Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydın kızlar bugün hava güneşli doğal olarak bende kendimi çok iyi hissediyorum

sabahta bal kaymak karışımına ceviz ekledim kahvaltıda ooooh mis bide otlu peynir ooooh keyfim gıcır

kızlar bal cevzi karışımına tarçında eklesem daha güzel olur dimi hem belki bizim velet bu tatlara dayanamaz gelir bellimi olur denemeye devam

günaydın kızlar bugün hava güneşli doğal olarak bende kendimi çok iyi hissediyorum

sabahta bal kaymak karışımına ceviz ekledim kahvaltıda ooooh mis bide otlu peynir ooooh keyfim gıcır
Ohhhhhh afiyet olsun diyette neymiş bal kaymak yarasın güzel yüreklime

kızlar bal cevzi karışımına tarçında eklesem daha güzel olur dimi hem belki bizim velet bu tatlara dayanamaz gelir bellimi olur denemeye devam
Neden olmasın kuzu bizim burada kaynar vardır içinde çeşitli baharatlar ve bolca çubuk tarçın bulunur kaynatılır üzerin cevizle ikram edilir özelik le kışın şahane olur asıl lohusa ikramlıgidir ama.kaynatıp buzdolabında koyup istediğin de misafiri geldiginde hemen ikram edersin tavsiye ederim

Ohhhhhh afiyet olsun diyette neymiş bal kaymak yarasın güzel yüreklime

bu ara hiç diyet modunda değilim zaten sadece spora devam o kadar

kaynarı biliyorum canım çok enfes bir lezzet kuvvet macununun sıvı hali gibi

ondandamı yapsam kız hem eşime içireyim hem kendim içeyim

ama önce senelik izne ayrılmamız lazım malum bunları yiyip içince evden çıkamayız ya

ama herşey bebeğimiz için kendimiz için bişey istemiyorum valla bak

Günaydın sabah kuşlarıı:))
Miss gibi sıcak ama miss gibi temiz bir hava yok malesef İstanbul'da...
Bu arada gazetede okudum Amasra'ya da Termik Santral yapacaklarmış..
Bir de Bartın Mugada Plajına yapacaklarmış...
Dilerim bunlar birgün son bulur.. Aydınlık ve güzel günlerimiz yakındır..

Kesinlikle çok iyi olur ikinizde bol bol için kaynar yaaa diyet diyet ben 59 oluşum ama bir baslayamadim

Bu gün şahane bir hava var mis gibi bahar havası

Bence senin bebek korkuyor şekerim. "Kadında böyle bir yeme zevki varken beni de ekmek arasında götürür, en iyisi uzak durayım..."
Şaka şaka valla bak. Demezler öyle. Hem bal- tarçın ceviz güzel olur. Yiyelim, güzelleşelim

yok kız valla o kadar çok yemiyorum buraya böyle yazdığıma bakma yemek yapmayı severim yemeyide öyle ama valla aşırı yemem yoktur bu kilolar ergenlikte aldığım sonrasında bir türlü veremediğim kilolar yapıştı kaldı sanki

çok utandım şimdi

sus kız 59 olmuşmuş ben 59 olsam ikide göbek atardım ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Yok kuzum SALÇA tamam da KALCA olmaz olmamalı olmaması için elimden geleni yapacağım hem senin boyun uzundur belki ben gariban yeteeeeer 1.62 boyunda yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…