Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne diyeyimm özgürlüğe alışınca daha doğrusu yalnız yaşamaya evlilik başı bağlamak gibi oluyor tabii.. Artık kararlar ortak, hayat müşterek oluyor ama gene de kadının sorumlulukları artıyor hele bir de anne olmak ayrı bir sorumluluk.. Ama hayat sana başarmışsın ki başka meziyetlerini de görmek için yeni görevler vermiş.. Eminim başarır bugünleri gülümseyerek anar durursun.. Başka dertleri görünce dertlerimize şükreder oluyoruz canım..
Sen gene de söylee bize söylen dur ki rahatla:)

selam arkadaşlar,
bugün kist aspire yapıldı ve tedaviye başladık yine bir kaç folikül var dedi doktorum,ben şu anda regl değilim regliyken başlamıcakmıyız tedaviye dedim,zaten aspireden sonra adet olacaksın hazır folikülde varken büyütelim dedi,doktorun vardır bir bildiği heralde(benim bildiğim adet 2.günü asıl folikül görünüyor)daha evvel menagon ve klomen kullanıyordum şimdi gonalf 150 (1 toz,1su)ve merional 150 (1 toz,1su)verdi iğneleri,gonaf çok karışık geldi bana hemşire yaparken,kızlar doğru yoldamıyız sizce benim normalde adetime 1 hafta var.ama başladık iğnelere?kan hormon testlerinde bakılmadı henüz e 2 filan.doktorumda tecrübeli ve donanımlı biri.güveniyorumda ama...birde gonalf i sabah merionalı akşam vur dedi.

alpcemre canım bir nefes kadar yakınım ama faydam yok kuzum belki az yediginden hayatın tadı yok gibidir yani yemekte insana mutluluk veriyor güçsüzlük belki bundan yani der etme demek kolay herseyi takma keyfini cıkart pazartesi dr gidecem gel konuşalım seninle.sarılalım gercektennnn kıskananlar olabilor yanii hahhhh unutma bebisin sana ihtiyacı var

Canım dr olmadıgım için dogru mu yanlış mı yoldasın bilemiyorum. Herkese uygulanan tedavi şekli genelde farklı oluyor..
İyi bir merkezde iyi bi doktora gittigin için şanslı olduguna göre muhtemel dogru tedaviyi uyguluyor olması yüksek :)
O yüzden benim önerim nacizane tedavini akışına bırakıp ne derlerse yapman ve allaha sığınman olur..
Dilerim emeklerinin sonucunu alırsın.. Seni aksi yonde etkileyecek tek şey endişelerin ve stresin olur.. O yüzden kendini rahatlatacak, kafanı dağıtacak şeylerle de meşkul ol canım.

Hakkatt yaaa bi sarılın birbirinize ordaa... Çikolata yiyinnn çikolataaa hem bebişlerde severmiş ya :))
Ayy bak Allah söyletti bebiş-ler dedimm

Hayırlısı kuzum ya takma kafana dr bu yani birmhafta kala başlayanları duydum bide kistin gitti yani şimdi gelsin yumurtalar bak demedi deme dondurulur bile fazla fazla ama sana bebişi getirecek yumurtalar insallah bu sefer olacak yemene icmene dikkat ediyon insallah stres yok yola devamm

doğru söylüyorsun ama ben hiç adetten önce başlayan duymadımda ondan tedirgin oldum,

Aslında doğrusunu biliyorsun da, yaşadığının gerçekliğine kendin bile inanamıyorsun. Onun için de beynin sürekli ispat için bahaneler üretiyor. Hani bebek küçükken inanman zordu da karnın büyümeye, Güneş' in içinde tekmeler atmaya başlayınca inanman da kabullenmen de daha kolay olacak.
Bebiş için bir şey diyemem ama dünden beri tüm yazılarımı bahçede yazıyorum. Kedilerim etrafımda uykuda, güneş tepemde... Keyif arası iş yapıyorum valla. Bilmiyorum ne zaman biter bu işler

doğru söylüyorsun ama ben hiç adetten önce başlayan duymadımda ondan tedirgin oldum,

İlk ol o zaman kuzucumm :))
Rahatlaa bak çok şükür tedavi uygulaya bilecek maddi gücün var ve en önemlisi tedaviyle bile olsa bebek sahibi olabilme umudun var.. Güzel bir şehir de güzel bir merkeze gidiyorsun.. Sana bugün umut bahşedilmiş ne diye endişe edersin..
Allah çok büyük inan ve güven canım gerisi gelirr... Duymadığımız ne çok şey var kim bilir...

inşallah canım ya,demek adet önceside başlanıyor duyduğuna göre?

Ahhhh keyfini yediğimmm...
Ohhhhhhhhhhhhhh missssssssssss....

sen nasıl bir pozitiflik saçıyorsun arkadaşım yaaa çok sevdim seni de ben...sen face de varmıdın ben bahçecideki arkadaşlarla facede tanışmak istiyorum yada burdakilerle

sen nasıl bir pozitiflik saçıyorsun arkadaşım yaaa çok sevdim seni de ben...sen face de varmıdın ben bahçecideki arkadaşlarla facede tanışmak istiyorum yada burdakilerle

Her zaman pozitif değilim canım benimde diplerim var elbet..
Ama mecburuz öyle olmaya mutsuz insan görmeye dayanamıyorum...
Facebook um malesef yok. Instagram ım var

inşallah canım ya,demek adet önceside başlanıyor duyduğuna göre?
Adeti düzensizlerde ve kist olanlarda duydum zaten ilk 5 günlük ilaclarla anlarsın hamilelerde yani hic üzülme rahim kalınlıgına bakıyor zaten ilac kullanımı hic biseye kafa takmayacan taammm mı Allah yardımcın olsun mükafatın bebişin olusun

Hamilelikte kısıtlama çok ta iyi değil kuzum. Canın dondurma istiyorsa ye. Muhtemelen dondurmadaki bir maddeye ihtiyacın vardır. Dikkat edeceğin nokta, abartmamak. Haftada iki- üç dondurmanın zararı olmaz. Meyveyi meyve olarak tükettiğinde şişkinlik yapıyor. Midenin pozisyonundan dolayı şişkinliği geç attığın için de kendini tok hissediyorsun. Suyunu içtiğinde başka besinler için de yerin kalır. Kahvaltıda ekmek yerine ceviz yiyebilirsin. Hem şişmez, hem açlık duymazsın. Evdeyken de sağına uzanarak yemeyi dene mesela. Midendeki baskı azalır.
Gelelim duygusal açlık konusuna. Senin bu dönemde yaşadığını, ben evliliğimizin 40 ı çıkmadan yaşadım. Emin ol evliliğe bakışın farklı olmuyor. Ben sabahın köründe bir saat yol gidip, akşama kadar aptal bir işverenin kaprislerine katlanırken eşim sabaha kadar bilgisayarda oyun oynayıp ben evden çıkarken yatıyor, akşam dönüş saatimde uyanıyordu. 4 aylık evliyken ayrılmayı teklif ettim. Bir de annesiyle kalıyorduk. Onun sıkıntıları da eklenince çektim resti. Ben gidiyorum, düzeleceksen gel, yoksa ayrılalım dedim. Peşimden geldi ama sorunlarımız bitmedi. Ta ki ben Ocak ayında son negatifimi alana kadar. Bir rest daha çekmek zorunda kaldım. Şimdilik ufak falsoları olsa da dikkat ediyor. Bu dönemde kendimi de sorguladım doğal olarak. Bir problemi, kendi ailemde ya da bekarlıktaki çevremde yaşananlarla da birleştirerek olması gerekenden daha yoğun algıladığımı farkettim. Yani sorun bir iken ben beş yapıyordum. Sende de hamilelik nedeniyle hormonlar yüksek. Ayrıca kız bebeklerde hem anne hem bebek östrojen salgıladığı için negatif duygular daha kolay yol buluyor. Nacizane tavsiyem, evladını kucağına alana kadar eşinle ilgili olumsuz duygu ve düşüncelerini rafa kaldır. Hatta istersen bir kutu yap kendine. Eşinle ilgili her negatif duygun için içine bir düğme, bozuk para, pirinç tanesi gibi bir şey koy. Doğumdan sonra hatta lohusalık bittikten sonra aç o kutuyu, salim kafayla değerlendirmeni yap. Ama bu dönemde odak noktan bebeğin. Zihnine yabancı maddelerin girmesine fırsat verme...
Yine çok konuştum yaw. Neyse, yaşlıların kusuruna bakılmaz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…