- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.621
Merhaba, afiyet olsun, annem "canınız ne istiyorsa zamanında yiyin sonra isteseniz de yiyemeyeceksiniz" der. Yemek yerken bazen keyif alınır, mutluluk hormonu salgılanır. Ballı kaymaklı kahvaltıları bir zamanlar bende çok severdim. Diyeti boş ver bize enerji gerekli, her yönüyle. Sevgiler.
Patlıcan musakka sevilmez mi:))
AMa kızartmadan yap ağır olur valla sıcaklar geliyor zira:)
Afiyet olsun canim ne istersen yee kuzum spor yaparsın yarına dengelersin nasilsa
Hmmm. Bayılırım musakkaya.
Ellerin dert görmesin.. Afiyet olsun canım.. Müthişş gözüküyorr:)
canım diğer toiktede yazdım sana transfer hakımız saklı ama transfer aşamasına gelince emriyo çözünme parası alıyorlarmış transfer aşamasındada Allahım madi manevi güç versin bizlere.. bahçecinin para politikası çook farklı ben daha önce İstanbul tüp bebekte 3 transfer oldum para konusunda hiç sorun yaşamadım iptal olan transferimdede opu olduğum halde sadece opu parası alınmıştı..evet sordum ama maalesef,benim havuz oluyo ya zaten transfer hakkım saklı duruyor,bu opu için ödediğim pufff
gel beraber yiyelim canım
Senin eve kamp kuracağım bu gidişle
Ne kadar çıkarcıyım ama
canım en hayırlısını dilemiştik inşallah önümüzdeki deneme göz aydınlığı ile bitsin.bugün tekrar kan testi yaptım 0.100 çıktı ve artık bu seferde tutmadığını anladım.
Başlangıç güzel idi
Doktorum, pazartesi gel görüşelim dedi...
bu arada yumurtaların protokolda kalitesini ve çokluğunu nasıl elde edebiliriz gibi konulara baktım internette.
öncelikle bol bol tatlı patates(yer elması) yemek gerekiyormuş.
ondan sonra mesela 1 yada 2 ay kontraseptifleri (Gebelik önleyici) kulananlar, kulanmayı bitirdikten sonra protokola girince daha da fazla yumurta toplayabiliyormuş.
3 protokoluma doğru yol alıyorum.istersenizde istemeziseniz de size haber vereceğim
Allah isteyene versin inşallah.
ellerine sağlık cicimgel beraber yiyelim canım
bana embriyo çözülme parası alıncağı söylenmedi,sordum ben .havuz olacak benim ondanmı alınmıyo acaba.canım diğer toiktede yazdım sana transfer hakımız saklı ama transfer aşamasına gelince emriyo çözünme parası alıyorlarmış transfer aşamasındada Allahım madi manevi güç versin bizlere.. bahçecinin para politikası çook farklı ben daha önce İstanbul tüp bebekte 3 transfer oldum para konusunda hiç sorun yaşamadım iptal olan transferimdede opu olduğum halde sadece opu parası alınmıştı..
ne güzel olur seninle yakın olmak keşke her çıkarcı senin gibi olsa
kızlar malumunuz çoook aza gelebiliyorum yanınıza okulda dersler varken ne mümkün internet akşam eve gelince deee eş iş yemek vs vs uyku valla hepinizi çok özlüyorum kısacık bakıp cuuup yatıyorum sonra da bahar mı çarptı ne acaip uykucuym bu ara bi de şu müzik projelerini bitirsem ohhh diyeceğim mayıs başı da valilik konseri var okulumuzda ayyyyy ger ger geriliyorum artık ama tabi ki çoook şükür işimiz gücümüz var dimi.... hepinizi kucaklıyorum. Bugün ders erken bitti ben de smear testine gittim ve rahim ağızında kabartı ya da et parçası gibi bişey var dedi dr yani polip olabilirmiş.... ilk duyunca moralim bozuldu ama basit bişey olduğunu düşünüyorum bakalım ne olacak.... hatta belki ofis histeroskopi yaptırabilirim duruma göre... dr buna kullanılan hormon iğneleri de neden olabiliyor dedi hadi hayırlısı. Hepinizi tekrar öpüyorum bende son durum bu.... umuyorum ki her şey güzel olacak. sevgiler...
Merhaba, geçmiş olsun, ofis histeroskopisi yaptırırsan hem için rahatlar hem de tutunma için etkili olan rahimde kesit atma işlemi gerçekleştirilmiş olur. Hayat ta bir melodi gibi değil mi? Kimi zaman yavaş yavaş kimi zaman hızlı üzüntülü, sevinçli, melodramlar.... sürecinin yanılmıyorsam neşeye davet diye bir klasik vardı onun gibi geçmesini dilerim.kızlar malumunuz çoook aza gelebiliyorum yanınıza okulda dersler varken ne mümkün internet akşam eve gelince deee eş iş yemek vs vs uyku valla hepinizi çok özlüyorum kısacık bakıp cuuup yatıyorum sonra da bahar mı çarptı ne acaip uykucuym bu ara bi de şu müzik projelerini bitirsem ohhh diyeceğim mayıs başı da valilik konseri var okulumuzda ayyyyy ger ger geriliyorum artık ama tabi ki çoook şükür işimiz gücümüz var dimi.... hepinizi kucaklıyorum. Bugün ders erken bitti ben de smear testine gittim ve rahim ağızında kabartı ya da et parçası gibi bişey var dedi dr yani polip olabilirmiş.... ilk duyunca moralim bozuldu ama basit bişey olduğunu düşünüyorum bakalım ne olacak.... hatta belki ofis histeroskopi yaptırabilirim duruma göre... dr buna kullanılan hormon iğneleri de neden olabiliyor dedi hadi hayırlısı. Hepinizi tekrar öpüyorum bende son durum bu.... umuyorum ki her şey güzel olacak. sevgiler...
ay ne ttalısın sennnn ne tatlısınnnnn güzel dileklerin hepimizin başına gelsin tatlımm benim ve eveeet hayat tamm bir melodi ve ''es'' yooook yola devam :)Merhaba, geçmiş olsun, ofis histeroskopisi yaptırırsan hem için rahatlar hem de tutunma için etkili olan rahimde kesit atma işlemi gerçekleştirilmiş olur. Hayat ta bir melodi gibi değil mi? Kimi zaman yavaş yavaş kimi zaman hızlı üzüntülü, sevinçli, melodramlar.... sürecinin yanılmıyorsam neşeye davet diye bir klasik vardı onun gibi geçmesini dilerim.
inanıyorum ki kötü bişey yok... ve evet içim rahat eder şu histeroskopi olunca hem... sağol cannım tabi ki yazarımInsallah onemli bisey degildir canim sonucu alınca yaz bize
Yansıma arkadaşım yansıma...ay ne ttalısın sennnn ne tatlısınnnnn güzel dileklerin hepimizin başına gelsin tatlımm benim ve eveeet hayat tamm bir melodi ve ''es'' yooook yola devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?