Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Rahim filmi cektirecegim canim az bi sey dedi ama ben solda kist var o agrı yapıyor diyorum yok idrar yolları diyorum kaymada yaparmış zaten 3 aya ancak tüp kısmet tabiii insalllah sorunlar cogalmaz ve cözülürrr

Rahim filmi cektirecegim canim az bi sey dedi ama ben solda kist var o agrı yapıyor diyorum yok idrar yolları diyorum kaymada yaparmış zaten 3 aya ancak tüp kısmet tabiii insalllah sorunlar cogalmaz ve cözülürrr

İnşallah canımm güzel günler habercisi olsunlar ne diyimm..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz hani benim dostum arkadaşımdınız iki gündür yokum insan bir merak eder değilmii yok olmaz böyle ilişkimizi gözden geçireceğimsitemimi yapıp lafımı soktuğuma göre(geçmişide okumamış birisi olarak) gerçekleri yaplaşabilrim kızlar pzrts İLKER paşayı dr götürmüştük öksürüyordu(cuma gün başlamıştı) dr yatış verdi(pronjit başlangıcı imiş) dün gündüz gece ve bu gün bu saate kadar has yattık serum takdılar iğnler yaptılar kuzuma bu gün evimizdeyiz çok şükür

Kuzum gecmis olsun soracaktim valla ilkeri rabbim korusun ya üzüldüm gecmis olsun

Abbowwwwww helehelehelehellleeee nazarlaraaa gelmişşş paşamızzz..
Pazar ve dün yoktum ki bende tam idarak edemedim kim var kim yok derkenee bi taşşşş fırladııı ekrandan kafama ahaahahah
Canımm benimm

Kuzum gecmis olsun soracaktim valla ilkeri rabbim korusun ya üzüldüm gecmis olsun
teşekürderim daha iyi şimdi iğneler verdi dr onları yaptırırken biraz canı yanacak ama sağlık için yapılacak bir şey yok canım şaka yaptım kız

Abbowwwwww helehelehelehellleeee nazarlaraaa gelmişşş paşamızzz..
Pazar ve dün yoktum ki bende tam idarak edemedim kim var kim yok derkenee bi taşşşş fırladııı ekrandan kafama ahaahahah
Canımm benimm
yaaaaa nasıl idrak edemezsin ben KIRMIZIYIM hemde KIPKIRMIZIvalla ço normal bazan gözümün önündekini görmüyorum ben farketmemiş olmanız normal neyse iyiyiz şimdi canım

Tesekkur ederim arkadasim cvbin icin,benim 3.denemem daha once bir uzun 1 kisa protokol yapildi ama hic e2 sorunu yasamadim,neden oldu bisey demedi doktor hanim(bahceci kubra) sadece bazi bunyeler cvp vermeyebilir dedi ,dedigi iz gibidir sanirim,her yeni tedavide farkli bisey ogreniyorum,umarim guzel temennileriniz gerceklesir hepimiz icin,sizede gonlunuzce bir tatil ve ailenize bol saglik,dediginiz gibi umarim takdirle biter bu tedavi,cok hosuma gitti bu soz bir ogretmen olarak

Gecmis olsun canım

Tekrar hoşgeldin. Öncelikle kayınpederine büyük geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın.
Yeniden aramızda olmana sevindim. Özlemiştik seni. İşler yoluna girmeye başladığına göre, biz de ilgini bekliyoruz, haberin olsun

Sabah ballı su mu içtin ayol?

Sıkıntıların olsa da o zamana kadar çözülür, endişelenme. En kötüsü, basit bir operasyon olur ama kayma hafifse düzenli masaj ve yürüyüşle bile düzelir. Kişisel tavsiyem, kist varken hiç değilse transfer yaptırmaman yönünde olur. Kistle ya da kist tedavisinden hemen sonra yapılan transferlerde başarı oranı çok düşük gördüğüm kadarıyla. Kimsenin risk almasını, üzülmesini istemem. Bu aradaki zamanı soğan kürüne ayırabilirsin. Ben çok faydasını gördüm. Ardından incir kürü ve düzenli incir tüketimiyle yumurta kaliteni de artırırsın. Yani aslında kocaman bir fırsat var önünde, iyi değerlendirmeni ve mutlu haberi paylaşmanı dilerim...

İlker Paşa' ya çok geçmiş olsun. Haftasonu tatiline denk geldi bacım yokluğun. Malum haftasonu kimse görünmüyor. Herkesin iyi olduğunu kabul edip zorlamıyoruz...

Geçmişler olsun inşallah. Kuzular hastalanmasın isteriz ama böyle büyüyorlar, Allah sağlık sıhhat versin yavrulara

Merhaba sevgili dostlar
Size guzel bir haberle gelmrk isterdim ama malesef bu defa dahada kotu bir haberle geldim istedim ki sizlerde bilin ve kendinizr dikkat edin.aci hikayeme gelince nisanda negatif biten tedaviden sonra sislideki malum hastanede dr ayse hanimla negatif gorusmesine adetle birlikte gittiğimde 5 folikulgoruldu ve E2 27 Fsh 10 ciçıkınca ara vermeden ikinci tedaviye basladik gunlul 250 doz gonalef ile.devaminda solda 2 yumi sagda 1 yumi tedaviye cevap verdi ve soldakilet dahahizli ilerleyince soldski iki yumi ile 15 mayista opuya girdim.beni takip eden doktor ayse hn oldugu icin opuyada onun yapmasini ozellikle istedim sabah 9.20 de ayse hn opuya aldi ssonrasında esim 3 kez asagi inip beni soruyor ne oldu diye ama cevap alamiyor ve aslinda 15-20 dak suren islem bende dahada uzun suruyor ve nihayet beni odaya aliyorlar uyandigimda ilk soyledigim cok siddetli agrim olduguydu hemen igne yapildi ve biz saat 2 ye kadar odada ayse hn bekledik defalarca sormamiza ragmen gelen giden olmadi hemsireler ulasamafi ve bize hicbir evrak verilmedi.esim ise donecegi icin biz eve donduk agrimla ve tam eve girdik ayse hn aradi yumurtalarimin ikiside sozde bos cikmis alamayinca defalarca yikama yapmis vr yine alamayinca dr melih beyi cagirip onada baktirmis ve neticede benim 2 yumi heba olmus.oysa ben opuya 544 E2 ile girdim ve iki yuminin cok iyi oldugunu kendisi bana bizzat soyledi.sonrasinda benim agrilar dinmek bilmedi afedersiniz yerime oturamiyordum ama 4 gun rulid kullnsninca gececegini dudundum fakat gecmeyip arttikca 20 mayista kontrole gittim siddetli agri ile guclukle muayene olup tahlillet yapildi ve crp 5.7 mcv 94.7 mch 31.6 cikti ayni gun bana antibiyotik verip eve gonderdiler ancak sabaha kadar uyuyamadim ve sabah daha da kotu bir agri ve migde bulantisiyla ayni hastaneye gittim hemen yatis yapildi ve 27 saat orda kaldim buarada ayni degerlerde artis cikti ve birdunya serum agri kesici antibiyotik ile guc bela agrilarim hafifledi .opu esnasinda yumilerde fazla yikama yapildigi icin enfeksiyon olusmus ve ben 12 gundur hala agri cekiyorum hala beni serseme ceviren ilaclari iciyorum.
basinizi agrittiysay cok uzgunum ben yasadim sizler yasamayi n. Onca emekle olusan yumurtalarimdan oldugum gibi sagligimdanda oldum.sevgilerimle

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bir süre ara vermen en iyisi gibi görünüyor. Kullandığımız ilaçlar aynı zamanda bağışıklık sistemimizi de etkiliyor ve her türlü hastalığa açık hale geliyoruz. Hiç değilse bir 6 ay ara vermeni öneririm. CRP ve sedimantasyonu özellikle takip etmen, düşmemesi halinde immünoloji servisine muayene olman da diğer tavsiyem. Yıllar önce geçirdiğim apandisit ameliyatından sonra ben de benzer test sonuçları aldım. 97' den beri neyim olduğunu bilmeden tüm bedenimi hem içeriden hem dışarıdan saran iltihaplarla mücadele etmeye çalışıyorum. Anne olamadığım gibi iç organlarımda da yapışmalara neden olan bu rahatsızlık nedeniyle artık günlük işlerimi bile yaparken zorlanıyorum. Üç- dört günde bir ağrı kesici alarak hayata devam ediyorum. Gün içinde uyumadan duramıyorum. Her şeyin üstüste gelmesinden, yorucu bir süreçten geçmemizden kaynaklandığını sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla artık idare edecek yerim kalmadı. Velhasıl tedbirli olmanı ve işin ucunu bırakmamanı öneririm. Benim gibi umutların erkenden tükenmesin...

Cok sagol sanada gecmis olsun insallah biranonce kurtulursun bu sikintilardan peki sen tedavi olmamismiydin neden bu kadar uzun surdu yoksa tekrar tekrar yeniliyor mu kendini.benim bugun son yapilan testlerimde dustugunu soylediler umarim tamamen hayatimdan cikar.canim benim bu illeti benim badima saran dr ayse ve onun beceriksizligiyle bana zarar vermesi.normalde yumurta tek hamleyle vakumla alinirmis doktor bunu beceremeyince yikama yaparmis ayse hn defalarca yikayip bedenimi tahris etmis ve enfeksiyon olusmasina sebeb olmus.hem tedavimi hem emeklerimi zamanimi hayallerimi ve parami heba etti yani ben kisaca bir dr ayse magduruyum

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…