Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cok cok hosuma gitti. ne dogru sozler soylemis hoca..

Alıntılardan gördüğüm yakışıklınınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn halası! 2220
Allahım Gıdı Bey bu yahu...

İlk fırsatını bulduğunda, kavuştuğunuzda benim için o babasının eline nazikçe dokunan parmakları, sonra mümkünse ayağındaki bezelyeleri tek tek teeeek öp. İyi insanlarla karşılaşacağı, kendi gibi güzel ömrü olsun... İçinden geçiren herkese vaktiyle böyle toraman toramanından inşallah :)

Gıdı Bey
Not aldım, parmaklarını bir kere de senin için öpücük turuna çıkaracağım. İyi dileklerin için de teşekkür ederiz Darısı hepimizin başına.

Herkes iyidir umarım... Yüzünü gösteremeyen bahar gibi bir öyle bir böyle gelişmelerimiz olmasın. Rutininde gitsin ama iyi gitsin.

Ben keyifsizim Cumartesi'den bu yana...
Sevgilim kişisi hasta, o da sevimsiz ayrı bir keyifsizlik. Ki hiç grip olmaz yine olmadı ama (ben kamyon çarpmış dediğimden cüssesine uyarladığı haliyle) damperli kamyon çarpmış gibi halsiz, takaaaatsiz.
Benim ise ne olduğunu bilmediğim bir ağrı serüvenim var kaç gündür.
İnat ettim hık deyince doktora gitmemek için. Ama bugün de geçmez ise yarın gitsem iyi olacak.

Başım belim karnım kasıklarım... Mübarekler bayrak yarışı gibi ağrıyorlar!!!! Bi temiz döveceğim o kadar sinir ettiler beni. Regl veya yumurtlama dönemimde olamam. En son 25 Mart'tı sat.

Başım hafifliyor, hop devreye belim giriyor. O hafifliyor karnım mı göbeğim mi karar veremediğim ağrılar başlıyor, o hafifliyor hop kasıklar... Kasıktakiler feci. Grizu patlaması gibi de ağrı var, iplik çekiliyormuş gibi de. AĞrı betimlemede çağ atlacak şekilde.

Gazdan diye düşündüm buscopan ve gaz için ilaçlar da içtim ı ıhhh...
Üşüttüm diye düşündüm bu derece üşütecek bir zaman olmadı.

Küveti doldurup keyif yapmıştım çook uzun süreli... Küvetin gideri gibi iyi tıkayamadım sanırım kendimi ondan bunlar
İşte böyle keyifsizim, ağrı nereden devam edecek diye psikopat gibi dinlerken buluyorum kendimi.
Süratle müdahale edip yok saymam, itelemem lazım. Kendimi çok sıkıcı buldum böyle

Kasık ağrısı önemli bence ötelemeden gitseydin uzman görüşü almaya...
Baş konu bende de var.. Muhtemel havanın inişleri çıkışları tetikliyor..
Çok geçmiş olsun tatlım... 25 Mart'ı yabana atma heran her şey olabileceğinden diyorum çok ilaç kullanmadan görün..

Sağol güzelim. Haklısın evet kasık da önemli ama tümden ömrümü yediler kaç gündür mübarekler :)
OPU'dan sonra hatta Histeroskopi'den sonra hissettiklerim bile bunun yanında hafif gibi sanki, çok anımsamıyorum ama. Arada canı istiyor, gelip bir yokluyor gidiyor kalmıyor allahtan... Bir tanesini ah dedikten sonra bildiğin kazığa oturdum gibi ağrıdı yahu diye de betimlemişim... Pes :)

Baş ağrısı için evet kiminle konuşsam ağrıyor diyor. Genel bir hava durumu mağduriyeti sanırım. Ama benim zaten migren olduğundan ve diğerleriyle birleştiğinden tetiklenmek ne kelime kendini şaştı. Pazar günü Apranax kesmeyince tekrar alırsam midemi zorlayacak diye 4 Parol'u birlikte aldım bana mısın demedi körolasıca :)

Neyse tahtalaya vurayım bugün daha iyi en azından bayrağı diğer bölgelere devretti gibi... Bugün kasıklarda karınca ordusu yürüyor bir sağa bir sola rap rap :) Belim ser yere dayanmışım da izi çıkmış ağrısında, göbeğimin altı karnım henüz uyuyor :)

Sadece suda olunca, küvette olunca iyi hissediyorum, vücudumda tek bir ağrı bile olmuyor. Buruşuyorum o ayrı :))))) Gaz çıkarabilmek için ilaç kullanmam gerekiyor benim. Başka türlüsü yok. Az az olsa da işe yarıyor
Anlayacağınız halim şudur

geçmiş olsun canım neden ihmal ediyorsun kendine kastınmı var bu kadar ağrı çekilirmi bi doktora gitsen şimdiye çoktan iyileşmiştin hem belki hamilesin kasıklarındaki ağrı bundandır ihmal etme nolur

Bu velet yerleşirkende bel ağrısı ve kasık agrısı hatta karıncalanma yapmıyormuydu!! Diyenlerin yalancısıyım...
Bence git bi doktora sonra ahlar vahlar yapmayalımm :))
Migrenn hiç sevmiyorum o kelimeyi o yüzden anmadım.... Dünyaya bulanık baktığım çok anım vardır..
Çıkma küvetten ama çok da sıcak olmasın lütfennnn :)) Korkuyorum ben ya öyleysen..
Bak adını bile anmıyorum ama lütfen doktora gittt...

Geçmiş olsun arkadaşım. Tedaviler sırasında baskılanan hastalıklar hortladı sanırım. Geçen hafta benzer durumlardaydım. Hatta sağ kasıktaki ağrı bacakta çekilmeyle devam edince pek bir ümitlenmiştim. Bir baktım ki kocaman bir çıban. Başka yerlerde de çıktı. Bel, baş, boyun sırt, karın ağrılarından sonra çıbanları da görünce dedim ki iltihap baskılanmış bir yıldır, ilaçların etkisi geçince meydan hastalıklara kaldı.
İlk fırsatta bir doktor yüzü gör istersen. O zamana kadar papatya çayına zencefil ve bal eklersen rahatlatıyor biraz...

sara_28 portakales Çok yaşayın e mi, hamilelik çok daha iyi bir şeydir yahuuuuu :) Madem böyle oluyormuş darısı başınıza diyemeyeceğim. 5 günlük beden icraatlarıma bakarak diyebilirim ki bu fena bir şey, kötü bir şey, öyle güzel bir ihtimalle bağdaştıramıyorum arızalı olarak :)

İBS olursa diye tırstım. Bir kere geçirdim gerçi o çok şiddetliydi bu ağrılara ilaveten bağırsakların her minik salımını hareketini tüm hücrelerimde hissediyordum kabus ötesiydi. 2 gün hastanede yatınca, serumlar yiyince düzelmişti. Bazı belirtileri var ama şiddetli değil, bu nedenle ümitliyim :)

Bir de ayak diretmemin sebebi; gidersem kan vereceğim (kesin) serum yiyeceğim (muhtemel) bu nedenle iğnefobiaaaa kırmızı dereceden devrede, dayanabildiğim yere kadar ardıma bakmadan kaçabilmem lazım. Geçmezse maalesef ne yazık ki başka alternatifim yok, "seve seve" gideceğim

-Sık idrara çıkma
-İsteksizlik, hava açlığı, müzmin bel, karın, sırt ve omuz ağrıları
-Çabuk sinirlenme ve tahammülsüzlük
-Şişkinlik hissi
-Disparöni ( ilişki sırasında ağrı)
-Dismenore (adet ağrısı)
-Bel ve baş şiddetli ağrı
-Yorgunluk, bel baş ağrısı. Baş dönmesi hissi. Güçsüzlük hissi.
-Konsantrasyon güçlüğü
-Yoğun karın, kasık ağrıları
-Uyku bozukluğu
-Bulantı

Neyse kendimden çok sıkıldım. Güzel güzel şeylerden konuşalım :) Algıda seçicilik yapmaya uğraşıyorum. Konuyu şutlayalım, ağrıda peşine takılıp gitsin :))))

23 Nisan geliyor neşe doluyor insan... Tatil programı olanlar barmaaaaaaaak kaldırsın.
Ben iptal ettim her şeyi ofiste geçen haftalardaki kaotik gelişmeler, başarılar nedeniyle Mayıs sonuna kadar planlı bir şey yapmak mümkün değil. Takvim çok oynak. Anı değerlendirecek anlık gelişmelere göre kaçamaklar olası..

5-6 sene önceki 23 Nisan gezimizi Safranbolu-Amasra-Bartın yapmıştık, nefisti... Onun tadı başka gelmişti. Denk gelirseniz mendirekten veya minik takalarla yunusları izleme imkanı var. Gitmeyenler varsa öneririm... Amasra bir başka milletin şehri olsa kapıda bilet keserlerdi, tarihi dokusuna öyle bakarlardı ama buna rağmen çok güzel. Kaleköy'den bile çok sevmiştik.

Özellikle Çıkrıkçılar Çarşısından şimşir ürünleri, oteller yerine sahilde evden bozma pansiyonları ve hemen onların yanında -duruyorsa- duvarında "böylesini yememüşünüzdür" pankartlı lokmacıyı şiddetle tavsiye ederim :)

Henüz planım yok.. Amasra'ya gitmiştim gerçekten enfesss :)) Ayyy İtalya'ya satalım biz burayı iyi para eder.. Hahahah hem kıymette bilirler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…