Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yokk kuzumm yaa o sıcakta oralara gitmeyi gözüm yemedii açıkcası..
Birde ona para isityorlar buna para bune dedimm yaa altı üstü 7 gece... Hoppp gerisin geri dönüverdim..
Yeni bir tedavi ufuklarda gözükmüyor.. Bedenim kaldırmaz, oldum 72 kg rejim yapacak enerjim bile yok..
Zavallı koca bu bedenle 2 kez tatile çıkacak ama napalım elimizdekilerle yetinmeyi öğrenmek lazım
Ben de seni özledim bu aradaa

Transfer zamanı, opudan sonra nar suyu içersin. Yalnız rahmin kayması konusunda ne yapmayı düşünüyor doktorun? Bu önemli ve müdahale gerektiren bir durum. Sanırım donduracaksın. Dilerim her şey yoluna girer...

öğlen yemeğine etli, biber dolması ve pazı yaprağıyla sarma yaptım yanına da cacık oooh mis akşamada yemeğim var o yüzden işten gittimmi sallama bitki çayımı yapıp kitabımı alıp balkonumda keyif yapacam

bu arada dün marullarımı yeşil soğanlarımı toplayıp salata yaptım insanın kendi emeğinin karşılığını alması kadar güzel ve lezzetli bişey yok

Anammmm anammm diyim ben saaa :)))
Afiyet şeker olsunnn :)
Ellerine sağlık.

Ne güzel haber bu yaaaa çok mutlu oldum doğrusu. Hepimiz bir tane yumurtaya da razıyız, yeter ki sağlıklı olsun. İçimde üzüntü var, kendimi tutamıyorum. Hepimizin yaşadığı şeyler işte, ne diyebilirim ki. Geçecek inşallah, umut bizlerin tek sarılabileceği dal.

seni anlamıyorum dersem yalan olur :))
O üzüntüü yiyip bitirdi, kemirdi her bir yanımızı!
En korktuğum hamile kaldığımızda sıradanlaşıcak olması durumun..
Kendi adıma alıştım sanırım umut edip yaşamaya ve bir yandan da amann demeye..
Herkesin çocugu olmak zorunda değil ya demeyi öğrendim az çok ama çocugu olandan duymak hala can alıcı olabiliyor.. Ne diyebilirim inşallahh kolaylıkla zafere ulaşırsın- ulaşırız..
Kocamannn sarılıyorum sana..

Arkadaslar benim adetimij 13.gunuydu kontrol vardi transfer icin ama ictigim estrofem haplar bi ise yaramamis e2 degerim yukselmemis hic bu ay transfer iptal obur ay adetle beraber bant kullancam oyle deniycekler bakalim cok moralim bozuldu ayni durumu yasayan varmiii

Hoşgeldinnnnn, özletmiştin. Yediğin içtiğin senin olsun, gördüğün ve yaşadığın güzellikleri paylaşmanı dileriz.

Valla ağzımı şapırdata şapırdata bi hal oldum.. ahanda bi de böyle oldum.

Hoşgeldinnnnn, özletmiştin. Yediğin içtiğin senin olsun, gördüğün ve yaşadığın güzellikleri paylaşmanı dileriz.

güneşin canı yeterki istesin teyzesi ona yapar kargoyla yollar

yemek konusunda aynı kısır döngüyü bende çok sık yaşıyorum insan her gün ne yemek yapacağını şaşırıyor yemeğin adı konduktan sonra gerisi kolay

Okudum hatmettim, yemeğimi de yedim... Bitmeyecek roman gibi kalın hepiniz ve en ummadık zamanında bir sürü "minik" hikayeler eklesin :)

Ve tabii bu durumdan dolayı bugün yalan oldu yokluğumdan haberleri yazayım sonra eve gideyim bahçe işlerimin hepsi beni bekliyor :) Hep planlı programlı, ön araştırmacı olan ben hiç plansız programsız ilerlemek neymiş onu test etmek durumunda kaldım yokluğumda. Hiç planlamadan ilerleyemiyormuşum, zamanı yetiştiremiyormuşum onu gördüm. Hiçbir yere yetişemiyor hissettim kendimi... Dağıldım hem özel hayatımda hem işyerinde... Geçti bitti şimdi ama çok uzun süredir ilk kez bu kadar iyi sarstı maşallah :)

Hiç hesapta yokken tüm değişkenleri kontrol dışında olan bir işin içine girdik hiç mübalağasız 23 Nisan, 1 Mayıs ve sonrasında 19 Mayıs da dahil olmak üzere tüm resmi tatiller, Cumartesi-Pazar, normal günlerde de 22-23.00 çıkışlı yoğuuuuun bir iş trafiği yaşadım ki evlere şenlik :) Olmazı oldurduk oldu bitti geçti diyelim :)

Oysa ki biz o tarihler için uçak rezervasyonlarımızı bile hazırlamıştık malum bu tatilleri birleştirip her ikimizin de ailesiyle birlikte geleneksel mailece bahar tatilimizin programını yapıyorduk, hah! erteledik, uçaklarda istediğimiz gibi yer olmayınca 22 Mayıs akşamına araç kiralayıp buradan hep birlikte gitmek üzere hazırlandık.

Tüm bu koşturmacanın sonuçlarından biri olarak bir daha da gelmesem şu ülkeye gitmediğim başka ülkelere gitsem dediğim İspanya'ya 5 günlük 5. kez gerçekleşen seyahatim oldu. Denize sınır illerini ve Endülüs tarafını seviyor olsam da kaç kez yıldızlarımı barıştıramadığım Madrid'i bu kez tekrar barıştırmaya çalıştım, ı ıhh olmadı... Karasular inmiş ayaklarım ve "hafiflemiş" cüzdanımdan başka bir getirisi pardon götürüüüüüüüsü olmadı. Bir de çok sıcaktı amele yanığı oldum geldim :)

Oh be! tamam rutine dönebilirim, programlarımı yapabilirim derken 22 Mayıs akşamı mailece seyahate gideceğimiz aracı havaalanındaki acentadan mı teslim alsak vs derken gecenin bir yarısı gelen telefonla programların programsızlaşabileceğini bir kere daha anlamak zorunda kaldık. Bypass'ı henüz 6 ay önce yapılan canım kayınpederimin ambulansla, 29 nabızla hastaneye götürüldüğü haberini aldık. Arızalıyım ya inanmaya devam ettim tetkikler yapılana ve hangi aksiyon alınacağı söylenene kadar arabayı iptal etmedim :) Sonuç kalp pili takılması olarak kesinleşince, Datça'dan, o canımmm köylerden birinden bir cee demek ihtimali suya düştü. Hızlandırılmış bir ameliyat sürecini geçirdik, hastaneden çıkarttık ve her şey çok iyi ve şimdi bir köy yerine koca şehrin ortasında, buradayım :)

Hain kaçamak planlarımız sürmüyor mu, sürüyor ama şimdilik şunu yapalım diye kesin bir şey öngöremiyorum. 7 Haziran seçimleri olmasaydı bu Cuma 5-10 gün kaçmaya hazırdık ama zaman yeterli olmayacak, kısası bizi kesmez uzunu vatan işlerine aykırı... 1 oy 1 oydur :) Sonuç olarak şu son 1-1.5 ay yaptığım ne plan varsa bozuldu. Her şey plansız programsız hesapsız kitapsız oldu :) E madem yapınca olmuyor diye hayıflanmak yerine bir sürü plansız kalmaya kararlıyım :)))) O yüzden saldık çayıra mevlam isterse kayıra :)

Heyyy Evren!
Sana uzun zamandır yazılı mesaj yollayamıyorum... İçimden içimden gönderdim. Çok yorgunken güç istedim verdin, çok fuzuli akılsızlıklar varken akıl ihsan istedim birileri için verdin, endişelerimiz çoğaldığında iç huzuru istedim verdin, kendim ve sevdiklerim için sağlık istedim, ameliyatlı da olsa verdin. Çok teşekkür ederim :)

Ama isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler ya yakın zamana planlanmış veya planlanmamış fark etmiyor şöyle bir 10 günlük kaçamak ver bize... Sevgiliyle sevgililiğimizi hatırlayalım. 1.5 aydır ev otel, bizler de farklı zamanlarda giriş çıkış yapan müşterilerdik... Randevuyla zor gördük birbirimizi, hasretiz... Giderelim :)

Merhaba, rahmin kaymasında sorun yaşanır mıymış? Kistin küçük olması da güzel bir haber, sağlıklı beslenmeyle inş. Eylül'e kadar kaliteli yumoş ile bebişine kavuşursun.
İncir başlı başına bir mucize besin. Kendi kendini dölleyen, en olmadık yerlerde yetişen bir ağaç. Bize de bereket olarak yansıyor.

Merhaba, geçmiş olsun... Niye böyle oldu soruların çoktur hepimiz gibi...
Transfer için hazırlığın var yanlış okumadıysam. 3 kez transferi ertelenen biri olarak şunu söyleyebilirim.
İlkinde rahim çok inceydi baştan iptal ettik :)
İkincide estrofem kullanıldı işe yaramadı.
Üçüncüde estrofem+climara bant kullanıldı işe yaramadı.
Sonra 21. günden başlayıp lucrinli baskılama (geçici menopoz yaratıldı) ancak transfer yapıldı.

Ancak e2 değerinden çok dondurulmuş tedavisinde rahim kalınlığına ve Progestron a bakılıyor.
Bant ve estrofem rahimin kalınlığına destek için kullanılıyor.
Bunun bende işe yaramamasının tek açıklaması yumurtlamanın devam etmesiydi. Yumurtlama olunca rahim inceliyor o nedenle bant+estrofeme ilaveten progestron ile kesin teyidi alınıyor.

Eğer benzer durum ise yumurtlama baskılanamıyorsa rahim incelmeye başladığından transfer de erteleniyor. Umarım hemen sonuç alırsınız benim gibi arızalı tepkileri olmaz vücudunun... Lucrin ile baskılama başarılı olunca dondurulmuşlar için transfer gerçekleşmişti. Bir de başarılı, pozitif sonuç olsaydı pek iyi olurdu ama sınıfta kaldık :)))

Dilerim sizin ki takdirnameli geçer... Çok güzel ilerler, güzel buluşursunuz ve çok ama çok güzel sonuçlanır...
Keyfini kaçırmayacak gelişmelerini okumak dileğiyle, kolaylıklar dilerim. Yolun açık şansın bol olsun :)

Baskıya verelim hikaye türünden çıkıversin bu yazıı...
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.. Allah size bağışlasın babanızı..
Tatiller gene gelir elbet yeter ki sağlıklı olalım... Aşkınız da daim olsun ama işler olmazsa tatillerde olmaz diyerekten çok şükür çekelim bereketimiz eksilmesinnn...
O yanacıklarından öperimmm

wuuuuuuuuuuuw çok atraksiyonlu bir zaman geçirmişsin neyseki kazasız belasız bitmiş kayınpederine geçmiş olsun

sende istediğin tatili yapar o eski enerjik halinle aramızda olursa eskisi gibi

hahahahhahahahahhahah inanılır gibi değil az önce mail box a bir mail düştü...

5 Haziran tarihli düğün davetiyesi... Hala lcv ye dair cevap yok diye...
Yoğunluğumdan okuyamadığım (acil kodlular ve o yoğunlukla ilgisi olanların dışında) 1.215 mailim vardı :) nasıl cevaplayayım.

Neyse düğün dernek bahane, lokasyon şahane... Antalya'daymış...
Evren mesaj mı veriyorsun bilmiyorum ama bir küçük rica, sevgiliyi dürtsene bi! :)
4'ü gidiş - 7'si sabahı dönüşlü bir seyahate evet desin :)

Huy çıkar mı? Hemen baktım boş yer var uçaklarda :) Fiyatlar feci fahiş yalnız! :)

Amin amin aminnnnn teşekkür ederim, çaresiz dertlerimiz olmasın, huzurumuz olsun yeter :)
Yazmadığım atraksiyonlarımda dolu... Bilahare yeri geldikçe yazarız, şimdi ben bile çoğunu bir şey olunca hatırlıyorum :)

En ispanyol halimle "buenas noches"

wuuuuuuuuuuuw çok atraksiyonlu bir zaman geçirmişsin neyseki kazasız belasız bitmiş kayınpederine geçmiş olsun

sende istediğin tatili yapar o eski enerjik halinle aramızda olursa eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…