Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Memnun kalmana sevindim canım. Gerçekten iyi, bilgili ve ilgi gösteren, anlatan, seni anlamaya önem veren bir doktordur Mehmet Bey. Çok da sevimli.

İstanbuldaysanız özel gop hastanesinin fiyatı uygun 215tl. Çok farklı fiyatlar söyleniyor 600tl bile isteyen yer var.
Malesef antalya dayim ..rahim fimi cektirecegim nerde cektirecegimmm bilmiyorumm bilen öneren varsa tabi antalya olacakk sevinirimmm ay acısız istiuorummm[/QUOTE]
Ben Vitale'de çektirecektim. Mehmet Bey rahim filmi olmadan tüp bebeğe başlamam demişti. 500 lira istemişlerdi, anestezili olursa..

Günaydınlar herkese...
Dün tetanoz aşısının 2. dozunu yaptırmak için sağlık ocağına gittim. Gitmişken gebe takibini de yaptılar. 5 haftada 1200 gram almışım. Ebe çok iyi dedi. Ama ben endişeliyim, daha fazla kilo almam gerekmiyor mu aslında diye sordum. Çünkü bu aşamadan sonra ayda 2 kilo aldığımızı okumuştum. Önemli olan bebeğin büyümesi, kilo artışı değil dedi. Karnınız büyüyorsa sorun yoktur bence dedi ama benim içim hala rahatlamadı. Bugün doktor randevum var, bakalım o 1200 gramın ne kadarı Cemre'nin ne kadarı benim?

kuddus senin melodika yüreğini yer
sara_28 senin iş arkadaşını pataklar
D dnzdry senin misss gibi Güneş'ini koklar koklarr dururumm
alpcemre seninde Cemre'ni yerimm
2220 ayyyyyyyyy senin de pisipisilerini yeni hayat enerjini bağını bahçeni pek severimm
Amannnnnnnnnnn işte hepinizi ayrı ayrıı öperim beaaaa

Merhaba, hoş geldin, verdiğin bilgiler için de teşekkür. Bebişlere kavuşmak için gözardı edilmemesi gereken konulardan biri. Ne kadar bilinçli olursak o kadar maddi ve manevi az hasar görürüz. Tedavinde bol şanslar ve sevgiler.

Kız günaydın kııııız. N'abıyonuz bakiym?
Günaydın, yazılarının dışında 2 güzel kuş ve meyve çiçeği bile insana moral veriyor. Eua'nın delikanlısı ve senin kuş ve çiçeğine sevgiyle bakıyoruz.
İstanbuldaysanız özel gop hastanesinin fiyatı uygun 215tl. Çok farklı fiyatlar söyleniyor 600tl bile isteyen yer var.
Malesef antalya dayim ..rahim fimi cektirecegim nerde cektirecegimmm bilmiyorumm bilen öneren varsa tabi antalya olacakk sevinirimmm ay acısız istiuorummm[/QUOTE]
Merhaba, daha önce historoskopi yaptırmış mıydın? Varsa bir sorun müdahale etmeleri açısından daha faydalı olmaz mı? Her şey gönlünce olsun.

Afiyet olsun. Yaaa ben neden aş ermiyorum?

Merhaba, daha önce historoskopi yaptırmış mıydın? Varsa bir sorun müdahale etmeleri açısından daha faydalı olmaz mı? Her şey gönlünce olsun.

Afiyet olsun. Yaaa ben neden aş ermiyorum?[/QUOTE]

Canım ne güzel aşerme işte..
Ben hamile değilken bile aşeren bir insanım o yuzden inan çok zor.. Hahahahha

Anaaaammmmmmmm kahvaltıya geeeelllllllllllll

GÜnaydınnn günaydınn günaydınn sabahın ve akşamın tanrıçalarıı
hepinizee kocaman kalpler gönderiyorumm

sanada kocaman günaydın portakallı şekerim

patakla valla ben ki kimsenin iyisine kötüsüne karışmam ne aldı ne verdi hiç ilgilenmem ama herkes sara bugün nereye gitti ne aldı biz niye senin gibi güzel şeyleri bulamıyoruz haaa senin çocuğun yok ondan bu kadar geziyosun çocuğun yok ondan işlerin çabuk bitiyor kendine vakit ayırabiliyosun çocuğun yok ondan bu kadar eğlenebiliyosun gibi laflar sokarak ne kazanıyolar bu sözlerden bu düşüncelerden nasıl mutlu oluyolar anlamıyorum ama benim anladığım beni kıskanıyolar hatta çocuğumun olmayışını bile yanlışmı düşünüyorum bence hayır

Afiyet olsun. Yaaa ben neden aş ermiyorum?

iyiki aşermiyosun arkadaşım yoksa canın çekse ne yapardık yazmadan da duramıyorum yazsan bir dert yazmasan iki

Anaaaammmmmmmm kahvaltıya geeeelllllllllllll

sende geeeeeeel sen daha güzellerini hazırlıyon tızıııııııım

Son düzenleme:

Akıllı kadının hali başka desem de (3972. sayfada kaldım diye not almışım kendime...) o kaaaadar sayfayı nasıl okuyacağım. 4115 olmuş hahahaha Hadi bakalım kolay gelsin...

hoş geldin sefalar getirdin nasılsın iyimisin iyi olmanı Cenabı Allah' tan niyaz ederim der seni kocaman öperim

inanırmısın bende bugün kızlara senin telefonun varmı varsa bir arayın bu kıza noldu diye soracaktımki kalbim temizmiş hemen geldin canım arkadaşım

Herkese merhaba,
uzun bir süreden sonra yine geldim. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende negatif sonucu alınca biraz kendimi bıraktım (bir ay sadece :) ) ama hazırım tekrar, ilk amacım yumurtanın geç döllenmesine ve sonraki etaplarda 2. kalite embriyo oluşmasına neden olan yumurtalarımı güçlendirme yoluna gitmek.
Şimdi :
Öğrendiklerimi yazıyorum, bana bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim. Benim doktorumun çok pardon bir halt yapacağı yok. Bende zaman aleyhime işliyor diyerek denemeye karar verdiğim bir ilacı yapmak istiyorum.

1. Öncelikle ciddi bir diyet uygulamaya başladım : sebze ağırlıklı beslenmeye başladım, bakliyat ve protein kaynaklarını min. kıstım. Tatlıyı yasakladım kendime. Bol su içiyorum, hareketlendim, ama spor yapamıyorum.

2. bugün alıp da kullanmaya başlayacağım ilaçlar :
Biosteron dhea, koenzim q10, b12, omega 3 (hala kullandığım folik asidi de sayarsak 5 adet ilaç kullanmış olacağım)

3. kestane balı+çörek otu+tarçın+polen kullanmaya başladım (yaklaşık 4 gündür)

Arkadaşlar bu önerilenleri daha önce kullanan oldu mu acaba? Öncelikle bunu sorayım. Tüm maddi olanaklarımı zorluyorum ve Allahın izniyle tekrar başlamak istiyorum, negatifi alalı bir ay oldu ama ben bir ay daha beklemek istiyorum ve bu ilaçları kullanarak kaliteyi yükseltmek istiyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum.

wooooow süper bir başlangıç yapmışsın tebrikler inşallah sonucuda güzel olacak

Hoşbuldummm canımmmmmmmmmmmmmm kalbinin temizliğini de seni de çok severim. Ben iyiyim hayatım. İş yoğunluğumu burada olmama engel olmayacak şekilde tamamladım. Sezonu kapattım :)))))) Ama seyahat vs. bir sürü beden yorgunluğum oldu onları henüz atamadım. 1 haftadır spor papuçla geziyorum o kadar kara sular inmiş durumda ayaklarım :)

Beynim de yorgun ama bedenime 10 basar :) Sadece virüs taraması yapan bilgisayar gibi azıcık hantalım ama olsun. Tü tü maşallah :))) Sen iyi misin? Her şey yolunda mı? İyi ol :)

Şimdi mesajları hatmetmeye çalışıyorum... Ne olmuş ne bitmiş bileyim de geriden gelmeyeyim diye. Tatsız olanları hatırlatmamak üzere okuyup içimde bitirip, varsa (ki çok dilerim) keyifli haberleri kutlamak istiyorum...
Bi gözüm burada bi gözüm diğer sekmede 3974. sayfada :) Çok sayfam var çoook :)

Yoksa sen evhamlı bir anne mi olacaksın? Eyvah eyvah

Vallahi daha ne olsun canım:)
Ama bu yöntemleri en az bi 2 ay kullan ki etkili olsun derim benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…