- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.601
Günaydınlarbu gün bahar havası var bu gün galiba bahar gelmeye karar verdi
Amin kuzum amin ALLAH ım sonsuz kapilardindan hepimize kapılar açsın inşgünaydın kızlar
herkese güzel bir gün diliyorum gönlümüzden geçen tüm güzellikler bizi bulsun
Evet ya bende bi mutlu oldum güneşiburada da güneş yüzünü gösterdi bugün nihayet güneşi görünce pek bir mutlu oluyorum
Amin kuzum amin ALLAH ım sonsuz kapilardindan hepimize kapılar açsın inş
Günaydınnn tatlişkolarr:)
Arada kacamak oluuuur. Kafana takma devam edersinbu sabahki kahvaltımı sizede yazayım sonrada siz bana hani diyetteydin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deyin
dün vanın otlu peynirinden aldım çok severim çok özlemiştim eşimde afyon kaymağı ve artvinin hakiki arı balını almış bu sabah ballı kaymaklı otlu peynirli kahvaltı yaptım kendime geldim yadiyet miyet gitti tabi ama kaç gündür hastaydım iyi geldi bunlar bu sabah iyi hissediyorum akşamada eşimle kavuşacaz oooooh
Önce teşekkür verdiğin değerli bilgiler için. Koryon biyopsisi bebişin eşinden alınan hücrelerin incelenmesiymiş, kordon biyopsisi daha farklıymış. Amniyosentez daha sonraki haftalarda yapılıyormuş, benim durumum malum yaş 44 olacak ikisinden biri zorunluymuş, değerlendirmeyle ilgili sonuçları aynıymış, sadece koryon biyopsisi 11-14. haftalarda yapıldığı için biran önce sonucu görmek için yaptırmaya karar vermiştim. Bu bilgileri Aydın'daki dr. söylemişti. Çşr. günü ist. olacağım oradaki güvendiğim ve bu tür işlemlere eli yatkın olan dr.un önerisini uygulayacağım. Bir hafta dinlenmede bana uyar. İki gündür kendimi kasmaya başlamıştım, şimdi rahatlamak için bilinçaltıma mesajlar göndereyim.
Yaradan'ın hayırlısıyla, sağlıklı sıhhatli olarak emanetlerini göndermesini, dilerim.
Burdur'da çalışırken hafta sonları konyaaltına kahvaltıya giderdik, şimdi oralar portakal kokuyordur. Lara'yı ve Muratpaşa'daki kayalıkları pek severim. Anılar canlandı, Cemre'ye öpücükler gönderiyorum teyzesi.
Geçmiş olsun. Umarım sonraki tedavilerin gönlüne göre olur.Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
bu sabahki kahvaltımı sizede yazayım sonrada siz bana hani diyetteydin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deyin
dün vanın otlu peynirinden aldım çok severim çok özlemiştim eşimde afyon kaymağı ve artvinin hakiki arı balını almış bu sabah ballı kaymaklı otlu peynirli kahvaltı yaptım kendime geldim yadiyet miyet gitti tabi ama kaç gündür hastaydım iyi geldi bunlar bu sabah iyi hissediyorum akşamada eşimle kavuşacaz oooooh
Hepinize gunaydin guzel bayanlar
Arada kacamak oluuuur. Kafana takma devam edersin
sen ye yeee sonra şişkolar anladımm de:) madem yedin vicdan yapma ohhhhhhhhhhhhhhhhh can olsun kan olsun de biraz fazla hareket et olsun bitsinnn:)) Bende yiyorum ne zaman duracağım bilmiyorum haahhaah
Merhaba, afiyet olsun, annem "canınız ne istiyorsa zamanında yiyin sonra isteseniz de yiyemeyeceksiniz" der. Yemek yerken bazen keyif alınır, mutluluk hormonu salgılanır. Ballı kaymaklı kahvaltıları bir zamanlar bende çok severdim. Diyeti boş ver bize enerji gerekli, her yönüyle. Sevgiler.bu sabahki kahvaltımı sizede yazayım sonrada siz bana hani diyetteydin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deyin
bugünkü menüm öğle için patlıcan musakka yanınada yoğurt
akşamda görümcemin doğum günü var oraya gidecez
patlıcan musakkamın resimini çektim atarım bir ara
bugünkü menüm öğle için patlıcan musakka yanınada yoğurt
Afiyet olsun canim ne istersen yee kuzum spor yaparsın yarına dengelersin nasilsabugünkü menüm öğle için patlıcan musakka yanınada yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?