Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bu sabahki kahvaltımı sizede yazayım sonrada siz bana hani diyetteydin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deyin

dün vanın otlu peynirinden aldım çok severim çok özlemiştim eşimde afyon kaymağı ve artvinin hakiki arı balını almış bu sabah ballı kaymaklı otlu peynirli kahvaltı yaptım kendime geldim ya diyet miyet gitti tabi ama kaç gündür hastaydım iyi geldi bunlar bu sabah iyi hissediyorum akşamada eşimle kavuşacaz oooooh

Arada kacamak oluuuur. Kafana takma devam edersin

Kordon ve koryon biyopsisinin ayrımını inan ki bilmiyorum. Ama CVS yaptıranlar 11-14. haftada idiler. O biraz daha erken yapılıyor, biliyorum. Amniyosentez 16-18. haftalarda yapılıyor. Neye karar verirsen ver sonuçları bizi mutlu etsin diliyorum.
Antalya güzeldir. Hava da sıcacık, pırıl pırıl birkaç gündür. Yine baharı pas geçip doğrudan yaza girecek gibiyiz hatta. Cemreyle ben de size sevgiler yolluyoruz.

sen ye yeee sonra şişkolar anladımm de:) madem yedin vicdan yapma ohhhhhhhhhhhhhhhhh can olsun kan olsun de biraz fazla hareket et olsun bitsinnn:)) Bende yiyorum ne zaman duracağım bilmiyorum haahhaah

Hepinize gunaydin guzel bayanlar

günaydın canım nasılsın güzel anne adayı

Arada kacamak oluuuur. Kafana takma devam edersin

aynen canım kafama takmıyorum zaten istedim yaptım bu kadar

sen ye yeee sonra şişkolar anladımm de:) madem yedin vicdan yapma ohhhhhhhhhhhhhhhhh can olsun kan olsun de biraz fazla hareket et olsun bitsinnn:)) Bende yiyorum ne zaman duracağım bilmiyorum haahhaah

aynen yiyince öyle anladım

yok kız hiç vicdan yapmıyorum oooh iyi yaptım diyorum ne zamandır özlediğim lezzetlerdi gönül rahatlığıyla ve keyifle yedim bunlar kilo yapmaz yani inşallah

yemek yemeyi seviyorum yaaaaa hele lezzetli şeylere dayanmıyorum

bugünkü menüm öğle için patlıcan musakka yanınada yoğurt

akşamda görümcemin doğum günü var oraya gidecez

patlıcan musakkamın resimini çektim atarım bir ara

Merhaba, afiyet olsun, annem "canınız ne istiyorsa zamanında yiyin sonra isteseniz de yiyemeyeceksiniz" der. Yemek yerken bazen keyif alınır, mutluluk hormonu salgılanır. Ballı kaymaklı kahvaltıları bir zamanlar bende çok severdim. Diyeti boş ver bize enerji gerekli, her yönüyle. Sevgiler.

bugünkü menüm öğle için patlıcan musakka yanınada yoğurt

akşamda görümcemin doğum günü var oraya gidecez

patlıcan musakkamın resimini çektim atarım bir ara
Afiyet olsun canim ne istersen yee kuzum spor yaparsın yarına dengelersin nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…