Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cep deme bana (PC bozuldu) ne gıcık bir şey bu mobil

Hikayeniz çok güzel.. Dilerim uzun bir ömrü olur. Sağlıklı, bereketli, hayırlı bir evlat olsun..
Hikayeniz hiç yabancı değil çnün benim kuzenim aynı şeylerı 30 yaşında yaşadı.. Ama çok şükür tek yumurtayla kendiliğinden ikizleri oldu..
Mucizeler her zaman bir uyarıdır.. Rabbim size de bak ben burdayım demiş:)
Cumamızın hürmetine Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Sevgiler gönderiyorum.

Gözlerim dola dola bitirdim bir çırpıda okudum su gıbı
Allah saglıkla huzurla kucagına almayı nasip etsin.
Gerçekten umut oldun iyi ki yazdın.

Senin gözlerin dolmasınn kıyamamm:)) Sabır ile aşacağız bu yolları.. Kabulleneceğiz ama denemekten de vazgeçmeyeceğiz canım benim..

BU tedavinle hakkında anne olmak hayırlı olan olur inşallah canım...
Rabbim hep yanında ve yüreğinde olsun..

c
canımmm hadi hayırlı olsun İnşallah göz aydınlığı olur sonuç tatlımmm

Anladım canım. Telden yazmak gerçekten zor oluyor, biliyorum. Tedavine başlamışsın. Hayırlı olsun. Tek yumurta demişsin ama inşallah sonuç veren, kaliteli bir yumurta olur. Şans seninle olsun canım, inşallah bu defa anne olursun. Sonu güzel olsun. Ben iyiyim canım benim. çok teşekkür ederim. Bebiş de iyi. Amniyo yaptırdım ben, sonucu bekliyorum. Gerisi iş güç, hep aynı.

ensucum tedaviye başlamışsın hayırlı olsun canım inşallah bu sefer anne olmak nasibinde vardır canım

c
canımmm hadi hayırlı olsun İnşallah göz aydınlığı olur sonuç tatlımmm

sağolun kızlar hayırlısıı olsun..
alpcemre cnm iyi sonuçlar almanı dilerim..

UOTE="gulcan3349, post: 40548935, member: 674227"]slm kızlar e2 sonucum 15oo normal mi?[/QUOTE]
Kaçıncı gün tahlili e2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…