- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.961
Denk gelmişiz:) Facebook kullanıyorum ama nadiren.#Lulinda hadi yaa ben 12 de gittim 13.30 a kadar ordaydım,kesin denk geldik ama tanımıyoruz tabi birbirimizi...face kullanıyormusun,
anladım canım resimden tanırız diye sordumDenk gelmişiz:) Facebook kullanıyorum ama nadiren.
Özelden yaz bana Facebook profilini, yine denk geliriz belki.anladım canım resimden tanırız diye sordum
Hayırlı olsun, bereketli olsun yeni eviniz. Minnakları öp benim için. Bizde de 1 hafta arayla 6 tekir yavru var. Miv miv bütün gün bağırıyorlar:)
Geçmiş olsun canım, evde atlatır inşallah.
Oyyy tosuncuk bunlar. O selülitli boğumları yerim ben:)
Umarım herşey gönlünce olur.
Ben de 13.00 de oradaydım. Önceden haberleşseydik keşke. Hadi bakalım yeni tedavin hayırlı olsun.
KontroL iyi geçti. Erken doğum riski yok şimdilik. Rahim kapalı çok şükür. Ali bu hafta biraz minnak kalmış. Kilo boy bir hafta geride. Ama biz de anne baba minnakız. Zaten toraman çıkmaz bizden:)
MErhaba,transferimin 9.günündeyim herhangi belirgin bir belirtim yok fakat canım çok fazla ekşi ve tuzlu istiyor.1 kavanoz turşu yedim. Bir de çok sık rüya görüyorum..dün gece erkek kardeşim eşi ve kız yeğenim misafir gelmişler.rüya tabirinde müjdeli haberler diyor..transfer sonrası aserip pozitif sonuç alan var mi?
Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Bu yazımı yeni evimizden yazıyorum. Haftasonu taşındık. Ivır zıvır işler, temizlik ve yerleşme çabalarım hala sürüyor, yorgunluktan bacaklarım titriyor ama keyfim çooooook güzel.
Kedilerimin bir kısmı, evden kaçtı. Birisi eski eve gitmiş. Dün son bir defa kontrol etmeye gitmiştik, söylene söylene geldi
Diğerlerini de bulabilirim umarım.
Minikler özellikle çok mutlu. Kocaman bahçede totolarını sallaya sallaya koşmaya başladılar. Bir de 3 hamile kedim daha var. Kaçanları da bulursam 4 olacak. Bereketli bir ev olduk maşallah. Belki bana da bulaşır
teyzemin dostları sizi öpüyoruz ve dua ediyoruz bizim gibi bebişleriniz olsun diye
canımmm ALLAH kolaylık versinngüzel insanlar uzuun zaman oldu .kim ne yaptı kaçırdım hep. Bebiş haberi alan var mı??? ne sevincinize ne de hüznünüze ortak olabildim..benim ufaklık hieiiiç uyumuyo .bebek dediğin uyur . Bizimki sabah 7 akşam 10 uyanık.. o uyuyunca evle ilgilenebiliyorum ahanda koca evin cmlarını sildim daha perdelerini takmadan izmiri sel aldı.penim camlar oldu şahane!!! bir de ufak kız kilo almamış. Meme emiyo sadece. 5 Aylık 5 buçuk kilo acayip üzgünüm. 2220 Tavsiyeni hala uyguluyorum yoğurda pekmez katıyorum. Zaten tek ek gıdası bu..
offfff of rotasyon davasına okul değişikliği de olacak.. ve ben şehirde yaşamak istemiyorum. Yapamam zaten.. depresyona giriyom ben ya..
güzel yüreklim yakın olsaydık getirirdim sana bol ısırırdın mıcılardınsonunda taşındın canım hayırlı uğurlu olsun güle güle otur yeni evinde herşey gönlünce olsun arkadaşım
maşallah yetercim bunlar tam ısırmalık olmuşlar benim yerimede öp kokla
güzel insanlar uzuun zaman oldu .kim ne yaptı kaçırdım hep. Bebiş haberi alan var mı??? ne sevincinize ne de hüznünüze ortak olabildim..benim ufaklık hieiiiç uyumuyo .bebek dediğin uyur . Bizimki sabah 7 akşam 10 uyanık.. o uyuyunca evle ilgilenebiliyorum ahanda koca evin cmlarını sildim daha perdelerini takmadan izmiri sel aldı.penim camlar oldu şahane!!! bir de ufak kız kilo almamış. Meme emiyo sadece. 5 Aylık 5 buçuk kilo acayip üzgünüm. 2220 Tavsiyeni hala uyguluyorum yoğurda pekmez katıyorum. Zaten tek ek gıdası bu..
offfff of rotasyon davasına okul değişikliği de olacak.. ve ben şehirde yaşamak istemiyorum. Yapamam zaten.. depresyona giriyom ben ya..
sonunda taşındın canım hayırlı uğurlu olsun güle güle otur yeni evinde herşey gönlünce olsun arkadaşım
maşallah yetercim bunlar tam ısırmalık olmuşlar benim yerimede öp kokla
güzel insanlar uzuun zaman oldu .kim ne yaptı kaçırdım hep. Bebiş haberi alan var mı??? ne sevincinize ne de hüznünüze ortak olabildim..benim ufaklık hieiiiç uyumuyo .bebek dediğin uyur . Bizimki sabah 7 akşam 10 uyanık.. o uyuyunca evle ilgilenebiliyorum ahanda koca evin cmlarını sildim daha perdelerini takmadan izmiri sel aldı.penim camlar oldu şahane!!! bir de ufak kız kilo almamış. Meme emiyo sadece. 5 Aylık 5 buçuk kilo acayip üzgünüm. 2220 Tavsiyeni hala uyguluyorum yoğurda pekmez katıyorum. Zaten tek ek gıdası bu..
Haklısın, özellikle kadınlar Atatürk'e çok şey borçlu. Kocama boynumu büküp susup oturmak zorunda değilsem, ekonomik özgürlüğüm varsa ve modern biçimde yaşama imkanım varsa hep onun sayesinde..Merhaba Canlar ;
Çok özledim gene.....Hepinizi öperim.sarılırım.
Hayırlı olsun eviniz daha yeni taşınmıştınız ama.Sağlıkla huzurla bereketle oturun tüm kediciklerde toplasın inşh.
Geçmiş olsun canım....
Çalışma hayatı zor malaesef bir bankacılık geçmişim oldu bıraktım hiç pişman olmadım hala...Öyle stresliydi ki hep hastaydım hep.
günaydın:)
Merhaba ;
Ben hayırlı olsun dedim mi inan hatırlamıyorum ama uzun aralıklarla geliyorum hayırlı olsun bebeişin belkide demişimdir ama görmüşken gene yazmak istedim.:)
nasılsın?
Çok geçmiş olsun inşh evdeki ilaçlarla atlatır ne hastaneye ne sağlık ocağına gerek kalır.
günaydın :)
aynen öyle katılıyorum çok şey borçluyuz özellikle biz bayanlar....
Adı Cemrem mi olcak? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Maşallah 41 kere kocaman yaa çok tatlılar...........
aynen canım benim Allah razı olsun hepsinden.
aminnnnnn :)
bende gurur duyuyorum Allah böyle evlatlar yetiştirmeyide nasip etsin.
Hic bir sey onermem
Yeme ihtiyacin, bebeginin ve senin eksik kalan vitamin, mineral vs. tamamlama cabanizla olusuyor. Onun icin zorlama kendini. Sendeki stok bitince zaten acilacak istahin.
Öyle, doğru söylüyorsun. Atmosfer çok güzeldi, keşke katılsaymışsın.Canım antalya kenetlenirrrr bayramlarda benHep istedimm ama katilamadım yavvvv
Hayat herkesi zorluyor sanırım bu aralar.. Ben hayatım boyunca bu kadar diplerde olduğumu hatırlamıyorum desem yeridir. Hamilelik psikolojisi midir bilmiyorum. Kendimi güçsüz, korunup kollanmaya muhtaç hissediyorum ve kocam da dahil kimsenin bunu umursadığı yok maalesef. Tırnağın varsa başını kaşıyorsun. Yarama dokundun, bin ah işitebilirdin de uzatmayayım konuyu.. Ama çok dertliyim aslında.sağolun kızlar....
her aşamada süreçler devam ediyor hayat zorluyor beni bu aralar.
tedavideyim iğnelere devam :)
sonucu nasıl olcak bakalım hayırlısı diyorum.
inşh zamanı gelmiştir artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?