- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.701
Ohhhhhh afiyet olsun diyette neymiş bal kaymak yarasın güzel yüreklimegünaydın kızlar bugün hava güneşli doğal olarak bende kendimi çok iyi hissediyorum
sabahta bal kaymak karışımına ceviz ekledim kahvaltıda ooooh mis bide otlu peynirooooh keyfim gıcır
Neden olmasın kuzu bizim burada kaynar vardır içinde çeşitli baharatlar ve bolca çubuk tarçın bulunur kaynatılır üzerin cevizle ikram edilir özelik le kışın şahane olur asıl lohusa ikramlıgidir ama.kaynatıp buzdolabında koyup istediğin de misafiri geldiginde hemen ikram edersin tavsiye ederimkızlar bal cevzi karışımına tarçında eklesem daha güzel olur dimi hem belki bizim velet bu tatlara dayanamaz gelir bellimi olur denemeye devam
Ohhhhhh afiyet olsun diyette neymiş bal kaymak yarasın güzel yüreklime
Neden olmasın kuzu bizim burada kaynar vardır içinde çeşitli baharatlar ve bolca çubuk tarçın bulunur kaynatılır üzerin cevizle ikram edilir özelik le kışın şahane olur asıl lohusa ikramlıgidir ama.kaynatıp buzdolabında koyup istediğin de misafiri geldiginde hemen ikram edersin tavsiye ederim
Kesinlikle çok iyi olur ikinizde bol bol için kaynar yaaa diyet diyet ben 59 oluşum ama bir baslayamadimbu ara hiç diyet modunda değilim zaten sadece spora devam o kadar
kaynarı biliyorum canım çok enfes bir lezzet kuvvet macununun sıvı hali gibi
ondandamı yapsam kız hem eşime içireyim hem kendim içeyim
ama önce senelik izne ayrılmamız lazım malum bunları yiyip içince evden çıkamayız ya
ama herşey bebeğimiz için kendimiz için bişey istemiyorum valla bak
Bu gün şahane bir hava var mis gibi bahar havasıGünaydın sabah kuşlarıı:))
Miss gibi sıcak ama miss gibi temiz bir hava yok malesef İstanbul'da...
Bu arada gazetede okudum Amasra'ya da Termik Santral yapacaklarmış..
Bir de Bartın Mugada Plajına yapacaklarmış...
Dilerim bunlar birgün son bulur.. Aydınlık ve güzel günlerimiz yakındır..
kızlar bal cevzi karışımına tarçında eklesem daha güzel olur dimi hem belki bizim velet bu tatlara dayanamaz gelir bellimi olur denemeye devam
Kesinlikle çok iyi olur ikinizde bol bol için kaynar yaaa diyet diyet ben 59 oluşum ama bir baslayamadim
Bence senin bebek korkuyor şekerim. "Kadında böyle bir yeme zevki varken beni de ekmek arasında götürür, en iyisi uzak durayım..."
Şaka şaka valla bak. Demezler öyle. Hem bal- tarçın ceviz güzel olur. Yiyelim, güzelleşelim
sus kız 59 olmuşmuş ben 59 olsam ikide göbek atardım ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Göbekli hanımlara bir züğürt tesellisi yok tabi. Bizim günahımız ne?
Yok kuzumsus kız 59 olmuşmuş ben 59 olsam ikide göbek atardım ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?