Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

WishhDuygu canım gecmis gitmiş olsun aynı taktik 5 gün bakarım devam ediyormu diye sonra ona göre panik yaparım gecerr bence idrar yolları tahlili lazım iltihapa benzettim bendede oyle oluuor kadın fogumcilar anlamaz idrar tahliliyle cikardi şimdi bol bol su ic bence lastik ayaklara iyi gelir ahh kuzummm hep calış hep çalış adamada üzüldün hasta diye ondan enerji düşüşleri bunlarrrr hadiiii gezmeye o zamann stres atalım hahhhh

Bizim de yok. Olanları da yok ettik :) 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs ah ah anlık anlık değerlendiririz artık...
Amasra'yı görüp de sevmeyeni henüz görmedim zaten. Dediğin gibi enfesss... Yakında satarlar! Sata sata ilerleniyor, durmak yok :))))

Anlık değerlendirmeler için yakın mesafe minik kaçamaklara hazırlık yapılabilir.
İğneada'ya gittik ama mesela Dupnisa Mağarasına gitmedik. O olabilir. :) (ağrılarım geçecek kiiii :) )
Longoz ormanları da yine dalabiliriz...

Sonra baba tarafından Bursa'lıyım. Gitmediğimiz yeri az. Geçen senelerde İznik ve etrafını tam keşif yapmıştık, orada da bir tarih yatıyor. Bu kez onca kez gitmemize rağmen oraya uğramadığımız bir iki yer var. Onlar olabilir. Özellikle Trilye ve Apolyont (Gölyazı) muhteşem. Birbirlerine çok yakınlar. Sokaklarında serseri serseri gezinmek ve konaklama olmayınca şöyle bir uğramayı gitmekten saymıyoruz :)

Giden varsa buralar veya farklı yerler tavsiye ve önerilerini alabilirim.

Henüz planım yok.. Amasra'ya gitmiştim gerçekten enfesss :)) Ayyy İtalya'ya satalım biz burayı iyi para eder.. Hahahah hem kıymette bilirler:)

gecmis olsun canim..troidlerine bi baktir istersen.. yukselince bu yan etkileri yapiyor..

Canım, çok çok geçmiş olsun. Kendini ihmal etme ve hemen doktora git lütfen. Kasık ağrısı ciddi olabilir.

Geçmiş olsun canikom. Ama bence ihmal etme. O bahsettiğin kasık ağrıları hamilelikte de oluyor. Iki büklüm yapıyor bazen, çok can sıkıcı. Bir gebelik testi mi yapsan acaba

Benimde babam Bursa'lı :) Köken de Boşnak..
Bir ayağım hep ordadır ama dediğin yerlere bende hala gidemedim... Aklımın köşesinde duruyorlar...
Bakalım gelen ilk rüzgarla gideriz inşallah.. Fotograf da enfess..

Tüp bebek merkezini aradım şimdi rapora bir yilın var diyorlar yanlis hesaplamis bu ne ya 77liyim 2016 dogum günüme kadar zaman varmış zaten hastalanmadım 20sini gececek diye takmistim ama takdir Allahın diye, olura bıraktım gecen ay kistten ara kanamm olmuştu klomene bağlı sonra adet olmadım kanda tahlilde gebelik yok zaten ben olmayı bekliyorum ve tedaviye başlamak istiyorum hayırlısıyla insallah kısmetya bide idrar testi aldım zevkine heveslendim yapacağimmm hahhhahh biseyyy cikmaz biliyorum 25 gunde adet olmaya alısınca bi gecsin hemen test yapacam derdiiim neylerse mevlam güzel eylesin sonumuzu bebisli eylesinnn hepimizinnn

Çok teşekkür ederim kıymetli kadınlarım benim :) Tembihleri göz ardı etmeyeceğim, her biri için ayrı notlar aldım... Geçsin de not olarak kalsınlar hepimiz için :)

Bahsetmiştim ya öteleme, algı seçiciliği konusunda kendimi eğitmeye çalışıyorum baktım olmuyor bir meşgale mutlaka buluyorum. Ben şu an ağrılarımı unuttummmmmmmmmmmmm...

EVLAT EDİNDİM :)))))))

Sevgilimle doğum günü, sevgililer günü vs. özel günlerde "zorunlu hediyecilik" arızamız var malumunuz. Ama ara ara güzel bir şeyi denk getirirsek o güne denk getiriyoruz, ya da gün özel mi değil mi bakmaksızın güzel sürprizler yapıyoruz birbirimize...

En son kırmızı vosvos arabalı bir kağıt tutacağı üzerinde "kövümüze götürsün bizi" notuyla hediyem olmuştu... Zamanını hatırlamadığıma göre oldukça zaman geçmiş...

Az önce hafta sonu evlilik yıl dönümümüz olmasına da denk getirecek bana göre çok başarılı bir iş yaptım, bir deniz kaplumbağası evlat edindim :))))) Kuşe kağıda baskısının kargoyla geç ulaşacağından yola çıkarak baskı alınması ve çerçevelenmesi için şimdi ozalitçiye gönderdim.

Ben çok beğendim bizlik bir şey...
Sizlik bir şey ise fikriniz olsun diye bahsetmek istedim :))))

Ayyyy gözlerimm dolduu... Ne güzel bir hediyee...
Gerçekten bir kaplumbağa sen mi bakacaksın şimdi?... Oyyy benim kocam almaz bana, bilir ki ben onu dert edinir hergün kurarım.. Bugün bir şey yedi mi, peki başka aç olanlar var mı? Benim için hastalıklı bir durum bu...
Çok fazla algılarım açık sanırım, yağmur yağdımı hayalet avcıları gibi sokakları turlar, salyangozların hayatlarını kurtarırım.. Hatta bi ara küçük bi sinek konmuştu metroda üstüme onu kozyatağında bi dala kondurana kadar kolumu öylece tutmuştum Nerden geldi şimdi bunlar aklımaa neyse...
Nice güzel yıllarınız olsun.. Aşkınız her daim artarak çoğalsın ve aileniz büyüsün, büyüsünn daha büyüsün...

Bayanlar güzel günler diliyorum hepinize. Uzuuun vakit oldu topike bakamadım..umarım umutlarınız gerçekleşme yolundadır. Minnakımı uyuttum. Tv de rapunzel.. elimde tablet.. kucaklıyorum sizleri.. hasta olmayın. Tikkat idin kendinize..

"Can Porkatalı" :))))))))))) Deli kız :)
O ve onun gibi minicik soyu tehlikedekiler için WWFnin çalışmalarını sürdürmesine katkı sağlamış olduk... Bizim için onlar ilgilenip yaşamasını sağlayacaklar ne güzel :)

Bizim 1 anne (Jetta) 1 baba (Bora) 2 evlat (Kibrit-Fişek) 4 tane kıymetli kara kaplumbağamız var. (minnacık, gözümün önünde yumurtladığı, sonra da neredeyse yumurtasından elime çıkan mıncırıklar) Henüz kış uykuları bitmedi, topraktan çıkmadılar bakalım bu sene neler olacak :) Bahçede olunca her şey kolay...

Büyüdükçe güzelleşen, olgunlaşan, duygu yüklü kadınlarız biz :))))) (küçüklüğe gitmedim şimdi senin aktardıklarına muhteşem hassasiyetlerine benzer haller içindeyim ama küçükken ah ah solucanlardan kıvrık jelibon yapma gibi bir sürü sadist girişimlerim var hatırlamak istemiyorum)

Ve kıymetli dileklerin dileyen herkes için de benim dileklerim :))))

Siz iyi olun sevinelim hepimiz... Durumun süpermiş :)))
Asya'yı ensesinden koklar (mümkünse kusmuklu ekşi ekşi ter kokulu)
minik bezelyelerinden öperim :)

Sevgiler

cancagizim oncelikle gecmis olsuuuun kuzum acil sifalar diliyorum ve evet bu yazi taaam da bizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…