- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.181
Anammm anammm kim gelmiş yazacam bi dönüyoorum teknik servis ofiste adamla dolandıkda otur kalk benimkisi sanki ofice boyyuuumm ulennn hosgeldiiiiinnnWishhDuygu bekliyoooz ki gelecekkk hatunnn iyi kişi işlerini hallettin tammam bizimlesinn dimiii dimmmiii
haydeeee hep bareberrrr
portakales kuzummm özledimmm senideeee tatili iptalmi ettinnn hayırlısı kuzum yoksa yeni bir tedavimi haydi insallahhh
2220 canım benimde rahim incelmiş klomendende olur dedi ama 6 ve 20 günüm ama adettimin günü 25 mi 28 mi karrışık ve dr bana rahimmm sola kaymış az, dedi ilk defa duyuyorummm kist var ama kücük rezerv az ama kalitesiz yumurta işte ondann benim polene alerji olmasa iyiydide karışımlara başlama zamanı .
Allah iyiliini versin :) çok bacaklı o hayvanceezlere karşı fobim var bemim !! Ürperdim . Maf oldum. !!!!
Anammm anammm kim gelmiş yazacam bi dönüyoorum teknik servis ofiste adamla dolandıkda otur kalk benimkisi sanki ofice boyyuuumm ulennn hosgeldiiiiinnnWishhDuygu bekliyoooz ki gelecekkk hatunnn iyi kişi işlerini hallettin tammam bizimlesinn dimiii dimmmiii
haydeeee hep bareberrrr
portakales kuzummm özledimmm senideeee tatili iptalmi ettinnn hayırlısı kuzum yoksa yeni bir tedavimi haydi insallahhh
2220 canım benimde rahim incelmiş klomendende olur dedi ama 6 ve 20 günüm ama adettimin günü 25 mi 28 mi karrışık ve dr bana rahimmm sola kaymış az, dedi ilk defa duyuyorummm kist var ama kücük rezerv az ama kalitesiz yumurta işte ondann benim polene alerji olmasa iyiydide karışımlara başlama zamanı .
öğlen yemeğine etli, biber dolması ve pazı yaprağıyla sarma yaptım yanına da cacık oooh misakşamada yemeğim var o yüzden işten gittimmi sallama bitki çayımı yapıp kitabımı alıp balkonumda keyif yapacam
bu arada dün marullarımı yeşil soğanlarımı toplayıp salata yaptım insanın kendi emeğinin karşılığını alması kadar güzel ve lezzetli bişey yok
Ne güzel haber bu yaaaa çok mutlu oldum doğrusu. Hepimiz bir tane yumurtaya da razıyız, yeter ki sağlıklı olsun. İçimde üzüntü var, kendimi tutamıyorum. Hepimizin yaşadığı şeyler işte, ne diyebilirim ki. Geçecek inşallah, umut bizlerin tek sarılabileceği dal.Valla 7 mi bende de o kadar var canım endişe etme...
Kuzenim 1 yumurtayla ikiz dogurdu ayol hiç tasalanmaa canımm..
Onun 1 yumurtasını besleyen tek şey incir kürü idi aklında olsun..
Bir iki ay yaptı 3.tüp bebek denemesine gidecekken bi baktı hamişş:)
Darısı başına olsun inşallah.. Her şey den öte rahat stressiz bir vücut lazım.
Ne güzel haber bu yaaaa çok mutlu oldum doğrusu. Hepimiz bir tane yumurtaya da razıyız, yeter ki sağlıklı olsun. İçimde üzüntü var, kendimi tutamıyorum. Hepimizin yaşadığı şeyler işte, ne diyebilirim ki. Geçecek inşallah, umut bizlerin tek sarılabileceği dal.
Hoşgeldinnnnn, özletmiştin. Yediğin içtiğin senin olsun, gördüğün ve yaşadığın güzellikleri paylaşmanı dileriz.
Her birinize ayrı ayrı...
Bir sürü maceralarım, ardı arkası kesilmeyen yoğunluklarım, kendim hariç bir sürü kişinin halledilmiş sorunları, ameliyatları, yurt dışına irtica ettiğim 1 haftalık seyahatlerimi bitirdimmmmmmmmm geldimmm :) Çok şükürrrr
iyiki aşermiyosun arkadaşım yoksa canın çekse ne yapardık yazmadan da duramıyorum yazsan bir dert yazmasan iki
Sen yazmaya devam et arkadaşım, Güneş'in ilgisini çeken yemek olursa hemen yaparız. Ayrıca bize kaynak da oluyorsun, bazen devamlı kısır döngü aynı yemekleri yapmaktan bıkıyorum.
Merhaba yeni sürecinde bol şanslar. Bence proteini kesme, tatlı, hamur işi, makarna-pilavı bırakarak kilo verebiliyorsun. Vitaminlerde Biosterona kuşkulu bakıyorum, kullanmadım ve tavsiye de etmem. İlave D vitaminini ayda bir, qenzimin 200 mg'dan günde 3 kez, bol yeşillik, ceviz-badem-incir-zeytin-nar ekşisi-zeytin yağı. Canan KARATAY'ın son kitabını tavsiye ediyorum, kendin ve eşin için beslenme programını çok detaylı anlatmış. Güzel haberlerini bekliyoruz.Herkese merhaba,
uzun bir süreden sonra yine geldim. Umarım hepiniz iyisinizdir.
1. Öncelikle ciddi bir diyet uygulamaya başladım : sebze ağırlıklı beslenmeye başladım, bakliyat ve protein kaynaklarını min. kıstım. Tatlıyı yasakladım kendime. Bol su içiyorum, hareketlendim, ama spor yapamıyorum.
2. bugün alıp da kullanmaya başlayacağım ilaçlar :
Biosteron dhea, koenzim q10, b12, omega 3 (hala kullandığım folik asidi de sayarsak 5 adet ilaç kullanmış olacağım)
3. kestane balı+çörek otu+tarçın+polen kullanmaya başladım (yaklaşık 4 gündür)
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Senin de tedavin hayırlı olsun. Kalite az olabiliyor ki sonrasında gelişemiyor. Değerlerin çok iyiymiş, en güzel tarafı da doğal gebe kalabiliyor olman. Fizyolojik ve genetik araştırma sonucu sorun varsa giderilerek ve sağlıklı beslenmeyle kaliteli yumoşlardan bebişlerine kavuşmanı dilerim. Sana da Canan KARATAY'ın bizleri konu alan son kitabını tavsiye ederim. Bol şans ve sevgiler.mrb ben 38 yaşındayım ve eylülde 39 olacağım.beni hatırlamış olabilirsiniz ben 16 aylık evliyim ve doğal yolla üç düşük yaşadım. iki kere kürtaj oldum 6 haftalıktı son düşük 1 ay önce kanama ile yaptım.
herşeyim yapıldı eşimle genetik sprem benim hormonlar çok iyi amh 3.56.
bende tüp bebek kararı verdim ve bülent tıraşa gittim baktı ve yumurta rezervi çok iyi dedi ama benim sorum şu amh ve rezerv bu kadar iyiken kalite sadece yaşamı bağlı?
bülent hoca genetikli tüp bebek dedi, sayı fazlayken kalite az olabilirmi sizce?
günaydın canım gel kahvaltı edek
kızarmış ekmek, kırma yeşil zeytin kekik otlu pul biberli limonlu siyah zeytin otlu van peyniri süzme peynir közlenmiş kırmızı biber salatası domates salatalık bal ve kaymak bol kaşarlı sucuklu tost veeeeeee mis gibi demlenmiş çay
başka bişeyde canın çekerse söyle hemen hazırlarım yani
Hoşgeldinnnnn, özletmiştin. Yediğin içtiğin senin olsun, gördüğün ve yaşadığın güzellikleri paylaşmanı dileriz.
Valla ağzımı şapırdata şapırdata bi hal oldum..ahanda bi de böyle oldum.
Merhaba, rahmin kaymasında sorun yaşanır mıymış? Kistin küçük olması da güzel bir haber, sağlıklı beslenmeyle inş. Eylül'e kadar kaliteli yumoş ile bebişine kavuşursun.Anammm anammm kim gelmiş yazacam bi dönüyoorum teknik servis ofiste adamla dolandıkda otur kalk benimkisi sanki ofice boyyuuumm ulennn hosgeldiiiiinnnWishhDuygu bekliyoooz ki gelecekkk hatunnn iyi kişi işlerini hallettin tammam bizimlesinn dimiii dimmmiii
haydeeee hep bareberrrr
İncir başlı başına bir mucize besin. Kendi kendini dölleyen, en olmadık yerlerde yetişen bir ağaç. Bize de bereket olarak yansıyor.Valla 7 mi bende de o kadar var canım endişe etme...
Kuzenim 1 yumurtayla ikiz dogurdu ayol hiç tasalanmaa canımm..
Onun 1 yumurtasını besleyen tek şey incir kürü idi aklında olsun..
Bir iki ay yaptı 3.tüp bebek denemesine gidecekken bi baktı hamişş:)
Darısı başına olsun inşallah.. Her şey den öte rahat stressiz bir vücut lazım.
Arkadaslar benim adetimij 13.gunuydu kontrol vardi transfer icin ama ictigim estrofem haplar bi ise yaramamis e2 degerim yukselmemis hic bu ay transfer iptal obur ay adetle beraber bant kullancam oyle deniycekler bakalim cok moralim bozuldu ayni durumu yasayan varmiii
Okudum hatmettim, yemeğimi de yedim... Bitmeyecek roman gibi kalın hepiniz ve en ummadık zamanında bir sürü "minik" hikayeler eklesin :)
Ve tabii bu durumdan dolayı bugün yalan oldu yokluğumdan haberleri yazayım sonra eve gideyim bahçe işlerimin hepsi beni bekliyor :) Hep planlı programlı, ön araştırmacı olan ben hiç plansız programsız ilerlemek neymiş onu test etmek durumunda kaldım yokluğumda. Hiç planlamadan ilerleyemiyormuşum, zamanı yetiştiremiyormuşum onu gördüm. Hiçbir yere yetişemiyor hissettim kendimi... Dağıldım hem özel hayatımda hem işyerinde... Geçti bitti şimdi ama çok uzun süredir ilk kez bu kadar iyi sarstı maşallah :)
Hiç hesapta yokken tüm değişkenleri kontrol dışında olan bir işin içine girdik hiç mübalağasız 23 Nisan, 1 Mayıs ve sonrasında 19 Mayıs da dahil olmak üzere tüm resmi tatiller, Cumartesi-Pazar, normal günlerde de 22-23.00 çıkışlı yoğuuuuun bir iş trafiği yaşadım ki evlere şenlik :) Olmazı oldurduk oldu bitti geçti diyelim :)
Oysa ki biz o tarihler için uçak rezervasyonlarımızı bile hazırlamıştık malum bu tatilleri birleştirip her ikimizin de ailesiyle birlikte geleneksel mailece bahar tatilimizin programını yapıyorduk, hah! erteledik, uçaklarda istediğimiz gibi yer olmayınca 22 Mayıs akşamına araç kiralayıp buradan hep birlikte gitmek üzere hazırlandık.
Tüm bu koşturmacanın sonuçlarından biri olarak bir daha da gelmesem şu ülkeye gitmediğim başka ülkelere gitsem dediğim İspanya'ya 5 günlük 5. kez gerçekleşen seyahatim oldu. Denize sınır illerini ve Endülüs tarafını seviyor olsam da kaç kez yıldızlarımı barıştıramadığım Madrid'i bu kez tekrar barıştırmaya çalıştım, ı ıhh olmadı... Karasular inmiş ayaklarım ve "hafiflemiş" cüzdanımdan başka bir getirisi pardon götürüüüüüüüsü olmadı. Bir de çok sıcaktı amele yanığı oldum geldim :)
Oh be! tamam rutine dönebilirim, programlarımı yapabilirim derken 22 Mayıs akşamı mailece seyahate gideceğimiz aracı havaalanındaki acentadan mı teslim alsak vs derken gecenin bir yarısı gelen telefonla programların programsızlaşabileceğini bir kere daha anlamak zorunda kaldık. Bypass'ı henüz 6 ay önce yapılan canım kayınpederimin ambulansla, 29 nabızla hastaneye götürüldüğü haberini aldık. Arızalıyım ya inanmaya devam ettim tetkikler yapılana ve hangi aksiyon alınacağı söylenene kadar arabayı iptal etmedim :) Sonuç kalp pili takılması olarak kesinleşince, Datça'dan, o canımmm köylerden birinden bir cee demek ihtimali suya düştü. Hızlandırılmış bir ameliyat sürecini geçirdik, hastaneden çıkarttık ve her şey çok iyi ve şimdi bir köy yerine koca şehrin ortasında, buradayım :)
Hain kaçamak planlarımız sürmüyor mu, sürüyor ama şimdilik şunu yapalım diye kesin bir şey öngöremiyorum. 7 Haziran seçimleri olmasaydı bu Cuma 5-10 gün kaçmaya hazırdık ama zaman yeterli olmayacak, kısası bizi kesmez uzunu vatan işlerine aykırı... 1 oy 1 oydur :) Sonuç olarak şu son 1-1.5 ay yaptığım ne plan varsa bozuldu. Her şey plansız programsız hesapsız kitapsız oldu :) E madem yapınca olmuyor diye hayıflanmak yerine bir sürü plansız kalmaya kararlıyım :)))) O yüzden saldık çayıra mevlam isterse kayıra :)
Heyyy Evren!
Sana uzun zamandır yazılı mesaj yollayamıyorum... İçimden içimden gönderdim. Çok yorgunken güç istedim verdin, çok fuzuli akılsızlıklar varken akıl ihsan istedim birileri için verdin, endişelerimiz çoğaldığında iç huzuru istedim verdin, kendim ve sevdiklerim için sağlık istedim, ameliyatlı da olsa verdin. Çok teşekkür ederim :)
Ama isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler ya yakın zamana planlanmış veya planlanmamış fark etmiyor şöyle bir 10 günlük kaçamak ver bize... Sevgiliyle sevgililiğimizi hatırlayalım. 1.5 aydır ev otel, bizler de farklı zamanlarda giriş çıkış yapan müşterilerdik... Randevuyla zor gördük birbirimizi, hasretiz... Giderelim :)
Okudum hatmettim, yemeğimi de yedim... Bitmeyecek roman gibi kalın hepiniz ve en ummadık zamanında bir sürü "minik" hikayeler eklesin :)
Ve tabii bu durumdan dolayı bugün yalan oldu yokluğumdan haberleri yazayım sonra eve gideyim bahçe işlerimin hepsi beni bekliyor :) Hep planlı programlı, ön araştırmacı olan ben hiç plansız programsız ilerlemek neymiş onu test etmek durumunda kaldım yokluğumda. Hiç planlamadan ilerleyemiyormuşum, zamanı yetiştiremiyormuşum onu gördüm. Hiçbir yere yetişemiyor hissettim kendimi... Dağıldım hem özel hayatımda hem işyerinde... Geçti bitti şimdi ama çok uzun süredir ilk kez bu kadar iyi sarstı maşallah :)
Hiç hesapta yokken tüm değişkenleri kontrol dışında olan bir işin içine girdik hiç mübalağasız 23 Nisan, 1 Mayıs ve sonrasında 19 Mayıs da dahil olmak üzere tüm resmi tatiller, Cumartesi-Pazar, normal günlerde de 22-23.00 çıkışlı yoğuuuuun bir iş trafiği yaşadım ki evlere şenlik :) Olmazı oldurduk oldu bitti geçti diyelim :)
Oysa ki biz o tarihler için uçak rezervasyonlarımızı bile hazırlamıştık malum bu tatilleri birleştirip her ikimizin de ailesiyle birlikte geleneksel mailece bahar tatilimizin programını yapıyorduk, hah! erteledik, uçaklarda istediğimiz gibi yer olmayınca 22 Mayıs akşamına araç kiralayıp buradan hep birlikte gitmek üzere hazırlandık.
Tüm bu koşturmacanın sonuçlarından biri olarak bir daha da gelmesem şu ülkeye gitmediğim başka ülkelere gitsem dediğim İspanya'ya 5 günlük 5. kez gerçekleşen seyahatim oldu. Denize sınır illerini ve Endülüs tarafını seviyor olsam da kaç kez yıldızlarımı barıştıramadığım Madrid'i bu kez tekrar barıştırmaya çalıştım, ı ıhh olmadı... Karasular inmiş ayaklarım ve "hafiflemiş" cüzdanımdan başka bir getirisi pardon götürüüüüüüüsü olmadı. Bir de çok sıcaktı amele yanığı oldum geldim :)
Oh be! tamam rutine dönebilirim, programlarımı yapabilirim derken 22 Mayıs akşamı mailece seyahate gideceğimiz aracı havaalanındaki acentadan mı teslim alsak vs derken gecenin bir yarısı gelen telefonla programların programsızlaşabileceğini bir kere daha anlamak zorunda kaldık. Bypass'ı henüz 6 ay önce yapılan canım kayınpederimin ambulansla, 29 nabızla hastaneye götürüldüğü haberini aldık. Arızalıyım ya inanmaya devam ettim tetkikler yapılana ve hangi aksiyon alınacağı söylenene kadar arabayı iptal etmedim :) Sonuç kalp pili takılması olarak kesinleşince, Datça'dan, o canımmm köylerden birinden bir cee demek ihtimali suya düştü. Hızlandırılmış bir ameliyat sürecini geçirdik, hastaneden çıkarttık ve her şey çok iyi ve şimdi bir köy yerine koca şehrin ortasında, buradayım :)
Hain kaçamak planlarımız sürmüyor mu, sürüyor ama şimdilik şunu yapalım diye kesin bir şey öngöremiyorum. 7 Haziran seçimleri olmasaydı bu Cuma 5-10 gün kaçmaya hazırdık ama zaman yeterli olmayacak, kısası bizi kesmez uzunu vatan işlerine aykırı... 1 oy 1 oydur :) Sonuç olarak şu son 1-1.5 ay yaptığım ne plan varsa bozuldu. Her şey plansız programsız hesapsız kitapsız oldu :) E madem yapınca olmuyor diye hayıflanmak yerine bir sürü plansız kalmaya kararlıyım :)))) O yüzden saldık çayıra mevlam isterse kayıra :)
Heyyy Evren!
Sana uzun zamandır yazılı mesaj yollayamıyorum... İçimden içimden gönderdim. Çok yorgunken güç istedim verdin, çok fuzuli akılsızlıklar varken akıl ihsan istedim birileri için verdin, endişelerimiz çoğaldığında iç huzuru istedim verdin, kendim ve sevdiklerim için sağlık istedim, ameliyatlı da olsa verdin. Çok teşekkür ederim :)
Ama isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler ya yakın zamana planlanmış veya planlanmamış fark etmiyor şöyle bir 10 günlük kaçamak ver bize... Sevgiliyle sevgililiğimizi hatırlayalım. 1.5 aydır ev otel, bizler de farklı zamanlarda giriş çıkış yapan müşterilerdik... Randevuyla zor gördük birbirimizi, hasretiz... Giderelim :)
Baskıya verelim hikaye türünden çıkıversin bu yazıı...
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.. Allah size bağışlasın babanızı..
Tatiller gene gelir elbet yeter ki sağlıklı olalım... Aşkınız da daim olsun ama işler olmazsa tatillerde olmaz diyerekten çok şükür çekelim bereketimiz eksilmesinnn...
O yanacıklarından öperimmm
wuuuuuuuuuuuw çok atraksiyonlu bir zaman geçirmişsin neyseki kazasız belasız bitmiş kayınpederine geçmiş olsun
sende istediğin tatili yapar o eski enerjik halinle aramızda olursa eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?