppp

Oooooooooo çok fantastik

hahahaha totoyu kollamak lazım :)
Biz İz'den ayrılamıyoruz.. Baktık film yok güzel hemen İz'deyiz.. Hele bir de Ayhan Sicimoğlu çıkmışsa en keyifli akşam oluyor... Bu kızçede Hisdistan müdavimi her yerini geziyor tozuyor... bayılıyorum..

Limonata :)))))))))))))))))))))
Ayhan Bey nev-i şahsına münhasır bir adam...
Müzikleri de çok keyiflidir... Sahnesini izleme şansına sahip olmuştum şanslıyım :)))

cok fena gaza geldim eve bi gideyim kocayida gaza getircem

Yazayım mı yazmayayım mı bilemedim

-Sevgilimmmmmmmmmmmm
Caniiiiiiiiimmmm
Oglen minik kacamak yapalim, gel sahilde atistiralim ne dersin? Programin nasil?

-Hayatimm toplantidayim, iyi olurdu ama bugun yogun gun.
Hem senin bu enerji fazlani anliyorum ama o kacamagi aksam yapsak enerjiyi randimanli harcasak :)
Ayagindaki camprlar jamp diye okunuyor ingilizcesini ziplamak diye yorumluyor olabilirsin ama su ayakkabiyla cosan enerjin beni yoracaksa aksam evimizde yorsuuuuuuuuuuuuuun

-Cuma yahu!!! spor giyiniyorum ayakkabidan degil tatilin baslangic gunu olmasindan.
Hih! enerjiyi aksama kadar tutarsam faydasini gorursun! Ama riske girmek istemiyorsan rotayi sahile degil eve cevirelim hahahaha -zip zip kadin-

-Daha fazla devam edemeyecegim, toplantiya donuyorum aksama istisare edelim! zip zip ziplarsin dilerim :))))

HAHAHAHAHAHHA koptummm bennn ....
Sizin ilişki 10 numaraaa ben anladım niye gelmiyor bu bebekk..
Araya girmek istemiyor ondan... Hep devam yola devam bravooooooooooooooooooooooo
zıp zıp ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…