Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Seniinnn fertility masajını ahahahahah :))
Boşver hepsi yerinde dursunn :)
Özlemişimmm senii yawwwwwww iyi ki geldinnn :))
Kadınlar külübü kampı mı kursak napsak ahahah :)
Yavfff masajı denedimmm kendimmi kaydırdımmm hahhhhh diyomki gülesim geldiii yapayım derken bozdukmu yafv

Hahahahah hiç öyle düşünmemiştimm :)
Benim de var onlara verecek cevabım en genç yaşım *tatil yaşım :))

Hepimiz harikayız :)
Daha da harika olabiliriz sadece komutları doğru kullanmak lazım bazen komutları unutuyoruz...
Kaç günlerdir daha önce dediğim gibi virüs taraması yapan bilgisayar gibi çalışan ama hantallaşan haldeydim. Bugün belli dosyaları ara diye sınırlamış gibi hızlı ve dinamiğim... Yarın virüs yok diye taramayı iptal edersem tamamdır.
Son gaz son enerji hali süper olur :)

Aşk hep olsun, bebek olursa tadından yenmez, olmazsa kahredilmez... Hepsinin başında da sağlık olsun :)

Sara canım benim de dünyaaa kitabım var. 1.5 aydır pestil gibi sabaha karşı yatağa girdiğimden elime kitap aldığımı söyleyemem ama dünya kitap aldım onlarda şaşma olmadı :) Fİ-Çi de alınmış ama yaza ayrılmış kitaplardan.

Daha önce bahsetmiştim ya tatilde gittiğim yerlerden kitap almaktan daha doğrusu kitap aramaktan ve en sonunda yeter ki okunacak şey olsun diye beyaz dizi, tommiks bile alıp okumaktan yoruluyorum :) Bu sene bu beklenmedik yoğunlukların da katkısıyla hem tatilde hem burada evde şezlong kitaplarım, evde okunacak kitaplarım diye ayrımlarımı yapıyorum. Evde 3 koca sıra birikti onlar var ofiste de bir sürü var. Birazdan resmini atayım görün ofiste bile halimi :))))

WishhDuygu ,Fi ve Çi yi okudunmu ben daha okumadım onlardan sonra başka bir sürü kitap daha aldım aldığım hızda okusam süper olacak da ner de bende o azim

Üst taraf çoğunlukla şezlonga götürülmek üzere olanlar olsa da herhangi bir sıralaması olmadan sıra sıra ofiste biriktirdiklerim :)

Arabada da Şeker Portakalı'm var... Trafikten fırsat oldukça okuyorum, şöferim sevgilim :) oldukça okuyorum... Tam anlamıyla okuyamamakla beraber Zeze minik şeker portakalı fidanıyla henüz tanıştı.

Çok geçmiş olsun..şanssızlık olmuş tabi doktor ihtimali vardır ..bende benzer bir olayı 5 sene önce yaşadım.günlerce hastanede yatıp antibiotik tedavi gördüm.ateşimi düşüremediler . gazi üniversitesi hiç bir açıklama yapamadı sebebini bile tespit edemedi .Allaha şükür ki iyiyleşmişsin.

Ben de şimdi Konstantiniyye Oteli'ni okuyorum. Benim şöfer değişiyor sürekli :)) ahahha

Az önce sıcak tarçınlı bitki çayı içtim, haliyle sıcakladım. İşyerinden sağ olsunlar menapoz başlangıcı teşhisi koydular. Ya ben insanları anlamıyorum, sağır sultan bile duydu tüp bebek meselemi, bu insanlar beni ölmeden mezarımı eşip içine yatırıyorlar. Canım sıkıldı şimdi ama (((

Kizlar, Can Pareler Merhaba,

Biliyorum aslinda cezali olmam gerekir. Cok uzun zamandir yazmadim foruma. Her gün aklimda ve dualarimdasiniz ama inanin ki bir türlü vakit bulamadim. Sagolsun Duova sizlerle mutlulugumuzu paylasmis. canimin ici gözümün nuru ici oglum, Emir Osmanim 5 Martta dünyaya geldi. Doktorlar hamilelik sekerinden dolayi büyük bir bebek oldugunu, neredeyse 4 kilo oldugunu ve giderek de büyüdügü endisesi ile gününden önce dogumu baslatmaya karar verdiler ve hesaplanan dogum tarihinden 3 hafta önce dayadilar suni sanciyi. oglusumun da gelecegi varmis tabii cünkü daha 24 saat bile gecmeden dogdu melegim. iri bebek diye tutturmuslardi ama oglusum 3200 gram ve 51 cm dogdu. gerci sonuna kadar bekleseydik herhalde 4 kiloyu gecerdi :)))

simdi 11. haftamizda 6 kiloyu biraz gectik ve 61 cm oldu. Allahim hepimize bu güzelligi ve harika duyguyu tattirsin. uykusuz geceler, yorgunluklar bir minik gülümseme ile unutuluyor inanin. Ogluma her dakika daha asik oluyorum.

Teyzeleri icin bir de resim ayarladik. Ben umudumu kaybetmisken Yüce Rabbim yüzüme güldü, umudunuzu hic kaybetmeyin kizlar. Yarin umutlarla dolu yeni bir günün habercisi. Hepinizi kocaman öpüyoruz.

Ayyyy merhabaaa
Maşallahh çok tatlıı uzunnn sağlıklı bereketli bir ömrü olsunnn :))

Allahım bu ne güzel bir paylaşım, bir anda tüm inancımı güçlendirdin. Canım benim Allah kucağına nasip etmiş olduğu şu meleğini her daim korusun, sana bağışlasın. Onun minicik ayaklarını benim için koklaya koklaya öp olur mu annesi. Allah nazarlardan saklasın, kimse size nazar değdirmesin inşallahhh.

şeker portaklı benimde çantamda duruyor fırsat buldukça okuyorum

ben buket uzuneride severek okuyorum su kitabından sonra toprakda çıktı hemen aldım tabiki sanada tavsiye ederim

Ben de şimdi Konstantiniyye Oteli'ni okuyorum. Benim şöfer değişiyor sürekli :)) ahahha

bu kitabıde hemen alacaklarımın listesine ekledim sen okuyunca yorumunuda bekliyorum

takma kafana işyerindekiler bu ara can sıkmak için kodlanmışlar galiba salla gitsin

maşallah kuzuna Allah nazarlardan korusun sana ve babasına çok bağışlasın

Tamam canım hemen yorumlarım.. Bundan önce Sabahattin Ali nin Kuyucaklı Yusuf'unu okudum müthişş hemenn okuu..
Hatta şöyle bir yorumum var alakasız..
Sabahattin'nin kitabı 13 tl ve içerisinde ayracı bile var
Ama Livaneli nin kitabı 25tl ve içinde ayraç yok oyüzden biraz kıl oldum...
Nerdeyse aynı kalınlıkta olan kitaplar ama fiyatlar bambaşkaa

Oy maşallah, kirpiklerine kurban olduğum. Bir de cin cin bakıyor kuzum. Ye onu, bitir onu... Yok vazgeçtim, kıyamam. Doya doya sev mucizeni. Rabbim analı- babalı, hayırlı, uzun ömür versin.

"He" deseydin be arkadaşım. Ne dersen de istediklerine inanacaklar nasıl olsa. Sen doğru bildiğin yoldan şaşma. Bırak onlar da cehaletleriyle nefes almayı yaşamak zannetsinler...

merhabalar arkadaşlar
duymuş olmalısınız son tedavimdende negatifle çıktım, bu bana çok ağır geldi.. tüp bebek sürecinde sekiz yıldır çok sıkıntılı ve kötü sonuçlanan süreçler geçirmiştim ama hiç bukadar derinden etkilenmemiştim.. günlerce ağladım, sonuca değilde bıkkınlığa, yorgunluğa ve umutsuzluğa ağladım.. böyle işte bir yavrunun derdi var bende...

negatifi aldığım gün eski işyerim aramış tekrar işbaşı yapmamı rica etmişti.. biliyorsunuz 14 yıl çalışıp tedavilere ağırlık vermek için 1,5 yıl önce istifa etmiştim.. bu 1,5 yıla 5 tedavi, laparaskopi, histereskopi, 3 aylık hamilelik, bir kürtaj ve tonla üzüntü sıkıntı sığdırdım ama olmadı.. evde çok bunaldım, doktorlardan bunaldım, hastanelerden bıktım, düşündüm tekrar işbaşı yapmaya karar verdim.. yarın sabah işbaşı yapıyorum.. biraz buruk başlıyorum çünkü çok büyük umutlarla ayrılmıştım şimdi ise 10 tedavi ama elde var sıfır olarak geçmişe geri dönüyorum.. ilerleyen aylarda biraz ara verip tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama hayat ne getirir bilinmez.. yazılarınızı zaman zaman takip ettim mesajlarınıza teşekkürler.. fırsat buldukca yazılarınıza katılırım..görüşürüz..

Son düzenleme:

Bazen dinlenmeye ihtiyacımız oluyor arkadaşım. Hayat yeterince ağır. Bir de böyle dinmez bilinmez bir hasretle yanınca daha da ağırlaşıyor. Çalışma hayatına dönmen inşallah iyi gelir. Güçlü bir kadın olduğuna defalarca şahit olduk. Çabucak toparlanıp eski enerjine kavuşacağına inanıyorum. Fırsat buldukça uğra lütfen. Bizim için özel bir yerin var. Ara sıra da olsa burada görmek isterim seni.

Bu da "Yeni İşin Hayırlı Olsun" hediyem. Gerçekten gelmiş gibi yapar mısın?

Seni en iyi bizler anlariz emin ol, güçlü oluyoruz her daim ama oyle bir gun oluyor ki hayatimizda, simdiye kadar gecirdigimiz tum zorluklar bogazimizda düğümleniveriyor.
Birak kendini düğüm çözülsün, bu rahatlamaya arasira hepimizin ihtiyaci oluyor.
Isine tekrar baslaman cok iyi olmus, ama unutma is hayati insani icine cekiyor, ozel hayat ikinci plana atılıyor. Bizlerin cok luksu yok, 3-5 yil sonra düşünürüz bebisi diyemiyoruz. Opuyorum canim seni, şimdiden hayirli isler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…