- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.681
Henüz planım yok.. Amasra'ya gitmiştim gerçekten enfesss :)) Ayyy İtalya'ya satalım biz burayı iyi para eder.. Hahahah hem kıymette bilirler:)
gecmis olsun canim..troidlerine bi baktir istersen.. yukselince bu yan etkileri yapiyor..@sara_28portakales Çok yaşayın e mi, hamilelik çok daha iyi bir şeydir yahuuuuu :) Madem böyle oluyormuş darısı başınıza diyemeyeceğim. 5 günlük beden icraatlarıma bakarak diyebilirim ki bu fena bir şey, kötü bir şey, öyle güzel bir ihtimalle bağdaştıramıyorum arızalı olarak :)
İBS olursa diye tırstım. Bir kere geçirdim gerçi o çok şiddetliydi bu ağrılara ilaveten bağırsakların her minik salımını hareketini tüm hücrelerimde hissediyordum kabus ötesiydi. 2 gün hastanede yatınca, serumlar yiyince düzelmişti. Bazı belirtileri var ama şiddetli değil, bu nedenle ümitliyim :)
Bir de ayak diretmemin sebebi; gidersem kan vereceğim (kesin) serum yiyeceğim (muhtemel) bu nedenle iğnefobiaaaa kırmızı dereceden devrede, dayanabildiğim yere kadar ardıma bakmadan kaçabilmem lazım. Geçmezse maalesef ne yazık ki başka alternatifim yok, "seve seve" gideceğim
-Sık idrara çıkma
-İsteksizlik, hava açlığı, müzmin bel, karın, sırt ve omuz ağrıları
-Çabuk sinirlenme ve tahammülsüzlük
-Şişkinlik hissi
-Disparöni ( ilişki sırasında ağrı)
-Dismenore (adet ağrısı)
-Bel ve baş şiddetli ağrı
-Yorgunluk, bel baş ağrısı. Baş dönmesi hissi. Güçsüzlük hissi.
-Konsantrasyon güçlüğü
-Yoğun karın, kasık ağrıları
-Uyku bozukluğu
-Bulantı
Neyse kendimden çok sıkıldım. Güzel güzel şeylerden konuşalım :) Algıda seçicilik yapmaya uğraşıyorum. Konuyu şutlayalım, ağrıda peşine takılıp gitsin :))))
23 Nisan geliyor neşe doluyor insan... Tatil programı olanlar barmaaaaaaaak kaldırsın.
Ben iptal ettim her şeyi ofiste geçen haftalardaki kaotik gelişmeler, başarılar nedeniyle Mayıs sonuna kadar planlı bir şey yapmak mümkün değil. Takvim çok oynak. Anı değerlendirecek anlık gelişmelere göre kaçamaklar olası..
5-6 sene önceki 23 Nisan gezimizi Safranbolu-Amasra-Bartın yapmıştık, nefisti... Onun tadı başka gelmişti. Denk gelirseniz mendirekten veya minik takalarla yunusları izleme imkanı var. Gitmeyenler varsa öneririm... Amasra bir başka milletin şehri olsa kapıda bilet keserlerdi, tarihi dokusuna öyle bakarlardı ama buna rağmen çok güzel. Kaleköy'den bile çok sevmiştik.
Özellikle Çıkrıkçılar Çarşısından şimşir ürünleri, oteller yerine sahilde evden bozma pansiyonları ve hemen onların yanında -duruyorsa- duvarında "böylesini yememüşünüzdür" pankartlı lokmacıyı şiddetle tavsiye ederim :)
Canım, çok çok geçmiş olsun. Kendini ihmal etme ve hemen doktora git lütfen.Sağol güzelim. Haklısın evet kasık da önemli ama tümden ömrümü yediler kaç gündür mübarekler :)
OPU'dan sonra hatta Histeroskopi'den sonra hissettiklerim bile bunun yanında hafif gibi sanki, çok anımsamıyorum ama. Arada canı istiyor, gelip bir yokluyor gidiyor kalmıyor allahtan... Bir tanesini ah dedikten sonra bildiğin kazığa oturdum gibi ağrıdı yahu diye de betimlemişim... Pes :)
Baş ağrısı için evet kiminle konuşsam ağrıyor diyor. Genel bir hava durumu mağduriyeti sanırım. Ama benim zaten migren olduğundan ve diğerleriyle birleştiğinden tetiklenmek ne kelime kendini şaştı. Pazar günü Apranax kesmeyince tekrar alırsam midemi zorlayacak diye 4 Parol'u birlikte aldım bana mısın demedi körolasıca :)
Neyse tahtalaya vurayım bugün daha iyi en azından bayrağı diğer bölgelere devretti gibi... Bugün kasıklarda karınca ordusu yürüyor bir sağa bir sola rap rap :) Belim ser yere dayanmışım da izi çıkmış ağrısında, göbeğimin altı karnım henüz uyuyor :)
Sadece suda olunca, küvette olunca iyi hissediyorum, vücudumda tek bir ağrı bile olmuyor. Buruşuyorum o ayrı :))))) Gaz çıkarabilmek için ilaç kullanmam gerekiyor benim. Başka türlüsü yok. Az az olsa da işe yarıyor
Anlayacağınız halim şudur
Canım, sen ne zaman başlıyorsun tedavine? Başladın mı?( Yazdıysan ben kaçırmış olabilirim de)gecmis olsun canim..troidlerine bi baktir istersen.. yukselince bu yan etkileri yapiyor..
Geçmiş olsun canikom. Ama bence ihmal etme. O bahsettiğin kasık ağrıları hamilelikte de oluyor. Iki büklüm yapıyor bazen, çok can sıkıcı. Bir gebelik testi mi yapsan acabaHerkes iyidir umarım... Yüzünü gösteremeyen bahar gibi bir öyle bir böyle gelişmelerimiz olmasın. Rutininde gitsin ama iyi gitsin.
Ben keyifsizim Cumartesi'den bu yana...
Sevgilim kişisi hasta, o da sevimsiz ayrı bir keyifsizlik. Ki hiç grip olmaz yine olmadı ama (ben kamyon çarpmış dediğimden cüssesine uyarladığı haliyle) damperli kamyon çarpmış gibi halsiz, takaaaatsiz.
Benim ise ne olduğunu bilmediğim bir ağrı serüvenim var kaç gündür.
İnat ettim hık deyince doktora gitmemek için. Ama bugün de geçmez ise yarın gitsem iyi olacak.
Başım belim karnım kasıklarım... Mübarekler bayrak yarışı gibi ağrıyorlar!!!! Bi temiz döveceğim o kadar sinir ettiler beni. Regl veya yumurtlama dönemimde olamam. En son 25 Mart'tı sat.
Başım hafifliyor, hop devreye belim giriyor. O hafifliyor karnım mı göbeğim mi karar veremediğim ağrılar başlıyor, o hafifliyor hop kasıklar... Kasıktakiler feci. Grizu patlaması gibi de ağrı var, iplik çekiliyormuş gibi de. AĞrı betimlemede çağ atlacak şekilde.
Gazdan diye düşündüm buscopan ve gaz için ilaçlar da içtim ı ıhhh...
Üşüttüm diye düşündüm bu derece üşütecek bir zaman olmadı.
Küveti doldurup keyif yapmıştım çook uzun süreli... Küvetin gideri gibi iyi tıkayamadım sanırım kendimi ondan bunlar
İşte böyle keyifsizim, ağrı nereden devam edecek diye psikopat gibi dinlerken buluyorum kendimi.
Süratle müdahale edip yok saymam, itelemem lazım. Kendimi çok sıkıcı buldum böyle
Bizim de yok. Olanları da yok ettik :) 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs ah ah anlık anlık değerlendiririz artık...
Amasra'yı görüp de sevmeyeni henüz görmedim zaten. Dediğin gibi enfesss... Yakında satarlar! Sata sata ilerleniyor, durmak yok :))))
Anlık değerlendirmeler için yakın mesafe minik kaçamaklara hazırlık yapılabilir.
İğneada'ya gittik ama mesela Dupnisa Mağarasına gitmedik. O olabilir. :) (ağrılarım geçecek kiiii :) )
Longoz ormanları da yine dalabiliriz...
Sonra baba tarafından Bursa'lıyım. Gitmediğimiz yeri az. Geçen senelerde İznik ve etrafını tam keşif yapmıştık, orada da bir tarih yatıyor. Bu kez onca kez gitmemize rağmen oraya uğramadığımız bir iki yer var. Onlar olabilir. Özellikle Trilye ve Apolyont (Gölyazı) muhteşem. Birbirlerine çok yakınlar. Sokaklarında serseri serseri gezinmek ve konaklama olmayınca şöyle bir uğramayı gitmekten saymıyoruz :)
Giden varsa buralar veya farklı yerler tavsiye ve önerilerini alabilirim.
Çok teşekkür ederim kıymetli kadınlarım benim :) Tembihleri göz ardı etmeyeceğim, her biri için ayrı notlar aldım... Geçsin de not olarak kalsınlar hepimiz için :)
Bahsetmiştim ya öteleme, algı seçiciliği konusunda kendimi eğitmeye çalışıyorum baktım olmuyor bir meşgale mutlaka buluyorum. Ben şu an ağrılarımı unuttummmmmmmmmmmmm...
EVLAT EDİNDİM :)))))))
Sevgilimle doğum günü, sevgililer günü vs. özel günlerde "zorunlu hediyecilik" arızamız var malumunuz. Ama ara ara güzel bir şeyi denk getirirsek o güne denk getiriyoruz, ya da gün özel mi değil mi bakmaksızın güzel sürprizler yapıyoruz birbirimize...
En son kırmızı vosvos arabalı bir kağıt tutacağı üzerinde "kövümüze götürsün bizi" notuyla hediyem olmuştu... Zamanını hatırlamadığıma göre oldukça zaman geçmiş...
Az önce hafta sonu evlilik yıl dönümümüz olmasına da denk getirecek bana göre çok başarılı bir iş yaptım, bir deniz kaplumbağası evlat edindim :))))) Kuşe kağıda baskısının kargoyla geç ulaşacağından yola çıkarak baskı alınması ve çerçevelenmesi için şimdi ozalitçiye gönderdim.
Ben çok beğendim bizlik bir şey...
Sizlik bir şey ise fikriniz olsun diye bahsetmek istedim :))))
Eki Görüntüle 1494870
Bayanlar güzel günler diliyorum hepinize. Uzuuun vakit oldu topike bakamadım..umarım umutlarınız gerçekleşme yolundadır. Minnakımı uyuttum. Tv de rapunzel.. elimde tablet.. kucaklıyorum sizleri.. hasta olmayın. Tikkat idin kendinize..
cancagizim oncelikle gecmis olsuuuun kuzum acil sifalar diliyorum ve evet bu yazi taaam da bizlikÇok teşekkür ederim kıymetli kadınlarım benim :) Tembihleri göz ardı etmeyeceğim, her biri için ayrı notlar aldım... Geçsin de not olarak kalsınlar hepimiz için :)
Bahsetmiştim ya öteleme, algı seçiciliği konusunda kendimi eğitmeye çalışıyorum baktım olmuyor bir meşgale mutlaka buluyorum. Ben şu an ağrılarımı unuttummmmmmmmmmmmm...
EVLAT EDİNDİM :)))))))
Sevgilimle doğum günü, sevgililer günü vs. özel günlerde "zorunlu hediyecilik" arızamız var malumunuz. Ama ara ara güzel bir şeyi denk getirirsek o güne denk getiriyoruz, ya da gün özel mi değil mi bakmaksızın güzel sürprizler yapıyoruz birbirimize...
En son kırmızı vosvos arabalı bir kağıt tutacağı üzerinde "kövümüze götürsün bizi" notuyla hediyem olmuştu... Zamanını hatırlamadığıma göre oldukça zaman geçmiş...
Az önce hafta sonu evlilik yıl dönümümüz olmasına da denk getirecek bana göre çok başarılı bir iş yaptım, bir deniz kaplumbağası evlat edindim :))))) Kuşe kağıda baskısının kargoyla geç ulaşacağından yola çıkarak baskı alınması ve çerçevelenmesi için şimdi ozalitçiye gönderdim.
Ben çok beğendim bizlik bir şey...
Sizlik bir şey ise fikriniz olsun diye bahsetmek istedim :))))
Eki Görüntüle 1494870
sahanesin cannimmmm tebrikleeerWishhDuygu bende evlat edindim.. Bir kediciğimiz oldu :))
Zaten bir köpegin vardı şimdi kedi hayirlı olsun kuzummmm[/QUOTE], member: 629199"]WishhDuygu bende evlat edindim.. Bir kediciğimiz oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?