Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür ederim arkadaşım. Minnakları yakaladıkça öpüyorum. Senin için de öperim. Tam sevilmelik ve de sevdirmemelik zamanlarına geldik. Her yerim tırnak izi yine
Senin bebelere de uzun ve mutlu bir ömür dilerim.
Ali' nin iyi olmasına da sevindim. İnşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam edecek ve çok tatlı, sağlıklı bir oğlun olacak.

MErhaba,transferimin 9.günündeyim herhangi belirgin bir belirtim yok fakat canım çok fazla ekşi ve tuzlu istiyor.1 kavanoz turşu yedim. Bir de çok sık rüya görüyorum..dün gece erkek kardeşim eşi ve kız yeğenim misafir gelmişler.rüya tabirinde müjdeli haberler diyor..transfer sonrası aserip pozitif sonuç alan var mi?

Insallah hamilelik belirtisidir ama turşu yeme limon ye turşu zararlı olabilir hadi bekliyoz dualardasın insallah

güzel insanlar uzuun zaman oldu .kim ne yaptı kaçırdım hep. Bebiş haberi alan var mı??? ne sevincinize ne de hüznünüze ortak olabildim.. benim ufaklık hieiiiç uyumuyo .bebek dediğin uyur . Bizimki sabah 7 akşam 10 uyanık.. o uyuyunca evle ilgilenebiliyorum ahanda koca evin cmlarını sildim daha perdelerini takmadan izmiri sel aldı.penim camlar oldu şahane!!! bir de ufak kız kilo almamış. Meme emiyo sadece. 5 Aylık 5 buçuk kilo acayip üzgünüm. 2220 Tavsiyeni hala uyguluyorum yoğurda pekmez katıyorum. Zaten tek ek gıdası bu..
offfff of rotasyon davasına okul değişikliği de olacak.. ve ben şehirde yaşamak istemiyorum. Yapamam zaten.. depresyona giriyom ben ya..

sonunda taşındın canım hayırlı uğurlu olsun güle güle otur yeni evinde herşey gönlünce olsun arkadaşım

teyzemin dostları sizi öpüyoruz ve dua ediyoruz bizim gibi bebişleriniz olsun diye

maşallah yetercim bunlar tam ısırmalık olmuşlar benim yerimede öp kokla

canımmm ALLAH kolaylık versinn

sonunda taşındın canım hayırlı uğurlu olsun güle güle otur yeni evinde herşey gönlünce olsun arkadaşım

güzel yüreklim yakın olsaydık getirirdim sana bol ısırırdın mıcılardın

Günaydın. Bebeğinin uyuma saatleri gayet normal. Doğal düzene uyum sağlamış aslında. Temizlik işlerini özellikle süpürge işini o uyanıkken yapabilirsin. Büyük ihtimalle uyuyacak o seste. Anne karnındaki seslere benziyormuş. Bir çok bebekte işe yarıyor. Onun dışında balkonda, parkta bol bol hava almasını sağlarsan uykusu daha çabuk geliyor. Amaaan, ikinci bebeğini büyüten anneye ahkam kesiyorum ben de
Ek gıdalara ufak ufak başlayabilirsin artık. Tadını almasını sağlayabilirsin. Bir hemşire önce sebze türü, acı, ekşi yiyecekleri tattırmanın ileride yemek seçme sorununu azalttığını anlatmıştı. Salçayı mümkün olduğunca ertele, şekeri kendisinin keşfetmesini bekle. Sık sık güneşlendirmeyi ihmal etme. Fırsat buldukça yatır güneşe, kemikleri gelişsin...
Neden çocuğu odadan hiç çıkarmadığını düşündüm acaba? Sanırım ben gün yüzü göstermeyen bir anne olurdum
Tamam, sustum. Yeter bu kadar bugünlük. Sen o fıstıkları koklaya koklaya öp benim için. Sımsıkı sarıl. Selamımı söyle, üzmesinler seni

Valla arkadaşım, sonunda taşındım
Gerçi hala ufak tefek işler var ama beni engelleyen bir şey yok çok şükür.

Hahhh olsun kuzum güzel mesguliyet seninkisi oyyyy kıyamam 5.5 kilo o kdar kötü degildir insallah üzülme tek saglıklı olsun bebisin azcık bize bırak hahhh biz bakarız nerde o günler degilmi..şimdilik bir gebiş yok yeni ama eli kulagında güzel haberler yakın pesi sıra herkes insallah hamile hahhhh cam silmem silsem nedense hep yagmur bendede oluyorrr bayrama hazırlık zaten olacak ramazandan önce bir kadın şart bana, girme depresyona sakın bırak oluruna hayatını yaşa canım

2220 Günaydın canım ya tekrar hayırlı olsun bahcenin son halini görmek isterim kuzum naptın ektin mi bi seyler

Haklısın, özellikle kadınlar Atatürk'e çok şey borçlu. Kocama boynumu büküp susup oturmak zorunda değilsem, ekonomik özgürlüğüm varsa ve modern biçimde yaşama imkanım varsa hep onun sayesinde..
Kızımın adı Cemre olacak canım, Allah kısmet ederse.. Darısı hepinizin başına..

Hic bir sey onermem
Yeme ihtiyacin, bebeginin ve senin eksik kalan vitamin, mineral vs. tamamlama cabanizla olusuyor. Onun icin zorlama kendini. Sendeki stok bitince zaten acilacak istahin.

Are u sure? Vicdanım rahat etmiyor ya, içim rahat olsa sıkıntı yok da.. Ha bire yemem gerekmiş gibi hissediyorum. Çok zorlarsam çıkarıyorum ya da midemin şişliğinden nefes alamaz hale geliyorum. Az az sık sık yemeye çalışıyorum da onu da beceremiyorum. Midem hep dolu gibi. Doktor muayenesini iple çekiyorum, bebeğin gelişimi nasıl acaba diye kendimi yiyip bitirdim 10 gündür. 10 gündür yemesem yemeyeceğim yani, o derece..

sağolun kızlar....
her aşamada süreçler devam ediyor hayat zorluyor beni bu aralar.
tedavideyim iğnelere devam :)
sonucu nasıl olcak bakalım hayırlısı diyorum.
inşh zamanı gelmiştir artık.
Hayat herkesi zorluyor sanırım bu aralar.. Ben hayatım boyunca bu kadar diplerde olduğumu hatırlamıyorum desem yeridir. Hamilelik psikolojisi midir bilmiyorum. Kendimi güçsüz, korunup kollanmaya muhtaç hissediyorum ve kocam da dahil kimsenin bunu umursadığı yok maalesef. Tırnağın varsa başını kaşıyorsun. Yarama dokundun, bin ah işitebilirdin de uzatmayayım konuyu.. Ama çok dertliyim aslında.
Umarım tedavinde herşey olması gerektiği gibi gider ve bebek haberi hayatına enerji katar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…