- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.241
Birkaç gündür 2015'de doğum yapacak arkadaşların forumuna girip okuyorum. Kendime işkence mi çektiriyorum bilmiyorum ama azim verdi sanki bana. Hamile kalan hemen forumunu değiştiriyor, diğerleri üzülmesin diye. Önümüzdeki ay Allah izin verirse başlamak istiyorum ama ne dersiniz, acaba tahlillerimi şimdiden yaptırayım mı? Bişeyler yapmadan rahat edemiyorum, rüyamda da bu gece zaten giden trenin arkasından koşturuyordum :) kafayı yedim ben sanırım.
Sen böyle yazınca yaramaz çocuk gibi hissettim kendimi :)Hhahahaha canım benim yaaa:)) Dilerim sende bir dahaki a topik değiştirenlerden olursun ne diyimmm))
Ama bence gitmee bak aramızda hamişlerimiz var gayet her şey yolundaa...
Neyseee sen hamile kalda ister kal ister gitttt yeter kii hamiş olll.. Tahlillerini yaptır köşede dursun hazır olsun.
Dr soruyor kuzum bana ben adamı ayda 2-3 anca işte yumurta günü falan fişman bi kataküllede yoksa adamın ruhu gitmiş ben gayrri ihtiyariiii eee biz çalışıyoruz karı koca iş güc dedimm kaldiim hahhhhhh
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm
Çok üzüldüm bilmiyordummDilerim her şey yoluna girer..
Okudum hatmettim, yemeğimi de yedim... Bitmeyecek roman gibi kalın hepiniz ve en ummadık zamanında bir sürü "minik" hikayeler eklesin :)
Ve tabii bu durumdan dolayı bugün yalan oldu yokluğumdan haberleri yazayım sonra eve gideyim bahçe işlerimin hepsi beni bekliyor :) Hep planlı programlı, ön araştırmacı olan ben hiç plansız programsız ilerlemek neymiş onu test etmek durumunda kaldım yokluğumda. Hiç planlamadan ilerleyemiyormuşum, zamanı yetiştiremiyormuşum onu gördüm. Hiçbir yere yetişemiyor hissettim kendimi... Dağıldım hem özel hayatımda hem işyerinde... Geçti bitti şimdi ama çok uzun süredir ilk kez bu kadar iyi sarstı maşallah :)
Hiç hesapta yokken tüm değişkenleri kontrol dışında olan bir işin içine girdik hiç mübalağasız 23 Nisan, 1 Mayıs ve sonrasında 19 Mayıs da dahil olmak üzere tüm resmi tatiller, Cumartesi-Pazar, normal günlerde de 22-23.00 çıkışlı yoğuuuuun bir iş trafiği yaşadım ki evlere şenlik :) Olmazı oldurduk oldu bitti geçti diyelim :)
Oysa ki biz o tarihler için uçak rezervasyonlarımızı bile hazırlamıştık malum bu tatilleri birleştirip her ikimizin de ailesiyle birlikte geleneksel mailece bahar tatilimizin programını yapıyorduk, hah! erteledik, uçaklarda istediğimiz gibi yer olmayınca 22 Mayıs akşamına araç kiralayıp buradan hep birlikte gitmek üzere hazırlandık.
Tüm bu koşturmacanın sonuçlarından biri olarak bir daha da gelmesem şu ülkeye gitmediğim başka ülkelere gitsem dediğim İspanya'ya 5 günlük 5. kez gerçekleşen seyahatim oldu. Denize sınır illerini ve Endülüs tarafını seviyor olsam da kaç kez yıldızlarımı barıştıramadığım Madrid'i bu kez tekrar barıştırmaya çalıştım, ı ıhh olmadı... Karasular inmiş ayaklarım ve "hafiflemiş" cüzdanımdan başka bir getirisi pardon götürüüüüüüüsü olmadı. Bir de çok sıcaktı amele yanığı oldum geldim :)
Oh be! tamam rutine dönebilirim, programlarımı yapabilirim derken 22 Mayıs akşamı mailece seyahate gideceğimiz aracı havaalanındaki acentadan mı teslim alsak vs derken gecenin bir yarısı gelen telefonla programların programsızlaşabileceğini bir kere daha anlamak zorunda kaldık. Bypass'ı henüz 6 ay önce yapılan canım kayınpederimin ambulansla, 29 nabızla hastaneye götürüldüğü haberini aldık. Arızalıyım ya inanmaya devam ettim tetkikler yapılana ve hangi aksiyon alınacağı söylenene kadar arabayı iptal etmedim :) Sonuç kalp pili takılması olarak kesinleşince, Datça'dan, o canımmm köylerden birinden bir cee demek ihtimali suya düştü. Hızlandırılmış bir ameliyat sürecini geçirdik, hastaneden çıkarttık ve her şey çok iyi ve şimdi bir köy yerine koca şehrin ortasında, buradayım :)
Hain kaçamak planlarımız sürmüyor mu, sürüyor ama şimdilik şunu yapalım diye kesin bir şey öngöremiyorum. 7 Haziran seçimleri olmasaydı bu Cuma 5-10 gün kaçmaya hazırdık ama zaman yeterli olmayacak, kısası bizi kesmez uzunu vatan işlerine aykırı... 1 oy 1 oydur :) Sonuç olarak şu son 1-1.5 ay yaptığım ne plan varsa bozuldu. Her şey plansız programsız hesapsız kitapsız oldu :) E madem yapınca olmuyor diye hayıflanmak yerine bir sürü plansız kalmaya kararlıyım :)))) O yüzden saldık çayıra mevlam isterse kayıra :)
Heyyy Evren!
Sana uzun zamandır yazılı mesaj yollayamıyorum... İçimden içimden gönderdim. Çok yorgunken güç istedim verdin, çok fuzuli akılsızlıklar varken akıl ihsan istedim birileri için verdin, endişelerimiz çoğaldığında iç huzuru istedim verdin, kendim ve sevdiklerim için sağlık istedim, ameliyatlı da olsa verdin. Çok teşekkür ederim :)
Ama isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler ya yakın zamana planlanmış veya planlanmamış fark etmiyor şöyle bir 10 günlük kaçamak ver bize... Sevgiliyle sevgililiğimizi hatırlayalım. 1.5 aydır ev otel, bizler de farklı zamanlarda giriş çıkış yapan müşterilerdik... Randevuyla zor gördük birbirimizi, hasretiz... Giderelim :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz hani benim dostumarkadaşımdınız iki gündür yokum insan bir merak eder değilmii yok olmaz böyle ilişkimizi gözden geçireceğim sitemimi yapıp lafımı soktuğuma göre(geçmişide okumamış birisi olarak) gerçekleri yaplaşabilrim kızlar pzrts İLKER paşayı dr götürmüştük öksürüyordu(cuma gün başlamıştı) dr yatış verdi(pronjit başlangıcı imiş) dün gündüz gece ve bu gün bu saate kadar has yattık serum takdılar iğnler yaptılar kuzuma bu gün evimizdeyiz çok şükür
Merhaba sevgili dostlar
Size guzel bir haberle gelmrk isterdim ama malesef bu defa dahada kotu bir haberle geldim istedim ki sizlerde bilin ve kendinizr dikkat edin.aci hikayeme gelince nisanda negatif biten tedaviden sonra sislideki malum hastanede dr ayse hanimla negatif gorusmesine adetle birlikte gittiğimde 5 folikulgoruldu ve E2 27 Fsh 10 ciçıkınca ara vermeden ikinci tedaviye basladik gunlul 250 doz gonalef ile.devaminda solda 2 yumi sagda 1 yumi tedaviye cevap verdi ve soldakilet dahahizli ilerleyince soldski iki yumi ile 15 mayista opuya girdim.beni takip eden doktor ayse hn oldugu icin opuyada onun yapmasini ozellikle istedim sabah 9.20 de ayse hn opuya aldi ssonrasında esim 3 kez asagi inip beni soruyor ne oldu diye ama cevap alamiyor ve aslinda 15-20 dak suren islem bende dahada uzun suruyor ve nihayet beni odaya aliyorlar uyandigimda ilk soyledigim cok siddetli agrim olduguydu hemen igne yapildi ve biz saat 2 ye kadar odada ayse hn bekledik defalarca sormamiza ragmen gelen giden olmadi hemsireler ulasamafi ve bize hicbir evrak verilmedi.esim ise donecegi icin biz eve donduk agrimla ve tam eve girdik ayse hn aradi yumurtalarimin ikiside sozde bos cikmis alamayinca defalarca yikama yapmis vr yine alamayinca dr melih beyi cagirip onada baktirmis ve neticede benim 2 yumi heba olmus.oysa ben opuya 544 E2 ile girdim ve iki yuminin cok iyi oldugunu kendisi bana bizzat soyledi.sonrasinda benim agrilar dinmek bilmedi afedersiniz yerime oturamiyordum ama 4 gun rulid kullnsninca gececegini dudundum fakat gecmeyip arttikca 20 mayista kontrole gittim siddetli agri ile guclukle muayene olup tahlillet yapildi ve crp 5.7 mcv 94.7 mch 31.6 cikti ayni gun bana antibiyotik verip eve gonderdiler ancak sabaha kadar uyuyamadim ve sabah daha da kotu bir agri ve migde bulantisiyla ayni hastaneye gittim hemen yatis yapildi ve 27 saat orda kaldim buarada ayni degerlerde artis cikti ve birdunya serum agri kesici antibiyotik ile guc bela agrilarim hafifledi .opu esnasinda yumilerde fazla yikama yapildigi icin enfeksiyon olusmus ve ben 12 gundur hala agri cekiyorum hala beni serseme ceviren ilaclari iciyorum.
basinizi agrittiysay cok uzgunum ben yasadim sizler yasamayi n. Onca emekle olusan yumurtalarimdan oldugum gibi sagligimdanda oldum.sevgilerimle
Umarım kurtulurum çünkü bu yorgunluk cidden hayatımı etkiliyor artık. Ben yıllardır ( '97'den beri) teşhis için gitmedik doktor, hastane, üniversite, kullanmadık ilaç bırakmadım desem yeridir. Kanser arayanını mı istersin, FMF diyenini mi istersin, tüberküloz diye tutturan mı istersin. Kalp, dahiliye, kadın hastalıkları... Aklına ne gelirse. Üstelik tek bir ilde de değil. Denizli, Sakarya, Edirne... Baktım bunlarla zaman kaybediyorum, iki defa tüp bebek denedim, yine sonuç alamadım. Neyse. Buradan bir arkadaş (Allah razı olsun) immünoloji için yönlendirdi. Şimdi yerleşme işlerini tamamlayıp bir de o yönden araştıracağım. Fakat benim kendimdeki tespitim, her ne kadar sorunlarım ameliyat sonrası çıkmış gibi görünse de, önceden de bir sorun olduğu fakat benim bunu farketmediğim yönünde. Çünkü apandisitim de yapışma nedeniyle alındı. Pek çok kişide olduğu gibi şişip patlama değildi. O zamanki doktorlar doğuştan dediler, biz de inandık. Ne bileyim, gençtim. Doktorları ilah falan gibi görüyordum (tövbe Ya Rabbim) Her söyledikleri doğruydu ve tartışmasız kuraldı...
Böyle işte. İlaçların etkisi yanıltmasın seni. Bir ay sonra tahlillerini tekrar yaptır. İlacın etkisi geçince yükselmiyorsa, endişelenecek bir şey yok demektir. O zaman yeniden bir yol çizersin kendine.
Benimki tam olarak sütten ağzım yandı, başkasının ağzı yanmasın olayıİçini şişirip canını sıkmak istemem. Sadece böyle de bir durum olabiliyor, takibini ihmal etme demek istedim.
Sen bizim için değerlisin, kendine en az bize baktığın kadar baksan sanırım sorun kalmaz. Hepimizin derdine koşuyorsun, bilgilerini aktarıyorsun. Dünyanın işi bitmiyor, tabiki işlerini de yapacaksın ama lütfen sağlığını duşakabinden sonraya da bırakma.
Sen böyle yazınca yaramaz çocuk gibi hissettim kendimi :)
Ahahh adam günüm gecse yapmışmıydık dedi hahhh yok yapmadık dedimmm bekliyo belki hamilesindirrr hahhh hahhhh vahhh vahhh halimizee yokya biz ne kadar biseyyy biliyorsak onlar bi haber herseydenn sanki dr gittimm ahanda nur topu gibi evladım deyip eve gelecemmm bi araştır söylediklerimmde kulaginda sivrisinek vızıtısı anam ya paslı alettt çalışırmı arada yaglamak lazımm hahhhhhValla hamile kalsak, pastan dolayı kızıl kızıl çocuklarımız olur bizim de
Ahahh adam günüm gecse yapmışmıydık dedi hahhh yok yapmadık dedimmm bekliyo belki hamilesindirrr hahhh hahhhh vahhh vahhh halimizee yokya biz ne kadar biseyyy biliyorsak onlar bi haber herseydenn sanki dr gittimm ahanda nur topu gibi evladım deyip eve gelecemmm bi araştır söylediklerimmde kulaginda sivrisinek vızıtısı anam ya paslı alettt çalışırmı arada yaglamak lazımm hahhhhh
ne demezsin :) 40'lı yaşlarda yüzünde çizgiler belirginleşmiş çocuk.hAhaahah heyecanlı bir kız çocugusun sen dahaa :)
Evvettt delirdim ayolll adammmlar otursun biz tahliller pesindeHahahahah deliiii :)))
Ahahh adam günüm gecse yapmışmıydık dedi hahhh yok yapmadık dedimmm bekliyo belki hamilesindirrr hahhh hahhhh vahhh vahhh halimizee yokya biz ne kadar biseyyy biliyorsak onlar bi haber herseydenn sanki dr gittimm ahanda nur topu gibi evladım deyip eve gelecemmm bi araştır söylediklerimmde kulaginda sivrisinek vızıtısı anam ya paslı alettt çalışırmı arada yaglamak lazımm hahhhhh
Hahhhh evettt işte arıza veriyoozzz bide gün aşırı diyolarrr yumurtayı yakala ahanda yakala yakalayabilirsennnn attaaa gitti iş bitti yapıyom napam darıliyorum dag daga küsmüş haberi olmamış anlamıyorkiiiiBoşuna dememişler işleyen demir ışıldar diye. Kullanılmamaktan arızalanıyoruz biz, haberler yok
kızlar aylarca aynı folik asit markasını kullanmanın sakıncası var mı acaba? (hoş bebiş yok ortada ya)
ne demezsin :) 40'lı yaşlarda yüzünde çizgiler belirginleşmiş çocuk.
Hahhhh evettt işte arıza veriyoozzz bide gün aşırı diyolarrr yumurtayı yakala ahanda yakala yakalayabilirsennnn attaaa gitti iş bitti yapıyom napam darıliyorum dag daga küsmüş haberi olmamış anlamıyorkiiii
Rahim filmi cektirecegim canim az bi sey dedi ama ben solda kist var o agrı yapıyor diyorum yok idrar yolları diyorum kaymada yaparmış zaten 3 aya ancak tüp kısmet tabiii insalllah sorunlar cogalmaz ve cözülürrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz hani benim dostumarkadaşımdınız iki gündür yokum insan bir merak eder değilmii yok olmaz böyle ilişkimizi gözden geçireceğim sitemimi yapıp lafımı soktuğuma göre(geçmişide okumamış birisi olarak) gerçekleri yaplaşabilrim kızlar pzrts İLKER paşayı dr götürmüştük öksürüyordu(cuma gün başlamıştı) dr yatış verdi(pronjit başlangıcı imiş) dün gündüz gece ve bu gün bu saate kadar has yattık serum takdılar iğnler yaptılar kuzuma bu gün evimizdeyiz çok şükür
Tesekkur ederim arkadasim cvbin icin,benim 3.denemem daha once bir uzun 1 kisa protokol yapildi ama hic e2 sorunu yasamadim,neden oldu bisey demedi doktor hanim(bahceci kubra) sadece bazi bunyeler cvp vermeyebilir dedi ,dedigi iz gibidir sanirim,her yeni tedavide farkli bisey ogreniyorum,umarim guzel temennileriniz gerceklesir hepimiz icin,sizede gonlunuzce bir tatil ve ailenize bol saglik,dediginiz gibi umarim takdirle biter bu tedavi,cok hosuma gitti bu soz bir ogretmen olarak
Tekrar hoşgeldin. Öncelikle kayınpederine büyük geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın.
Yeniden aramızda olmana sevindim. Özlemiştik seni. İşler yoluna girmeye başladığına göre, biz de ilgini bekliyoruz, haberin olsun
Sabah ballı su mu içtin ayol?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?