Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hhahahaha canım benim yaaa:)) Dilerim sende bir dahaki a topik değiştirenlerden olursun ne diyimmm))
Ama bence gitmee bak aramızda hamişlerimiz var gayet her şey yolundaa...
Neyseee sen hamile kalda ister kal ister gitttt yeter kii hamiş olll.. Tahlillerini yaptır köşede dursun hazır olsun.

Sen böyle yazınca yaramaz çocuk gibi hissettim kendimi :)

Dr soruyor kuzum bana ben adamı ayda 2-3 anca işte yumurta günü falan fişman bi kataküllede yoksa adamın ruhu gitmiş ben gayrri ihtiyariiii eee biz çalışıyoruz karı koca iş güc dedimm kaldiim hahhhhhh

Valla hamile kalsak, pastan dolayı kızıl kızıl çocuklarımız olur bizim de

Nisan havası gibi ara ara yağışlı Aydın havasından hepinize geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

Kız doktorun burun direği kırılır, doğru düzgün muayene edemez
Kovadan yıkanmakla olmuyor valla. Temiz hissedemiyorum kendimi. Yakında hamam da yok ki gidip kırklanayım. Neyse ki havalar serin gidiyor. Bir de sıcak olsa pöfff yani

Valla hamile kalsak, pastan dolayı kızıl kızıl çocuklarımız olur bizim de
Ahahh adam günüm gecse yapmışmıydık dedi hahhh yok yapmadık dedimmm bekliyo belki hamilesindirrr hahhh hahhhh vahhh vahhh halimizee yokya biz ne kadar biseyyy biliyorsak onlar bi haber herseydenn sanki dr gittimm ahanda nur topu gibi evladım deyip eve gelecemmm bi araştır söylediklerimmde kulaginda sivrisinek vızıtısı anam ya paslı alettt çalışırmı arada yaglamak lazımm hahhhhh

Hahahahah deliiii :)))

Boşuna dememişler işleyen demir ışıldar diye. Kullanılmamaktan arızalanıyoruz biz, haberler yok

kızlar aylarca aynı folik asit markasını kullanmanın sakıncası var mı acaba? (hoş bebiş yok ortada ya)

Boşuna dememişler işleyen demir ışıldar diye. Kullanılmamaktan arızalanıyoruz biz, haberler yok
Hahhhh evettt işte arıza veriyoozzz bide gün aşırı diyolarrr yumurtayı yakala ahanda yakala yakalayabilirsennnn attaaa gitti iş bitti yapıyom napam darıliyorum dag daga küsmüş haberi olmamış anlamıyorkiiii

kızlar aylarca aynı folik asit markasını kullanmanın sakıncası var mı acaba? (hoş bebiş yok ortada ya)

İçin rahat olsun. Hamilelikte 9 ay kullanıyorsun. Ben sadece kimyasal olmasından rahatsızım. O da benim pimpirikliliğim. Folik asit içeren yiyeceklere ağırlık vererek te takviye yapabilirsin ama doz kontrolü olmadığı için emin olmak zor. İki ucu _oklu değnek

Halbuki yardımcı olsalar azıcık, karın bölgesine masajmış, spormuş, kilo almaymış, hiç bir derdimiz kalmayacak
Yanda komşunun tavuğu yumurtluyor yaw. Tam konunun üstüne olacak iş mi şimdi?

Rahim filmi cektirecegim canim az bi sey dedi ama ben solda kist var o agrı yapıyor diyorum yok idrar yolları diyorum kaymada yaparmış zaten 3 aya ancak tüp kısmet tabiii insalllah sorunlar cogalmaz ve cözülürrr

Janebod geçmişler olsun... Tedavin çabucak olsun, önce sağlık sonra diğerleri. Rahim filmi için ise kolaylıklar diliyorum. İstanbul'da olsaydın Dr. Bayrak'a git diye ısrarcı olurdum. İnşallah oralarda da işinin ehli ve insani yönü kuvvetli ekiplerin olduğu bir işlem yapılır. İyi haberlerini alalım.

yeteerrrr çok geçmiş olsun, onlar bizden daha kuvvetliler yeter ki ehil ellerde olsunlar... 1 aydan fazladır yoktum ama iyi haberleri almak için çok heyecanlıydım. Minik paşaya sıhhat diliyorum sizlere de endişesiz zamanlar. Anne yarısı olmak nasıl bir şey hiç bilemeyeceğim hiç, kız kardeşim yok ama teyzemi ne kadar sevdiğimi bildiğimden onların ne hissettiğini, hissedeceklerini biliyorum. Bu nedenle onlar çok şanslılar teyzeleri sen olduğun için.

Teşekküre ne hacet, hepimiz burada sorularımıza cevaplar aradık ve birebir en doğru, en gerçekçi tecrübelerle tecrübelendik... Dilerim daha fazla tecrübelenmeden sonuca ulaşılır. Ve evet dedikleri gibi bazı bünyelerin reaksiyonları farklı. Her şeyi sormak bu yüzden çok önemli kıyaslamadan çok vücudumuzun tepkileri de belirleyici oluyor. Doktorlara bazen vakit darlığından sormaya zaman olmuyor veya sormayı unutabiliyoruz. Her şeyi not almak bu anlamda çok önemli :) Bir listem var ki hangi saatte ne sonuç çıkmış ne denmiş onu bile yazmışım. İyi ki de yazmışım yoksa hayatta hatırlamazdım. Kıyas yapmak ve bilgiye ihtiyaç olduğunda açıp bakmak anlamında sağlam bir kaynak oluyor...

E2 OPU öncesi tedavide yumurtalıklardaki foliküllerin durumuna ilişkin bilgiyi sağlayacağından önemli. Dondurulmuşlar için çok önemi yok, sadece kist olup olmadığı için bir gösterge olabilir ama zaten rutin vajinal ultrasonla durumu görebiliyorlar. Beklemediğiniz şeyler olmasın, bekledikleriniz ise beklediklerinizden güzel olsun :)

Ve ayrıca hepimiz için iyi dileklerimiz hep olsun ve mümkünse gerçek olsun... Öğretmenler ayrıca başımızın tacı... Bilmeden de olsa takdirnamelik sonuç dileği tam olmuş. Dilek olarak kalmasın gerçek olsun :)))))

Sabah ballı su mu içtin ayol?

Hoşbuldum hoşbuldummm :) Sağol canım hiç birimiz için sevdiklerimizle sınavımız olmasın inşallah maşallah :) Ben daha sevinçliyim hasretimi rafa kaldırdım, tatil kaçamaklarım dışında daimi ilgimle buradayım.
Ballı mı dedin sen bana :)))))))))) Nar eşkisi olurum ben olsam olsam hahahah Bu ballı düğün bahaneli fırsata sevgili kişisi "nayn" dedi. 3 gün için gidemezmişiz. Olacaksa 1 hafta olacakmış... Onun yerine eşofmanlarımı giyip bir şort bir tshirt sırt çantası moduyla yakın yerlere kaçmayı teklif etti. Kabul etmedim, şimdilik :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…