Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Testere Dişli Aslanpençesi

Hormon Bozukluğuna Bağlı Kilo Problemleri İçin
Hormon bozukluğuna bağlı kilo problemi yaşayan bayanlar için aslanpençesi önermekteyim.Aslanpençesi bitki türü kadınlık hormonlarınızı düzenlerken aynı zamanda hormon bozukluğuna bağlı kilo probleminize yardımcı ve destekleyici olarak uygulayabilirsiniz.Kaynamakta olan bir su bardağı klorsuz suya bir tatlı kaşığı kurutulmuşaslanpençesi atılır ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak on dakika demlenir.Daha sonra soğumaya bırakılır ve süzülür.Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir.Kırkbeş gün boyunca bir gün arayla akşam yemeklerinden en erken iki saat sonra bir su bardağı içilir.Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.Şikayetlerin durumuna göre dönem dönem tekrarlanabilir.

Not: Bitkinin doğru türü olmasına dikkat ediniz.Her bitkide olduğu gibi aslanpençesinin de birden fazla türü bulunmaktadır.


Not:Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, burada ki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız.
 
Kelebek cok uzuldum boyle olmasina e2 de guzeldi hayirlisi canim ya opu ucretini vermedilermi geri sana ins.bir daha yasamassin canim cok gecmis olsun senin canin sagolsun ..
evet ya bende şaşırdım ne olduğumu,yok veriyorlarmı ki,bugün opu öncesi aldılar zaten kalan tutarı,veriyolarmı senin bilgin varmı?
 
Sistemleri degistimi bilmiyorum ama ben gecen yil basladigimda bos cikarsa asprisyon parasi aliriz demislerdi bi sorsan kelebek
hangi bölüm söylemişti,demin aradım ben sen öyle deyince hasta ilişkilerinden Bedriye hanımla görüştüm iade etmiyolarmış,opudan önce iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış.valla böyle dedi bana,Güvenç beyede sordum ben opuya kadar olan maalesef gidiyor dedi,anestezi vs.veriyolarmış sonuçta.
 
Selam kizlar
bana bu tatil iyi gelmedi cok hayirsiz oldum
Cok cabuk yoruluyorum bahar yorgunlugu galiba ....
Ben plates dersleri almaya basladim tekrardan, birde akupunktur haftada iki kere biraz daha hayata bakiş acimi degistirmeye calisiyorum hop bir iki bu kilolar gidecek ....
Yeni gelenler bol şans diliyorum Allah yardimciniz olsun

Kelebek7977 canim cok üzüldüm insan bu durumda ne dese sasiriyor madi manevi cok yipratici ama vaz gecmek yok canim hayirlisi olsun diliyorum

Herkesleri kucakliyorum öpüyorum gidikliyorum bahar gelsin hos gelsin
 
arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
 



Demekki sistemleri degismis benim baya oldu bunu soylefikleri..hayirlisi olsun kelebek bilemessinki ne olcani bi daha olunca transf.yaptirursin ins.kur yapmani onermem hormonlarini ters etkileyebilir.rezerv az olan bayanlarin bizlerin yaptigini yazayim sana eksiklerin varsa alirsin canim.imunex coenzim10 ben bi aydur icmiyorum ama baya ictim bu haptan evitamini dogal olandan ben solgar iciyorum kabak cek. Cig badem kuru incir bal arisutu karisim egricayir marka folcasit bunlari yap canim stres yapma dogal beslen hormonlu katkili yiyeceklerden uzak dur .akapunkturuda dusun ben istiyorum aslinda gitmeyi ..
 
Canım şimdi gördüm. Çok üzüldüm ama sen güçlü bir kadınsın. Bu işin peşini bırakmıyorsun ve o bebek ya gelecek ya gelecek.
 
KELEBEK0908
Arkadaşım çok üzgünsün biliyorum ama bu durumu sanırım ilk kez yaşadın .Ben önceleri hücre sayısına kafayı takardım şimdi döllenme oldu mu olmadı mı ? yok boş mu dolu mu ? bu durumdaym .Buna da binlerce şükür elden gelen yok ne yapalım .Sen işlem gördüğün için o para malesef alınıyor. Ben Erbil beye hep takılıyorum .Çıtırlar geliyor veriyo 20 yumurta yarım saat de belki topluyorsun aynı para..... benden tek yumurta alıyorsun girmem çıkmam bir oluyor ona da aynı para aşk olsun diyince .Elimden gelse inan almam ama yapacak yok diyor .
Ama sen gönül koyma üzülme bu her yerde böyle .A klinik B klinik inan fark etmiyor.Erbil beyin söylemesi bu böyle her zaman olmaz bazı aylar böyle durumlar kötü olur bazen tam tersi gönlünü ferah tut .Sen bol bol incir ye .Nasibinde o bebek varsa her şekilde gelecek .Rabbimin bir OL demesine bakar .Biz neler gördük asla olmaz denen hastaların şimdi bebekleri var .Benim için önemli olan laboratuar gerisi ayrıntı aslında .Yine durumuna bak ve dene .Zaman hep bize sıkıntı dönüyor ama kendini de kasma tabi ki .

Umuyorum ve Yüce Allah ' dan diliyorum hepimiz tek tek tek anne olalım inşallah ....Şu topikdeki bütün arkadaşlarım için en az kendim kadar diliyorum .
Üzül ama kendini bırakma yaşaya yaşaya daha güçleniyorsun .Bu yangın hiç bitmez söner gibi olur yine alev alev yanar .

Binlerce şükür hala hayattayız ve bebek derdi için koşuşturuyoruz başka hastalıklar için dr kapılarında gezinmiyoruz ....
 
Bu arada epeydir giremiyorum buralara ...Ara ara girip bir şeyler okuyup çıkıyorum .İşler yoğun bu arada dr gittim .Kaldı transferim Hazirana .Hep bir bahaneler çıkıyor anlamadım gitti..Era testi yapılcak şimdi bana yani rahim biyopsisi gibi birşey .Gelişmeleri haber veririm.Şu anda bantlara başladım kontrol var 2 hafta sonra sonra yine anestesi alıp rahimden parça alıp incelencek .Sonuç çıkacak 1 aya sonra bakalım durumlar ne olcak .
Kendinize iyi bakın çok öptüm hepinizi ...
 
Canım hasta bilgilendirmedeki bayanın verdiği kağıtta sanki transfere gitmezse yüzde 10 mu 20 mi geri veriliyo yazıyodu sanki sanada verilmiştir o kağıttan muhakkak bi ona bak istersen
 
Canım hasta bilgilendirmedeki bayanın verdiği kağıtta sanki transfere gitmezse yüzde 10 mu 20 mi geri veriliyo yazıyodu sanki sanada verilmiştir o kağıttan muhakkak bi ona bak istersen
evet sordum ama maalesef,benim havuz oluyo ya zaten transfer hakkım saklı duruyor,bu opu için ödediğim pufff
 
Alla alla çok ilginç ve çok saçma
napayım yaa,hem güvençe beye sordum,hem muhasebeye...sonuçta anestezi veriyolar,işlem yapıyolar ya ondanmış,kafam karıştı benimde çok bu adetle gitcem ya tekrar konuşcam doktorla ne yapsak diye.senin opu yarın dı dimi,inşallah güzel geçer canım yaa,yarın sende bir sorsan bu mevzuyu fırsatın olursa bakalım sana ne dicekler,olurmu ki?
 
Ewet canım yarın benimde hayırlısı artık dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden tabi canım sorarım niye sormuyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…