Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şaka dedim ya kız. Üzülürüm bak. Belki tiroid sorunun o zamanlardan başlamıştır. Yoksa yediklerin gayet sağlıklı. Hem çok ta değil. Ben iyice saldım son yıllarda. Ölmemek için yemek yer oldum. İştahın varken ye gitsin. Şifa niyetine

ne uzunu tızım 1,64 boyundayım bende

kilo almak sadece yediklerimizle ilgili değilmiş.. En büyük neden içinde bulunduğumuz duygu durum bozuklukları.
Stres!! Oyüzden anı yaşayıp gülmeye başladık mı birazda hareketle eminim yağlarımız erir..

tiroit sorunu belkide o zamandan başlamıştır bilemiyorum metabolizmam çok yavaş çalışıyor benim kilolu olmamda bununda etkisi çok

hhahahah ballı kaymak deyince aklıma sen geldin :))) sara_28

bu aralar bal kaymağa sardım ama organik olunca tadı enfes oluyor canım yaaaa hem midedeki ülsere ve gastritede çok faydalıymış bal kaymak

stres............. ondan bende istemediğin kadar var

Bikere ben stresler kraliçesi yim

Son düzenleme:

Cok severim kaynari, bu gelenek hala devam ediyor Adana'da dilerim seninde lohusa kaynarini ieceriz.

Tünaydın tünaydın tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
miskin ben, çok miskin ben, kafa izni yapan ben bugünün temizlik günü olduğunu unuttum :)
Hepsi son buldu, marş marş son sürat geldim ofise...
Evde kalırsam temizliği yapan ben olabiliyorum, bu işte yanlışlık var

merhaba arkadaşlar...bende 40 yaşındayım...9 aydır evliyim...çocuğum olmayınca direk adana turan çetin tüp bebek merkezine başvurduk...tüm tetkiklerimiz yapıldı...fsh:7.8 hsg normal fakat sola deviye çıktı..dotorum önemli değil dedi...adetin 3.gününde 6 folikülüm olduğu söylendi...rahim 3 mm...8 gün tedaviden sonra 7 yumurta oluştu...17,17,15,14,14,13,11 şeklinde gelişti yumurtalar..bu gün tedavim bitiyor...cumartesi opu var...ben pek bişey bilmiyorum..sixce nasıl durumum...çocuğum olurmu acaba????eşimde sperm sayısı çok iyi yalnız hızı biraz düşük....????sizler daha deyimlisiniz anladığım kadarıyla....şimdide çok teşekkürler...

Merhaba hoşgeldin.
Bence biraz daha bekleseydin normal yolla bile olurmuş:) Hiç canını sıkıp strese girme bu tüp bebek denemesiyle olmasa da normal yolla kesin olur.. Ama dilerim tüp bebek tedavin sana bebeğini getirir..
Sevgiler.

Hoşgeldin. İnşallah fazla bir şey öğrenmeden bebeğine kavuşursun. Değerlerin güzel. Rahim biraz ince ama transfer günündeki durumu önemli. O güne kadar da ilaçla takviye yapılacak nasıl olsa. Transfer için 6,5 üzeri yeterli sayılıyor. Tabi her merkezin hatta her doktorun görüşü farklı. Umarım her şey yolunda gider. Tüm foliküllerin dolu çıkar, döllenir ve kardeş için de hazırda bekleyenleriniz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…