Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm MAŞALLAHH
Sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerimm, biliyorsun senin adına çok sevindim..
bizede umut oldun cnm:) çok öptüm
Canım tesekkur ederim,bu mucize senin de başına gelecek inanıyorum buna,yürekten dua ediyorum senin için. Tesekkur ederim:))

Merhaba tatlı anneler ve anne adayları,

Uzun zamandır giremedim, umarım herkes iyidir. ensu cum tedaviye başlamışsın çok çok sevindim.

Ben de biraz mutsuzum birkaç gündür. 41 yaşındayım, bu zamana kadar adetim 1 günden fazla gecikmedi. İlk defa geçen ay gününde oldu yine ama 4 gün sürmesi gerekirken 1 günde bitti, bu ay da şu an bitmesi gerekirdi ama hiç bir belirti yok henüz, sanırım menapoza giriyorum ben. Hamilelik durumu yok çünkü şu an malzemem yok

Ben daha bir kız yapacaktım kendime, annem 45 yaşında, teyzem 51 yaşında girdi menapoza, umarım değildir

doktora gitsene canım malzemem yok hamile değilim diyosun olası bir menopoz durumu varsa onu geciktirmek için ilaç kullanırsın ihmal etme daha anne olacaz ne manopozu kovala kafandan bu düşünceleri

çok güzelll inşallah döllenir ve sana bebiş olur.

doktora gitsene canım malzemem yok hamile değilim diyosun olası bir menopoz durumu varsa onu geciktirmek için ilaç kullanırsın ihmal etme daha anne olacaz ne manopozu kovala kafandan bu düşünceleri

Sağol canım, bir kızım olmadan dükkanı kapatmak istemiyorum ben, kovalıyım dimi :)

Haftasonu da olmazsam gidicem dr a, inşallah değildir.

E="gulcan3349, post: 40550462, member: 674227"]Kaçıncı gün tahlili e2[/QUOTE]
tedavinin 9. gününde bakıldı...[/QUOTE]
Güzel bir deger sana bebis olsun insallah

canım sağoll nerelerdesin kaçakları oynadın:))
seninde benim gibi kız saplantın var:)) canım inşaşallah tez zamanda malzemeyide bulursun ve prensesine kavuşursun..
hemen rahim kalınlığına baktır cnm..
adetin normale göre çok gecikirse o gecikme sürecinde rahim kalınlığın 1-2 arasıysa menapoza yaklaşım oluyormuş.. 6 ve üstüyse herşey normalmiş:)

Sorma canım, bu ara epey yoğun işler, kansızlık halsizlik de var, bahar yorgunluğu da eklenince voltranı oluşturdular :)

Amiiiin canım :) isteyen herkesle birlikte inşallah

Pazartesiye kadar olmazsam gidicem inşallah, olmasın daha, çok erken çoook, daha burada bebişlerimizi büyüteceğiz hep birlikte

zannetmiyorum...mevsim geçişlerinden kaynaklanıyordur...menepozda ateş basmaları terlemeler olur...üstelik yoğun kanamalı adetlerden sonra başlar...üzülme bence menepozda değilsindir...:))

Arkadaşlar bir arkadaştan duydum, van da macun yapan biri varmis uğur akyol adında tanıdığının yumurtası olmuyormuş tup bebek tedaviye baslamamis dr. bu adami bulmus nerden bulduysa 48 yasinda igneler le bukuru macunu kullanmış ve tek yumurtası oluşup hamile kalmış. Şu anda 1 yada 2 yasinda çocuğu. Sonrada yine tuple ikiz olmuş. Ben de sipariş ettim. Bal. Polen. Propolis bitki ve baharat kokleriyle bir karışım mış. Henüz gelmedi adam adet ve igneleele başla opuya kadar dedi. Ama internette araştırınca hem çok olumlu hem olumsuz yorumlar gördüm. Arkadaşına güveniyorum ama okullanmadida akrabası kullandı ışte. Tanıdık biri var deneyen. Ama sizlerin bilgisi varmı. Guvenmelimiyim

Güvenmek kısmı senin kararın olacak aslında. Eğer hamile kalamama sebepleriniz aynıysa işe yaraması yüksek ihtimal. Fakat birisinde yumurta sorunu, diğerinde tutunma sorunu varsa işe yaramayacaktır. Kullandığımız her türlü ilacın aslında doğadaki kaynakların işlenip güçlendirilmiş hali olduğunu düşünürsek bitkisel destekler de işe yarıyor. Doğru soruna doğru kaynakları kullanmak kaydıyla. İstersen telefonla görüş. Durumunu anlat. Aklın yatarsa değerlendir.
Dipnot: Doğu illerinde sağlık kuruluşları daha yavaş geliştiği için kişisel bilgi ve deneyimler çok daha değerli ve kanımca, isabetli oluyor. Fakat birebir görüşmekte fayda var. Umarım kararın en hayırlısı olur...

Hanımlar iyi akşamlar. Bir kaç gün içinde edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum. Ileri yaş gebeliğinde kan testlerinin kullanılması trendmiş. Risk oranımız yüksek olduğu için varsa kan testinde mutlaka çıkıyormuş, riski amniyosentezdeki düşük oranından daha düşükmüş. Fiyatı biraz tuzlu, Amerika'da maliyeti 200 dolarmış kalanı Güvenli ulaşım masrafımış.
Diğer konu troidle ilgili, bugün tanıştığım 41 yaşında organik hamişin anlattıkları; troidi 5'in üzerinde, insülin direncinin de yüksek olmasından dolayı kilolu, Canan Karatay'dan güçlükle randevu alıyor, diyete başlıyor, 4 ayda 20 kilo veriyor, troidi 1,6' ya iniyor, organiğine kavuşuyor, 20 aylık gebeliğinde de kilo almıyor. Diyeti protein üzerine, karbonhidrat ve şekeri hayatından çıkarıyor, gebelik öncesi günlük qenzim ve omega3 kullanıyor, Katatay'ın gebelikte beslenmeyle ilgili kitabı da çıkmış. Bu diyeti uygulayarak hamile kalanları sayısı bir hayli fazlaymış, facede grup ta oluşturmuşlar. Ilgilenenlere duyurulur.
Ensu tedavin hayırlı olsun, bebiş haberi veren arkadaşımızı da tebrik ederim. Iyi geceler, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…