Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Keşke olabilir diyebilseydim anacım. İki aydır inşaattı, taşınmaydı derken yine kardeş olduk. Adımı Mecdelli Meryem olarak değiştireceğim bu gidişle

Dr soruyor kuzum bana ben adamı ayda 2-3 anca işte yumurta günü falan fişman bi kataküllede yoksa adamın ruhu gitmiş ben gayrri ihtiyariiii eee biz çalışıyoruz karı koca iş güc dedimm kaldiim hahhhhhh
Hayat bi şekilde bize sormadan geçip gidiyor, günlük ve zamanlı koşuşturmacaların içinde bile önce aşk gelsin. Rutinin dışına çıkıp farklı koşul ve ortamlarda bile eşinizle coşkulu birliktelikler dilerim. Dün bir arkadaş anlatmıştı kadın korunuyormuş ama taşınma sırasında ilacını unutmuş ve bebişine kavuşmuş, ne zaman ne olacağı hiç belli olmazın bir kanıtı daha demiştim. Mucizelerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz.

Merhaba, bence test tahlil, ön hazırlık ne ise bir an önce başlaman senin faydana. Benim de tren anektodum var. Akapunktur için ist. gideceğim, sabah 6.30 trenine yetişmem gerekli, bir çok aksilikler yaşadım ve resmen koşarak gar'a ulaştım ve trene yetiştim. Sonrası dr. ile görüştüğümde de, "bu iş olacak dedim, hani yaş itibariyle trenin son vagonunu yetişme durumu var ya." Biz pozitif bakalım, dileklerimizin Hayırlısıyla gerçekleşmesini istiyelim, gerisi Yaradan'a kalmış. Mutlu olacağın sayfaları okuman için bol şanslar ve sevgiler gönderiyoruz.

Öncelikle çok çok çok geçmiş olsun... Dilerim bir an önce tüm tahlil sonuçları vücudunun normale döndüğünü müjdeler.

Bir solukta ve bir o kadar da dehşetle, sinirle okudum. Sıhhate kavuştuktan sonra nedenleri ve sonuçları konusunda resmi şekilde bilgilendirilmenin peşini bırakmamanı dilerim. Tedavimiz bebeğe yönelik olsa da önceliğin sağlığımız olduğunu bizden daha iyi doktorların bilmesi gerekiyor. Bilmiyorlarsa da bildirmek...

Aktardığın bilgilere göre gittiğin merkez şu anda en iyilerde önde gelen merkezlerden birisi... Hatta yeniden bir tedaviye göz kırpmayı arzu edersem gidebilirim diyeceğim 2-3 yerden birisi. Bu nedenle tecrübesiz ve özensiz bir merkezden kaynaklanaması söz konusu değildir diye düşünüyorum. Ama kişisel dikkatsizlik ve özensizlik söz konusu, ki bunu hem merkezin hem de seninle birlikte bizlerin de öğrenmesi gerekir. Teşekkür ederim paylaştığın için. Hangi merkez ve hangi doktor olursa olsun haddini aşan bir müdahale varsa bunun sonuçları mutlaka olmalı.

Güzel gelişmeler olsun, sıkıntıların bir an önce geçsin dilerim. Çok sevgiler

Günaydın günaydınnnn... Yadi içindeki kıpırtıları sakın kaybetme bebek olsun olmasın o lazım :))))
Başlamak için azmin olması harika bir şey ben bunu hep çok takdir ediyorum :) Tembel tenekeler var benim gibi...
Ayrıca hiç de hissettiklerinden dolayı kendini farklı hissetme. İnsanız üstüne kadınız çok doğal :) Hepimizin ara ara olabiliyor. Gerçi ben bu konuda arızalıyım görmek için fırsatlar yaratıyorum belki şevkim geri gelir de göz kırparım tedaviye diye ama yok :) Dün ısrarla bebek ziyaretine gittim, kollarımda bilmiş bilmiş bakan bir toraman vardı. Bezelyelerini öperken kendimden geçtim ama o tamamen benim fetişizm halimden :) Koklarken, kollarımda tutarken genel anlamda hiçbir şey hissetmediğimi fark ettim ve bundan endişelenmedim değil hani...

Ah bir de peşinen ileteyim hamile halimle kovalasanız da gitmem bir yere. Hiççç kusura bakmayın, kendinizi hazırlayın :)

Dün tam gün mesai yaptım burada ben yahu :)
Antalya'dan davetiye evrenden çok hızlı bir göz kırpma oldu ama sevgili kişisinin hiç niyeti yok. Yerine başka şeyler öneriyor. Teklifleri reddettim şimdilik. Olsa ne güzel olurdu.

Hahahahahahaha hava zaten migren sinyali veren hava, çok güldürdünüz beni şakaklarım ağrıdı. Sizin de gülüşünüz çok olsun. Gökten zembille inmeyecek ya denemeleri sık yapmak lazım. Ancak o zaman da aşk işe dönüşüyor hiç güzel değil :)))))

Aaa bir de şu fertility masajının sperm oluşumu için erkek versiyonu var sperme iyi gelmezse "libidoya" iyi gelir :))))))))))))))))

Dr soruyor kuzum bana ben adamı ayda 2-3 anca işte yumurta günü falan fişman bi kataküllede yoksa adamın ruhu gitmiş ben gayrri ihtiyariiii eee biz çalışıyoruz karı koca iş güc dedimm kaldiim hahhhhhh

Burada olmana sevindim. Tatillerini hoş görebiliriz. Sorun yok. Mevsimi de geldi hazır, enerji toplamaya devam.
Deli narın ekşisi çok daha lezzetli oluyor diyim ben sana

evet canım ama el mahkum gidiyoruz işte güvenmek zorundayız birilerine ALLAH Karşımıza dürüs vijdanlı merhametli insanlar çıkartsın

Cok haklisin mecburen birilerine guvenmek zorundayiz fakat ne acidir ki bana bu acilari yaşatan en cok ta vicdanina ve durustlugune guvendigim ayse hn yapti

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm

Çok üzüldüm bilmiyordurim her şey yoluna girer..
Sagol canim .saglam gittim curuk dondum insallah vucudumda bir hasar birakmadan kurtulurum bu illetten.benim nacizane tavsiyem lutfen benim yaptigim hatada oldugugibi size iyi davranan doktoru degilde gercekten bu konularda tecrubesi olan doktorlari secin.guleryuzlu sicak olmasi profesyonel oldugu anlamina gelmiyormus.

Cok tesekkurler .tahmin ettigin gibi ayni merkezden bahsediyorum oyle bir merkezde bu turlu doktorlarin bundurulmasi beni dahada sasirtti.oncelikle sizlerin ogrenmesini ve benim gibi ayni acilari cekmemenizi istedim.ben acilar icinde guc bela ciglik atarsk zorla muayene olmaya calidirken ayse hn badimda su cumleyi sarfediyor "six bilincli bir bayansiniz neden daha once gelmediniz ".kendi yaptigi hatayi kabullenip yardimci olacagina uste cikmsya calisan bir kişilik sergiliyor.ben canimla ugrasiyorum oysa egosunun pesinde.butun bunlar bir yana bana yasattiklarini yadal olarak takip surecindeyim.bugun oldu hala bana sonucla ilgili bilgi vermediler.sizlerinde ayni acilari cekmemenizi diliyorum.sevgilerimle

Haklısın canım ama doktorlarda insan malesef hata olabiliyor...
Dilerim çabuk atlatırsın..

Seniinnn fertility masajını ahahahahah :))
Boşver hepsi yerinde dursunn :)
Özlemişimmm senii yawwwwwww iyi ki geldinnn :))
Kadınlar külübü kampı mı kursak napsak ahahah :)

Teşekürler canım teyze olmak şahane bir şey bence

İlahi bizi çok güldürdün. Sen de hep gülesin, enerjin, umudun hiç azalmasın ve bebişine de kavuşursun inş.

WishhDuygu antalyaya gelememen üzücü bizi endamından ve inanıyorumki o hoş sesinden mahrum edeceksinn ben gelmek isterdim işte iş güç malum antalya ile sınırlıyım şimdilik istanbul daha avantajlı tabii.sende umarım tedaviye başlarsın bence bi tedaviyle olacak bak inanıyorumki insallah
Gez gez bitmedi bi aşk bi aşk ve tedaviii iyi gelecek bence dene,,,,...aşk olmadanda olmuuoo kuzum bebe yapacazzz diyyeee diiyeee seneler kalitesiz aşkla geçtiii hahhhh romantikkklikkk benimki gecerrr merak etmeyiiiinnn iyyyiiimm hahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…