- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.981
güzel insanlar uzuun zaman oldu .kim ne yaptı kaçırdım hep. Bebiş haberi alan var mı??? ne sevincinize ne de hüznünüze ortak olabildim..benim ufaklık hieiiiç uyumuyo .bebek dediğin uyur . Bizimki sabah 7 akşam 10 uyanık.. o uyuyunca evle ilgilenebiliyorum ahanda koca evin cmlarını sildim daha perdelerini takmadan izmiri sel aldı.penim camlar oldu şahane!!! bir de ufak kız kilo almamış. Meme emiyo sadece. 5 Aylık 5 buçuk kilo acayip üzgünüm. 2220 Tavsiyeni hala uyguluyorum yoğurda pekmez katıyorum. Zaten tek ek gıdası bu..
offfff of rotasyon davasına okul değişikliği de olacak.. ve ben şehirde yaşamak istemiyorum. Yapamam zaten.. depresyona giriyom ben ya..
2220 Günaydın canım ya tekrar hayırlı olsun bahcenin son halini görmek isterim kuzum naptın ektin mi bi seyler
Merhaba, karnın doyuyorsa ve proteinini yeteri miktarda alıyorsan bence rahat ol.Are u sure? Vicdanım rahat etmiyor ya, içim rahat olsa sıkıntı yok da.. Ha bire yemem gerekmiş gibi hissediyorum. Çok zorlarsam çıkarıyorum ya da midemin şişliğinden nefes alamaz hale geliyorum. Az az sık sık yemeye çalışıyorum da onu da beceremiyorum. Midem hep dolu gibi. Doktor muayenesini iple çekiyorum, bebeğin gelişimi nasıl acaba diye kendimi yiyip bitirdim 10 gündür. 10 gündür yemesem yemeyeceğim yani, o derece..
Hamilelik psikolojisidir arkadaşım, bebişin bir gelsin bak o zaman kendini gör, aslan-kaplan olacaksın, bebişin ve kendin için ne kadar güçlü olduğunun farkına varacaksın. Bence bu güçlü olma durumu da kadınlık hormonunda var. Tohumu erkek veriyor ama biz bir canı taşıyoruz, can yetiştireceğiz, hayatın yükünü de çekiyoruz, güzelliklerini de görebiliyoruz, bu güzel yolculukta biraz molaya ihtiyacın var gibi, biraz kendini dinle ama kötü duygu düşüncelere kulağını kapa, Cemre'nin vereceği yenileme, tazelik, mis kokular seni bekliyor. Sevgiler.Hayat herkesi zorluyor sanırım bu aralar.. Ben hayatım boyunca bu kadar diplerde olduğumu hatırlamıyorum desem yeridir. Hamilelik psikolojisi midir bilmiyorum. Kendimi güçsüz, korunup kollanmaya muhtaç hissediyorum ve kocam da dahil kimsenin bunu umursadığı yok maalesef. Tırnağın varsa başını kaşıyorsun. Yarama dokundun, bin ah işitebilirdin de uzatmayayım konuyu.. Ama çok dertliyim aslında.
Umarım tedavinde herşey olması gerektiği gibi gider ve bebek haberi hayatına enerji katar.
Are u sure? Vicdanım rahat etmiyor ya, içim rahat olsa sıkıntı yok da.. Ha bire yemem gerekmiş gibi hissediyorum. Çok zorlarsam çıkarıyorum ya da midemin şişliğinden nefes alamaz hale geliyorum. Az az sık sık yemeye çalışıyorum da onu da beceremiyorum. Midem hep dolu gibi. Doktor muayenesini iple çekiyorum, bebeğin gelişimi nasıl acaba diye kendimi yiyip bitirdim 10 gündür. 10 gündür yemesem yemeyeceğim yani, o derece..
Hayat herkesi zorluyor sanırım bu aralar.. Ben hayatım boyunca bu kadar diplerde olduğumu hatırlamıyorum desem yeridir. Hamilelik psikolojisi midir bilmiyorum. Kendimi güçsüz, korunup kollanmaya muhtaç hissediyorum ve kocam da dahil kimsenin bunu umursadığı yok maalesef. Tırnağın varsa başını kaşıyorsun. Yarama dokundun, bin ah işitebilirdin de uzatmayayım konuyu.. Ama çok dertliyim aslında.
Umarım tedavinde herşey olması gerektiği gibi gider ve bebek haberi hayatına enerji katar.
güzel insanlar uzuun zaman oldu .kim ne yaptı kaçırdım hep. Bebiş haberi alan var mı??? ne sevincinize ne de hüznünüze ortak olabildim..benim ufaklık hieiiiç uyumuyo .bebek dediğin uyur . Bizimki sabah 7 akşam 10 uyanık.. o uyuyunca evle ilgilenebiliyorum ahanda koca evin cmlarını sildim daha perdelerini takmadan izmiri sel aldı.penim camlar oldu şahane!!! bir de ufak kız kilo almamış. Meme emiyo sadece. 5 Aylık 5 buçuk kilo acayip üzgünüm. 2220 Tavsiyeni hala uyguluyorum yoğurda pekmez katıyorum. Zaten tek ek gıdası bu..
offfff of rotasyon davasına okul değişikliği de olacak.. ve ben şehirde yaşamak istemiyorum. Yapamam zaten.. depresyona giriyom ben ya..
Are u sure? Vicdanım rahat etmiyor ya, içim rahat olsa sıkıntı yok da.. Ha bire yemem gerekmiş gibi hissediyorum. Çok zorlarsam çıkarıyorum ya da midemin şişliğinden nefes alamaz hale geliyorum. Az az sık sık yemeye çalışıyorum da onu da beceremiyorum. Midem hep dolu gibi. Doktor muayenesini iple çekiyorum, bebeğin gelişimi nasıl acaba diye kendimi yiyip bitirdim 10 gündür. 10 gündür yemesem yemeyeceğim yani, o derece..
Merhaba, karnın doyuyorsa ve proteinini yeteri miktarda alıyorsan bence rahat ol.
Dr. kontrolü konusunda 15 Nisan'da 2'li test için ayrıntılı inceleme yapıldı sorun yok denildi, materni testinte de sorun yok, 15 mayısta üniversitenin dr.na gittiğimde herhangi bir sorunun yoksa bebişe bakmaya gerek yok dedi ama ısrarım üzerine bebişime baktım kafası kocamandı yüz hatları belirgindi ve hareket ediyordu, 18-22 hafta arası ayrıntılı ultrasona bakılacak, şimdiki düşencem perinotoloğa gitmek. Diyeceğim ben mi abartıyorum her ay bebişi görüp gelişmesi nasıl diye, yoksa dr.mu çok rahat anlamadım. Diğer yandan annelerimizi Anadolu kadınını düşününce biz fazla pimpirikliyiz diye düşünüyorum, acaba doğrusu nedir?
Hamilelik psikolojisidir arkadaşım, bebişin bir gelsin bak o zaman kendini gör, aslan-kaplan olacaksın, bebişin ve kendin için ne kadar güçlü olduğunun farkına varacaksın. Bence bu güçlü olma durumu da kadınlık hormonunda var. Tohumu erkek veriyor ama biz bir canı taşıyoruz, can yetiştireceğiz, hayatın yükünü de çekiyoruz, güzelliklerini de görebiliyoruz, bu güzel yolculukta biraz molaya ihtiyacın var gibi, biraz kendini dinle ama kötü duygu düşüncelere kulağını kapa, Cemre'nin vereceği yenileme, tazelik, mis kokular seni bekliyor. Sevgiler.
Hayat herkesi zorluyor sanırım bu aralar.. Ben hayatım boyunca bu kadar diplerde olduğumu hatırlamıyorum desem yeridir. Hamilelik psikolojisi midir bilmiyorum. Kendimi güçsüz, korunup kollanmaya muhtaç hissediyorum ve kocam da dahil kimsenin bunu umursadığı yok maalesef. Tırnağın varsa başını kaşıyorsun. Yarama dokundun, bin ah işitebilirdin de uzatmayayım konuyu.. Ama çok dertliyim aslında.
Teşekkür teyzesi, çoğunlukla ben de aynı düşüncelerdeyim, hatta ultrason zarar verir mi diye de düşünüyorum, devamlı bakılınca ana karnında bile rahat yok, diyip gülüyorum. Sosyolojide tıpta etik konusu da işleniyor, tıpta müdahale nerede başlanılmalı, her konuya eğilinmeli mi, gibi. İşin doğasına karışıp, müdahil olunmak istenince başka sorunları da kendimiz çağırıyoruz. Evettt vesveselere gönderiyoruz, yeni evinde bahçende eşinle minnaklarında ve gelecek bebişinle çooookkkkk mutlo ol dileklerini sunuyoruz Güneş'le birlikte. Sevgiler.Rahat bırak kız bebeğini
Doktorun haklı, belirgin bir sorunun yoksa her seferinde bebeği görmenize gerek yok. Aylık gelişimine göre kafasının iri görünmesi normal. Nette bebeğinin gelişimiyle ilgili görüntüleri bulabilirsin. Ama son kontrollerinde ölçüm yapılıp doğum şekline karar verilecek zaten. Hem kendini hem bebeğini strese sokma şimdiden. Karnını okşa, bebeğine varlığı için teşekkür et ve günü gelene kadar onunla birlikte olmanın tadını çıkar. Emin ol bir terslik olursa (Allah göstermesin) hissedersin zaten. Bırak bebeciğin, içeride rahat rahat büyüsün...
Teşekkür teyzesi, çoğunlukla ben de aynı düşüncelerdeyim, hatta ultrason zarar verir mi diye de düşünüyorum, devamlı bakılınca ana karnında bile rahat yok, diyip gülüyorum. Sosyolojide tıpta etik konusu da işleniyor, tıpta müdahale nerede başlanılmalı, her konuya eğilinmeli mi, gibi. İşin doğasına karışıp, müdahil olunmak istenince başka sorunları da kendimiz çağırıyoruz. Evettt vesveselere gönderiyoruz, yeni evinde bahçende eşinle minnaklarında ve gelecek bebişinle çooookkkkk mutlo ol dileklerini sunuyoruz Güneş'le birlikte. Sevgiler.
Merhaba, karnın doyuyorsa ve proteinini yeteri miktarda alıyorsan bence rahat ol.
Dr. kontrolü konusunda 15 Nisan'da 2'li test için ayrıntılı inceleme yapıldı sorun yok denildi, materni testinte de sorun yok, 15 mayısta üniversitenin dr.na gittiğimde herhangi bir sorunun yoksa bebişe bakmaya gerek yok dedi ama ısrarım üzerine bebişime baktım kafası kocamandı yüz hatları belirgindi ve hareket ediyordu, 18-22 hafta arası ayrıntılı ultrasona bakılacak, şimdiki düşencem perinotoloğa gitmek. Diyeceğim ben mi abartıyorum her ay bebişi görüp gelişmesi nasıl diye, yoksa dr.mu çok rahat anlamadım. Diğer yandan annelerimizi Anadolu kadınını düşününce biz fazla pimpirikliyiz diye düşünüyorum, acaba doğrusu nedir?
Hamilelik psikolojisidir arkadaşım, bebişin bir gelsin bak o zaman kendini gör, aslan-kaplan olacaksın, bebişin ve kendin için ne kadar güçlü olduğunun farkına varacaksın. Bence bu güçlü olma durumu da kadınlık hormonunda var. Tohumu erkek veriyor ama biz bir canı taşıyoruz, can yetiştireceğiz, hayatın yükünü de çekiyoruz, güzelliklerini de görebiliyoruz, bu güzel yolculukta biraz molaya ihtiyacın var gibi, biraz kendini dinle ama kötü duygu düşüncelere kulağını kapa, Cemre'nin vereceği yenileme, tazelik, mis kokular seni bekliyor. Sevgiler.
Cidden gözlerim doldu şu anda.. İş yerinde olmasam bırakır ağlardım sanırım. Bi de gözümde rimel olmasa..Oy kuzum. Yaşadığın duygu durumu çok normal. Bir çok hamile yaşıyor bunu. Kedilerimden biliyorum
Farzet ki yanındayız, sana kocaman sarılıyoruz
Mesela yatırmışım seni dizlerime, saçlarını okşuyorum, ellerinle oynuyorum... Ağlamak iyi gelecekse omzuma da yaslanabilirsin. Dur ben su getireyim sana. İçine bir- iki damla limon. Ağladıktan sonra iyi gelir.
Çevrende yoksa da burada seni seven, değer veren ve anlayan dostların var. Ne zaman ihtiyaç duyarsan gel. Yüreğimiz de kollarımız da hep açık.
Oyyy kuzum benimm.. Şeker portakalım..Geçen gün Cemalnur Sargut'un bi röportajını okudum olumlu düşünmek ile ilgili.. Olumlu düşünmek olumlu şeyi getirmez yani kaderi değiştirmez ama kaderi sevmeye ve ona güzel bakmaya yardımcı olur diyor.. Aslında çok doğru.. İçinde bulunduğumuz şartlar ve olanaklar nedir onları görüp kabullenmek ve gülümsemek lazım sanırım..
Seni çok iyi anlıyorum zaten hepimizi zorluyor hayat denilen öğreti..
Kocaman öpüyorum ve2220 nin de dediği gibi kimse yoksa biz varız.. Gerekirse atlar uçağa gelir sana sarılır sonra dönerim.. Yeter ki mutlu ol..
Kendi kendinize mi sarılıyonuz sizi göbeginde bebiş büyüteseciler sizi hahhhhah ara ya girer toplu severiiim
Kendi kendinize mi sarılıyonuz sizi göbeginde bebiş büyüteseciler sizi hahhhhah ara ya girer toplu severiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?