Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aynen canım yaaaa benim babaannemde öyle der

Patlıcan musakka sevilmez mi:))
AMa kızartmadan yap ağır olur valla sıcaklar geliyor zira:)

kızartmadım canım çiğden yaptım kendi suyuyla pişti çok lezizdi

Afiyet olsun canim ne istersen yee kuzum spor yaparsın yarına dengelersin nasilsa

aynen yarın aerobiğe gidecem stepte yapacam erir gider inşallah

evet sordum ama maalesef,benim havuz oluyo ya zaten transfer hakkım saklı duruyor,bu opu için ödediğim pufff
canım diğer toiktede yazdım sana transfer hakımız saklı ama transfer aşamasına gelince emriyo çözünme parası alıyorlarmış transfer aşamasındada Allahım madi manevi güç versin bizlere.. bahçecinin para politikası çook farklı ben daha önce İstanbul tüp bebekte 3 transfer oldum para konusunda hiç sorun yaşamadım iptal olan transferimdede opu olduğum halde sadece opu parası alınmıştı..

canım en hayırlısını dilemiştik inşallah önümüzdeki deneme göz aydınlığı ile bitsin.

kızlar malumunuz çoook aza gelebiliyorum yanınıza okulda dersler varken ne mümkün internet akşam eve gelince deee eş iş yemek vs vs uyku valla hepinizi çok özlüyorum kısacık bakıp cuuup yatıyorum sonra da bahar mı çarptı ne acaip uykucuym bu ara bi de şu müzik projelerini bitirsem ohhh diyeceğim mayıs başı da valilik konseri var okulumuzda ayyyyy ger ger geriliyorum artık ama tabi ki çoook şükür işimiz gücümüz var dimi.... hepinizi kucaklıyorum. Bugün ders erken bitti ben de smear testine gittim ve rahim ağızında kabartı ya da et parçası gibi bişey var dedi dr yani polip olabilirmiş.... ilk duyunca moralim bozuldu ama basit bişey olduğunu düşünüyorum bakalım ne olacak.... hatta belki ofis histeroskopi yaptırabilirim duruma göre... dr buna kullanılan hormon iğneleri de neden olabiliyor dedi hadi hayırlısı. Hepinizi tekrar öpüyorum bende son durum bu.... umuyorum ki her şey güzel olacak. sevgiler...

bana embriyo çözülme parası alıncağı söylenmedi,sordum ben .havuz olacak benim ondanmı alınmıyo acaba.

Insallah onemli bisey degildir canim sonucu alınca yaz bize

Merhaba, geçmiş olsun, ofis histeroskopisi yaptırırsan hem için rahatlar hem de tutunma için etkili olan rahimde kesit atma işlemi gerçekleştirilmiş olur. Hayat ta bir melodi gibi değil mi? Kimi zaman yavaş yavaş kimi zaman hızlı üzüntülü, sevinçli, melodramlar.... sürecinin yanılmıyorsam neşeye davet diye bir klasik vardı onun gibi geçmesini dilerim.

ay ne ttalısın sennnn ne tatlısınnnnn güzel dileklerin hepimizin başına gelsin tatlımm benim ve eveeet hayat tamm bir melodi ve ''es'' yooook yola devam :)

kuddus kuzum biseey yoktur tabiki endiselenme bende anesteziyle aldırmıstim kuzum iyi ol arada yaz sorun degil seni öpüyorum öğretmenim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…