- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.161
Her birinize ayrı ayrı...
Bir sürü maceralarım, ardı arkası kesilmeyen yoğunluklarım, kendim hariç bir sürü kişinin halledilmiş sorunları, ameliyatları, yurt dışına irtica ettiğim 1 haftalık seyahatlerimi bitirdimmmmmmmmm geldimmm :) Çok şükürrrr
Her birinize ayrı ayrı...
Bir sürü maceralarım, ardı arkası kesilmeyen yoğunluklarım, kendim hariç bir sürü kişinin halledilmiş sorunları, ameliyatları, yurt dışına irtica ettiğim 1 haftalık seyahatlerimi bitirdimmmmmmmmm geldimmm :) Çok şükürrrr
moral verdin hemen :) çok teşekkürler canım benimmmwooooow süper bir başlangıç yapmışsın tebrikler inşallah sonucuda güzel olacak
Canım keşke 2 aylık vaktim olsaVallahi daha ne olsun canım:)
Ama bu yöntemleri en az bi 2 ay kullan ki etkili olsun derim benn
Herkese merhaba,
uzun bir süreden sonra yine geldim. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende negatif sonucu alınca biraz kendimi bıraktım (bir ay sadece :) ) ama hazırım tekrar, ilk amacım yumurtanın geç döllenmesine ve sonraki etaplarda 2. kalite embriyo oluşmasına neden olan yumurtalarımı güçlendirme yoluna gitmek.
Şimdi :
Öğrendiklerimi yazıyorum, bana bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim. Benim doktorumun çok pardon bir halt yapacağı yok. Bende zaman aleyhime işliyor diyerek denemeye karar verdiğim bir ilacı yapmak istiyorum.
1. Öncelikle ciddi bir diyet uygulamaya başladım : sebze ağırlıklı beslenmeye başladım, bakliyat ve protein kaynaklarını min. kıstım. Tatlıyı yasakladım kendime. Bol su içiyorum, hareketlendim, ama spor yapamıyorum.
2. bugün alıp da kullanmaya başlayacağım ilaçlar :
Biosteron dhea, koenzim q10, b12, omega 3 (hala kullandığım folik asidi de sayarsak 5 adet ilaç kullanmış olacağım)
3. kestane balı+çörek otu+tarçın+polen kullanmaya başladım (yaklaşık 4 gündür)
Arkadaşlar bu önerilenleri daha önce kullanan oldu mu acaba? Öncelikle bunu sorayım. Tüm maddi olanaklarımı zorluyorum ve Allahın izniyle tekrar başlamak istiyorum, negatifi alalı bir ay oldu ama ben bir ay daha beklemek istiyorum ve bu ilaçları kullanarak kaliteyi yükseltmek istiyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Çok teşekkürler canım, hayırlısıyla tekrar başladım bakalım neler gelecek önümüze :)Sen de hoşgeldin. Kararların, adımların hayırlı olsun diyeyim. Topiğin çok bilmişi olarak hemen gözüme çarpan birkaç şeyi paylaşmak istedim. Madem vaktin var, önce bir diyetisyene uğra derim. Bedenindeki besin birikimlerini değerlendirsin. Protein stokun azsa daha da kısmanın faydası olmayacaktır. Kaldı ki yumurta ve sperm kalitesinde protein en önemli kaynaklardan. Tatlı ve karbonhidratı azaltman güzel. Su da harika. Biosteron için de önce DHEA ölçümü yaptırmanı öneririm çünkü gereksiz yere kullandığında gelecekte daha fazla problem yaşama riskin var. Yan etkileri oldukça sevimsiz olan bir ilaç. Doktorların bile test yaptırmadan reçeteye yazmaları etik değil aslında. Bunların dışındaki adımların gayet güzel. Ve en önemlisi moralini yüksek tutman. Bol bol açık havada dolaşıp oksijen alman. Fırsat buldukça orman, deniz kenarı, akarsu çevresinde negatif iyonlardan faydalanman.
Bir de bir aylık alt yapı çalışması yetersiz olabilir. Çünkü özellikle kadınlarda hormon değişimleri nedeniyle beden sürekli bir aktivite içinde. Erkek bedenine kıyasla bazı değişimleri daha geç yakalıyoruz. Bir tavsiye de bol bol yoğurt tüketmen yönünde olacak. Kullandığın ilaçların zararlı yan etkilerini mümkün olduğunca hızlı şekilde temizleyebilmen için.
Dilerim bu bekleme süreci sana evladını en doğalından getirir ve tüm bunları unutmanı sağlar...
Sana komşu olmak istiyorum hemen hemde adresiii ver gelem yaniii hahhhhh ellerine saglik kuzum öptüm sarildım canımgünaydın canım gel kahvaltı edek
kızarmış ekmek, kırma yeşil zeytin kekik otlu pul biberli limonlu siyah zeytin otlu van peyniri süzme peynir közlenmiş kırmızı biber salatası domates salatalık bal ve kaymak bol kaşarlı sucuklu tost veeeeeee mis gibi demlenmiş çay
başka bişeyde canın çekerse söyle hemen hazırlarım yani
Nasıl bi eneji adamdaki bi de güler yüz sanki o kadar hastaya bakmıyo aaa ama bekletti tabi degdi ama 1de gittim 7de evdeydim yani...herşeye bakması güzel zaten araştırmasa derdim iyi degil diyee insallah dahada iyi gelir ben ramazandan sonra dedim tüp bebek icin ozaman agustosta bizede tatiliz en iyisi eylül dedi hayırlısı bakalımMemnun kalmana sevindim canım. Gerçekten iyi, bilgili ve ilgi gösteren, anla, seni anlamaya önem veren bir doktordur Mehmet Bey. Çok da sevimli.
Ben Vitale'de çektirecektim. Mehmet Bey rahim filmi olmadan tüp bebeğe başlamam demişti. 500 lira istemişlerdi, anestezili olursa..[/QUOTE]Malesef antalya dayim ..rahim fimi cektirecegim nerde cektirecegimmm bilmiyorumm bilen öneren varsa tabi antalya olacakk sevinirimmm ay acısız istiuorummm
Merhaba, daha önce historoskopi yaptırmış mıydın? Varsa bir sorun müdahale etmeleri açısından daha faydalı olmaz mı? Her şey gönlünce olsun.Merhaba, hoş geldin, verdiğin bilgiler için de teşekkür. Bebişlere kavuşmak için gözardı edilmemesi gereken konulardan biri. Ne kadar bilinçli olursak o kadar maddi ve manevi az hasar görürüz. Tedavinde bol şanslar ve sevgiler.
Günaydın, yazılarının dışında 2 güzel kuş ve meyve çiçeği bile insana moral veriyor. Eua'nın delikanlısı ve senin kuş ve çiçeğine sevgiyle bakıyoruz.
Malesef antalya dayim ..rahim fimi cektirecegim nerde cektirecegimmm bilmiyorumm bilen öneren varsa tabi antalya olacakk sevinirimmm ay acısız istiuorummm
Aklıma Sezen Aksu'nun şarkısı geldi..
Dağda belimde odun, beni ne hale kodun
Tarlada ırgat avrat, hanede hazır kadın
Bir uşak göbeğimde, altısı eteğimde
Yedi bitirdi beni, anandaki o çene
Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de
El ayak çekilince sen bitersin dibimde
Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de
El ayak çekilince sen bitersin dibimde
Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim
Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim
Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim
Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim
Fındığı ben toplarım, kırması sana düşer
Uy ellerin iyisi, geh geh gerinip şişer
Üşudum senden baba ocağım gözümde tüter
Uy adaletsiz dünya gücün hep bize mi yeter
Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim
Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim
Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim
Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim.
Göbek büyütüyorum. Zihn-i sinir pozisyonlarında geziniyorum. Boşanma planları yapıyorum.
Bebişimin adı Cemre olacak teyzesii.. Sıcacık olsun girdiği her yer, onun sıcaklığı dönsün kızımı sarıp sarmalasın ömrü boyunca, sıcaklık yakınlık görsün hep.
Peki atamalar yapıldıktan sonra becayiş şansı yok mu? biz geri geleceğiz anlaştık deyip? Seçim şansınızın olmaması kötüymüş..
En güzelini kedilerle örümcekler yapıyor valla. Üremeyi garantiye alınca erkeği ya yiyeceksin, ya bir daha görmeyeceksin. Arıza mıyım? Sanırım...
Sana komşu olmak istiyorum hemen hemde adresiii ver gelem yaniii hahhhhh ellerine saglik kuzum öptüm sarildım canım
Canım keşke 2 aylık vaktim olsatükeniyoruz gün geçtikçe, geçen ay 7 yumurta görmüştü doktor ama ilaçlardandır diyerek çok umut bağlamıyorum. Sayı ve kalite azalıyor maalesef
Valla süperrr hahhhhhhhh ama ama ortakkk adressss bu hahhhhhgeeeeeeeel komşu olak ne güzel olur adresi veriyorum hemen
kadınlar kulübü mahallesi
Tüp bebek özel bölüm sokak
40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar apartmanı
Kat :1 No :3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?