- 19 Aralık 2009
- 529
- 259
- 333
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.781
Canım tesekkur ederim,bu mucize senin de başına gelecek inanıyorum buna,yürekten dua ediyorum senin için. Tesekkur ederim:))canımm MAŞALLAHH
Sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerimm, biliyorsun senin adına çok sevindim..
bizede umut oldun cnm:) çok öptüm
ayyy çok sağol...nete baktım 0-450 arası görünüyor...korktum...yumurta sayınla orantılayınca çok iyi cnm.. hepsi olgunlaşmış.. kaliteli embriyoların olacak inşallah.
Kaçıncı gün tahlili e2[/QUOTE]UOTE="gulcan3349, post: 40548935, member: 674227"]slm kızlar e2 sonucum 15oo normal mi?
ayyy çok sağol...nete baktım 0-450 arası görünüyor...korktum...
Canım tesekkur ederim,bu mucize senin de başına gelecek inanıyorum buna,yürekten dua ediyorum senin için. Tesekkur ederim:))
Canım hayırlı olsun tedavin bebis geliyo cuma hurmetine, hadi insallah rabbim bebis versin
Merhaba tatlı anneler ve anne adayları,
Uzun zamandır giremedim, umarım herkes iyidir.ensu cum tedaviye başlamışsın çok çok sevindim.
Ben de biraz mutsuzum birkaç gündür. 41 yaşındayım, bu zamana kadar adetim 1 günden fazla gecikmedi. İlk defa geçen ay gününde oldu yine ama 4 gün sürmesi gerekirken 1 günde bitti, bu ay da şu an bitmesi gerekirdi ama hiç bir belirti yok henüz, sanırım menapoza giriyorum ben.Hamilelik durumu yok çünkü şu an malzemem yok
Ben daha bir kız yapacaktım kendime, annem 45 yaşında, teyzem 51 yaşında girdi menapoza, umarım değildir
çok güzelll inşallah döllenir ve sana bebiş olur.merhaba arkadaşlar...bende 40 yaşındayım...9 aydır evliyim...çocuğum olmayınca direk adana turan çetin tüp bebek merkezine başvurduk...tüm tetkiklerimiz yapıldı...fsh:7.8 hsg normal fakat sola deviye çıktı..dotorum önemli değil dedi...adetin 3.gününde 6 folikülüm olduğu söylendi...rahim 3 mm...8 gün tedaviden sonra 7 yumurta oluştu...17,17,15,14,14,13,11 şeklinde gelişti yumurtalar..bu gün tedavim bitiyor...cumartesi opu var...ben pek bişey bilmiyorum..sixce nasıl durumum...çocuğum olurmu acaba????eşimde sperm sayısı çok iyi yalnız hızı biraz düşük....????sizler daha deyimlisiniz anladığım kadarıyla....şimdide çok teşekkürler...
doktora gitsene canım malzemem yok hamile değilim diyosun olası bir menopoz durumu varsa onu geciktirmek için ilaç kullanırsın ihmal etme daha anne olacaz ne manopozu kovala kafandan bu düşünceleri
Merhaba tatlı anneler ve anne adayları,
Uzun zamandır giremedim, umarım herkes iyidir.ensu cum tedaviye başlamışsın çok çok sevindim.
Ben de biraz mutsuzum birkaç gündür. 41 yaşındayım, bu zamana kadar adetim 1 günden fazla gecikmedi. İlk defa geçen ay gününde oldu yine ama 4 gün sürmesi gerekirken 1 günde bitti, bu ay da şu an bitmesi gerekirdi ama hiç bir belirti yok henüz, sanırım menapoza giriyorum ben.Hamilelik durumu yok çünkü şu an malzemem yok
Ben daha bir kız yapacaktım kendime, annem 45 yaşında, teyzem 51 yaşında girdi menapoza, umarım değildir
canım sağoll nerelerdesin kaçakları oynadın:))
seninde benim gibi kız saplantın var:)) canım inşaşallah tez zamanda malzemeyide bulursun ve prensesine kavuşursun..
hemen rahim kalınlığına baktır cnm..
adetin normale göre çok gecikirse o gecikme sürecinde rahim kalınlığın 1-2 arasıysa menapoza yaklaşım oluyormuş.. 6 ve üstüyse herşey normalmiş:)
zannetmiyorum...mevsim geçişlerinden kaynaklanıyordur...menepozda ateş basmaları terlemeler olur...üstelik yoğun kanamalı adetlerden sonra başlar...üzülme bence menepozda değilsindir...:))Merhaba tatlı anneler ve anne adayları,
tedavinin 9. gününde bakıldı...[/QUOTE]E="gulcan3349, post: 40550462, member: 674227"]Kaçıncı gün tahlili e2
teşekkürler...cümlemizin bebişi olsun...yarın opu...çok güzelll inşallah döllenir ve sana bebiş olur.
ok.teşekkürler...yarın opu dua edin kızlarrrr...yok cnm e2 adetin 2. gününden itibaren opuya kadar her güne göre ve yumurta sayısına göre ayrı değerlendiriliyor..
Arkadaşlar bir arkadaştan duydum, van da macun yapan biri varmis uğur akyol adında tanıdığının yumurtası olmuyormuş tup bebek tedaviye baslamamis dr. bu adami bulmus nerden bulduysa 48 yasinda igneler le bukuru macunu kullanmış ve tek yumurtası oluşup hamile kalmış. Şu anda 1 yada 2 yasinda çocuğu. Sonrada yine tuple ikiz olmuş. Ben de sipariş ettim. Bal. Polen. Propolis bitki ve baharat kokleriyle bir karışım mış. Henüz gelmedi adam adet ve igneleele başla opuya kadar dedi. Ama internette araştırınca hem çok olumlu hem olumsuz yorumlar gördüm. Arkadaşına güveniyorum ama okullanmadida akrabası kullandı ışte. Tanıdık biri var deneyen. Ama sizlerin bilgisi varmı. Guvenmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?