- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.581
Tamam hayatımdan cıkarttimmmmmHayır canım tam tersi kısırlık yapıyor.. Benim doktorumda yasaklamıştı tedavi sırasında..
evet ya bende şaşırdım ne olduğumu,yok veriyorlarmı ki,bugün opu öncesi aldılar zaten kalan tutarı,veriyolarmı senin bilgin varmı?Kelebek cok uzuldum boyle olmasina e2 de guzeldi hayirlisi canim ya opu ucretini vermedilermi geri sana ins.bir daha yasamassin canim cok gecmis olsun senin canin sagolsun ..
evet ya bende şaşırdım ne olduğumu,yok veriyorlarmı ki,bugün opu öncesi aldılar zaten kalan tutarı,veriyolarmı senin bilgin varmı?
hangi bölüm söylemişti,demin aradım ben sen öyle deyince hasta ilişkilerinden Bedriye hanımla görüştüm iade etmiyolarmış,opudan önce iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış.valla böyle dedi bana,Güvenç beyede sordum ben opuya kadar olan maalesef gidiyor dedi,anestezi vs.veriyolarmış sonuçta.Sistemleri degistimi bilmiyorum ama ben gecen yil basladigimda bos cikarsa asprisyon parasi aliriz demislerdi bi sorsan kelebek
arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
Canım şimdi gördüm. Çok üzüldüm ama sen güçlü bir kadınsın. Bu işin peşini bırakmıyorsun ve o bebek ya gelecek ya gelecek.arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
Canım hasta bilgilendirmedeki bayanın verdiği kağıtta sanki transfere gitmezse yüzde 10 mu 20 mi geri veriliyo yazıyodu sanki sanada verilmiştir o kağıttan muhakkak bi ona bak istersenhangi bölüm söylemişti,demin aradım ben sen öyle deyince hasta ilişkilerinden Bedriye hanımla görüştüm iade etmiyolarmış,opudan önce iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış.valla böyle dedi bana,Güvenç beyede sordum ben opuya kadar olan maalesef gidiyor dedi,anestezi vs.veriyolarmış sonuçta.
evet sordum ama maalesef,benim havuz oluyo ya zaten transfer hakkım saklı duruyor,bu opu için ödediğim pufffCanım hasta bilgilendirmedeki bayanın verdiği kağıtta sanki transfere gitmezse yüzde 10 mu 20 mi geri veriliyo yazıyodu sanki sanada verilmiştir o kağıttan muhakkak bi ona bak istersen
Alla alla çok ilginç ve çok saçmaevet sordum ama maalesef,benim havuz oluyo ya zaten transfer hakkım saklı duruyor,bu opu için ödediğim pufff
napayım yaa,hem güvençe beye sordum,hem muhasebeye...sonuçta anestezi veriyolar,işlem yapıyolar ya ondanmış,kafam karıştı benimde çok bu adetle gitcem ya tekrar konuşcam doktorla ne yapsak diye.senin opu yarın dı dimi,inşallah güzel geçer canım yaa,yarın sende bir sorsan bu mevzuyu fırsatın olursa bakalım sana ne dicekler,olurmu ki?Alla alla çok ilginç ve çok saçma
Ewet canım yarın benimde hayırlısı artık dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden tabi canım sorarım niye sormuyimnapayım yaa,hem güvençe beye sordum,hem muhasebeye...sonuçta anestezi veriyolar,işlem yapıyolar ya ondanmış,kafam karıştı benimde çok bu adetle gitcem ya tekrar konuşcam doktorla ne yapsak diye.senin opu yarın dı dimi,inşallah güzel geçer canım yaa,yarın sende bir sorsan bu mevzuyu fırsatın olursa bakalım sana ne dicekler,olurmu ki?
Sağol canimEwet canım yarın benimde hayırlısı artık dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden tabi canım sorarım niye sormuyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?