Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim simdiden opun hayirli olsun bebisle sonuclansin inssllah benimde bugun transferim oldu hakkimizda hayirlisi olsun insalah
Hayırlı olsun canım transferin. Hepimizin en kısa zamanda anne olması dileğim ama en çok istediğin kişilerden biri de sensin. 11 gün sonra pozitifi görmen ve 9 ay sonra Bebeğini kucağına Alman Allahtan dileğim. Inşallah. Mutluluğunu paylaştığını da görmek nasip olur.

cok tesekkur ederim yuce tabbim bebeyini sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

herkese merhaba
Bendw sık sık giremeyenlerdenim
Sizlerle paylasmak istedim transferimi. Ancak cok umitlerle gittigimiz hastanede hic ummadigimiz olaylar oldu, iki dondurulmus 1.kalite embriyomuz vardi, bir adet transfer olsun istedik, elimizde de en azindan bir tane de yedekte olsun diye.
Gecen carsamba, transfer icin gittigimde cozulen 6 hucreli embriyo gelisimini durdurdu, hemen digerini, 4hucreli embriyoyu cozmusler, transfer dakikasinda bunlari soylediler bana. Benim moral bir anda çöktü tabi. 4 hucreli cozuldukten sonra transfer saatine kadar 10 hucreli olmus, ama fragmantasyon gozlendigi icin 2.kalite sinifina girdi.
Bu sartlar altinda carsamba gunu transferimi oldum, bir saat yataktan kalkmadim, sonrasinda ise bir saatlik araba yolculugu bitiminde eve geldim. O gun yatakta en az 3 saat uyudum. Sonrasinda ise agir olmamak kaydiyla rutin hayatima geri dondum. Ertesi gun ise basladim, ve bugun itibari ile transfer gununu de sayarsak 5.gundeyim. Tutunma kanamasini cok bekledim, ama maalesef olmadi. Oglumda olmustu, hatta iicimde tuttuguna dair o his de vardi
Ama suan icimde koca bir bosluk hissediyorum. Moralim yerin dibinde,
Pozitif olmam gerekirken olmadigim kadar olumsuz düşünüyorum, hatta yeni merkez aramaya bile basladim.
27 nisan test günüm.bu kadar belirtiriz bir bekleme suresi korkutuyor beni,
Hepinizi öpüyorum

Oncelikle transferin hayirli olsun sonra neden kotu dusunuyorsun 4 hücreli embriyonun transfer saatine kadar 10 hücreli olması bile sana umut vermeli o bebek sana tutunmak dunyaya gelmek icin caba sarfederken senin böyle düşünerek onu üzmen dogrumu sonuc ne olursa olsun test sonucunu eline alana kadar hamilesin bunu dusunerek mutlu ol

Haklisin ama sanirim bu zamana kadar surekli hormon takviyesi aldik, belkide onlarin etkisidir, bolbol su iciyorum, iyi bakiyorum kendime, toparlamaya gayret gosteriyorum. Elimden geleni yapiyorum,
Toparlanacagim insallah

Haklisin ama sanirim bu zamana kadar surekli hormon takviyesi aldik, belkide onlarin etkisidir, bolbol su iciyorum, iyi bakiyorum kendime, toparlamaya gayret gosteriyorum. Elimden geleni yapiyorum,
Toparlanacagim insallah

Hormonlarımızın dengesini şaşırdığı aşikar ama hic degilse bu sureci mutlu gecirmeye çalış canım bebegin seninle dilerim dokuz ay boyincada seninle olur ve kucağına alip buyutmekde nasip olur

Hakında hayırlısı olsun

Canım transferin hayırlı olsun. 10 hücreli hiç de kötümser bir tablo değil. Bizim embriyoların da fragmantasyonu yüksekti ve bende hiç tutunma kanaması olmamıştı. Bu kada erken vazgeçme bebeğinden. İşe başlaman da iyi olmuş. Kafan dağılır. Hiç başka merkezi fala Düşünme şimdi. Aksi ispatlanana kadar hamilesin:)

Ah kuzum ya işin zor tarafı beklemek tabi ama umutsuz bekleme çağır bebisi konuş sev hisset .rabbim her turlu vermek istese veriyor tedavin tamamlandımı ona bak rabbime bırak en güzelini o verecktir sana hayırlısıyla, insallah hadi az kaldı

transferin hayırlı olsun canım, embriyo kalitelerine çok takılma, embriyo vücuda alındıktan sonra bile kendi içinde kendini yenileyebilen bir yapıya sahipmiş..
bu embriyoları kaçıncı gün dondurmuştunuz canım.. hangi hastanede tedavi görüyorsun şu anda..
inşallah bebişin tutunacak ve olumsuzluklardan tedavilerden doktorlardan kurtulursun cnm.. bekleme sürecini pozitif geçirmeye bak boşver dünü..

Benim yumurtalar ikinci gunde dollendi, cozulmelerini de sayarsak 3,gün embriyoru
embriyosu. Anadolu saglik merk. Tedavi oluyorumbriyosun embriyo

Benim yumurtalar ikinci gunde dollendi, cozulmelerini de sayarsak 3,gün embriyoru
Keske 5.gün embriyosu olsaydi dicem ama keskeler verilen cabalari geriye alamiyor. Tedavi olduğum merkezde keske ilgiyle karsilansam, ama maalesef agizlarindan zor cevap aliniyor. Sorulacak cok sorum vardi ama kimse muhatap olmuyor

herşey güzel olacak canım boşver olumsuzluklara takılma.. her yer birbirinden beter hiçbiryer dört dörtlük değil..
bebişinn tutunacak canım Allahın izniyle.. kafanı dağıt biraz bebişine endexlen....

Merhaba Canlar.........
Nasılsınız,?

hayırlı olsun Ensu tedavin.İnşh son olsun.

Senin gözlerin dolmasınn kıyamamm:)) Sabır ile aşacağız bu yolları.. Kabulleneceğiz ama denemekten de vazgeçmeyeceğiz canım benim..

Sağol canım benim.Kabul ettim herşeyile....Vazgeçmiyorum ama yarın gene İstanbul yolları taştan bana....:)
Bakalım neler olmuş :)

Test sonuçlarının güzel çıkmasını dilerim.

inşh böyle bir durum yoktur.Pazartesi son bir kontrol ve doktor gidilmesi en güzeli.
Dilerim tez zamanda bizde kavuşun.

arkadaslar herkese saglikli bebisli tedaviler diliyorum bugun benim trasferim oldu artik 11 gun sayma polemigim basladi

Hayırlı olsun canım......
Hep beraber sayıyoruz bakalım.

İnşh hakkınızda hayırlı olsun ama nazçizene bir daha keyfini sürmeye odaklanmanız aksi ispatlanana kadar hamilesiniz.......:) ve inşh hamilesiniz.

herşey güzel olacak canım boşver olumsuzluklara takılma.. her yer birbirinden beter hiçbiryer dört dörtlük değil..
bebişinn tutunacak canım Allahın izniyle.. kafanı dağıt biraz bebişine endexlen....
canım nasılsın ben bugün biraz üzgünüm adetin 3 günü fsh testi yaptırmıştım ancak bugün sonuç aldım ve fsh yine tavan yapmış hiç üzülmiycem takmıycam fsh dememe ramen yıkıldım resmen..seninde fsh çıkmıştı diye hatırlıyorum canım sen nasıl düşürdün ve hayıt aslan pancesi çayları içemiyorum..benim bu ay bir yumoşum vardı klmene devam ediyorum ama bu fsh büyümez büyüsede dölenme yine olmazz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…