- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.141
Memnun kalmana sevindim canım. Gerçekten iyi, bilgili ve ilgi gösteren, anlatan, seni anlamaya önem veren bir doktordur Mehmet Bey. Çok da sevimli.Ay cok yoruldummm canlarımmm özlediiiimmmm sizi kendime izin verdim dr gittim 5 saat dr bekledim degerdi amaalpcemre evet iyi bir dr rahim filmi ve kan tahlili yaptiracagim
Pek parlak bi durumum yok yanii yumurta rezervi yok hemen hemen kısmet eylüle ancak tamamlanacak herseyyy insallah hayırlı zamanda başlayacagım
@magnesya kuzumm nerde derken kızını bize bırak diye dedimdi hahhhh ayolll bende umut hep varrrr bende sizi öperimmmmm
Günaydın Seda ablaaaa...Kız günaydın kııııız. N'abıyonuz bakiym?
Malesef antalya dayim ..rahim fimi cektirecegim nerde cektirecegimmm bilmiyorumm bilen öneren varsa tabi antalya olacakk sevinirimmm ay acısız istiuorummm[/QUOTE]İstanbuldaysanız özel gop hastanesinin fiyatı uygun 215tl. Çok farklı fiyatlar söyleniyor 600tl bile isteyen yer var.
GÜnaydınnn günaydınn günaydınn sabahın ve akşamın tanrıçalarıı
hepinizee kocaman kalpler gönderiyorumm
Merhaba, hoş geldin, verdiğin bilgiler için de teşekkür. Bebişlere kavuşmak için gözardı edilmemesi gereken konulardan biri. Ne kadar bilinçli olursak o kadar maddi ve manevi az hasar görürüz. Tedavinde bol şanslar ve sevgiler.Fragmantasyon testi; spermde dna hasarının olup olmadığını tespit ediyor. Genelde morfoloji testi 0 olanlarda dna hasarı olma ihtimali yüksek oluyormuş. Bu hasarla da tüp bebek tutmuyor tutsa bile ilk 3 ay içinde düşük ile sonuçlanıyor. Onun için morfolojisi %0 %1 olanlarda tüp bebek yaptırmadan önce bu testin de yapılmasını öneriyorlar.
Günaydın, yazılarının dışında 2 güzel kuş ve meyve çiçeği bile insana moral veriyor. Eua'nın delikanlısı ve senin kuş ve çiçeğine sevgiyle bakıyoruz.Kız günaydın kııııız. N'abıyonuz bakiym?
Malesef antalya dayim ..rahim fimi cektirecegim nerde cektirecegimmm bilmiyorumm bilen öneren varsa tabi antalya olacakk sevinirimmm ay acısız istiuorummm[/QUOTE]İstanbuldaysanız özel gop hastanesinin fiyatı uygun 215tl. Çok farklı fiyatlar söyleniyor 600tl bile isteyen yer var.
Afiyet olsun. Yaaa ben neden aş ermiyorum?günaydın canım gel kahvaltı edek
kızarmış ekmek, kırma yeşil zeytin kekik otlu pul biberli limonlu siyah zeytin otlu van peyniri süzme peynir közlenmiş kırmızı biber salatası domates salatalık bal ve kaymak bol kaşarlı sucuklu tost veeeeeee mis gibi demlenmiş çay
başka bişeyde canın çekerse söyle hemen hazırlarım yani
Merhaba, daha önce historoskopi yaptırmış mıydın? Varsa bir sorun müdahale etmeleri açısından daha faydalı olmaz mı? Her şey gönlünce olsun.Merhaba, hoş geldin, verdiğin bilgiler için de teşekkür. Bebişlere kavuşmak için gözardı edilmemesi gereken konulardan biri. Ne kadar bilinçli olursak o kadar maddi ve manevi az hasar görürüz. Tedavinde bol şanslar ve sevgiler.
Günaydın, yazılarının dışında 2 güzel kuş ve meyve çiçeği bile insana moral veriyor. Eua'nın delikanlısı ve senin kuş ve çiçeğine sevgiyle bakıyoruz.
Malesef antalya dayim ..rahim fimi cektirecegim nerde cektirecegimmm bilmiyorumm bilen öneren varsa tabi antalya olacakk sevinirimmm ay acısız istiuorummm
günaydın canım gel kahvaltı edek
kızarmış ekmek, kırma yeşil zeytin kekik otlu pul biberli limonlu siyah zeytin otlu van peyniri süzme peynir közlenmiş kırmızı biber salatası domates salatalık bal ve kaymak bol kaşarlı sucuklu tost veeeeeee mis gibi demlenmiş çay
başka bişeyde canın çekerse söyle hemen hazırlarım yani
Günaydın Seda ablaaaa...nabalım be yaaa.. Heb aynı, heb aynı..
GÜnaydınnn günaydınn günaydınn sabahın ve akşamın tanrıçalarıı
hepinizee kocaman kalpler gönderiyorumm
kuddus senin melodika yüreğini yer
sara_28 senin iş arkadaşını pataklar
D dnzdry senin misss gibi Güneş'ini koklar koklarr dururumm
alpcemre seninde Cemre'ni yerimm
2220 ayyyyyyyyy senin de pisipisilerini yeni hayat enerjini bağını bahçeni pek severimm
Amannnnnnnnnnn işte hepinizi ayrı ayrıı öperim beaaaa
Afiyet olsun. Yaaa ben neden aş ermiyorum?
Anaaaammmmmmmm kahvaltıya geeeelllllllllllll
Her birinize ayrı ayrı...
Bir sürü maceralarım, ardı arkası kesilmeyen yoğunluklarım, kendim hariç bir sürü kişinin halledilmiş sorunları, ameliyatları, yurt dışına irtica ettiğim 1 haftalık seyahatlerimi bitirdimmmmmmmmm geldimmm :) Çok şükürrrr
Akıllı kadının hali başka desem de (3972. sayfada kaldım diye not almışım kendime...) o kaaaadar sayfayı nasıl okuyacağım. 4115 olmuş hahahahaHadi bakalım kolay gelsin...
Herkese merhaba,
uzun bir süreden sonra yine geldim. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende negatif sonucu alınca biraz kendimi bıraktım (bir ay sadece :) ) ama hazırım tekrar, ilk amacım yumurtanın geç döllenmesine ve sonraki etaplarda 2. kalite embriyo oluşmasına neden olan yumurtalarımı güçlendirme yoluna gitmek.
Şimdi :
Öğrendiklerimi yazıyorum, bana bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim. Benim doktorumun çok pardon bir halt yapacağı yok. Bende zaman aleyhime işliyor diyerek denemeye karar verdiğim bir ilacı yapmak istiyorum.
1. Öncelikle ciddi bir diyet uygulamaya başladım : sebze ağırlıklı beslenmeye başladım, bakliyat ve protein kaynaklarını min. kıstım. Tatlıyı yasakladım kendime. Bol su içiyorum, hareketlendim, ama spor yapamıyorum.
2. bugün alıp da kullanmaya başlayacağım ilaçlar :
Biosteron dhea, koenzim q10, b12, omega 3 (hala kullandığım folik asidi de sayarsak 5 adet ilaç kullanmış olacağım)
3. kestane balı+çörek otu+tarçın+polen kullanmaya başladım (yaklaşık 4 gündür)
Arkadaşlar bu önerilenleri daha önce kullanan oldu mu acaba? Öncelikle bunu sorayım. Tüm maddi olanaklarımı zorluyorum ve Allahın izniyle tekrar başlamak istiyorum, negatifi alalı bir ay oldu ama ben bir ay daha beklemek istiyorum ve bu ilaçları kullanarak kaliteyi yükseltmek istiyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
hoş geldin sefalar getirdin nasılsın iyimisin iyi olmanı Cenabı Allah' tan niyaz ederim der seni kocaman öperim
inanırmısın bende bugün kızlara senin telefonun varmı varsa bir arayın bu kıza noldu diye soracaktımki kalbim temizmiş hemen geldin canım arkadaşım
Günaydınlar herkese...
Dün tetanoz aşısının 2. dozunu yaptırmak için sağlık ocağına gittim. Gitmişken gebe takibini de yaptılar. 5 haftada 1200 gram almışım. Ebe çok iyi dedi. Ama ben endişeliyim, daha fazla kilo almam gerekmiyor mu aslında diye sordum. Çünkü bu aşamadan sonra ayda 2 kilo aldığımızı okumuştum. Önemli olan bebeğin büyümesi, kilo artışı değil dedi. Karnınız büyüyorsa sorun yoktur bence dedi ama benim içim hala rahatlamadı. Bugün doktor randevum var, bakalım o 1200 gramın ne kadarı Cemre'nin ne kadarı benim?
Herkese merhaba,
uzun bir süreden sonra yine geldim. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende negatif sonucu alınca biraz kendimi bıraktım (bir ay sadece :) ) ama hazırım tekrar, ilk amacım yumurtanın geç döllenmesine ve sonraki etaplarda 2. kalite embriyo oluşmasına neden olan yumurtalarımı güçlendirme yoluna gitmek.
Şimdi :
Öğrendiklerimi yazıyorum, bana bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim. Benim doktorumun çok pardon bir halt yapacağı yok. Bende zaman aleyhime işliyor diyerek denemeye karar verdiğim bir ilacı yapmak istiyorum.
1. Öncelikle ciddi bir diyet uygulamaya başladım : sebze ağırlıklı beslenmeye başladım, bakliyat ve protein kaynaklarını min. kıstım. Tatlıyı yasakladım kendime. Bol su içiyorum, hareketlendim, ama spor yapamıyorum.
2. bugün alıp da kullanmaya başlayacağım ilaçlar :
Biosteron dhea, koenzim q10, b12, omega 3 (hala kullandığım folik asidi de sayarsak 5 adet ilaç kullanmış olacağım)
3. kestane balı+çörek otu+tarçın+polen kullanmaya başladım (yaklaşık 4 gündür)
Arkadaşlar bu önerilenleri daha önce kullanan oldu mu acaba? Öncelikle bunu sorayım. Tüm maddi olanaklarımı zorluyorum ve Allahın izniyle tekrar başlamak istiyorum, negatifi alalı bir ay oldu ama ben bir ay daha beklemek istiyorum ve bu ilaçları kullanarak kaliteyi yükseltmek istiyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?