- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.721
Yok kuzumSALÇA tamam da KALCA olmaz olmamalı olmaması için elimden geleni yapacağım hem senin boyun uzundur belki ben gariban yeteeeeer 1.62 boyunda yim
yok kız valla o kadar çok yemiyorum buraya böyle yazdığıma bakma yemek yapmayı severim yemeyide öyle ama valla aşırı yemem yoktur bu kilolar ergenlikte aldığım sonrasında bir türlü veremediğim kilolar yapıştı kaldı sanki
ne uzunu tızım 1,64 boyundayım bende
Şaka dedim ya kız. Üzülürüm bak. Belki tiroid sorunun o zamanlardan başlamıştır. Yoksa yediklerin gayet sağlıklı. Hem çok ta değil. Ben iyice saldım son yıllarda. Ölmemek için yemek yer oldum. İştahın varken ye gitsin. Şifa niyetine
Şaka dedim ya kız. Üzülürüm bak. Belki tiroid sorunun o zamanlardan başlamıştır. Yoksa yediklerin gayet sağlıklı. Hem çok ta değil. Ben iyice saldım son yıllarda. Ölmemek için yemek yer oldum. İştahın varken ye gitsin. Şifa niyetine
hhahahah ballı kaymak deyince aklıma sen geldin :)))sara_28
kilo almak sadece yediklerimizle ilgili değilmiş.. En büyük neden içinde bulunduğumuz duygu durum bozuklukları.
Stres!! Oyüzden anı yaşayıp gülmeye başladık mı birazda hareketle eminim yağlarımız erir..
Türkiye sdandartlarında hatunlarızne uzunu tızım 1,64 boyundayım bende
Hay ben bu psikolojinin fotoyaGelinliğimizi giydik atlımızı bekliyoruz
Bikere ben stresler kraliçesi yimtiroit sorunu belkide o zamandan başlamıştır bilemiyorum metabolizmam çok yavaş çalışıyor benim kilolu olmamda bununda etkisi çok
bu aralar bal kaymağa sardım ama organik olunca tadı enfes oluyor canım yaaaa hem midedeki ülsere ve gastritede çok faydalıymış bal kaymak
stres............. ondan bende istemediğin kadar var
Gelinliğimizi giydik atlımızı bekliyoruz
Neden olmasın kuzu bizim burada kaynar vardır içinde çeşitli baharatlar ve bolca çubuk tarçın bulunur kaynatılır üzerin cevizle ikram edilir özelik le kışın şahane olur asıl lohusa ikramlıgidir ama.kaynatıp buzdolabında koyup istediğin de misafiri geldiginde hemen ikram edersin tavsiye ederim
merhaba arkadaşlar...bende 40 yaşındayım...9 aydır evliyim...çocuğum olmayınca direk adana turan çetin tüp bebek merkezine başvurduk...tüm tetkiklerimiz yapıldı...fsh:7.8 hsg normal fakat sola deviye çıktı..dotorum önemli değil dedi...adetin 3.gününde 6 folikülüm olduğu söylendi...rahim 3 mm...8 gün tedaviden sonra 7 yumurta oluştu...17,17,15,14,14,13,11 şeklinde gelişti yumurtalar..bu gün tedavim bitiyor...cumartesi opu var...ben pek bişey bilmiyorum..sixce nasıl durumum...çocuğum olurmu acaba????eşimde sperm sayısı çok iyi yalnız hızı biraz düşük....????sizler daha deyimlisiniz anladığım kadarıyla....şimdide çok teşekkürler...
merhaba arkadaşlar...bende 40 yaşındayım...9 aydır evliyim...çocuğum olmayınca direk adana turan çetin tüp bebek merkezine başvurduk...tüm tetkiklerimiz yapıldı...fsh:7.8 hsg normal fakat sola deviye çıktı..dotorum önemli değil dedi...adetin 3.gününde 6 folikülüm olduğu söylendi...rahim 3 mm...8 gün tedaviden sonra 7 yumurta oluştu...17,17,15,14,14,13,11 şeklinde gelişti yumurtalar..bu gün tedavim bitiyor...cumartesi opu var...ben pek bişey bilmiyorum..sixce nasıl durumum...çocuğum olurmu acaba????eşimde sperm sayısı çok iyi yalnız hızı biraz düşük....????sizler daha deyimlisiniz anladığım kadarıyla....şimdide çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?