- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.801
canim simdiden opun hayirli olsun bebisle sonuclansin inssllah benimde bugun transferim oldu hakkimizda hayirlisi olsun insalahok.teşekkürler...yarın opu dua edin kızlarrrr...
canim simdiden opun hayirli olsun bebisle sonuclansin inssllah benimde bugun transferim oldu hakkimizda hayirlisi olsun insalah
sagol canim benim insallah tutar bu benim son denemem olacakHayırlı olsun arkadaşım. Bebekli olsun inşallah.
Hayırlı olsunarkadaslar herkese saglikli bebisli tedaviler diliyorum bugun benim trasferim oldu artik 11 gun sayma polemigim basladi
sagol canim benim insallah tutar bu benim son denemem olacak
Hayırlı olsun canımarkadaslar herkese saglikli bebisli tedaviler diliyorum bugun benim trasferim oldu artik 11 gun sayma polemigim basladi
tesekkur ederim canimHayırlı olsun canım
cok sagol canim insallah allah gonlune gore versinDilerim dedigin gibi son denemen olsun, bu denemen sana bebegini getirsin. m
tesekkur ederimHayırlı olsun
sagol canim benim insallah tutar bu benim son denemem olacak
hayırlı olsun...gelsin bebişler inşallah...arkadaslar herkese saglikli bebisli tedaviler diliyorum bugun benim trasferim oldu artik 11 gun sayma polemigim basladi
sagol tatlim insallahAllah yardımcın olsun, bu defa yüzünü güldürsün inşallah.
insalah canim allah hepimizin yuzunu guldursunhayırlı olsun...gelsin bebişler inşallah...
Hayırlı olsun canım.arkadaslar herkese saglikli bebisli tedaviler diliyorum bugun benim trasferim oldu artik 11 gun sayma polemigim basladi
tesekkur ederim tatlimHayırlı olsun canım.
hadi hayirli olsun tatlimmarkadaslar herkese saglikli bebisli tedaviler diliyorum bugun benim trasferim oldu artik 11 gun sayma polemigim basladi
arkadaslar herkese saglikli bebisli tedaviler diliyorum bugun benim trasferim oldu artik 11 gun sayma polemigim basladi
tesekkur ederim cumlemize insallahHayırlı olsun canım inşallah bu tedavin bebeğini getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?