- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.281
Yavfff masajı denedimmm kendimmi kaydırdımmm hahhhhh diyomki gülesim geldiii yapayım derken bozdukmu yafvSeniinnn fertility masajını ahahahahah :))
Boşver hepsi yerinde dursunn :)
Özlemişimmm senii yawwwwwww iyi ki geldinnn :))
Kadınlar külübü kampı mı kursak napsak ahahah :)
Yok yahu bir sürü yaşım var hahahah
Tevellüt yaşım
Beden yaşım
Kalp yaşım
Kafa yaşım
Arızalı yaşım
Arızasız yaşım
H.içi yaşım
H.sonu yaşım
Tatil yaşım
İş yaşım
daha devam eder.... :))) 7-77 arası değişiyor :)
Yavfff masajı denedimmm kendimmi kaydırdımmm hahhhhh diyomki gülesim geldiii yapayım derken bozdukmu yafv
harikasın
WishhDuygu antalyaya gelememen üzücü bizi endamından ve inanıyorumki o hoş sesinden mahrum edeceksinn ben gelmek isterdim işte iş güç malum antalya ile sınırlıyım şimdilik istanbul daha avantajlı tabii.sende umarım tedaviye başlarsın bence bi tedaviyle olacak bak inanıyorumki insallah
Gez gez bitmedi bi aşk bi aşk ve tedaviii iyi gelecek bence dene,,,,...aşk olmadanda olmuuoo kuzum bebe yapacazzz diyyeee diiyeee seneler kalitesiz aşkla geçtiii hahhhh romantikkklikkk benimki gecerrr merak etmeyiiiinnn iyyyiiimm hahhhhhh
WishhDuygu ,Fi ve Çi yi okudunmu ben daha okumadım onlardan sonra başka bir sürü kitap daha aldım aldığım hızda okusam süper olacak da ner de bende o azim
17 fazla küçük oldu bence şunu 27-28 yapalımO zaman ben 17 hissediyorum hissetmek istiyorum
Çok geçmiş olsun..şanssızlık olmuş tabi doktor ihtimali vardır ..bende benzer bir olayı 5 sene önce yaşadım.günlerce hastanede yatıp antibiotik tedavi gördüm.ateşimi düşüremediler . gazi üniversitesi hiç bir açıklama yapamadı sebebini bile tespit edemedi .Allaha şükür ki iyiyleşmişsin.Merhaba sevgili dostlar
Size guzel bir haberle gelmrk isterdim ama malesef bu defa dahada kotu bir haberle geldim istedim ki sizlerde bilin ve kendinizr dikkat edin.aci hikayeme gelince nisanda negatif biten tedaviden sonra sislideki malum hastanede dr ayse hanimla negatif gorusmesine adetle birlikte gittiğimde 5 folikulgoruldu ve E2 27 Fsh 10 ciçıkınca ara vermeden ikinci tedaviye basladik gunlul 250 doz gonalef ile.devaminda solda 2 yumi sagda 1 yumi tedaviye cevap verdi ve soldakilet dahahizli ilerleyince soldski iki yumi ile 15 mayista opuya girdim.beni takip eden doktor ayse hn oldugu icin opuyada onun yapmasini ozellikle istedim sabah 9.20 de ayse hn opuya aldi ssonrasında esim 3 kez asagi inip beni soruyor ne oldu diye ama cevap alamiyor ve aslinda 15-20 dak suren islem bende dahada uzun suruyor ve nihayet beni odaya aliyorlar uyandigimda ilk soyledigim cok siddetli agrim olduguydu hemen igne yapildi ve biz saat 2 ye kadar odada ayse hn bekledik defalarca sormamiza ragmen gelen giden olmadi hemsireler ulasamafi ve bize hicbir evrak verilmedi.esim ise donecegi icin biz eve donduk agrimla ve tam eve girdik ayse hn aradi yumurtalarimin ikiside sozde bos cikmis alamayinca defalarca yikama yapmis vr yine alamayinca dr melih beyi cagirip onada baktirmis ve neticede benim 2 yumi heba olmus.oysa ben opuya 544 E2 ile girdim ve iki yuminin cok iyi oldugunu kendisi bana bizzat soyledi.sonrasinda benim agrilar dinmek bilmedi afedersiniz yerime oturamiyordum ama 4 gun rulid kullnsninca gececegini dudundum fakat gecmeyip arttikca 20 mayista kontrole gittim siddetli agri ile guclukle muayene olup tahlillet yapildi ve crp 5.7 mcv 94.7 mch 31.6 cikti ayni gun bana antibiyotik verip eve gonderdiler ancak sabaha kadar uyuyamadim ve sabah daha da kotu bir agri ve migde bulantisiyla ayni hastaneye gittim hemen yatis yapildi ve 27 saat orda kaldim buarada ayni degerlerde artis cikti ve birdunya serum agri kesici antibiyotik ile guc bela agrilarim hafifledi .opu esnasinda yumilerde fazla yikama yapildigi icin enfeksiyon olusmus ve ben 12 gundur hala agri cekiyorum hala beni serseme ceviren ilaclari iciyorum.
basinizi agrittiysay cok uzgunum ben yasadim sizler yasamayi n. Onca emekle olusan yumurtalarimdan oldugum gibi sagligimdanda oldum.sevgilerimle
Üst taraf çoğunlukla şezlonga götürülmek üzere olanlar olsa da herhangi bir sıralaması olmadan sıra sıra ofiste biriktirdiklerim :)
Arabada da Şeker Portakalı'm var... Trafikten fırsat oldukça okuyorum, şöferim sevgilim :) oldukça okuyorum... Tam anlamıyla okuyamamakla beraber Zeze minik şeker portakalı fidanıyla henüz tanıştı.
Eki Görüntüle 1541199
Kizlar, Can Pareler Merhaba,
Biliyorum aslinda cezali olmam gerekir. Cok uzun zamandir yazmadim foruma. Her gün aklimda ve dualarimdasiniz ama inanin ki bir türlü vakit bulamadim. Sagolsun Duova sizlerle mutlulugumuzu paylasmis. canimin ici gözümün nuru ici oglum, Emir Osmanim 5 Martta dünyaya geldi. Doktorlar hamilelik sekerinden dolayi büyük bir bebek oldugunu, neredeyse 4 kilo oldugunu ve giderek de büyüdügü endisesi ile gününden önce dogumu baslatmaya karar verdiler ve hesaplanan dogum tarihinden 3 hafta önce dayadilar suni sanciyi. oglusumun da gelecegi varmis tabii cünkü daha 24 saat bile gecmeden dogdu melegim. iri bebek diye tutturmuslardi ama oglusum 3200 gram ve 51 cm dogdu. gerci sonuna kadar bekleseydik herhalde 4 kiloyu gecerdi :)))
simdi 11. haftamizda 6 kiloyu biraz gectik ve 61 cm oldu. Allahim hepimize bu güzelligi ve harika duyguyu tattirsin. uykusuz geceler, yorgunluklar bir minik gülümseme ile unutuluyor inanin. Ogluma her dakika daha asik oluyorum.
Teyzeleri icin bir de resim ayarladik. Ben umudumu kaybetmisken Yüce Rabbim yüzüme güldü, umudunuzu hic kaybetmeyin kizlar. Yarin umutlarla dolu yeni bir günün habercisi. Hepinizi kocaman öpüyoruz.
Eki Görüntüle 1541294
Allahım bu ne güzel bir paylaşım, bir anda tüm inancımı güçlendirdin. Canım benim Allah kucağına nasip etmiş olduğu şu meleğini her daim korusun, sana bağışlasın. Onun minicik ayaklarını benim için koklaya koklaya öp olur mu annesi. Allah nazarlardan saklasın, kimse size nazar değdirmesin inşallahhh.Kizlar, Can Pareler Merhaba,
Biliyorum aslinda cezali olmam gerekir. Cok uzun zamandir yazmadim foruma. Her gün aklimda ve dualarimdasiniz ama inanin ki bir türlü vakit bulamadim. Sagolsun Duova sizlerle mutlulugumuzu paylasmis. canimin ici gözümün nuru ici oglum, Emir Osmanim 5 Martta dünyaya geldi. Doktorlar hamilelik sekerinden dolayi büyük bir bebek oldugunu, neredeyse 4 kilo oldugunu ve giderek de büyüdügü endisesi ile gününden önce dogumu baslatmaya karar verdiler ve hesaplanan dogum tarihinden 3 hafta önce dayadilar suni sanciyi. oglusumun da gelecegi varmis tabii cünkü daha 24 saat bile gecmeden dogdu melegim. iri bebek diye tutturmuslardi ama oglusum 3200 gram ve 51 cm dogdu. gerci sonuna kadar bekleseydik herhalde 4 kiloyu gecerdi :)))
simdi 11. haftamizda 6 kiloyu biraz gectik ve 61 cm oldu. Allahim hepimize bu güzelligi ve harika duyguyu tattirsin. uykusuz geceler, yorgunluklar bir minik gülümseme ile unutuluyor inanin. Ogluma her dakika daha asik oluyorum.
Teyzeleri icin bir de resim ayarladik. Ben umudumu kaybetmisken Yüce Rabbim yüzüme güldü, umudunuzu hic kaybetmeyin kizlar. Yarin umutlarla dolu yeni bir günün habercisi. Hepinizi kocaman öpüyoruz.
Eki Görüntüle 1541294
Üst taraf çoğunlukla şezlonga götürülmek üzere olanlar olsa da herhangi bir sıralaması olmadan sıra sıra ofiste biriktirdiklerim :)
Arabada da Şeker Portakalı'm var... Trafikten fırsat oldukça okuyorum, şöferim sevgilim :) oldukça okuyorum... Tam anlamıyla okuyamamakla beraber Zeze minik şeker portakalı fidanıyla henüz tanıştı.
Eki Görüntüle 1541199
Ben de şimdi Konstantiniyye Oteli'ni okuyorum. Benim şöfer değişiyor sürekli :)) ahahha
Az önce sıcak tarçınlı bitki çayı içtim, haliyle sıcakladım. İşyerinden sağ olsunlar menapoz başlangıcı teşhisi koydular. Ya ben insanları anlamıyorum, sağır sultan bile duydu tüp bebek meselemi, bu insanlar beni ölmeden mezarımı eşip içine yatırıyorlar. Canım sıkıldı şimdi ama(((
Eki Görüntüle 1541294
şeker portaklı benimde çantamda duruyor fırsat buldukça okuyorum
ben buket uzuneride severek okuyorum su kitabından sonra toprakda çıktı hemen aldım tabiki sanada tavsiye ederim
bu kitabıde hemen alacaklarımın listesine ekledimsen okuyunca yorumunuda bekliyorum
takma kafana işyerindekiler bu ara can sıkmak için kodlanmışlar galiba salla gitsin
maşallah kuzuna Allah nazarlardan korusun sana ve babasına çok bağışlasın
Eki Görüntüle 1541294
Az önce sıcak tarçınlı bitki çayı içtim, haliyle sıcakladım. İşyerinden sağ olsunlar menapoz başlangıcı teşhisi koydular. Ya ben insanları anlamıyorum, sağır sultan bile duydu tüp bebek meselemi, bu insanlar beni ölmeden mezarımı eşip içine yatırıyorlar. Canım sıkıldı şimdi ama(((
merhabalar arkadaşlar
duymuş olmalısınız son tedavimdende negatifle çıktım, bu bana çok ağır geldi.. tüp bebek sürecinde sekiz yıldır çok sıkıntılı ve kötü sonuçlanan süreçler geçirmiştim ama hiç bukadar derinden etkilenmemiştim.. günlerce ağladım, sonuca değilde bıkkınlığa, yorgunluğa ve umutsuzluğa ağladım.. böyle işte bir yavrunun derdi var bende...
negatifi aldığım gün eski işyerim aramış tekrar işbaşı yapmamı rica etmişti.. biliyorsunuz 14 yıl çalışıp tedavilere ağırlık vermek için 1,5 yıl önce istifa etmiştim.. bu 1,5 yıla 5 tedavi, laparaskopi, histereskopi, 3 aylık hamilelik, bir kürtaj ve tonla üzüntü sıkıntı sığdırdım ama olmadı.. evde çok bunaldım, doktorlardan bunaldım, hastanelerden bıktım, düşündüm tekrar işbaşı yapmaya karar verdim.. yarın sabah işbaşı yapıyorum.. biraz buruk başlıyorum çünkü çok büyük umutlarla ayrılmıştım şimdi ise 10 tedavi ama elde var sıfır olarak geçmişe geri dönüyorum.. ilerleyen aylarda biraz ara verip tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama hayat ne getirir bilinmez.. yazılarınızı zaman zaman takip ettim mesajlarınıza teşekkürler.. fırsat buldukca yazılarınıza katılırım..görüşürüz..
Seni en iyi bizler anlariz emin ol, güçlü oluyoruz her daim ama oyle bir gun oluyor ki hayatimizda, simdiye kadar gecirdigimiz tum zorluklar bogazimizda düğümleniveriyor.merhabalar arkadaşlar
duymuş olmalısınız son tedavimdende negatifle çıktım, bu bana çok ağır geldi.. tüp bebek sürecinde sekiz yıldır çok sıkıntılı ve kötü sonuçlanan süreçler geçirmiştim ama hiç bukadar derinden etkilenmemiştim.. günlerce ağladım, sonuca değilde bıkkınlığa, yorgunluğa ve umutsuzluğa ağladım.. böyle işte bir yavrunun derdi var bende...
negatifi aldığım gün eski işyerim aramış tekrar işbaşı yapmamı rica etmişti.. biliyorsunuz 14 yıl çalışıp tedavilere ağırlık vermek için 1,5 yıl önce istifa etmiştim.. bu 1,5 yıla 5 tedavi, laparaskopi, histereskopi, 3 aylık hamilelik, bir kürtaj ve tonla üzüntü sıkıntı sığdırdım ama olmadı.. evde çok bunaldım, doktorlardan bunaldım, hastanelerden bıktım, düşündüm tekrar işbaşı yapmaya karar verdim.. yarın sabah işbaşı yapıyorum.. biraz buruk başlıyorum çünkü çok büyük umutlarla ayrılmıştım şimdi ise 10 tedavi ama elde var sıfır olarak geçmişe geri dönüyorum.. ilerleyen aylarda biraz ara verip tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama hayat ne getirir bilinmez.. yazılarınızı zaman zaman takip ettim mesajlarınıza teşekkürler.. fırsat buldukca yazılarınıza katılırım..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?